Becirevic je jedan od najboljih nacelnika u BiH!Treba sram da te bude!SDA SDP SBB wrote:Općina Centar dobija novog Načelnika i on se zove Dragan Vikić mislim da je čovjek ljudska veličina i da zaslužuje da bude načelnik Općine Centar.
Što se tiče Bećirevića to je jedan otpad iz SDP i mislim da nikad više neće biti Načelnik Općine Centar.
Izbori 2012-Opcina Centar
-
Bosnjak333
#251 Re: Izbori 2012-Opcina Centar
-
evo mene
#252 Re: Izbori 2012-Opcina Centar
Napokon Crveni padaju u Centru!!! Gotovo je Džeki i tvoje. Idi sada svojoj Jasmini Polić, pa rentajte FIS, Koševo...
-
udrch
#253 Re: Izbori 2012-Opcina Centar
Čim vrate vakufsku imovinu u potpunosti odmah treba obustaviti dotacije vjerskim zajednicama..sredstva kojim zamazuju oči IZ, a koju pojedinci kasnije zbog toga prozivaju ne dostižu ni 10% iznosa koji bi se dobio iznajmljivanjem poslovnih prostora koji su oteti još uvijek..poznanik wrote:Ako svaka općinska organizacija samo u gradskom dijelu Sarajeva uskrati bespovratna dijeljenja para vjerskim organizacijama, biće para i za azile i čipovanje pasa i mačaka i svih ostalih životinja.bogumila wrote:ne znam za ostale, ali ja sam protiv trosenja para na cuke sve dok fali para za ljude.
Gradske opštine koje svoj razvoj između ostalog baziraju i na turizmu i dalje trebaju izdvajati sredstva za obnovu vjerskih objekata od posebne važnosti, gdje spadaju mnogobrojne gradske džamije, saborna crkva, katoličke crkve i drugi objekti..obaveza opština i dalje treba biti i pomoć u izgradnji pojedinih objekata koje je prošla vlast uništila, a za koju je potrebna pomoć u obnovi, kao što je franjevački centar u Novom Sarajevu..
Što se tiče cuka ovaj problem je doveden do tačke kada ga je jedino moguće nehumano riješiti i ja takvo rješenje podržajem..azile koristiti samo za pse za koje postoji mogućnost da bi ih neko usvojio..azil nije za 98% trenutnih avlijanera koji hodaju ovim gradom..
- antimobbing
- Location: Gdje je percepcija Dženeta za 2% Koruptokracije, Džehenem za 98% BiH populacije.
#254 Re: Izbori 2012-Opcina Centar
Poziv navijačima FK Sarajevoantimobbing wrote:Ima spasa.kadinica wrote:Nema nam spasa![]()
Nemoj glasati za Stranke već glasaj za poštene ljude na listama ne bitno kojoj pripadaju Stranci ili nastupaju kao nezavisni kandidati kao što je naš legendarni komandant i zlatni ljiljan Sead Alić – Sejo, nezavisni kandidat za vijećnika u općini Centar.
Takvi dokazani ljudi patrioti poput Seje koji ne obećavaju narodu ''lažnu bolju budućnost'', već su nam je u ratu napravili svojom borbom jurišajući goloruki na tenkove, mogu nešto promijeniti u ovoj državi.
Budi i ti heroj patriota sada u miru i oduži se našem komandantu i zlatnom ljiljanu Seji.![]()
Sakupi svu svoju raju i krenite u napad vrata do vrata, od ulice do ulice da raja glasa za:
X Nezavisna lista za moj grad
X 27. Alić Sead
Recite svima da glasaju za heroja odbrane grada Sarajeva i Porodilišta Koševo - SEADA ALIĆA - SEJU, ratnog komandanta i zlatnog ljiljana koji je u ratu uvijek prvi išao ispred svojih boraca na čelu kolone, a sada u miru isto tako sasvim sam nezaštićen od bogate elite kao nezavisni kandidat za vijećnika u Općini centar.
