DiplomataSaSela wrote:nebi wrote:DiplomataSaSela wrote:
A zasto svi uvijek pominjete bas Tihica kao primjer za sve sto ne valja...zna li iko objasniti...
Zato sto je Tihic (kao i mnogi drugi) divan primjer mediokriteta i
najbolji pokazatelj koliko smo nisko pali.On i njegovi ahbabi D.C. i B.P.
su bozja kazna za "samo nek je nas".
Hvala na argumentovanom komentaru nego mi onako zapade za oci kad se god spominje predsjednistvo uvijek svi po Tihicu a niko ili rijetko ko nesto npr o cetniku paravcu...sad ne mislim o " kvalitetima" bilo kojeg...
Ma ja sam negdje napisao vezano za to zasto (barem JA) napadam daleko vise predstavnike SDA nego one dvije ostale...
Ja naprosto mislim da pricati o tome kako su SDS-ovci i HDZ-ovci ´vaki ili ´naki je suludo i samo gubljenje vremena. Ti su se ljudi od prvog dana izjasnili sta hoce - (podjela i nestanak Bosne i Hercegovine!) da ponavljati to kakvi su oni predstavlja naprosto idiotizam! Blago receno!
Za razliku od njih, gospoda iz SDA (ciji je Suljo lider pa samim tim podlozan najdirektnijem udaru kritike - to bi barem trebalo biti jasno?) se vec godinama prodaje za nesto sto nikad nije bila! Ja u stvari ni ne znam ima li ljigavijih ljudi od njih na nasoj politickoj sceni jer kad bi se gledalo u njihov program i njihovu spiku, bolje stranke i bolje politike na daleko ne bi bilo! Medjutim za njih je to od samog pocetka samo paravan za sakrivanje mnogih prljavih ideja i planova kako sa Bosnom i Hercegovinom, tako i sa narodom koga kao zdusno predstavljaju i brane!
Kada govorim o politici SDA i provodjenju iste, ne mislim tu na obicne, male ljude, pijuncice (tipa Engrama i kiselkastog!) koji zapravo nista ne znaju, koji ZAISTA zive u ubjedjenju da se SDA zalaze za ono sto joj u programu i statutu stoji, igraju se svojim slicicama, u svakom ko misli drugacije sumanuto i isprepadano vidi komuniste i neprijatelje vjere, drzave i naroda. Tim redom!
Pri tom, dakle, ne mislim na njih vec mislim na jedan
mali broj, nevjerovatno iskompromitiranih, bolesno vlasti zeljnih, vodecih ljudi u stranci To su ljudi koji su u metodi svog rada POTPUNO preuzeli stari komunisticki stil s tim da su ga malo "umeksali" elementima "demokratije" tipa otvorenog novinarstva i sl. Paradigmu tom novinarstvu predstavlja dzamija u kojoj se muslimansko svestenstvo iz petnih zila upinje da osudi svaki POKUSAJ drugacijeg misljenja od onog koji Centrala ima!
"A znate sta ce vam se desiti ako ne mislite onako kako Bog zeli da mislite...." - ko da ih slusam dok vaze...
I na kraju i ova izjava Suljina vezana za onu emisiju! Tipicno komunisticki! "
To je njihov odnos prema ovoj državi. S ovim su prešli svaku mjeru. Oni su sve manje javni servis, a sve više servis u službi jedne političke opcije i pojedinaca u njoj."! Poznati komunisticki "spoljni" i "unutrasnji" neprijatelji!
"
Sasvim je druga stvar kad je riječ o privatnim TV kućama, ali ovo je krajnje degutantno. Javni servis prije svih treba poštivati državne institucije jer na taj način pokazuje odnos prema državi."
Pa ja.. Ako ste protiv mene, i protiv drzave ste...
Ma, nemam vise komentara! Samo mogu reci...
Bljak!
Kako na Suljine izjave tako i na Engramove slike sto slijede!