Vas stav

Za sve koji vole ta divna stvorenja...

Moderator: anex

shady

#26 Re: Vas stav

Post by shady »

ice2cube wrote:Bravo Zengi !!
Pa i ja sam bio dijete, ali hvala Bogu uzrastao sam uz zivotinje i gledajuci predivne filmove o psima i zapravo opcenito o zivotinjama, vjerovatno ih zato i tako volim.
Pas me nikad u zivotu nije povrijedio, ali covjek... To je vec druga prica.
Neki dan vadim stvari iz gepeka, a neki divlji pas se zaletio i ujeo me za nogu. Ne da ga nisam izazvao, vec ga nisam ni vidio prije toga.

Bitna razlika, ljude koji me povrijede mogu tuziti, cak imam pravo da se branim, pse ne smijem ni krivo pogledati jer cu biti okarakterisan kao nehumana osoba koja maltretira zivotinje. Cisto da se razumijemo vlasnik sam psa i volim zivotinje isto kao i ti i druge normalne osobe.
pakica_

#27 Re: Vas stav

Post by pakica_ »

shady wrote:
Pa i ja sam bio dijete, ali hvala Bogu uzrastao sam uz zivotinje i gledajuci predivne filmove o psima i zapravo opcenito o zivotinjama, vjerovatno ih zato i tako volim.
Neki dan vadim stvari iz gepeka, a neki divlji pas se zaletio i ujeo me za nogu. Ne da ga nisam izazvao, vec ga nisam ni vidio prije toga.

Bitna razlika, ljude koji me povrijede mogu tuziti, cak imam pravo da se branim, pse ne smijem ni krivo pogledati jer cu biti okarakterisan kao nehumana osoba koja maltretira zivotinje. Cisto da se razumijemo vlasnik sam psa i volim zivotinje isto kao i ti i druge normalne osobe.
tuzi drzavu, posto je drzava obavezna da im nadje alternativu za ulicu.. simple as that..
zengi

#28 Re: Vas stav

Post by zengi »