Zato ne čekaj, već danas kreni sa rajom u napad za našim komandantom Sejom kao pravi patriota. Idi od vrata do vrata i svima reci svima da glasaju za Seju, jer sa ovakvim hrabrim, dokazanim i poštenim gromadama od ljudi koji nemaju dlake na jeziku, svima nama biće itekako spasa, ako Bog da …
X 27. Alić Sead

Ratni komandant i zlatni ljiljan Sead Alić-Sejo sa svojim suborcima branio je i odbranio Sjever stadiona Koševo u toku agresije na grad.
Sa svojim hrabrim momcima je osujetio plan presijecanje Sarajeva upravo na ovom dijelu prema Predsjedništvu po planu RAM iz političkog i vojnog vrha u toku 92-95 godine.
Mnogi ne znaju ali upravo na ovom mjestu otac pokojnog Vedrana, Željko Puljić je zajedno sa Seadom Alićem-Sejom branio grad.
Zato Pitari, Horde zla dana 07.10.2012 sa područja Općine Centar pozovite svoje drugove i dajte svoj glas nezavisnom kandidatu, ratnom komandantu i zlatnom ljiljanu Seadu Aliću-Seji koji je sa svojim suborcima omogućio da se danas igraju utakmice FK Sarajeva.
Ne čekajte, već danas kao prave patriote iz rata krenite sa rajom u napad na glasove za našeg ratnog komandanta, zlatnog ljiljana Seada Alića-Seju i bivšeg fudbalera koji je prije 40 godina na Koševu igrao za prvi tim pionira, a zatim juniora FK Sarajevo.
Svima recite da glasaju za Seju koji je izašao na izbore kao nezavisni kandidat, sasvim sam protiv bogate elite, jer sa ovakvim hrabrim, dokazanim i poštenim gromadama od ljudi koji nemaju dlake na jeziku, svima nama biće dobro, ako Bog da …
Protiv Širokog brijega idemo na pobjedu. Mi idemo ka šampionskoj tituli.

X 27. Alić Sead
Isprintajte sami kod kuće ovaj gore tekst i idite u napad od vrata do vrata, kao što su to radile patriote u ratu, da se glasa za našeg nezavisnog kandidata, bivšeg fudbalera FK Sarajevo, ratnog komandanta i zlatnog ljiljana sa Sjevera Koševa.
Sjever Koševa ide u napad srcem patriotskim za našeg ratnog komandanta i zlatnog ljiljana Seada Alića - Seju!

Last edited by antimobbing on 02/10/2012 09:46, edited 1 time in total.
- bogumila
#255 Re: Izbori 2012-Opcina Centar
e i to da cujem da su horde zla politicki subjekt
trebali su se i registrovati kao stranka, dobili bi vise glasova..
- poznanik
#256 Re: Izbori 2012-Opcina Centar
Ako me sjećanje služi dok sam učio, vakuf, po šerijatskim propisima, predstavlja materijalnu vrijednost koju neka osoba, po vlastitom izrazu volje, izdvoji iz svoje imovine i preda je Allahu u vlasništvo, a ljudima na upravljanje i ubiranje koristi. Vakuf, po tom propisu, nije dio imovine muslimana, ne pripada isključivo muslimanima, posebno ne pripada organizacijama muslimana poput Islamske zajednice u BiH, koja već godinama svojata uvakufljenu imovinu, nalazeći razlog u njenom oduzimanju.udrch wrote:Čim vrate vakufsku imovinu u potpunosti odmah treba obustaviti dotacije vjerskim zajednicama..sredstva kojim zamazuju oči IZ, a koju pojedinci kasnije zbog toga prozivaju ne dostižu ni 10% iznosa koji bi se dobio iznajmljivanjem poslovnih prostora koji su oteti još uvijek...poznanik wrote:Ako svaka općinska organizacija samo u gradskom dijelu Sarajeva uskrati bespovratna dijeljenja para vjerskim organizacijama, biće para i za azile i čipovanje pasa i mačaka i svih ostalih životinja.
