Kako zaustaviti muskarce da se zaljubljuju?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

pitt

Post by pitt »

Ja tebe volim al' ja sam djevojcica i ne mogu ti reci sta sto znaaaaaci
Ma sta fali sto si samo djevojcica...vazno je da me volis :D:D:D:D
:)

#27 Re: Kako zaustaviti muskarce da se zaljubljuju?

Post by :) »

Sarajevska Princeza wrote:Kako zaustaviti muskarce da se zaljubljuju? :-D
Sta je to sto vas tako osvoji pa ste slabici pred zenom koju volite? :D
Kako vi to dozivljavate ljubav pa vas obara s nogu.... :lol:
Zanimljiva tema.
A ti si pretpostavljam, nesto kao magnet za muskarce. Covjek cim te ugleda, gotovo, zaljubio se u tebe do grla. :-) :-) :-)

Eto, to je to. :D
delimiter

Post by delimiter »

Zapravo, sta sam htio reci: kakve su nase djevojke/zene? U svim drugim dijelovima svijeta zene ljubav, pa i sex, u ovom slucaju je bilo rijeci o zaljubljenosti, dozivljavaju kao nesto lijepo, nesto u cime i one uzivaju, docim nase cure to sve precesto dozivljavaju na jedan potpuno malouman nacin, kao sto se vidi iz naslovnog posta "sarajevske"-princeze
Kad znaju da je momak zaljubljen, Francuskinje npr. se i same rastope od zaljubljenosti; Spanjolke se skroz uspale, a i Talijanke... itd., samo Bosanke pitaju glupava pitanja kao ovo koje nam je postavila "sarajevska"-princeza!
delimiter

Post by delimiter »

Aferim
MayaSA

Post by MayaSA »

Mojne ti sve Bosanke u istu vrecu :D Eto ako hocete, svi se mozete zaljubiti u mene i bice mi pravo godra :lol: :lol: (nesto k'o Francuskinje i Spanjolke u kombinaciji)
MayaSA

Post by MayaSA »

pitt wrote:
Ma sta fali sto si samo djevojcica...vazno je da me volis :D:D:D:D
A ima l' veze sto si ti djecak? :D Ja samo malo pjevusila i vidi sta ispade :D :-)
edu

Post by edu »

Ja sam za sex!!!

:D :D :D
pitt

Post by pitt »

Sad si mi srce slomila :(
MayaSA

Post by MayaSA »

edu wrote:Ja sam za sex!!!

:D :D :D
Iznenadjuje me :D :D
MayaSA

Post by MayaSA »

pitt wrote:Sad si mi srce slomila :(
Dodji Pitticu....OHO cuda radi :D :D
Zox

Post by Zox »

Ako sam dobro shvatio, princezice, ti je malo previse olako dajes, pa se onda poslije toga zaljube, a ti bi vise voljela nastaviti s tim neobaveznim sexom?
Harrys

Post by Harrys »

Sarajevska Princeza wrote:Muskarci se zaljubljuju brze od djevojaka. :D To znaci - kako god probas on prvi pada. :D :lol:
Naprotiv,brzina zaljubljivanja(na prvi pogled) nije bitna jer se isto tako mozes brzo i odljubiti.
Zene su po karakteru zaljubljivije,pa kad se to desi,postajes- Maitre situacije. :lol: :lol:

GENS UNA SUMUS Jedan smo rod
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

Zox wrote:Ako sam dobro shvatio, princezice, ti je malo previse olako dajes, pa se onda poslije toga zaljube, a ti bi vise voljela nastaviti s tim neobaveznim sexom?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Kolega...
Sarajevska Princeza

Post by Sarajevska Princeza »

Jos niko mi ne dade odgovor. :D Hajde dacu vam jos par dana da razmislite! :lol:

Zox :D Ja ne pricam o sexu vec o ljubavi.

Pitanje je vrlo jednostavno: Kako i zasto vi muskarci kad se zaljubite prevrsite svaku mjeru pa postanete SLABICI pred zenom koju volite?Postanete 'neko drugi', niste vise onako "cool" nego ba padnete, pokleknete..... postanete slabi.... :D :lol:
Soul_Sista

Post by Soul_Sista »

delimiter wrote:Zapravo, sta sam htio reci: kakve su nase djevojke/zene? U svim drugim dijelovima svijeta zene ljubav, pa i sex, u ovom slucaju je bilo rijeci o zaljubljenosti, dozivljavaju kao nesto lijepo, nesto u cime i one uzivaju, docim nase cure to sve precesto dozivljavaju na jedan potpuno malouman nacin, kao sto se vidi iz naslovnog posta "sarajevske"-princeze
Kad znaju da je momak zaljubljen, Francuskinje npr. se i same rastope od zaljubljenosti; Spanjolke se skroz uspale, a i Talijanke... itd., samo Bosanke pitaju glupava pitanja kao ovo koje nam je postavila "sarajevska"-princeza!
...daj nemoj generalizirati samo, pa nisu svi isti...kad pricas o spanjolkama, bosankama, talijankama...ne pricas o jednoj osobi :roll: ali moram se i sloziti, tema je GLUPAVA :D :D
Sarajevska Princeza