zhara_06 wrote:Eh ovako Zengi...kao prvo pod tuđim nickom se niko ne krije,jer ovo ne piše Luna kao što ti misliš,već njena kćerka. Ti nisi uopšte na Luninom nivou da bi se ona sa tobom raspravljala,ali zato ja hoću!
Kako te nije stid da TI nekoga osuđuješ? Odakle tebi to pravo? Da ti nekoga vrijeđaš i govoriš mu kakva je osoba,i to ovako,preko foruma. Ne poznaješ vjerovatno većinu ovih forumaša i ne vidim razlog zašto bi im se uopšte pravdao kao što si napisao (ako već nećeš nama). Mi smo pse poslali ondje gdje mi smatramo da im je najbolje. Mi lično ništa nemamo protiv azila,i mislimo da im je gore odlično. A tebi ako se ne sviđa,ti se fino otiđi gore pa ih usvoji pa ih onda vodi gdje misliš da će im biti bolje. Kažeš da je koncentracioni logor,zatvor?? A šta je onda onaj ćumez od metar sa metar u kome si ti držao svog dragog Zengija,i patio ga? Gore psi imaju barem mjesta i da trče i da prohodaju. Tvoj Zengi se nije mogao okrenuti u onom kavezu. Kažeš nisi mogao povesti sa sobom pse,nisi kao imao mjesta? Odakle ti onda mjesto za tog što si ga nedavno pokupio sa ulice? Zašto umjesto njega nisi otišao po Mutu,Sjenku ili Vučka/Garu? Zato što ti uopšte nije stalo,nije ti stalo ni sekunde...možeš ti prosipati šuplje po forumu i praviti se kao da ih voliš,ali svi iz ove ulice znaju koliko si tukao Mutu. Krvnički si ga udarao iz samo tebi poznatih razloga. Praviš se da voliš pse a nedavno si na jedan post na ovom forumu komentarisao da neki čovjek treba ubiti komšijinog psa bejzbolkom jer ulazi u njegovo dvorište. Eto koliko ih voliš. Eh pa kad ti tako vrijeđaš moju mamu,i ja tebi par stvari da kažem...Očito je da TI nemaš savjesti ni malo,a ne ona. Ovim ja završavam raspravu sa tobom...
Pa Luna ili njena kcerka, nekako mi to dodje isto. Ja vas nisam niti jednog momenta prozvao imenom ili nikom i ako se ne osjecate krivim onda nije bilo potrebe da odgovarate na moje postove ovako direktno i pominjete neke lazi i nebuloze. Cuj ja rekao da treba psa namlatiti bezbol palicom (izvadjeno iz konteksta) i sad kao to je dokaz. To je onaj post gdje sam rekao da i gazdu i psa treba namlatiti palicom jer ga gazda pusta da uskace u tudje baste i kolje tudje pse. E pa da, treba i gazdu i psa namlatiti palicom. Jel sad ok? Kad si tako pomno studirala moje postove, nadam se da se naletila i na mjesta na kojima sam ja direktno hvalio i tvoju mamu i vas dok sam mislio da ste neki fini ljudi. O tvom bratu i sad imam dobro misljenje i iskreno se nadam da je makar on bio protiv slanja u konc. Kad smo vec kod komsijskog traca, meni kazu da ste vi masovno marisali, sutali i vristali na pse do nedavno i tek ste sa mutom i rajom ostvarili neki kontakt.
Ovako sine, nemam namjeru da se raspravljam ni sa tobom ni sa tvojom mamom i potpuno si u pravu, nije ona na mom nivou a nisi ni ti. Sad mozete naci nekog amidjica pa nek i on napise koji objektivni komentar i pokusa da me diskredituje kao ljubitelja zivotinja i covjeka. NEMA TO VEZEEEE, taman da sam ja šintor i da sam citav zivot proveo ubijajuci i muceci zivotinje to ne opravdava vas gnusni postupak izdaje. Vi mislite da je njima tamo super, da imaju dobro da jedu, da trce i da se igraju i to je kao neko opravdanje. :lol: :lol: :lol: :-) :-) :-) Nema veze sto svi drugi ne misle tako, sto se pojavljuju slike mrtvih pasa u kavezima, sto ti psi nikad nece izaci iz tog smrdljivog kaveza dok ne skoncaju... Ti i tvoja mama ipak misite da je njima dobro i da ste dobro postupile. Cemu onda ovo personalno vrijedjanje, blacenje itd. Pokusavate da blatite ljude da bi pokrili svoju krivicu i izdaju.
Tvoja mama mi je rekla da ih niste vi poslali u kazamat, nego MZ, a evo sad ti kazes da ste ih vi poslali. Ko ovdje laze? Daj se makar malo usaglasite oko tih tvrdnji da se ne blamirate.
Ovo nije tema na kojoj se komsije tracaju nego VAS STAV o gnusnim zbivanjima u Visokom tako da ne treba da spamamo temu. Ja vam vise necu odgovarati jer mi je ispod casti da se raspravljam. Nisam vam nista licno rekao, niti vas gdje spomenuo nickom ili imanom i samo je vasa savjest kriva sto ste se nasli ovako prozvani mojim postom. Vi se svi fino pokupite pa idete u Pracu da se uvjerite sta ste uradili.
Jos jedan savjet sine. Kad ovako pises neke lazi, onda molim te obrati paznju na kontinuitet price jer ti je svaka recenica kontradiktorna sa prethodnom. Valjda nemozes da upamtis, sta li.
Prvo me optuzujes da sam napustio pse kad su me zavolili a onda pises da sam ja mlatio Mutu i da maltretiram svoje pse drzeci ih po malim kavezima. Svima je poznato da moji psi bas izgledaju onako napaceno.
Sta je sad tu tacno. Ako sam ih patio, kako to da su me zavoljeli?
Evo sto kazes, to slike i klipovi naj bolje pokazuju. Ovo smo ja i tvoj brat jednom kad sam ja dosao da obidjem svoju staru raju. Bas se vidi sa snimka da sam ih maltretirao, posebno Mutu.
I haj sine odmori malo sa ovim malogradjanskim prepucavanjima. Reci mami, mama napravili smo strasnu gresku ma koliko se mi sad trudili da je opravdamo ljaganjem drugih. Hajmo mama da ih izbavimo iz tog logora. Ako su vam dosadili onda ih istresite iz auta negdje drugo, daleko od vas, Aldina, Av-Mau itd. Samo da nisu u kazamatu, snaci ce se oni. Meni isto nije bilo lako sa njima, kad god zalaju na nekoga ko ih marska i gadja komsije dodju i kazu da nosim svoju šćenad poješće im djecu, policija mi dolazila nekoliko puta itd.
I da, nije bitno sto sam ja kao mali jednom komsinici razbio prozor loptom. To ne mijenja stvar glede vaseg postupka prema psima. Znaci, bez obzira na loptu i prozor, vi ste i dalje krivi sto su psi odvezeni u kazamat da tamo lagano crkavaju. Sta mislis, da li oni znaju da ste ih vi izdali? Da li se nadaju da cete doci po nji? Imam neki osjecaj da su vec skontali da je ovo izdaja i prestali da se nadaju.
E hajd sine pozdravi mamu i nemoj molim te vise da mi se obracate ni ti ni ona ni amidjiči. Ja sam sa vama zauvjek zavrsio.
http://s1210.photobucket.com/albums/cc4 ... eunion.mp4
Cober