Od koga je oduzeta imovina, ako se sva i u istom obliku nalazi na istom mjestu, i ako koristi ljudima
Kome treba vratiti vakuvsku imovinu, ako se sva imovina nalazi na istom mjestu i ako je koriste ljudi, kako je i određeno vakufnamama
No dobro, kad se već postavljaju zahtjevi i uslovi, predlažem da se vakufska imovina stavi pod ingerenciju vjerskih organizacija, da se "vrate", kako napominješ, ali da u tom slučaju te iste vjerske organizacije vrate dotacije koje su dobili svih ovih ratnih i poslijeratnih godina od organa i institucija građanske vlasti, a da nikad nikom nisu nikakav izvještaj o njihovom utrošku podnijeli.
Ti bi opet da vjerske zajednice titulare, upravljaju i koriste kulturno-istorijsko-vjerske objekte, a da građani opet plaćaju izgradnju, pomoć i sl. Ubijeđen sam da misliš i da građani treba da izdvajaju sredstva za plaće vjerskim službenicima, za doprinose, možda za regres...Gradske opštine koje svoj razvoj između ostalog baziraju i na turizmu i dalje trebaju izdvajati sredstva za obnovu vjerskih objekata od posebne važnosti, gdje spadaju mnogobrojne gradske džamije, saborna crkva, katoličke crkve i drugi objekti..obaveza opština i dalje treba biti i pomoć u izgradnji pojedinih objekata koje je prošla vlast uništila, a za koju je potrebna pomoć u obnovi, kao što je franjevački centar u Novom Sarajevu..
Nema para za rješavanje ovog problema... "pojele" vjerske zajedniceŠto se tiče cuka ovaj problem je doveden do tačke kada ga je jedino moguće nehumano riješiti i ja takvo rješenje podržajem..azile koristiti samo za pse za koje postoji mogućnost da bi ih neko usvojio..azil nije za 98% trenutnih avlijanera koji hodaju ovim gradom..
- Čovjek
#257 Re: Izbori 2012-Opcina Centar
E ovo kad sam vidio Syebao sam se...

- antimobbing
- Location: Gdje je percepcija Dženeta za 2% Koruptokracije, Džehenem za 98% BiH populacije.
#258 Re: Izbori 2012-Opcina Centar
Misliš, što je čovjek zaboravio staviti dezodorans ispod pazuha.Čovjek wrote:E ovo kad sam vidio Syebao sam se...
-
GlamBlam
#259 Re: Izbori 2012-Opcina Centar
troprsti ljenivacČovjek wrote:E ovo kad sam vidio Syebao sam se...
-
LAXX
#260 Re: Izbori 2012-Opcina Centar
gledaj sdp-ovaca i hoce glas da im damo za ova 3 prsta nek vam daju glasove za nacelnika bijeljine,banja luke,pala itd itd a nemojte ovdje bacat suplje price i traziti glasove centra,novog grada novog sarajeva itdGlamBlam wrote:troprsti ljenivacČovjek wrote:E ovo kad sam vidio Syebao sam se...
- dino84
#261 Re: Izbori 2012-Opcina Centar
Sta ima jos kod tebe,kako si ti ?LAXX wrote:gledaj sdp-ovaca i hoce glas da im damo za ova 3 prsta nek vam daju glasove za nacelnika bijeljine,banja luke,pala itd itd a nemojte ovdje bacat suplje price i traziti glasove centra,novog grada novog sarajeva itdGlamBlam wrote:troprsti ljenivacČovjek wrote:E ovo kad sam vidio Syebao sam se...

Joj u sta se ova tema pretvori...Rezanje slika,montiranje troprstasa,onaj gore upucuje poziv navijacima FK Sarajeva sa sjevera Koseva da glasaju za Seju Alica pa onda stavlja sliku sa sjevera ali ne Koseva nego Grbavice
Ahahahhhaha,eno ga sad stavi sliku ali onu ispravnu...Znaci dobra 24 sata sjever Doline cupova poziva navijace FKS da daju svoj glas Seji Alicu sa kojim ce im biti bolje.
