ala volim kad ono što načujem ispadne istina, jel rekoh ja vama za ovog karaekrema....e moj ekreme..crni ekreme...dame wrote:EVO STA RADI SDA I ekrem celebic (cobanovic)
Jeste li znali?
From: ekrem celebic [mailto:[email protected]] bivši aktivista SBB BIH I bivši član Općinskog Odbora SBB BIH
Subject: Jeste li znali???
JESTE LI ZNALI ?
Jeste li znali da lista kandidata SDA za općinsko vijeće Ilidža koja pored doktora, magistara, profesora, studenata, vatrogasaca ima i 5 zlatnih ljiljana.
Jeste li znali da je nosilac te liste general, zlatni ljiljan, heroj Fikret Prevljak koji je 4 puta bio ranjavan, dokazani heroj i patriota.
Jeste li znali da je Dr. Senaid Memić kandidat za načelnika općine Ilidža osnivač specijalne jedinice policije Lasta, kao i Britve u Hrasnici.
Jeste znali da je Dr. Senaid Memić stvarni autor ideje i dimenzija sarajevskog ratnog tunela.
Jeste znali da je Dr. Senaid Memić Izuzetno hrabro zaštitio saradnike u pripremi otpora tokom torture 92 godine na Sokocu kada je bio zarobljen.
Jeste znali da je Dr. Senaid Memić sa rahmetliĆenanovićem kroz imovinsku komisiju legalizovao više od 1000 objekata boračke populacije.
Jeste znali da je Dr. Senaid Memić sa rahmetliĆenanovićem pokrenuo i izgradio vodovod u Rakovici.
Jeste znali da je Dr. Senaid Memić Doveo IUS na Ilidžu, promovirao i podržao ideju Ilidža Univerzitetski grad.
Jeste li znali i to da sve negativnosti o pojedincima iz SDA-a dolaze iz već dokazanog stranačkog biltena Avaz koji u lažima prevazilazi granice i amaterrskog novinarstva.
Podržimo ovu incijativu! Pružimo šansu SDA! Oduprimo se jednoumnoj sramnoj politici dijeljenja i blačenja nas bošnjaka koja nas je odvela na samo dno! Okončajmo pasivnost univerzalnog bunta! Prestanimo živjeti u iluziji da će naše probleme riješiti neko drugi! Počnimo ih rješavati sami! Apsolutna podrška SDA-u
Znate li da čak 20% onih koji su dobili ovaj mail nisu ga ni otvorili.
Znate li da čak 30% ljudi koji su otvorili ovaj mail nisu ga pročitali do kraja - toliko o našoj brizi za lokalnom zajednicom.
Vi pripadate statistici onih koji su otvrili i pročitali mail ali samo mali dio Vas, tek 8-10%, će ovaj mail proslijediti svojim prijateljima. To su istinski patrioti koji vole Ilidžu i kojima je stalo do nje. Njima dugujemo zahvalnost što će ovaj mail posjetiti adrese svih građana Ilidže pa i šire .
Gdje ste Vi u ovoj statistici ?
Autor promotivnog maila
dipl.ing. Ekrem Čelebić
IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA
-
Aqua_S
#251 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA
-
legalista
#252 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA
nije promjenio stranku nego registrovao jedinu stranku koja nema šefa u sarajevu i koja ce se jedina boriti za ilidžu u gradu ili ilidžu grad :Bosnjak333 wrote:Mahmutovic opet stranku promjenio.![]()
![]()
-
legalista
#253 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA
ubaceni fikrin element da bi mogao kontrolisati dvije stranke na ilidži. pogledajte listu stranke za bih sve fikrini ljudibrucos7 wrote:Definitivno sansu treba dati Godinjaku. Momak je u ratu bio komandir bataljona i brinuo se za ljude. Elokventan, fakultetski obrazovan (engleski jezik) i jako sposoban. Kada vidim Memica i Lakotu, prosto mi nije dobro, pa za njih je Godinjak izmislio politiku. Dakle Godinjaka za nacelnika!
-
legalista
#254 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA
samo je završavao zapoćete projekte i to jako kilavo. šta je novo zapoćeo molim da navedešdinoEL wrote:Ma Memic uzima izbore na Ilidzi sigurno, kad je uspio prije dvije godine u gorim okolnostima pobijediti, ove godine nema sumnje. SDA definitvno kontinuirano dobrom politikom dzi kontinuitet na Ilidzi. Odradili su dosta infrastrukturnih projekata, privukli investitore, poboljšali kvalitet života...
-
legalista
#255 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA
jesi li ti bio prisutan kod toga dila.nema nikakvog dila samo pišeš nebuloze javi mi se osmoga oktobra.ambasador of BH wrote:Bosnjak333 wrote:Mahmutovic opet stranku promjenio.![]()
![]()
Razlog zašto je promijenio stranku jeste da bi pokupio glasove od ostalih stranaka. a da bi memic mogao opet pobijediti.
<mahmutovic je primio veliku lovu za taj deal.