#29 Re: Vas stav

Post by Cober »

Bravo Zengi, i kao i uvijek, bez greške u analizi i u suštini. A osim toga, klip broj sedam u kojem govoriš o azilima.. zaboravio sam na to. Sada se pokazalo koliko si već tada bio u pravu, bez obzira na sadašnje blijede pokušaje pravdanja sadašnjeg stanja kao "normalnim"..

http://www.klix.ba/vijesti/bih/u-praci- ... /120613021#
Sofija89

#30 Re: Vas stav

Post by Sofija89 »

zengi

u pravu si u potpunosti,slazem se sa svim sto si dosad rekao,nevjerovatno koliko isto razmisljamo,jedina je razlika sto sam ja davno prestala se objasnjavati sa pojedincima kojima nemozes dokazati i koji ne zele da shvate problem,ne znam otkud tebi vise volja za objasnjavanjem,jos posebno dusebriznici koji se bolje osjecaju blateci nekog drugog.
Cinjenica je da smo mi jedan neprosvjecen i glup narod ,koji ne zeli da mu bude bolje i kojemu bi bilo dobro da zivi i u dzungli sa toljagom i krpom umjesto gaca, na to sve jos jako zloban narod,pocevsi od sestogodisnjaka kojeg sam ggledala s prozora kako vlastitog cuku sutira nogom pa do nekog starca koji isto tako iz cista mira sutne nogom cuku na ulici jer ovaj eto samo lezi.....ja neznam sta to mora biti u sestogodisnjem djetetu da se istresa na cuki,kakav je to poriv,bjes,frustracija,kakva ce to osoba biti za 10-20 godina ne zelim ni da pomislim,odoh sad u off,
uglavnom malo je ljudi koji zaista razumiju o cemu pricas,ja dosad recimo nisam ni nakoga naisla ko se ne bi na pomenutu temu nasmijao,bio nezainteresiran ili u krajnju ruku izvrjedjao....i obicno su komentari koliko je djece gladno,koliko je ljudi bolesno,itd...a njih nije briga ni za to dijete a kamoli za cuku,pa sta mozes ocekivati od takvih..
Rekla sam da necu vise nikada uci na ovaj forum,posebno na ovu temu jer se svaki put toliko potresem i iznerviram,ovdje ljudi kao da dolaze da lijece svoje frustracije,pa i na nekoj najdobronamjernijoj temi nadju se pojedinci koji ce te izvrijedjati ako postavis i obicno pitanje,svi bi sve da pobiju,da uniste, nekima smetaju vrane nekima golubovi nekima cuke i svima njima je jedino rjesenje da se sve pobije i istrijebi.....i posebno ovdje jer se ocigledno nista ne cenzurise i niko nista ne kontrolise pa svima dodje kao dobar ventil da kazu ono sto ne smiju recu u rl-u i onda vidis kako ustvari taj svjet razmislja...
Dusu bi prodali za 50km na izborima fuj
ice2cube