Joj cirkusa,kad ce vikend vise da prodje ovo sve.
Last edited by dino84 on 02/10/2012 09:49, edited 1 time in total.
- antimobbing
#262 Re: Izbori 2012-Opcina Centar
Ništa nije slučajno. 
Kad je najteže Horde zla i Manijaci su uvijek zajedno.
U ratu smo se borili zajedno navijači FK Sarajeva i FK Želje, a često i u miru.
Sjeti se samo utakmice protiv Levskog.

U ratu smo se borili zajedno navijači FK Sarajeva i FK Želje, a često i u miru.
Sjeti se samo utakmice protiv Levskog.
Last edited by antimobbing on 02/10/2012 09:54, edited 1 time in total.
- dino84
#263 Re: Izbori 2012-Opcina Centar
Ajd dobro...Samo oplakah od smijeha.Nek je Seji sa srecom kad ga vec volis tolikoantimobbing wrote:Ništa nije slučajno.
- antimobbing
#264 Re: Izbori 2012-Opcina Centar
Hvala, hvala, hvala ...dino84 wrote:Ajd dobro...Samo oplakah od smijeha.Nek je Seji sa srecom kad ga vec volis tolikoantimobbing wrote:Ništa nije slučajno.
Zato raja idemo svi u napad 07.10.2012 godine, na glasanje da ubacimo ratnu ajkulu zvanu Sead Alić - Sejo u akvarij sa malim i korumpiranim ribicama zvano Općinsko vijeće Centar.
X 27. Alić Sead
-
bez_suplje
#265 Re: Izbori 2012-Opcina Centar
SBB BiH TVRDI
Ajnadžić je 1992. iz Lukavice poručivao da će 'spaliti pojedine općine ako ijednom njegovom vojniku JNA bude falila i dlaka s glave'
Nevjerovatno je kako istrošeni i kompromitirani kadrovi SDA misle da ovaj narod ne zna ko je šta radio prije i tokom agresije na BiH, stoji u saopštenju SBB BiH
"Dokazani KOS-ovac i visoki ficir bivše JNA, Nedžad Ajnadžić dijeli po Općini Centar svoj letak sa sumnjivom biografijom, pozivajući građane da glasaju za njega.
'Nova snaga BiH', inače nosilac liste SDA za OV Centar tvrdi da je od januara 1992. godine član SDA, a od aprila te iste godine aktivni učesnike odbrane grada!? Kako je početkom te ratne godine mogao biti član SDA a istovremeno visokorangirani oficir bivše JNA koja je izvršila agresiju na BiH i granatirala Sarajevo tokom četiri godine opsade? Kako je u aprilu 92' Ajnadžić pristupio redovima Armije R BiH, kada je tek dva mjeseca kasnije pod čudnim okolnostima razmjenjen, a uz to u vrijeme kada je već uveliko počelo granatiranje Sarajeva ispitivao pripadnike MUP-a R BiH u Lukavici, ili stanovnicu Grbavice koje se on odlično sjeća. Zanimljivo je da je ovaj KOS-ovac izbjegao napisati u svojoj biografiji da je svršenik JNA škola, kao i da je predsjednik SDA-ovog paraobavještajnog Odbora za odbranu i sugurnost u kom sjedi čovjek sa američke „crne liste“ Bakir Alispahić.
SBB BiH Centar vjeruje da se građani Općine Centar, koji će 7. oktobra izaći na izbore, odlično sjećaju ko je bio organizator otpora i ko je 6. aprila 1992. godine izašao pred njih prestrašene u Skupštini R BiH i poveo ih u časnu borbu za odbranu Sarajeva. U to vrijeme, kada su već pale i prve žrtve u Sarajevu, Ajnadžić je hrabro iz Lukavice poručivao da će 'spaliti pojedine općine ukoliko ijednom njegovom vojniku JNA bude falila i dlaka s glave'", stoji u saopštenju.
