Sinhronizuju seTvrdokorna mrlja wrote:a kako dodju do telefona da nazovu hitnu?
Sta uraditi kada nemozete unutra, a bogme ni vani?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Cholina_Lokica
#26 Re: Sta uraditi kada nemozete unutra, a bogme ni vani?
- Mis mekinjas
#27 Re: Sta uraditi kada nemozete unutra, a bogme ni vani?
Cholina_Lokica wrote:Sinhronizuju seTvrdokorna mrlja wrote:a kako dodju do telefona da nazovu hitnu?
sjo dobrog programa, za umjetnički dojam...
-
IMME
#28 Re: Sta uraditi kada nemozete unutra, a bogme ni vani?
Obzirom da je najcesci uzrocnik neugodno iznenadjenje (par bude zatecen, ometen, uplasen); valjda kad vide "kolko je sati" zovu u pomoc, ako vec nemaju mobitel uza se.Tvrdokorna mrlja wrote:a kako dodju do telefona da nazovu hitnu?
-
sandra01
#29 Re: Sta uraditi kada nemozete unutra, a bogme ni vani?
Covjece kako ti ljudi poslije mogu izaci na ulicu ili vratiti se na radno mjesto iz kojeg su ih iznjeli 
- Mis mekinjas
#30 Re: Sta uraditi kada nemozete unutra, a bogme ni vani?
ako su u vezi ili muž i žena, šta ih brigasandra01 wrote:Covjece kako ti ljudi poslije mogu izaci na ulicu ili vratiti se na radno mjesto iz kojeg su ih iznjeli
- zateznistub
#31 Re: Sta uraditi kada nemozete unutra, a bogme ni vani?
Plačem...žulijan asanž wrote:ma ja bi ga izvadio, taman je ostavio bez utičnice
- jasko_ba
#32 Re: Sta uraditi kada nemozete unutra, a bogme ni vani?
ovo neka light verzija human centipede?
sad ste me prepali
sad ste me prepali
- alcho
#33 Re: Sta uraditi kada nemozete unutra, a bogme ni vani?
Pa ako se ja dobro razumijem u hardware...kad te nesto jako stisne pri dnu, onda krv ne moze da izadježulijan asanž wrote:mada ja stvarno ne kontam kako nakon nekog vremena hašim ne padne a samim tim i stisak ne popusti. sad ozbiljno pitam, bez zajebancije.
jer ko bi normalan odma hitnu zvao. znači tu mora proći baš puno vremena, povuci, potegni, na kant, drž, ne daj.... u toj svoj panici, majka mu stara, valjda iščezne ona napaljenost
-
oridjidji
#34 Re: Sta uraditi kada nemozete unutra, a bogme ni vani?
ostanes vas dignut u njojalcho wrote:Pa ako se ja dobro razumijem u hardware...kad te nesto jako stisne pri dnu, onda krv ne moze da izadježulijan asanž wrote:mada ja stvarno ne kontam kako nakon nekog vremena hašim ne padne a samim tim i stisak ne popusti. sad ozbiljno pitam, bez zajebancije.
jer ko bi normalan odma hitnu zvao. znači tu mora proći baš puno vremena, povuci, potegni, na kant, drž, ne daj.... u toj svoj panici, majka mu stara, valjda iščezne ona napaljenost
- Lippenbekenntnis
#35 Re: Sta uraditi kada nemozete unutra, a bogme ni vani?
žulijan asanž wrote:ma ja bi ga izvadio, taman je ostavio bez utičnice
tebe pravo zadeverala ova tema.
- peradetlic2
#36 Re: Sta uraditi kada nemozete unutra, a bogme ni vani?
VenomousV wrote:alcho wrote:Aha...da se zgrci i taj misic, pa da ni prst ne mozes izvaditiperadetlic2 wrote:Ukoliko se nekome desi situacija da ostane unutra i ne može van, jednostavno je rješenje. Obzirom na fizionomijiu ženskog polnog organa i svih mišića, samo treba da "ubaci" prst (ili šta već) u analni otvor dotične ženske osobe i vagina se otvara odmah...