#31 Re: Vas stav

Post by ice2cube »

@Sofija89
Ja se slazem sa tobom u zengiju u svemu osim tome sto ti kazes da smo zloban i los narod.
Nismo mi zloban narod koji mrzi pse, samo su ti zlobnici izrazeniji i toliko aktivni na internetu, ne mogu na nikome da iskale svoj bijes pa 'ajmo malo na zivotinjama.
Ima i zlostavljanja zivotinja, ali to su pojedinci kao i svugdje, dakle ne mozes generalizirati stvari :)
Sofija89

#32 Re: Vas stav

Post by Sofija89 »

Nisam mislila samo na situaciju sa cukama i ostalim zivotinjkama sto hodaju na 4 noge,plivaju ili lete ...nego onako gledajuci cjelokupnu situaciju, sve sto se desava a ne spada pod ovu temu....dakle hocu da generaliziram :)
sam si pisao nesto slicno na nekoj drugoj temi tako da znas o cemu govorim :)
ice2cube

#33 Re: Vas stav

Post by ice2cube »

Sofija89 wrote:Nisam mislila samo na situaciju sa cukama i ostalim zivotinjkama sto hodaju na 4 noge,plivaju ili lete ...nego onako gledajuci cjelokupnu situaciju, sve sto se desava a ne spada pod ovu temu....dakle hocu da generaliziram :)
sam si pisao nesto slicno na nekoj drugoj temi tako da znas o cemu govorim :)
Dobro, onda bolje reci opcenito ljudi na cijeloj planeti, drustvo je postalo totalno grozno.
Navikli se ljudi vise, citajuci u novinama i gledajuci na TV, npr. pise 12 mrtvih u Iraku od eksplozije bombe, svi to hladnokrvno procitamo i nastavimo dalje nazalost, takvi smo postali sve dok se nama ne desi. (Govorim opcenito o svim ljudima). Oprosti za offtopic ali eto samo jedan primjer, kakvi postajemo..
therrarrius

#34 Re: Vas stav

Post by therrarrius »

todd_smith wrote:
mozda ja ovo pogresno citam ali...

da li ti iskreno poredis ljudski zivot sa tim od psa?
Ima on malo dubljih problema, nastavi ga citati, stivo za deset :D
Sofija89

#35 Re: Vas stav

Post by Sofija89 »

A ti ocigledno nemas pametnija posla osim sto citas tudje probleme po forumu.
Radije potrazi definiciju foruma i onda se upustaj u komentarisanje.
zengi

#36 Re: Vas stav

Post by zengi »

Sofija89 wrote:A ti ocigledno nemas pametnija posla osim sto citas tudje probleme po forumu.
Radije potrazi definiciju foruma i onda se upustaj u komentarisanje.
Sofija89, hvala tebi i ostalim normalnim ljudima na razumjevanju.

Sto se tice terarijusa i todd-a, ne obracaj paznju na njih. Terrarijus ne misli da ja imam neke probleme u zivotu nego misli da nisam normalan, sto je sasvim ok. Da je slucajno rekao da se slaze sa mojom pricom ja bih se zabrinuo. Todd je jedan od onih koji iskazivanjem svoje mrznjoe prema necemu, u ovom slucaju psima, misli da stvara utisak ljubav prema necemo drugom, u ovom slucaju ljudima. Evo sad ti otvori temu o pomaganju penzionerima on ce da dodje i pocne pricati price tipa, hebes penzionere njihovo je svakako proslo, zar su vam oni vazniji od djece. Naravno, ne voli on ni djecu niti ima namjeru da im nesto pomaze nego ih samo koristi kao sretstvo u borbi protiv pomaganja penzionerima. Sreca je samo da sam ja (a vidim i ti i jos neki) doktorirao ovakve slucajeve kad mi je bilo pet godina.

U pravu si i to da ogromna vecina ljudi uopste nema pojma o cemu ja u stvari citavo vrijeme pricam ali nema veze, ima opet ljudi, doduse mali broj, koji vrlo dobro razumiju o cemu ja pricam.