<samo mi je zao raje, a narocito mladih ljudi i lakovjernika koji misle dan je to neki dobar p njegarojekat i vjerruju u
- FOČANSKI PROPISI
#256 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA
Otkrit' ću vam jednu tajnu:Superhik_ wrote:odron. likovi sa dif-om mi se najviše gade, kvaziintelektualci. evo da se osvrnem na denisa muhovića. na dif, na ovakav kakav jeste tj šprdnja, išao je 10-ak godina. nebi na za tih 10 godina ga završio da mu nisu poklanjali ocjene na račun suada ćupine iz karate saveza i njegovog učešća u reprezentaciji. i sad bi on da odlučuje i mudruje.FOČANSKI PROPISI wrote:Kandidatska lista SDA:
1.Prevljak Fikret (profesor sporta i tjelesnog odgoja)
3.Muzur Nermin (profesor sporta i tjelesnog odgoja)
4,Omerović Muhamed (profesor sporta i tjelesnog odgoja)
7.Muhović Denis (profesor sporta i tjelesnog odgoja)
Može li mi neko reći o čemu se ovdje radi:
1.Dobija li se ova diploma profesor sporta i tjelesnog odgoja pristupom u SDA ili se mora završiti neka škola i koja.
2.Ako ovaj kadar preovladava (više od 50%) u SDA zašto Ilidža ima tri fudbalska kluba koja se takmiče u ligama iz kojih se ne može ispasti?
i još nešto:
Mislim da je ovo sramota za SDA
šta reći osim da su došla vremena kada pametni šute, glupi odlučuju (lahko ih je prepoznati po diplomi dif-a),a fukara dolazi do para.
odron, odrona.
Najmanje dvojica od ovih sportista ne zna plivati.
-
legalista
#257 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA
on je ilidžanski ćovjek i nićiji drugoBosnjak333 wrote:To je Fahrin covjek,kako se usudio promijeniti partiju.ambasador of BH wrote:Bosnjak333 wrote:Mahmutovic opet stranku promjenio.![]()
![]()
Razlog zašto je promijenio stranku jeste da bi pokupio glasove od ostalih stranaka. a da bi memic mogao opet pobijediti.
<mahmutovic je primio veliku lovu za taj deal.
<samo mi je zao raje, a narocito mladih ljudi i lakovjernika koji misle dan je to neki dobar p njegarojekat i vjerruju u![]()
![]()
![]()
Memic je nacelnik tek godinu dana,nije ni imao vremena da nesto napravi.Uglavnom siguran sam da su on i Godinjak jedini ozbiljni kandidati,ovo ostalo je jako lose...
- FOČANSKI PROPISI
#258 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA
Ja budala!legalista wrote:nije promjenio stranku nego registrovao jedinu stranku koja nema šefa u sarajevu i koja ce se jedina boriti za ilidžu u gradu ili ilidžu grad :Bosnjak333 wrote:Mahmutovic opet stranku promjenio.![]()
![]()
- FOČANSKI PROPISI
#259 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA
Znate li vi da je KEREŠ JASMIR ekonomista?
-
legalista
#260 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA
sami piuni sa topom na ćeluFOČANSKI PROPISI wrote:Otkrit' ću vam jednu tajnu:Superhik_ wrote:odron. likovi sa dif-om mi se najviše gade, kvaziintelektualci. evo da se osvrnem na denisa muhovića. na dif, na ovakav kakav jeste tj šprdnja, išao je 10-ak godina. nebi na za tih 10 godina ga završio da mu nisu poklanjali ocjene na račun suada ćupine iz karate saveza i njegovog učešća u reprezentaciji. i sad bi on da odlučuje i mudruje.FOČANSKI PROPISI wrote:Kandidatska lista SDA:
1.Prevljak Fikret (profesor sporta i tjelesnog odgoja)
3.Muzur Nermin (profesor sporta i tjelesnog odgoja)
4,Omerović Muhamed (profesor sporta i tjelesnog odgoja)
7.Muhović Denis (profesor sporta i tjelesnog odgoja)
Može li mi neko reći o čemu se ovdje radi:
1.Dobija li se ova diploma profesor sporta i tjelesnog odgoja pristupom u SDA ili se mora završiti neka škola i koja.
2.Ako ovaj kadar preovladava (više od 50%) u SDA zašto Ilidža ima tri fudbalska kluba koja se takmiče u ligama iz kojih se ne može ispasti?
i još nešto:
Mislim da je ovo sramota za SDA
šta reći osim da su došla vremena kada pametni šute, glupi odlučuju (lahko ih je prepoznati po diplomi dif-a),a fukara dolazi do para.
odron, odrona.
- FOČANSKI PROPISI
#261 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA
Znate li vi da je Sena(h)id Memić uz pomoć Seje Keče legalizovao zločin (TIBRA PACIFIK).
To je jedno od krucijalnih pitanja na Ilidži.
To je jedno od krucijalnih pitanja na Ilidži.
- hepekcina
#262 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA
FOČANSKI PROPISI wrote: Otkrit' ću vam jednu tajnu:
- FOČANSKI PROPISI
#263 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA
On je posjećivao javne kuće,zar naša djeca ne zaslužuju ništa bolje?legalista wrote: on je ilidžanski ćovjek i nićiji drugo
Last edited by FOČANSKI PROPISI on 27/09/2012 13:44, edited 1 time in total.
