Ma sta fali sto si samo djevojcica...vazno je da me volisJa tebe volim al' ja sam djevojcica i ne mogu ti reci sta sto znaaaaaci
Kako zaustaviti muskarce da se zaljubljuju?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
:)
#27 Re: Kako zaustaviti muskarce da se zaljubljuju?
Zanimljiva tema.Sarajevska Princeza wrote:Kako zaustaviti muskarce da se zaljubljuju?![]()
Sta je to sto vas tako osvoji pa ste slabici pred zenom koju volite?
Kako vi to dozivljavate ljubav pa vas obara s nogu....
A ti si pretpostavljam, nesto kao magnet za muskarce. Covjek cim te ugleda, gotovo, zaljubio se u tebe do grla.
Eto, to je to.
-
delimiter
Zapravo, sta sam htio reci: kakve su nase djevojke/zene? U svim drugim dijelovima svijeta zene ljubav, pa i sex, u ovom slucaju je bilo rijeci o zaljubljenosti, dozivljavaju kao nesto lijepo, nesto u cime i one uzivaju, docim nase cure to sve precesto dozivljavaju na jedan potpuno malouman nacin, kao sto se vidi iz naslovnog posta "sarajevske"-princeze
Kad znaju da je momak zaljubljen, Francuskinje npr. se i same rastope od zaljubljenosti; Spanjolke se skroz uspale, a i Talijanke... itd., samo Bosanke pitaju glupava pitanja kao ovo koje nam je postavila "sarajevska"-princeza!
Kad znaju da je momak zaljubljen, Francuskinje npr. se i same rastope od zaljubljenosti; Spanjolke se skroz uspale, a i Talijanke... itd., samo Bosanke pitaju glupava pitanja kao ovo koje nam je postavila "sarajevska"-princeza!
-
Harrys
Naprotiv,brzina zaljubljivanja(na prvi pogled) nije bitna jer se isto tako mozes brzo i odljubiti.Sarajevska Princeza wrote:Muskarci se zaljubljuju brze od djevojaka.To znaci - kako god probas on prvi pada.
![]()
Zene su po karakteru zaljubljivije,pa kad se to desi,postajes- Maitre situacije.
GENS UNA SUMUS Jedan smo rod
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Zox wrote:Ako sam dobro shvatio, princezice, ti je malo previse olako dajes, pa se onda poslije toga zaljube, a ti bi vise voljela nastaviti s tim neobaveznim sexom?
-
Sarajevska Princeza
Jos niko mi ne dade odgovor.
Hajde dacu vam jos par dana da razmislite!
Zox
Ja ne pricam o sexu vec o ljubavi.
Pitanje je vrlo jednostavno: Kako i zasto vi muskarci kad se zaljubite prevrsite svaku mjeru pa postanete SLABICI pred zenom koju volite?Postanete 'neko drugi', niste vise onako "cool" nego ba padnete, pokleknete..... postanete slabi....

Zox
Pitanje je vrlo jednostavno: Kako i zasto vi muskarci kad se zaljubite prevrsite svaku mjeru pa postanete SLABICI pred zenom koju volite?Postanete 'neko drugi', niste vise onako "cool" nego ba padnete, pokleknete..... postanete slabi....
- Soul_Sista
...daj nemoj generalizirati samo, pa nisu svi isti...kad pricas o spanjolkama, bosankama, talijankama...ne pricas o jednoj osobidelimiter wrote:Zapravo, sta sam htio reci: kakve su nase djevojke/zene? U svim drugim dijelovima svijeta zene ljubav, pa i sex, u ovom slucaju je bilo rijeci o zaljubljenosti, dozivljavaju kao nesto lijepo, nesto u cime i one uzivaju, docim nase cure to sve precesto dozivljavaju na jedan potpuno malouman nacin, kao sto se vidi iz naslovnog posta "sarajevske"-princeze
-
Sarajevska Princeza
Ja pricam o tome kad se muskarci zaljube pa postanu slabici.Harrys wrote:Naprotiv,brzina zaljubljivanja(na prvi pogled) nije bitna jer se isto tako mozes brzo i odljubiti.Sarajevska Princeza wrote:Muskarci se zaljubljuju brze od djevojaka.To znaci - kako god probas on prvi pada.