A znas li zasto ljudi kao Todd i Terrarius dolaze na ove forume?
Oni ne mogu da zive dok god znaju da na svijetu ima dobrih ljudi koje pogadja tudja nesreca i posto oni vole tudju nesrecu oni mrze ljude koji imaju empatiju prema unesrecenim. To njih pece kao žeravica i pokusavaju da diskredituju dobre ljude i da ih spuste na svoj nivo nekakvim jeftinim pricama za malu djecu. Evo vidis Terrarijusa, ne smije on puno da prica jer zna da ce šuplja izaci na vidjelo pa tek onako stidljivo kratkim glupim opaskama tipa "ima on vece probleme" pokusava da nanese neku stetu bez da bude uhvacen u svojim glupostima i lazima.
Slobodno ti reci dobri moj Terrarijus! Ili ako hoces ja cu napisati, bolje nego ti, sta ti u stvari hoces da kazes i sta u stvari mislis i sta i ko se krije iza te price?

Ice2cube, ima na svijetu zlih ljudi na bacanje ali vjeruj mi nigdje ni blizu ovakav broj kao kod nas. Zao mi je sto te moram razocarati i ovo ti reci ali vjeruj mi iz licnog iskustva sa skoro svim nacijama ove planete odgovorno tvrdim da ovako glupih i zlih ljudi po glavi stanovnika ima jos samo u Nigeriji i Rusiji. Ali, opet malo manji broj nego kod nas. Dugo sam se borio protiv ove konstatacije, odbijao da povjerujem, trazio objasnjenja i razloge, pravdao nekakvim istorijskim dogadjanjima, itd. ali dzabe, na kraju sam morao da pogledam istini u oci i da se pomirim sa tom cinjenicom. :(
Sofija89

#37 Re: Vas stav

Post by Sofija89 »

Tako tacno i argumentovano...svaka na mjestu.Bas onako kako bih i ja napisala ali nikad ne uspijem a oni naravno na ovakav odgovor ni A da kazu, mada ne treba zamjeriti jer postoji mogucnost da nisu razmjeli sta si htio reci a trolovi svakako ne znaju argumentovati :-D
Isto sam ti i ja primjetila da se za svaki problem ,,oni,, vracaju na ono da treba pomoci djeci -a sad kako to oni pomazu i sta cine to ostaje tajna :-D ,prosvrljaj malo po ostalim temama pa ces vidjeti,a ista je situacija kad razgovaras s nekim pa cujes ono koliko ima ljudi kojima treba pomoc a ti tu pricas o zivotinjama :shock: ja ne znam sto bih vise rekla na to
zvrk

#38 Re: Vas stav

Post by zvrk »

uvijek neko nekoga ... u ovoj nasoj ... bosni i hercegovini
u pravilu su to jaci koji ... slabije

bio to odnos politicari - gradjani,
bogati gradjani - siromasni gradjani
muskarci - zene
zene - djeca
a svi skupa pse...

jer je pravilo da najslabiji ispastaju

od svih navedenih najmanje su kriva djeca i psi

jer ne shvataju zasto postaju zrtve

djeca se porasti i nastaviti tradiciju, a psi ostaju najslabija karika...

zasto je lakše zavezati njih, kamenovati ih, baciti kesu sa tek rodjenim kucicima u rijeku, potrovati ih, sve od navedenog, samo da se nekome ne bi zamjerilo ili ne daj Boze imenom i prezimenom potpisalo nesto - bila to prijava inspekciji, peticija, ili ne daj Boze, tuzba protiv opcine ili prijava policiji.

Svasta se nesto namijesalo u ovu temu, a ja za svojih godina i iskustva u pokusaju pomoci slabijim, shvatih samo jedno: lijencuga je najvise, bolesnika malo manje, a svi skupa su, sudeci po njihovim postupcima sretni i zadovoljni jer ne rade ništa normalno da svoju situaciju promijene.

Spasiti psa ne znači skloniti ga sa ulice i poslati u nepoznato, jer su se našli neki "divni ljudi" gdje ce mu biti super - sve samo da nije vama na ocima.

