Novogodisnji program & nezadovoljstva

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

nebi

Post by nebi »

DiplomataSaSela wrote:
tataratira wrote:e ne mogu da vjerujem da neko brani ova tri krtena, ali neka drugovi, za to ste se borili :-)

dans-sutra da uhvate Tihića kako čini blud sa medom u P Dolini opet bi ga branili i našli opravdanje (pa zena mu ima mecu, ili sl.)
A zasto svi uvijek pominjete bas Tihica kao primjer za sve sto ne valja...zna li iko objasniti...
Zato sto je Tihic (kao i mnogi drugi) divan primjer mediokriteta i
najbolji pokazatelj koliko smo nisko pali.On i njegovi ahbabi D.C. i B.P.
su bozja kazna za "samo nek je nas".
tataratira

Post by tataratira »

DiplomataSaSela wrote:
tataratira wrote:e ne mogu da vjerujem da neko brani ova tri krtena, ali neka drugovi, za to ste se borili :-)

dans-sutra da uhvate Tihića kako čini blud sa medom u P Dolini opet bi ga branili i našli opravdanje (pa zena mu ima mecu, ili sl.)
A zasto svi uvijek pominjete bas Tihica kao primjer za sve sto ne valja...zna li iko objasniti...
zato sto ga branis , meni su oni svi isti
nista Tihic nije bolji od Paravca ili Covica
pogledaj kako se svi oni veselo smijese dok su zajedno
DiplomataSaSela

Post by DiplomataSaSela »

nebi wrote:
DiplomataSaSela wrote:

Hvala na argumentovanom komentaru nego mi onako zapade za oci kad se god spominje predsjednistvo uvijek svi po Tihicu a niko ili rijetko ko nesto npr o cetniku paravcu...sad ne mislim o " kvalitetima" bilo kojeg...
Vodenjak

Post by Vodenjak »

Engram::X wrote:
Imajući u vidu da se radi o javnom servisu te način na koji on inače prati rad Predsjedništva, čovjeka ništa ne može iznenaditi. To je njihov odnos prema ovoj državi. S ovim su prešli svaku mjeru. Oni su sve manje javni servis, a sve više servis u službi jedne političke opcije i pojedinaca u njoj.
istina...
I to kumunista Engram! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
DiplomataSaSela

Post by DiplomataSaSela »

tataratira wrote:
DiplomataSaSela wrote:

zato sto ga branis , meni su oni svi isti
nista Tihic nije bolji od Paravca ili Covica
pogledaj kako se svi oni veselo smijese dok su zajedno
Prvo nisi nigdje mogo/la procitati da ga ja branim i drugo nisu ni slucajno isti,ni slucajno...
edu

Post by edu »

sve su to ista govna...sva trojica...koalicioni partneri...kviz je bio super i super su ih odglumili...ali ipak najbolje je bilo na kraju kviza...jos samo da je to uraditi i u stvarnosti...
Fair Life

Post by Fair Life »

I nisu isti... sve gori od goreg.

Proguglajte malo i pogledajte sta se sve ne objavljuje kao sprdnja o Bushu, Clintonu ili nekom od evropskih...

Pa nikom nista, a nasi %76@)87} se nasli uvrijedjeni. Treba ih, ne zajebavati, nego za usi izvuci iz njihovih fotelja na ulicu.
Fair Life

Post by Fair Life »

0 (nula)
kub lajkan

Post by kub lajkan »

DiplomataSaSela wrote:

1) Zato sto je markantna pojava, kao da je neki lik iz Alan Forda.

2) Zato sto je autor najveceg bisera na bh. politickoj sceni u ovom milenijumu, kad je ono pred kamerama hladnokrvno objasnjavao da je posjetio 'Sacirbeja' zato sto su njihove nene od amidzisninin zaova tetisne.

To zaboravlja samo onaj ko nije vidio svojim ocima i cuo svojim usima. A oni koji jesu ce to prepricavati i za 30 godina...
Vodenjak

Post by Vodenjak »

DiplomataSaSela wrote:
nebi wrote:
DiplomataSaSela wrote: A zasto svi uvijek pominjete bas Tihica kao primjer za sve sto ne valja...zna li iko objasniti...
Hvala na argumentovanom komentaru nego mi onako zapade za oci kad se god spominje predsjednistvo uvijek svi po Tihicu a niko ili rijetko ko nesto npr o cetniku paravcu...sad ne mislim o " kvalitetima" bilo kojeg...
Ma ja sam negdje napisao vezano za to zasto (barem JA) napadam daleko vise predstavnike SDA nego one dvije ostale...
Ja naprosto mislim da pricati o tome kako su SDS-ovci i HDZ-ovci ´vaki ili ´naki je suludo i samo gubljenje vremena. Ti su se ljudi od prvog dana izjasnili sta hoce - (podjela i nestanak Bosne i Hercegovine!) da ponavljati to kakvi su oni predstavlja naprosto idiotizam! Blago receno!