(** No links ** PORTAL, BLIN/dg)
Ajnadžić je 1992. iz Lukavice poručivao da će 'spaliti pojedine općine ako ijednom njegovom vojniku JNA bude falila i dlaka s glave'
Nevjerovatno je kako istrošeni i kompromitirani kadrovi SDA misle da ovaj narod ne zna ko je šta radio prije i tokom agresije na BiH, stoji u saopštenju SBB BiH
"Dokazani KOS-ovac i visoki ficir bivše JNA, Nedžad Ajnadžić dijeli po Općini Centar svoj letak sa sumnjivom biografijom, pozivajući građane da glasaju za njega.
'Nova snaga BiH', inače nosilac liste SDA za OV Centar tvrdi da je od januara 1992. godine član SDA, a od aprila te iste godine aktivni učesnike odbrane grada!? Kako je početkom te ratne godine mogao biti član SDA a istovremeno visokorangirani oficir bivše JNA koja je izvršila agresiju na BiH i granatirala Sarajevo tokom četiri godine opsade? Kako je u aprilu 92' Ajnadžić pristupio redovima Armije R BiH, kada je tek dva mjeseca kasnije pod čudnim okolnostima razmjenjen, a uz to u vrijeme kada je već uveliko počelo granatiranje Sarajeva ispitivao pripadnike MUP-a R BiH u Lukavici, ili stanovnicu Grbavice koje se on odlično sjeća. Zanimljivo je da je ovaj KOS-ovac izbjegao napisati u svojoj biografiji da je svršenik JNA škola, kao i da je predsjednik SDA-ovog paraobavještajnog Odbora za odbranu i sugurnost u kom sjedi čovjek sa američke „crne liste“ Bakir Alispahić.
SBB BiH Centar vjeruje da se građani Općine Centar, koji će 7. oktobra izaći na izbore, odlično sjećaju ko je bio organizator otpora i ko je 6. aprila 1992. godine izašao pred njih prestrašene u Skupštini R BiH i poveo ih u časnu borbu za odbranu Sarajeva. U to vrijeme, kada su već pale i prve žrtve u Sarajevu, Ajnadžić je hrabro iz Lukavice poručivao da će 'spaliti pojedine općine ukoliko ijednom njegovom vojniku JNA bude falila i dlaka s glave'", stoji u saopštenju.
(** No links ** PORTAL, BLIN/dg)
-
zeleni walter
#266 Re: Izbori 2012-Opcina Centar
Slika je baš bila simpatična Manijaci sa bordo baklama, a poziv navijačima Sarajeva.dino84 wrote: onaj gore upucuje poziv navijacima FK Sarajeva sa sjevera Koseva da glasaju za Seju Alica pa onda stavlja sliku sa sjevera ali ne Koseva nego Grbavice![]()
![]()
,mislim jesam li dobro upratio uopste ???
Ahahahhhaha,eno ga sad stavi sliku ali onu ispravnu...Znaci dobra 24 sata sjever Doline cupova poziva navijace FKS da daju svoj glas Seji Alicu sa kojim ce im biti bolje.
Joj cirkusa,kad ce vikend vise da prodje ovo sve.![]()
Ovako nešto slično.

Seju Alića zna lično i sve je istina što gore piše.
Navijam za Zelju i znam da je Sejo dosta uradio za rahmetli Dževada Begića - Đildu.
Sejo je direktno postavio spomen ploču na mjesti pogibije i lično završio da se ulica na koševskom brdu zove Braće Begić.
Znam da je Sejo 2 godine radio na organizovanju memorijalnih turnira. To ova starija raja što zna koje Sejo svi će za njega glasati ali mlađi ovi ne znaju.
Horde zla i Manijaci vi koji imaet pravo glasa svoej povjerenje dajte Seji i sigurno nečete pogrješiti.
-
LAXX
#267 Re: Izbori 2012-Opcina Centar
Specijalni izvjestilac Evropskog parlamenta za Balkan i član frakcije evropskih liberala Jelko Kacin u izjavi za Agenciju FENA kaže da se bh. građani pred lokalne izbore moraju konačno probuditi i sami sebe upitati za koga su do sada glasali i da li glasaju za nekoga ko je dio problema ili za nekoga ko je dio rješenja.