Prača je logor, a nije nikakva tajna da je najmanje agresivnih pasa gore. Zasto neko misli da je psa usrecio ako ga gore posalje - to ne znam, a nije me ni briga. Svakome na dusu.

Spasiti psa znači skloniti ga, naci mu dom i pratiti ga do kraja njegovog života.

Visoko je odavno prohujala tema, ali kao i uvijek, nema rezultata.

iz tog konteksta posmatrano, tema je svakodnevna

kako reče dobri naš gospodin pejaković (molim admine da ne obrišu jer je citat: "znam ja nas - jebo ti nas"

Zengi, mani lične provokacije, koliko god tebi bilo neshvatljivo, postoje ljudi koji će vrlo rado argumente iskazati u nastojanjima diskreditacije privatnog čovjekovog života. A od laži ne prezaju kako god.
pakica_

#39 Re: Vas stav

Post by pakica_ »

zvrk wrote:
Spasiti psa ne znači skloniti ga sa ulice i poslati u nepoznato, jer su se našli neki "divni ljudi" gdje ce mu biti super - sve samo da nije vama na ocima.
to je to!!! :thumbup: :thumbup: :thumbup:
pakica_

#40 Re: Vas stav

Post by pakica_ »

apropo "azila" u praci- bila danas, i jecam vec satima..
samo da znate gdje ih saljete, vi koji ih saljete gore:
http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 444&type=1
nadam se da je ovo dovoljan razlog da vise ne zovete mjesne zajednice da ih smijestaju u LOGOR!!!!!!!!
NE, NIJE IM GORE BOLJE NEGO NA ULICI! NE! jedu hljeb! piju prljavu vodu, ako je uopste i imaju.. NE DAJTE IH U PRACU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
btw, samo da vam kazem da su zbog "dobrog i plemenitog" rada koji obavljaju suspendovani i ukoliko vam se pojave u mahali sa kombijem da odvode nove pse, odmah ih zaustavljajte i zovite muriju jer NEMAJU PRAVO NA TO! NE SMIJU dovoditi nove pse u azil..
ice2cube

#41 Re: Vas stav

Post by ice2cube »

pakica_ wrote:apropo "azila" u praci- bila danas, i jecam vec satima..
samo da znate gdje ih saljete, vi koji ih saljete gore:
http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 444&type=1
nadam se da je ovo dovoljan razlog da vise ne zovete mjesne zajednice da ih smijestaju u LOGOR!!!!!!!!
NE, NIJE IM GORE BOLJE NEGO NA ULICI! NE! jedu hljeb! piju prljavu vodu, ako je uopste i imaju.. NE DAJTE IH U PRACU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
btw, samo da vam kazem da su zbog "dobrog i plemenitog" rada koji obavljaju suspendovani i ukoliko vam se pojave u mahali sa kombijem da odvode nove pse, odmah ih zaustavljajte i zovite muriju jer NEMAJU PRAVO NA TO! NE SMIJU dovoditi nove pse u azil..
Bolje je njima 100 puta na ulici, a imaju ono sto je najvaznije = sloboda.
Gdje je sad onih 150 km po psu jbm im sve lazljivo i lopovsko ??

Nema vece djubradi od ljudi, sebicni ne mogu u suzivotu biti sa psima jel ? Pa u mojoj mahali malo je reci da ima mnogo cuka, pa niiiikad znaci nema problema sa njima, jos ih jedna zena stalno hrani, dusee od psa sa mojim se uvijek igraju.
pakica_

#42 Re: Vas stav

Post by pakica_ »

ma ne da im je 100 puta bolje, nego milion puta.. ko god misli da im cini bolje, neka se zapita nakon sto vidi ove slike.. na kraju krajeva, ako mozete, otidjite gore.. nahranite ih, jer jedu sam hljeb, ako i to, nemaju vode, lijekova, vakcina, parvo hara, smrtnost stenaca je 99%.. i sto je najgore od svega, boli ljude koji gore rade ona stvar za svim tim, sve dok su njima trbusi puni.. daBogda oni sebi na lijekove potrosili svaku marku viska koju su UKRALI od ovih jadnih zivotinja.. strašno na kvadrat!
pa vi pojedini i dalje cinite "bolje" psima iz svojih mahala prijavljujuci mjesnim zajednicama da vode slobodne i sretne pse u logor!
Phia