Za razliku od njih, gospoda iz SDA (ciji je Suljo lider pa samim tim podlozan najdirektnijem udaru kritike - to bi barem trebalo biti jasno?) se vec godinama prodaje za nesto sto nikad nije bila! Ja u stvari ni ne znam ima li ljigavijih ljudi od njih na nasoj politickoj sceni jer kad bi se gledalo u njihov program i njihovu spiku, bolje stranke i bolje politike na daleko ne bi bilo! Medjutim za njih je to od samog pocetka samo paravan za sakrivanje mnogih prljavih ideja i planova kako sa Bosnom i Hercegovinom, tako i sa narodom koga kao zdusno predstavljaju i brane!

Kada govorim o politici SDA i provodjenju iste, ne mislim tu na obicne, male ljude, pijuncice (tipa Engrama i kiselkastog!) koji zapravo nista ne znaju, koji ZAISTA zive u ubjedjenju da se SDA zalaze za ono sto joj u programu i statutu stoji, igraju se svojim slicicama, u svakom ko misli drugacije sumanuto i isprepadano vidi komuniste i neprijatelje vjere, drzave i naroda. Tim redom!
Pri tom, dakle, ne mislim na njih vec mislim na jedan mali broj, nevjerovatno iskompromitiranih, bolesno vlasti zeljnih, vodecih ljudi u stranci To su ljudi koji su u metodi svog rada POTPUNO preuzeli stari komunisticki stil s tim da su ga malo "umeksali" elementima "demokratije" tipa otvorenog novinarstva i sl. Paradigmu tom novinarstvu predstavlja dzamija u kojoj se muslimansko svestenstvo iz petnih zila upinje da osudi svaki POKUSAJ drugacijeg misljenja od onog koji Centrala ima!
"A znate sta ce vam se desiti ako ne mislite onako kako Bog zeli da mislite...." - ko da ih slusam dok vaze...

I na kraju i ova izjava Suljina vezana za onu emisiju! Tipicno komunisticki! "To je njihov odnos prema ovoj državi. S ovim su prešli svaku mjeru. Oni su sve manje javni servis, a sve više servis u službi jedne političke opcije i pojedinaca u njoj."! Poznati komunisticki "spoljni" i "unutrasnji" neprijatelji!
"Sasvim je druga stvar kad je riječ o privatnim TV kućama, ali ovo je krajnje degutantno. Javni servis prije svih treba poštivati državne institucije jer na taj način pokazuje odnos prema državi."
Pa ja.. Ako ste protiv mene, i protiv drzave ste...
Ma, nemam vise komentara! Samo mogu reci... Bljak!
Kako na Suljine izjave tako i na Engramove slike sto slijede! :D
H2SO4

Post by H2SO4 »

Vodenjak wrote:
missA wrote:
Vodenjak wrote:Ne trubim ja dzabe da su komunjare na vlasti i sad...
Samo sto to kiselkasti, Engram & comp nikako da skuze! :D
osjetljiviji su od komunista, bar se meni tako cini.
Ne znam jesu li politicari osjetljiviji ali znam da jesu ovi koji ih tako svesrdno brane! :roll:

kamarat Vodenjak, :D

Sjeverna Koreja place za tobom :lol: ,tamo niko nikoga ne smije da brani,odmah vjesala ili streljanje,sto bi rekli drugovi:"po kratkom postupku!"
Vodenjak

Post by Vodenjak »

H2SO4 wrote:
Vodenjak wrote:
missA wrote: osjetljiviji su od komunista, bar se meni tako cini.
Ne znam jesu li politicari osjetljiviji ali znam da jesu ovi koji ih tako svesrdno brane! :roll:

kamarat Vodenjak, :D

Sjeverna Koreja place za tobom :lol: ,tamo niko nikoga ne smije da brani,odmah vjesala ili streljanje,sto bi rekli drugovi:"po kratkom postupku!"
O cemu ti to kiselkasti? :? :zzzz:

Toliko ste se izgubili da si poceo i nebuloze da pishes...
Koje ocito ni sam ne razumijes! :D 8-)
edu

Post by edu »

zakuhalo seeee....udri gaaaaa....
Edit

Post by Edit »

Ova reakcija nemudrog nam predsjedni¹tva samo pokazuje kolièinu utkane sujete u poimanje svoje uloge...

Na¹i èlanovi Predsjedni¹tva nikako da shvate, da su oni samo dr¾avni slu¾benici sa posebnom odgovorno¹æu... podsmijeh njima, reakcija je na njihov podsmijeh svima nama!
Post Reply