Vrijeme je da SDA ode u prošlost...
Vrijeme je da SDA ode u prošlost...
- Opetja033
#268 Re: Izbori 2012-Opcina Centar
Je li te stid, imas li trunke obraza, kucnog odgoja, srca, duse, mozga?!?! Koliko nisko moras pasti i kakvo dno moras dotaci da iskoristavas ime naseg ubijenog brata sa tribine radi predizborne kampanje?antimobbing wrote:Poziv navijačima FK Sarajevoantimobbing wrote:Ima spasa.kadinica wrote:Nema nam spasa![]()
Nemoj glasati za Stranke već glasaj za poštene ljude na listama ne bitno kojoj pripadaju Stranci ili nastupaju kao nezavisni kandidati kao što je naš legendarni komandant i zlatni ljiljan Sead Alić – Sejo, nezavisni kandidat za vijećnika u općini Centar.
Takvi dokazani ljudi patrioti poput Seje koji ne obećavaju narodu ''lažnu bolju budućnost'', već su nam je u ratu napravili svojom borbom jurišajući goloruki na tenkove, mogu nešto promijeniti u ovoj državi.
Budi i ti heroj patriota sada u miru i oduži se našem komandantu i zlatnom ljiljanu Seji.![]()
Sakupi svu svoju raju i krenite u napad vrata do vrata, od ulice do ulice da raja glasa za:
X 27. Alić Sead
Recite svima da glasaju za heroja odbrane grada Sarajeva i Porodilišta Koševo - SEADA ALIĆA - SEJU, ratnog komandanta i zlatnog ljiljana koji je u ratu uvijek prvi išao ispred svojih boraca na čelu kolone, a sada u miru isto tako sasvim sam nezaštićen od bogate elite kao nezavisni kandidat za vijećnika u Općini centar.
Zato ne čekaj, već danas kreni sa rajom u napad za našim komandantom Sejom kao pravi patriota. Idi od vrata do vrata i svima reci svima da glasaju za Seju, jer sa ovakvim hrabrim, dokazanim i poštenim gromadama od ljudi koji nemaju dlake na jeziku, svima nama biće itekako spasa, ako Bog da …
X 27. Alić Sead
Ratni komandant i zlatni ljiljan Sead Alić-Sejo sa svojim suborcima branio je i odbranio Sjever stadiona Koševo u toku agresije na grad.
Sa svojim hrabrim momcima je osujetio plan presijecanje Sarajeva upravo na ovom dijelu prema Predsjedništvu po planu RAM iz političkog i vojnog vrha u toku 92-95 godine.
Mnogi ne znaju ali upravo na ovom mjestu otac pokojnog Vedrana, Željko Puljić je zajedno sa Seadom Alićem-Sejom branio grad.
Zato Pitari, Horde zla dana 07.10.2012 sa područja Općine Centar pozovite svoje drugove i dajte svoj glas nezavisnom kandidatu, ratnom komandantu i zlatnom ljiljanu Seadu Aliću-Seji koji je sa svojim suborcima omogućio da se danas igraju utakmice FK Sarajeva.
Ne čekajte, već danas kao prave patriote iz rata krenite sa rajom u napad na glasove za našeg ratnog komandanta, zlatnog ljiljana Seada Alića-Seju i bivšeg fudbalera koji je prije 40 godina na Koševu igrao za prvi tim pionira, a zatim juniora FK Sarajevo.
Svima recite da glasaju za Seju koji je izašao na izbore kao nezavisni kandidat, sasvim sam protiv bogate elite, jer sa ovakvim hrabrim, dokazanim i poštenim gromadama od ljudi koji nemaju dlake na jeziku, svima nama biće dobro, ako Bog da …
Protiv Širokog brijega idemo na pobjedu. Mi idemo ka šampionskoj tituli.
