Paaaa mozda je dobio stvarno smssandra01 wrote:Danas ja u gradu neobavezno setam i na Higijenskom da predjem na semafor kad tamo ON,i vidim da me je vidio,i ja sad kontam da li da prodjem i u sekundi odlucim stacu iza njega ,kad je on skontao sta se desava ko fol dobio poruku na mob i lijepo ode sa prelaza prema gradu,ja iskulirala i presla ulicu i vidim s druge strane on se vraca na isti prelaz i ceka drugo zeleno svjetlo.Mnogo me je volio ,bila je to vise prijateljska veza nego ljubavna,bilo davno ,ali mi sad upali lampica u posljednjih godinu dana srela sam ga na ulici najmanje pet puta i svaki put je kao provjeravao poruke na mobu
,sad kontam da mu je to bio jedini nacin da izbjegne da me pogleda u oci i bar pozdravi.
Meni to bas bez veze,a fakat bio normalan frajer ... nekad'.
Izbjegavanje na ulici
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- mO k3
#26 Re: Izbjegavanje na ulici
- trimi68
- Grijem se na: Plin
- Horoskop: Stirjelac
#27 Re: Izbjegavanje na ulici
I šta je sad problem ????sandra01 wrote:Danas ja u gradu neobavezno setam i na Higijenskom da predjem na semafor kad tamo ON,i vidim da me je vidio,i ja sad kontam da li da prodjem i u sekundi odlucim stacu iza njega ,kad je on skontao sta se desava ko fol dobio poruku na mob i lijepo ode sa prelaza prema gradu,ja iskulirala i presla ulicu i vidim s druge strane on se vraca na isti prelaz i ceka drugo zeleno svjetlo.Mnogo me je volio ,bila je to vise prijateljska veza nego ljubavna,bilo davno ,ali mi sad upali lampica u posljednjih godinu dana srela sam ga na ulici najmanje pet puta i svaki put je kao provjeravao poruke na mobu
,sad kontam da mu je to bio jedini nacin da izbjegne da me pogleda u oci i bar pozdravi.
Mnogo te je volio ali onako prijateljski
A zašto tebi smeta njegovo bježanje i zašto, kad si već stala iza njega, nisi ga pozdravila ??
Očekuješ da te on prvi pozdravi ???
- Eleonora
#28 Re: Izbjegavanje na ulici
Redovno izbjegavam bivse na ulici.
Mislim da je to normalno.
- mO k3
#29 Re: Izbjegavanje na ulici
Pakoliko si ih imala "bivsih"??Eleonora wrote:Redovno izbjegavam bivse na ulici.![]()
- Eleonora
#30 Re: Izbjegavanje na ulici
Zasto me pitas osobno pitanje?!Ženski Dr.Med wrote:Pakoliko si ih imala "bivsih"??Eleonora wrote:Redovno izbjegavam bivse na ulici.![]()
- mO k3
#31 Re: Izbjegavanje na ulici
cisto info....Eleonora wrote:Zasto me pitas osobno pitanje?!Ženski Dr.Med wrote:Pakoliko si ih imala "bivsih"??Eleonora wrote:Redovno izbjegavam bivse na ulici.![]()
- Eleonora
#32 Re: Izbjegavanje na ulici
Koja je totalno suvisna za ovu temu...Ženski Dr.Med wrote:
cisto info....
- mO k3
#33 Re: Izbjegavanje na ulici
slazem seEleonora wrote:Koja je totalno suvisna za ovu temu...Ženski Dr.Med wrote:
cisto info....
- Eleonora
#34 Re: Izbjegavanje na ulici
Sad se i ja pitam, sta ti zelis da saznas iz ove situacije?!sandra01 wrote:Danas ja u gradu neobavezno setam i na Higijenskom da predjem na semafor kad tamo ON,i vidim da me je vidio,i ja sad kontam da li da prodjem i u sekundi odlucim stacu iza njega ,kad je on skontao sta se desava ko fol dobio poruku na mob i lijepo ode sa prelaza prema gradu,ja iskulirala i presla ulicu i vidim s druge strane on se vraca na isti prelaz i ceka drugo zeleno svjetlo.Mnogo me je volio ,bila je to vise prijateljska veza nego ljubavna,bilo davno ,ali mi sad upali lampica u posljednjih godinu dana srela sam ga na ulici najmanje pet puta i svaki put je kao provjeravao poruke na mobu
Jel te prebolio ili te jos voli?
Da vidis hoce li se pogubiti kad te pogleda, i da malo tako dignes ego?
Ili pak si, naknadno shvatila, da ti se lik svidja i da zelis biti sa njim?