![]()
Zene su po karakteru zaljubljivije,pa kad se to desi,postajes- Maitre situacije.![]()
![]()
GENS UNA SUMUS Jedan smo rod
-
Sarajevska Princeza
Nisi dobro shvatio.Zox wrote:Ako sam dobro shvatio, princezice, ti je malo previse olako dajes, pa se onda poslije toga zaljube, a ti bi vise voljela nastaviti s tim neobaveznim sexom?
Mozda se ti zaljubljujes kroz neobaveza sex, tj volis da budes sa 'lakim' curicama a ja takve muskarce ne smatram muskarcima vec primitivcima koji su 'jeftiniji' cak i od curica, s ozbirom da im je IQ velicine klikera - pecinski ljudi bla bla - znas udaris ga drvetom u glavu on ti da respekt. Ili ga mlatnes nogom od teleta i on skonta.
Normalan muskarac razmislja i ne moze ga svaka cura imati. Nije jeftin, ne moras ga mlatnuti nogom od teleta u glavu da skopca. Nije vodjen iskljucivo instiktom za razliku od pecinskih muzjaka.
-
Sarajevska Princeza
Kad bi se vas dvojica nasli gluho bilo na pustom ostrvu ili tako nesto, ne bi bili 'kolege' vec 'on' i 'ona'.horns&drums wrote:Zox wrote:Ako sam dobro shvatio![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kolega...
-
Sarajevska Princeza
Tvoj odgovor nema nikakve veze sa mojim pitanjem.delimiter wrote:Zapravo, sta sam htio reci: kakve su nase djevojke/zene? U svim drugim dijelovima svijeta zene ljubav, pa i sex, u ovom slucaju je bilo rijeci o zaljubljenosti, dozivljavaju kao nesto lijepo, nesto u cime i one uzivaju, docim nase cure to sve precesto dozivljavaju na jedan potpuno malouman nacin, kao sto se vidi iz naslovnog posta "sarajevske"-princeze
-
MayaSA
Po cemu su to zaljubljeni muskarci slabici? Po toj logici su to i zaljubljene zene...a ja se uopce ne slazem s tim. Kad je covjek/zena zaljubljen, onda je najjaci, cijeli svijet je njegov/njen i sve je mnogo ljepse i lakse u zivotu.Sarajevska Princeza wrote: Ja pricam o tome kad se muskarci zaljube pa postanu slabici.![]()
-
BigusDickus
Sta to ima lose i porazno u zaljubljenosti, pa da to treba sprijecavati? I muskarci i zene, kada se zaljube, postanu drugaciji. Umjesto da tvrdis da su slabi, mozes isto tako tvrditi i da su djelimicno neuracunljivi, jer je i to istina. 
Naravno da se ponasas njeznije prema osobi u koju se zaljubis, bar neko vrijeme. Isto tako je normalno da si spreman uraditi neke stvari, koje "u pameti" ne bi nikada uradio, pa sta.
Onaj osjecaj koji imas dok si zaljubljen je fenomenalan, pa covjeka i nije previse briga sto ce ga drugi vidjeti u nekom drugom svjetlu, a posebno ga nije briga za razne kriticare.

Naravno da se ponasas njeznije prema osobi u koju se zaljubis, bar neko vrijeme. Isto tako je normalno da si spreman uraditi neke stvari, koje "u pameti" ne bi nikada uradio, pa sta.
Onaj osjecaj koji imas dok si zaljubljen je fenomenalan, pa covjeka i nije previse briga sto ce ga drugi vidjeti u nekom drugom svjetlu, a posebno ga nije briga za razne kriticare.
-
alek
to su tvoja iskustva? ti si 'nagazila' na pogresne likoveSarajevska Princeza wrote:Kako i zasto vi muskarci kad se zaljubite prevrsite svaku mjeru pa postanete SLABICI pred zenom koju volite?Postanete 'neko drugi', niste vise onako "cool" nego ba padnete, pokleknete..... postanete slabi....![]()
pitanje ti je preglupo.Sarajevska Princeza wrote:Pitanje je vrlo jednostavno