Harrys wrote:
Sarajevska Princeza wrote:Muskarci se zaljubljuju brze od djevojaka. :D To znaci - kako god probas on prvi pada. :D :lol:
Naprotiv,brzina zaljubljivanja(na prvi pogled) nije bitna jer se isto tako mozes brzo i odljubiti.
Zene su po karakteru zaljubljivije,pa kad se to desi,postajes- Maitre situacije. :lol: :lol:

GENS UNA SUMUS Jedan smo rod
Ja pricam o tome kad se muskarci zaljube pa postanu slabici. :D Ne pricam o "fizickoj privlacnosti" vec o ljubavi. Znaci krajni ishod a ne pocetak. Muskarci su po karakteru puno vise zaljubljivije prirode - to je naucno dokazano. :lol:
Sarajevska Princeza

Zox wrote:Ako sam dobro shvatio, princezice, ti je malo previse olako dajes, pa se onda poslije toga zaljube, a ti bi vise voljela nastaviti s tim neobaveznim sexom?
Nisi dobro shvatio. :D I ne samo to vec ti je poprilicno nizak koeficijent inteligencije. :lol: A evo zasto:

Mozda se ti zaljubljujes kroz neobaveza sex, tj volis da budes sa 'lakim' curicama a ja takve muskarce ne smatram muskarcima vec primitivcima koji su 'jeftiniji' cak i od curica, s ozbirom da im je IQ velicine klikera - pecinski ljudi bla bla - znas udaris ga drvetom u glavu on ti da respekt. Ili ga mlatnes nogom od teleta i on skonta.

Normalan muskarac razmislja i ne moze ga svaka cura imati. Nije jeftin, ne moras ga mlatnuti nogom od teleta u glavu da skopca. Nije vodjen iskljucivo instiktom za razliku od pecinskih muzjaka. :lol:
Sarajevska Princeza

horns&drums wrote:
Zox wrote:Ako sam dobro shvatio
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Kolega...
Kad bi se vas dvojica nasli gluho bilo na pustom ostrvu ili tako nesto, ne bi bili 'kolege' vec 'on' i 'ona'. :D S tim da je horns definitvno 'ona'. :lol: IDEALAN PAR.
Sarajevska Princeza

delimiter wrote:Zapravo, sta sam htio reci: kakve su nase djevojke/zene? U svim drugim dijelovima svijeta zene ljubav, pa i sex, u ovom slucaju je bilo rijeci o zaljubljenosti, dozivljavaju kao nesto lijepo, nesto u cime i one uzivaju, docim nase cure to sve precesto dozivljavaju na jedan potpuno malouman nacin, kao sto se vidi iz naslovnog posta "sarajevske"-princeze
Tvoj odgovor nema nikakve veze sa mojim pitanjem. :D :lol:
MayaSA

Post by MayaSA »

Sarajevska Princeza wrote: Ja pricam o tome kad se muskarci zaljube pa postanu slabici. :D
Po cemu su to zaljubljeni muskarci slabici? Po toj logici su to i zaljubljene zene...a ja se uopce ne slazem s tim. Kad je covjek/zena zaljubljen, onda je najjaci, cijeli svijet je njegov/njen i sve je mnogo ljepse i lakse u zivotu. :D :D
BigusDickus

Post by BigusDickus »

Sta to ima lose i porazno u zaljubljenosti, pa da to treba sprijecavati? I muskarci i zene, kada se zaljube, postanu drugaciji. Umjesto da tvrdis da su slabi, mozes isto tako tvrditi i da su djelimicno neuracunljivi, jer je i to istina. :)

Naravno da se ponasas njeznije prema osobi u koju se zaljubis, bar neko vrijeme. Isto tako je normalno da si spreman uraditi neke stvari, koje "u pameti" ne bi nikada uradio, pa sta. 8-)

Onaj osjecaj koji imas dok si zaljubljen je fenomenalan, pa covjeka i nije previse briga sto ce ga drugi vidjeti u nekom drugom svjetlu, a posebno ga nije briga za razne kriticare. 8-) :-) :D
elviss83

Post by elviss83 »

Stochar imal ti sta na blogu novog ??? :D
alek

Post by alek »

Sarajevska Princeza wrote:Kako i zasto vi muskarci kad se zaljubite prevrsite svaku mjeru pa postanete SLABICI pred zenom koju volite?Postanete 'neko drugi', niste vise onako "cool" nego ba padnete, pokleknete..... postanete slabi.... :D :lol:
to su tvoja iskustva? ti si 'nagazila' na pogresne likove :D :D foliram :D
Sarajevska Princeza wrote:Pitanje je vrlo jednostavno
pitanje ti je preglupo.
bug

Post by bug »

stochar wrote: ma znas sta? idite (pojedine) u pi.du materinu!
:D :D
vas 12 nju pokusava ubijediti da mlijeko nije crno... :D corav pos'o :D
bug

Post by bug »

nikaj spešl, raduckam i cekam da se neko zaljubi :D :D
Post Reply