![]()
Ovo nikada nisam radio i nisam imao tih problema (sva sreća), i ovu tehniku sam čuo baš od ginekologa na jednom predavanju...
![]()
Eto samo toliko, momci da znate šta da radite ako se nađete u nezgodnoj situaciji![]()
najjači
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ja kontala tema u fazonu nemaju stana ni auta a vani im prehladno ili nes slicno
Doktor koji je držao pomenuto predavanje je poznat /ne mogu mu se sjetiti imena/, al kada je on to pričao, to je bio opšti smjeh i show među prisutnima...
Priča on, imao slučaj kada su se spjili mlada i mladoženja, negdje na selu... I šta ćeš, na selu nema hitne i doktora i sl. a njega zvao neki rodjak /koji tamo živi/ i kaže doktore pomagaj, dolazi kako znaš i umiješ da ih odvojiš, čitavo se selo skupilo a niko ne zna šta da rai
- peradetlic2
#37 Re: Sta uraditi kada nemozete unutra, a bogme ni vani?
chuchumbamayumbe wrote:Nikuda bez
Xa xa xa xa.. čudotvorna "ve-da" sve odmašćuje... Nema šta ne popusti kad naprskaš... Ako popusti šaraf hoće i vagina
- peradetlic2
#38 Re: Sta uraditi kada nemozete unutra, a bogme ni vani?
A šta bi onda bez struje???žulijan asanž wrote:ma ja bi ga izvadio, taman je ostavio bez utičnice
Valja tražiti novu utičnicu?!
-
Samprotivsviju
#39 Re: Sta uraditi kada nemozete unutra, a bogme ni vani?
Prije bi rekao da ce ostati bez utikacaperadetlic2 wrote:A šta bi onda bez struje???žulijan asanž wrote:ma ja bi ga izvadio, taman je ostavio bez utičnice![]()
![]()
![]()
Valja tražiti novu utičnicu?!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- žulijan asanž
#40 Re: Sta uraditi kada nemozete unutra, a bogme ni vani?
kad popusti ja bi je skinuo i bacio u smeće, a ona nek sebi traži polovnu na auto pijaciperadetlic2 wrote:A šta bi onda bez struje???žulijan asanž wrote:ma ja bi ga izvadio, taman je ostavio bez utičnice![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
oridjidji
#41 Re: Sta uraditi kada nemozete unutra, a bogme ni vani?
a šta ako kupi šteker sa 4 utičnicežulijan asanž wrote:kad popusti ja bi je skinuo i bacio u smeće, a ona nek sebi traži polovnu na auto pijaciperadetlic2 wrote:A šta bi onda bez struje???žulijan asanž wrote:ma ja bi ga izvadio, taman je ostavio bez utičnice![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
filippe
#42 Re: Sta uraditi kada nemozete unutra, a bogme ni vani?
alcho wrote:Aha...da se zgrci i taj misic, pa da ni prst ne mozes izvaditiperadetlic2 wrote:Ukoliko se nekome desi situacija da ostane unutra i ne može van, jednostavno je rješenje. Obzirom na fizionomijiu ženskog polnog organa i svih mišića, samo treba da "ubaci" prst (ili šta već) u analni otvor dotične ženske osobe i vagina se otvara odmah...
![]()
Ovo nikada nisam radio i nisam imao tih problema (sva sreća), i ovu tehniku sam čuo baš od ginekologa na jednom predavanju...
![]()
Eto samo toliko, momci da znate šta da radite ako se nađete u nezgodnoj situaciji![]()
najjači
- peradetlic2
#43 Re: Sta uraditi kada nemozete unutra, a bogme ni vani?
filippe wrote:alcho wrote:Aha...da se zgrci i taj misic, pa da ni prst ne mozes izvaditiperadetlic2 wrote:Ukoliko se nekome desi situacija da ostane unutra i ne može van, jednostavno je rješenje. Obzirom na fizionomijiu ženskog polnog organa i svih mišića, samo treba da "ubaci" prst (ili šta već) u analni otvor dotične ženske osobe i vagina se otvara odmah...