X 27. Alić Sead
Isprintajte sami kod kuće ovaj gore tekst i idite u napad od vrata do vrata, kao što su to radile patriote u ratu, da se glasa za našeg nezavisnog kandidata, bivšeg fudbalera FK Sarajevo, ratnog komandanta i zlatnog ljiljana sa Sjevera Koševa.
Sjever Koševa ide u napad srcem patriotskim za našeg ratnog komandanta i zlatnog ljiljana Seada Alića - Seju!
Sreca pa smo na forumu, sreca pa smo na forumu....
Predstavljas se kao navijac FK Sarajevo, pises bordo slovima, pozivas na titulu i pobjedu protiv Listice a nemas nijednog jedinog komentara na podforumu FK Sarajevo. Je li te stid? Je li te stid na ovakav nacin iskoristavati mrtvog i pokojnog Vedrana?! Ne smijem vise ni slova, ban cu fasovati i ovako se jedva suzdrazavam da ti ne napisem bas ono sto mislim.
-
Sexy29
#269 Re: Izbori 2012-Opcina Centar
Je li te stid, imas li trunke obraza, kucnog odgoja, srca, duse, mozga?!?! Koliko nisko moras pasti i kakvo dno moras dotaci da iskoristavas ime naseg ubijenog brata sa tribine radi predizborne kampanje?
[/quote]
Fuj kakav bolestan um, mrtvi pocivaju u miru nije vas stid za sta ih spominjete i koristite!
Fuj kakav bolestan um, mrtvi pocivaju u miru nije vas stid za sta ih spominjete i koristite!
- Opetja033
#270 Re: Izbori 2012-Opcina Centar
Sexy29 wrote:Je li te stid, imas li trunke obraza, kucnog odgoja, srca, duse, mozga?!?! Koliko nisko moras pasti i kakvo dno moras dotaci da iskoristavas ime naseg ubijenog brata sa tribine radi predizborne kampanje?![]()
![]()
![]()
Sreca pa smo na forumu, sreca pa smo na forumu....![]()
Fuj kakav bolestan um, mrtvi pocivaju u miru nije vas stid za sta ih spominjete i koristite![/quote]
Jos se poziva na dvojicu pokojnika: Vedrana i njegovog oca - koji je umro od tuge za Vedranom. I sve to kako bi nafatao glasove HZ i Pitara. Iskoristavati na prvom mjestu porodicnu tragediju a na drugom mjestu tragediju koja nas je pogodila kao navijacku grupu radi sopstvenih politickih interesa i par stotina KM mjesecno na svom racunu je karakterno dno ispod kojeg ne moze proci ni Fikret Abdic. Pa sta si ti genije mislio kako cemo mi navijaci FK Sarajevo (HZ i Pitari) reagovati na ovo iskoristavanja mrtvog Vedrana? Jesi li mislio da smo toliko retardirani da ce ti proci? Kunem ti se da si mu okoncao politicku karijeru. Sacuvao sam ovaj tvoj komentar i bice objavljen na svim portalima i forumima koje koriste navijaci FK Sarajevo. Aplaudiram ti na odlicnom PR-u, genije si. Je li vas to Vedran Dodik nalozio da ovakve gluposti pisete? Poruci mu da nismo svi isti, ima nas i sa obrazom - neka ne ravna svijet po samom sebi.
@Sexy29, izvini znas da nije upuceno tebi ali toliko sam popizdio da mi je sada mrsko delegata citirati.
