zhara_06 wrote:Eh ovako Zengi...kao prvo pod tuđim nickom se niko ne krije,jer ovo ne piše Luna kao što ti misliš,već njena kćerka. Ti nisi uopšte na Luninom nivou da bi se ona sa tobom raspravljala,ali zato ja hoću!
Kako te nije stid da TI nekoga osuđuješ? Odakle tebi to pravo? Da ti nekoga vrijeđaš i govoriš mu kakva je osoba,i to ovako,preko foruma. Ne poznaješ vjerovatno većinu ovih forumaša i ne vidim razlog zašto bi im se uopšte pravdao kao što si napisao (ako već nećeš nama). Mi smo pse poslali ondje gdje mi smatramo da im je najbolje. Mi lično ništa nemamo protiv azila,i mislimo da im je gore odlično. A tebi ako se ne sviđa,ti se fino otiđi gore pa ih usvoji pa ih onda vodi gdje misliš da će im biti bolje. Kažeš da je koncentracioni logor,zatvor?? A šta je onda onaj ćumez od metar sa metar u kome si ti držao svog dragog Zengija,i patio ga? Gore psi imaju barem mjesta i da trče i da prohodaju. Tvoj Zengi se nije mogao okrenuti u onom kavezu. Kažeš nisi mogao povesti sa sobom pse,nisi kao imao mjesta? Odakle ti onda mjesto za tog što si ga nedavno pokupio sa ulice? Zašto umjesto njega nisi otišao po Mutu,Sjenku ili Vučka/Garu? Zato što ti uopšte nije stalo,nije ti stalo ni sekunde...možeš ti prosipati šuplje po forumu i praviti se kao da ih voliš,ali svi iz ove ulice znaju koliko si tukao Mutu. Krvnički si ga udarao iz samo tebi poznatih razloga. Praviš se da voliš pse a nedavno si na jedan post na ovom forumu komentarisao da neki čovjek treba ubiti komšijinog psa bejzbolkom jer ulazi u njegovo dvorište. Eto koliko ih voliš. Eh pa kad ti tako vrijeđaš moju mamu,i ja tebi par stvari da kažem...Očito je da TI nemaš savjesti ni malo,a ne ona. Ovim ja završavam raspravu sa tobom...
Pa Luna ili njena kcerka, nekako mi to dodje isto. Ja vas nisam niti jednog momenta prozvao imenom ili nikom i ako se ne osjecate krivim onda nije bilo potrebe da odgovarate na moje postove ovako direktno i pominjete neke lazi i nebuloze. Cuj ja rekao da treba psa namlatiti bezbol palicom (izvadjeno iz konteksta) i sad kao to je dokaz. To je onaj post gdje sam rekao da i gazdu i psa treba namlatiti palicom jer ga gazda pusta da uskace u tudje baste i kolje tudje pse. E pa da, treba i gazdu i psa namlatiti palicom. Jel sad ok? Kad si tako pomno studirala moje postove, nadam se da se naletila i na mjesta na kojima sam ja direktno hvalio i tvoju mamu i vas dok sam mislio da ste neki fini ljudi. O tvom bratu i sad imam dobro misljenje i iskreno se nadam da je makar on bio protiv slanja u konc. Kad smo vec kod komsijskog traca, meni kazu da ste vi masovno marisali, sutali i vristali na pse do nedavno i tek ste sa mutom i rajom ostvarili neki kontakt.
Ovako sine, nemam namjeru da se raspravljam ni sa tobom ni sa tvojom mamom i potpuno si u pravu, nije ona na mom nivou a nisi ni ti. Sad mozete naci nekog amidjica pa nek i on napise koji objektivni komentar i pokusa da me diskredituje kao ljubitelja zivotinja i covjeka. NEMA TO VEZEEEE, taman da sam ja šintor i da sam citav zivot proveo ubijajuci i muceci zivotinje to ne opravdava vas gnusni postupak izdaje. Vi mislite da je njima tamo super, da imaju dobro da jedu, da trce i da se igraju i to je kao neko opravdanje.

Nema veze sto svi drugi ne misle tako, sto se pojavljuju slike mrtvih pasa u kavezima, sto ti psi nikad nece izaci iz tog smrdljivog kaveza dok ne skoncaju... Ti i tvoja mama ipak misite da je njima dobro i da ste dobro postupile. Cemu onda ovo personalno vrijedjanje, blacenje itd. Pokusavate da blatite ljude da bi pokrili svoju krivicu i izdaju.
Tvoja mama mi je rekla da ih niste vi poslali u kazamat, nego MZ, a evo sad ti kazes da ste ih vi poslali. Ko ovdje laze? Daj se makar malo usaglasite oko tih tvrdnji da se ne blamirate.
Ovo nije tema na kojoj se komsije tracaju nego VAS STAV o gnusnim zbivanjima u Visokom tako da ne treba da spamamo temu. Ja vam vise necu odgovarati jer mi je ispod casti da se raspravljam. Nisam vam nista licno rekao, niti vas gdje spomenuo nickom ili imanom i samo je vasa savjest kriva sto ste se nasli ovako prozvani mojim postom. Vi se svi fino pokupite pa idete u Pracu da se uvjerite sta ste uradili.
Jos jedan savjet sine. Kad ovako pises neke lazi, onda molim te obrati paznju na kontinuitet price jer ti je svaka recenica kontradiktorna sa prethodnom. Valjda nemozes da upamtis, sta li.
Prvo me optuzujes da sam napustio pse kad su me zavolili a onda pises da sam ja mlatio Mutu i da maltretiram svoje pse drzeci ih po malim kavezima. Svima je poznato da moji psi bas izgledaju onako napaceno.
Sta je sad tu tacno. Ako sam ih patio, kako to da su me zavoljeli?
Evo sto kazes, to slike i klipovi naj bolje pokazuju. Ovo smo ja i tvoj brat jednom kad sam ja dosao da obidjem svoju staru raju. Bas se vidi sa snimka da sam ih maltretirao, posebno Mutu.
I haj sine odmori malo sa ovim malogradjanskim prepucavanjima. Reci mami, mama napravili smo strasnu gresku ma koliko se mi sad trudili da je opravdamo ljaganjem drugih. Hajmo mama da ih izbavimo iz tog logora. Ako su vam dosadili onda ih istresite iz auta negdje drugo, daleko od vas, Aldina, Av-Mau itd. Samo da nisu u kazamatu, snaci ce se oni. Meni isto nije bilo lako sa njima, kad god zalaju na nekoga ko ih marska i gadja komsije dodju i kazu da nosim svoju šćenad poješće im djecu, policija mi dolazila nekoliko puta itd.
I da, nije bitno sto sam ja kao mali jednom komsinici razbio prozor loptom. To ne mijenja stvar glede vaseg postupka prema psima. Znaci, bez obzira na loptu i prozor, vi ste i dalje krivi sto su psi odvezeni u kazamat da tamo lagano crkavaju. Sta mislis, da li oni znaju da ste ih vi izdali? Da li se nadaju da cete doci po nji? Imam neki osjecaj da su vec skontali da je ovo izdaja i prestali da se nadaju.
E hajd sine pozdravi mamu i nemoj molim te vise da mi se obracate ni ti ni ona ni amidjiči. Ja sam sa vama zauvjek zavrsio.
http://s1210.photobucket.com/albums/cc4 ... eunion.mp4