![]()
![]()
najjači
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
E to je već nemoguća misija... Ako se to desi neka Zove Toma Kruza da ga izvadi
- arman1
- Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
- Vozim: šta klepim
- Horoskop: BOG
#44 Re: Sta uraditi kada nemozete unutra, a bogme ni vani?
Ovo je jedna od najčešćih slika na sa-xuchuchumbamayumbe wrote:Nikuda bez
- arman1
- Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
- Vozim: šta klepim
- Horoskop: BOG
#45 Re: Sta uraditi kada nemozete unutra, a bogme ni vani?
Prvi slučaaj ove "vesele" pojave za koji znam se prije rata desio u mostarskom sokolu gdje je jedan od direktora zajmio čistačicu. Poslije sam čuo za još slučajeva.
Čekanje da hašimaga splasne ne pomaže jer je grč torliko jak da n dopušta da krv oteće iz hašimage.
Prst u anus
Gleda li iko ovdje "BUSTED"
Čekanje da hašimaga splasne ne pomaže jer je grč torliko jak da n dopušta da krv oteće iz hašimage.
Prst u anus
Gleda li iko ovdje "BUSTED"
- graue_maus
#46 Re: Sta uraditi kada nemozete unutra, a bogme ni vani?
fatamorgana wrote:Dobra duša,VenomousV wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ja kontala tema u fazonu nemaju stana ni auta a vani im prehladno ili nes slicno
-
shin
#47 Re: Sta uraditi kada nemozete unutra, a bogme ni vani?
I onda sam ugasio playstation, jelde?jazzer wrote:meni je prvo napamet pala situacija: dosao si (opet) kod kone preko puta, skontali da imate nekih
20ak minuta dok se dobri i vrijedni komsija ne vrati sa posla.. zadao ga onako ''s nogu'' kad belaj![]()
A komsija samo sto nije usao na vrata..Uzas!!
- Dr.Mr.Fr.
#48 Re: Sta uraditi kada nemozete unutra, a bogme ni vani?
žulijan asanž wrote:ma ja bi ga izvadio, taman je ostavio bez utičnice
-
oridjidji
#49 Re: Sta uraditi kada nemozete unutra, a bogme ni vani?
na temi urbane sex legende bila je jedna prica o ljepljenju jedne nase akademske gradjanke i njenog kera. pa kad su je u hitnoj cudno gledali dok su ih odljepljivali hahaha ona vrisnu, sta gledate, to je moj ROOKIE 
-
sandra01
#50 Re: Sta uraditi kada nemozete unutra, a bogme ni vani?
E ovo moram podijeliti s vama.Prije par minuta u malom parkicu ispred moje zgrade desilo se "zakocenje" ali cukama lutalicama.Ima copor od jedno 6 pasa koji imaju svoju "bazu"ispred moje zgrade i medju njima je jedna zenska koja je
svaki dan
,i gledam jutros s prozora ovaj jedan tornjak je napao i ne pusta ona jadna ,sta ce pustila ,nema izbora ,sve bi bilo ok da drugi muzijak nije skocio na nju jerbo hoce i on i sad ovaj prvi ne izlazi iz nje a ovaj drugi podigao prednje sape na njena ledja tako da su obojica na njoj jedan"radi"a drugi nestrpljiv da i on
i u neka doba dvoje djece koja su inaci svaki dana tu s njima igraju se ,pocese se smijati,ja gledam s prozora sta je kad ono djuvegija se zaglavio i ne moze izaci iz mlade a ovaj treci jos uvjek skace po njoj.Djeca pokusala da ih razdvoje ali ne ide i to je trajalao oko deset minuta i na kraju djeca otrcase po pomoc odraslih ,za njima odose i drugi cukci tako da ovo dvoje ostadose sami.I kad su se djeca vratila oni se nekako razdvojise a ova curica sto je tu bila poce vristati i vice nekome ko je na balkonu "Joooj evo ih odvojise se...al' da vidis njemu OVOLIKI Allaha mi "!!!!:lol: i pokazuje rukama duzinu jedno pola metra .