-
legalista
#264 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA
vidimo se osmoga da vidimo ko je budala kako ti reće. ako može bez vrijeđanja samo argumentima. hvalaFOČANSKI PROPISI wrote:Ja budala!legalista wrote:nije promjenio stranku nego registrovao jedinu stranku koja nema šefa u sarajevu i koja ce se jedina boriti za ilidžu u gradu ili ilidžu grad :Bosnjak333 wrote:Mahmutovic opet stranku promjenio.![]()
![]()
-
legalista
#265 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA
jesi li i ti išao sa njim na ta mjestaFOČANSKI PROPISI wrote:On je posjećivao javne kuće,zar naša djeca ne zaslušuju ništa bolje?legalista wrote: on je ilidžanski ćovjek i nićiji drugo
Last edited by legalista on 27/09/2012 12:42, edited 1 time in total.
- FOČANSKI PROPISI
#266 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA
Osvrnuo bih se još jednom na kandidata BNS-a KEREŠ JASMIRA.
Završio visoke škole (ekonomista)
Govori svjetske jezike (engleski,njemački)
Informatički obrazovan (vrh)
Stambeno pitanje riješeno
Mlad (33 godine)
Porodičan (uzoran muž i otac)
Radnik (živi ,iskljušivo,od svoga rada)
Vedar
Nasmijan
Treba li još nešto da bi bio ozbiljan kandidat za načelnika?
Mlad (33 godine)
Vedar
Nasmijan
Last edited by FOČANSKI PROPISI on 27/09/2012 13:23, edited 1 time in total.
- FOČANSKI PROPISI
#267 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA
Sa teme "SA IGMANA POGLEDAT JE LIJEPO povukao sam bio BNS,ali sad to nije važno, kad je tema zaključana.Superhik_ wrote:dobro, zar se ti nisi povukao sa foruma?FOČANSKI PROPISI wrote:Znate li vi da je KEREŠ JASMIR ekonomista?
-
legalista
#268 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA
što neodgovoriš jesili išao sa mahmutovićem na ona mjestaFOČANSKI PROPISI wrote:Sa teme "SA IGMANA POGLEDAT JE LIJEPO povukao sam bio BNS,ali sad to nije važno, kad je tema zaključana.Superhik_ wrote:dobro, zar se ti nisi povukao sa foruma?FOČANSKI PROPISI wrote:Znate li vi da je KEREŠ JASMIR ekonomista?
-
Aqua_S
#269 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA
zgodan, plodan, ima zemljeFOČANSKI PROPISI wrote:Osvrnuo bih se još jednom na kandidata BNS-a KEREŠ JASMIRA.
Mlad (33 godine)
Vedar
Nasmijan
Treba li još nešto da bi bio ozbiljan kandidat za našelnika?
-
osrbih_do_groba
#270 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA
Jadu pokvareni i lazljivi. Ako ne znas nego si nacuo zavezi pokvarenu gubicu i ne olajavaj mnogobrojne pripadnike OPSN.jon_jovi wrote: - "Laste" su ubijali iz snajpera naše ljude iz Ćeline i Cacine brigade i pokušali su ubistvo Sefera Halilovića ubivši pri tome njegovu suprugu i šuru.
Gade jedan!
- FOČANSKI PROPISI
#271 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA
Gledao sam sa durbinom.legalista wrote: što neodgovoriš jesili išao sa mahmutovićem na ona mjesta
p.s.
Što pitaš,nisam ti ja kandidat za načelnika?
-
legalista
#272 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA
pravi špijun.za koga radišFOČANSKI PROPISI wrote:Gledao sam sa durbinom.legalista wrote: što neodgovoriš jesili išao sa mahmutovićem na ona mjesta
p.s.
- hepekcina
#273 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA
trebate prestat spamat ovu temu i ti i trolovi ostalih kriminalno-političkih bandiFOČANSKI PROPISI wrote:
- FOČANSKI PROPISI
#274 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA
Uzbilji se,ovo je 21. vijek.legalista wrote:pravi špijun.za koga radišFOČANSKI PROPISI wrote:Gledao sam sa durbinom.legalista wrote: što neodgovoriš jesili išao sa mahmutovićem na ona mjesta
p.s.
Špijun sa durbinom?
-
legalista
#275 Re: IZBORI 2012 - Općina/Opština - ILIDŽA
što se nerviraš višnjić nije imao nikakve veze sa lastama.možda je bio na ikamu u hiltonu u turskojosrbih_do_groba wrote:Jadu pokvareni i lazljivi. Ako ne znas nego si nacuo zavezi pokvarenu gubicu i ne olajavaj mnogobrojne pripadnike OPSN.jon_jovi wrote: - "Laste" su ubijali iz snajpera naše ljude iz Ćeline i Cacine brigade i pokušali su ubistvo Sefera Halilovića ubivši pri tome njegovu suprugu i šuru.
Gade jedan!