#43 Re: Vas stav

Post by Phia »

...
Last edited by Phia on 24/01/2013 18:23, edited 1 time in total.
Phia

#44 Re: Vas stav

Post by Phia »

...
Last edited by Phia on 24/01/2013 18:23, edited 1 time in total.
pakica_

#45 Re: Vas stav

Post by pakica_ »

Phia wrote:I jos ono me najvise sokiralo pored stenca koji je umro od parva dok je iz njega lila krv u stolici (za kojeg predsjednica kaze da "SPAVA"!!!!!!), ona splacina u kariolama, sta je ono, kakva je ono bljuvotina za milog Boga??? Je li ono tih 150 KM po psu???
ne znam, ali ovih dana idemo gore sa ekipom novinara da on d fejs of d plejs glupaci kazemo koju.. dabogda ona "odmarala" onako kao oni stenci za koje kaze da odmaraju!
Pasiflora

#46 Re: Vas stav

Post by Pasiflora »

pakica_ wrote:
Phia wrote:I jos ono me najvise sokiralo pored stenca koji je umro od parva dok je iz njega lila krv u stolici (za kojeg predsjednica kaze da "SPAVA"!!!!!!), ona splacina u kariolama, sta je ono, kakva je ono bljuvotina za milog Boga??? Je li ono tih 150 KM po psu???
ne znam, ali ovih dana idemo gore sa ekipom novinara da on d fejs of d plejs glupaci kazemo koju.. dabogda ona "odmarala" onako kao oni stenci za koje kaze da odmaraju!
Meni jos nije jasno sta se desilo sa glavom te djevojke...
Vidjela sam onaj link - nemam rijeci :(
pakica_

#47 Re: Vas stav

Post by pakica_ »

vidjeli ste onu argentinku, jel tako? ona je dosla mrsava, ali ne onoliko mrsava, iako amela tvrdi drugacije, ali imamo slike iz perioda od prije jedno mjesec dana i ovu sada.. i helem, javio se jedan covjek iz slovenije- hoce da je udomi.. javljali se ameli, ona nije njima.. dosli do nje preko nekog adnana koji je rekao da amela ne da da taj pas ide na udomljavanje, kaze ne bi mogla podnijeti put, bolesna, bla bla.. psu nije NISTA, samo je GLADNA!!! svi koji imalo znaju o psima, znaju da pas odbija hranu kad je bolestan, a ona ne jede, ona USISAVA! helem, blokirala je sve ljude koji su joj se javljali u vezi s tim psom, pobrisala sve obavijesti sa av mau grupa gdje su ljudi izrekli istinu (ukljucujuci i moj post), tj. da ona ne da psa, napravili joj toliku frku da je na kraju ipak popustila, i pas bi danas trebao biti izbavljen odozgo, zajedno sa mojom miljenicom tinchicom, psom sa rahitisom.. i ona bi trebala ici u slo. hihi :D
i ne znam da li ste culi pricu za famoznog amiga, psa koji je zaklan i za kojeg je trebalo skupljati pare za oporavak.. i dalje uzimaju pare, a psa je zaklao drugi pas prije dva mjeseca i ostali psi su ga odmah krenuli jesti, eto kolika glad vlada.. i to kaze momak koji radi gore, to mu se desilo pred ocima, tako da amela moze nekom trecem govoriti da laze, majku joj njenu spomenem.. pa licno i personalno sam slikala ove slike na linku, i opet ima obraza glupaca da kaze da im nije nista, da su sretni i siti i da im je cisto.. :-) ko je tu lud :-) :-) :-)
pakica_

#48 Re: Vas stav

Post by pakica_ »

update: dogu smo uspjeli iscupati odozgo.. danas je upoznala svoje udomitelje, sutra aBd ide novoj kuci u sloveniju :D moju miljenicu tinchicu nisu pustili, kazu da je "rezervisana" ali Boga mi, ima i nju da puste, da im pakica ne bi polupala sve redom :D
Post Reply