-
Sexy29
#271 Re: Izbori 2012-Opcina Centar
Jos se poziva na dvojicu pokojnika: Vedrana i njegovog oca - koji je umro od tuge za Vedranom. I sve to kako bi nafatao glasove HZ i Pitara. Iskoristavati na prvom mjestu porodicnu tragediju a na drugom mjestu tragediju koja nas je pogodila kao navijacku grupu radi sopstvenih politickih interesa i par stotina KM mjesecno na svom racunu je karakterno dno ispod kojeg ne moze proci ni Fikret Abdic. Pa sta si ti genije mislio kako cemo mi navijaci FK Sarajevo (HZ i Pitari) reagovati na ovo iskoristavanja mrtvog Vedrana? Jesi li mislio da smo toliko retardirani da ce ti proci? Kunem ti se da si mu okoncao politicku karijeru. Sacuvao sam ovaj tvoj komentar i bice objavljen na svim portalima i forumima koje koriste navijaci FK Sarajevo. Aplaudiram ti na odlicnom PR-u, genije si. Je li vas to Vedran Dodik nalozio da ovakve gluposti pisete? Poruci mu da nismo svi isti, ima nas i sa obrazom - neka ne ravna svijet po samom sebi.Opetja033 wrote:Sexy29 wrote:Je li te stid, imas li trunke obraza, kucnog odgoja, srca, duse, mozga?!?! Koliko nisko moras pasti i kakvo dno moras dotaci da iskoristavas ime naseg ubijenog brata sa tribine radi predizborne kampanje?![]()
![]()
![]()
Sreca pa smo na forumu, sreca pa smo na forumu....![]()
@Sexy29, izvini znas da nije upuceno tebi ali toliko sam popizdio da mi je sada mrsko delegata citirati.[/quote]
Aj kako si samo genijalan svaka ti cast, znam ne brini. A ti jado jedan treba te uhvatiti i prebiti na mrtvo imee jer ides u krajnost. Kako bi tebe bilo da neko koristi smrt tvoje voljene osobe u ovakve svrhe. Najezila sam se kakvih ljudi ima. Strah me sto zivimo u istoj drzavi kad vidim na sta si sve spreman!
- Bisogna Vincere
#272 Re: Izbori 2012-Opcina Centar
@antimobbing
Sikter i ti i taj tvoj političar od navijača Sarajeva!
Sikter i ti i taj tvoj političar od navijača Sarajeva!
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#273 Re: Izbori 2012-Opcina Centar
@antimobbing, glupa i bespotrebna ti je ova prica totalno. Niti imas pravo da manipulises imenom F.K Sarajevo, niti Hz i Pitara, jer jednostavno ovo sto ti radis je zloupotreba tih imena u predizborne svrhe.
A posebna prica je to sto si pokusao da zloupotrebom emocija, koje svi mi gajimo prema ubijenom drugu sa tribine, kao pokrenes neku homogenizaciju, a fakticki zloupotrebis ime pokojnog momka i njegovog pokojnog oca u svoje licne, predizborne, svrhe.
Tuzno, odvratno, fuj!!!!
A posebna prica je to sto si pokusao da zloupotrebom emocija, koje svi mi gajimo prema ubijenom drugu sa tribine, kao pokrenes neku homogenizaciju, a fakticki zloupotrebis ime pokojnog momka i njegovog pokojnog oca u svoje licne, predizborne, svrhe.
Tuzno, odvratno, fuj!!!!
-
zeleni walter
#274 Re: Izbori 2012-Opcina Centar
Ne vidim nikakvu zlouptrebu vec je izgleda da nekome zasmetalo sto je napisao da je Sejo uvijek išao naprijed ispred svojih boraca, dok su neki komandovali iz pozadine.
Sva starija raja zna Seju, koji će ti prije pomoci nego da bilo sta ili nekoga iskoristi.
Sva starija raja zna Seju, koji će ti prije pomoci nego da bilo sta ili nekoga iskoristi.
- Opetja033
#275 Re: Izbori 2012-Opcina Centar
Mene sad vise sj.... to sto sam, nakon sto sam procitao tvoj nick, uzeo zdravo za gotovo da si musko.Sexy29 wrote:Aj kako si samo genijalan svaka ti cast, znam ne brini. A ti jado jedan treba te uhvatiti i prebiti na mrtvo imee jer ides u krajnost. Kako bi tebe bilo da neko koristi smrt tvoje voljene osobe u ovakve svrhe. Najezila sam se kakvih ljudi ima. Strah me sto zivimo u istoj drzavi kad vidim na sta si sve spreman!