Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Meni je neke tamo 2000. školska ljubav slomila srce jer me je nabila nogom zbog tamo nekog bezveznjaka sa bijelim G2.[/quote]
Bijela G2 je bila i ostala IN! Jos ako je onaj debeli auspuh... [/quote]
Ovo je jedan od razloga zasto vozim Volvo, kod nas raja konta da je ruski, da je jeftin i da brzo truhne, ali mene bas briga uzivam
@bach to jeste Porsche, ali ti je to ujedno i vjerovatno najlosiji Porsche ikad napravljen, u biti je to Audi sa Porsche znakom.
Last edited by olensoner on 06/09/2011 14:17, edited 1 time in total.
fidoremilienko wrote:Sve zene obicno kazu da im je auto samo prevozno sredstvo. Boje se priznati da je visestruko upotrebljiv....
Ko voli da se pati i ne mijenja poze želim mu da cijeli život "višestruko" upotrebljava automobil.
"Pale" me auta koja kada kupiš dobiješ i vozača pride, mrsko mi brate da vozim.
olensoner wrote:Ovo je jedan od razloga zasto vozim Volvo, kod nas raja konta da je ruski, da je jeftin i da brzo truhne, ali mene bas briga uzivam
@bach to jeste Porsche, ali ti je to ujedno i vjerovatno najlosiji Porsche ikad napravljen, u biti je to Audi sa Porsche znakom.
Samo se sjetim Top Geara i onog zadatka kad su morali da kupe Porschea za 1500 funti
Bach, nazalost si u pravu... Iako cure nece priznati, svaka se "lozi" na frajere koji vozaju dobra auta bez obzira na fizicki izgled. Neku noc setam gradom, kad dvije cure prolaze i mahom cujem kako jedna govori "Jao, znas kakav me "tuareg" dovezo`"...
Namjerno sam se poceo smijati da me doticna cuje i zapita se koliko je to stvarno bilo smijesno.. Inace, fuJ!
Not My Idea wrote:Dok je svijeta i vijeka bit ce i glupih i povrsnih ljudi, u ovom slucaju zena.
Prosto, njima je nesto privlacno u tome da ih neko vidi u dobrom autu.
E sad problem je sto ima muskaraca kojima to smeta i koji zbog tih zena zele slicna auta. Pathetic.
Auto sluzi kao prevozno sredstvo i to je sve.
Armadilo wrote:Bach, nazalost si u pravu... Iako cure nece priznati, svaka se "lozi" na frajere koji vozaju dobra auta bez obzira na fizicki izgled. Neku noc setam gradom, kad dvije cure prolaze i mahom cujem kako jedna govori "Jao, znas kakav me "tuareg" dovezo`"...
Namjerno sam se poceo smijati da me doticna cuje i zapita se koliko je to stvarno bilo smijesno.. Inace, fuJ!
Jok vala na frajere, ja se iskljucivo lozim na samo auto