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#35 Re: Izbjegavanje na ulici
samo da lajkamcucamonga wrote:
ja ti garantujem da bi ti se obradovao opet.... ako ga nisi nicim bas ištemala u zivotu - njega je jednostavno "stid" "ofirno" mu je - mozda bi ti se i obratio al to je jednostavno stvar sujete hoces li ga prihvatiti progovoriti i slicno...
meni je prijateljica nakon 15 godina poznanstva nedavno dala - nevidjeno lako, spontano, opusteno.... nevjerovatno mi je lijepo bilo - vazda smo se ja i ona ko nesto kontali hocemo necemo i tako nekako ta simpaticna igra macke i misa dobije svoj lijepi kraj u vodjenju ljubavi cak i sa skoro popijenom bocom jegeracudio sam se poslije kako sam mogao da budem up
![]()
uglavnom - nju je nesto dan poslije bilo stid - ja sam 100% znao da ju je stid i odmah otisao da razbijem tu tremu zagrlio je par puta i rekao joj da je meni bilo prelijepo i da je sad jos vise volim u zivotu...
uglavnom da se vratim na temu - jednostavno ga je - tipicno muski neobjasnjivo vama glupo - stid....
- johnny-bravo
#36 Re: Izbjegavanje na ulici
Samo da se upisem da sam i ja jedan od tih koji redovno eskivira bivse na ulici...
kucam poruke, lafo pricam na telefon, navucem kacket preko nosa i cvike
'ta se mi tu imamo ispitivati za zdravlje i ostalo, da smo valjali ne bi bili bivsi! Svaki moguci vid komunikacije posle gledam da ignorisem... to meni vala licemjerno i bespotrebno, sretno ti ovo i ono, ne daj Boze kavu popit... Kad je gotovo gotovo je, nikad ljubavnici prijatelji postali nisu!
lijepo je to Zana opjevala... u rijeku tvoja pisma bacicu, tvoje slike spalicu, neka ide s'vragom sve...
lijepo je to Zana opjevala... u rijeku tvoja pisma bacicu, tvoje slike spalicu, neka ide s'vragom sve...
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#38 Re: Izbjegavanje na ulici
možda mu se kaki
pa zove taksi kući da stigne

-
detroit-mercy
#39 Re: Izbjegavanje na ulici
Davno ja reko da je sex sa jaranicama najbolji jos posebno kada raskinu pa ih ko moras tjesiti, pa me umalo ove zene sa foruma ne razapesecucamonga wrote:ja ti garantujem da bi ti se obradovao opet.... ako ga nisi nicim bas ištemala u zivotu - njega je jednostavno "stid" "ofirno" mu je - mozda bi ti se i obratio al to je jednostavno stvar sujete hoces li ga prihvatiti progovoriti i slicno...sandra01 wrote:Danas ja u gradu neobavezno setam i na Higijenskom da predjem na semafor kad tamo ON,i vidim da me je vidio,i ja sad kontam da li da prodjem i u sekundi odlucim stacu iza njega ,kad je on skontao sta se desava ko fol dobio poruku na mob i lijepo ode sa prelaza prema gradu,ja iskulirala i presla ulicu i vidim s druge strane on se vraca na isti prelaz i ceka drugo zeleno svjetlo.Mnogo me je volio ,bila je to vise prijateljska veza nego ljubavna,bilo davno ,ali mi sad upali lampica u posljednjih godinu dana srela sam ga na ulici najmanje pet puta i svaki put je kao provjeravao poruke na mobu
meni je prijateljica nakon 15 godina poznanstva nedavno dala - nevidjeno lako, spontano, opusteno.... nevjerovatno mi je lijepo bilo - vazda smo se ja i ona ko nesto kontali hocemo necemo i tako nekako ta simpaticna igra macke i misa dobije svoj lijepi kraj u vodjenju ljubavi cak i sa skoro popijenom bocom jegeracudio sam se poslije kako sam mogao da budem up
![]()
uglavnom - nju je nesto dan poslije bilo stid - ja sam 100% znao da ju je stid i odmah otisao da razbijem tu tremu zagrlio je par puta i rekao joj da je meni bilo prelijepo i da je sad jos vise volim u zivotu...
uglavnom da se vratim na temu - jednostavno ga je - tipicno muski neobjasnjivo vama glupo - stid....
- mO k3
#40 Re: Izbjegavanje na ulici
detroit-mercy wrote:Davno ja reko da je sex sa jaranicama najbolji jos posebno kada raskinu pa ih ko moras tjesiti, pa me umalo ove zene sa foruma ne razapesecucamonga wrote:ja ti garantujem da bi ti se obradovao opet.... ako ga nisi nicim bas ištemala u zivotu - njega je jednostavno "stid" "ofirno" mu je - mozda bi ti se i obratio al to je jednostavno stvar sujete hoces li ga prihvatiti progovoriti i slicno...sandra01 wrote:Danas ja u gradu neobavezno setam i na Higijenskom da predjem na semafor kad tamo ON,i vidim da me je vidio,i ja sad kontam da li da prodjem i u sekundi odlucim stacu iza njega ,kad je on skontao sta se desava ko fol dobio poruku na mob i lijepo ode sa prelaza prema gradu,ja iskulirala i presla ulicu i vidim s druge strane on se vraca na isti prelaz i ceka drugo zeleno svjetlo.Mnogo me je volio ,bila je to vise prijateljska veza nego ljubavna,bilo davno ,ali mi sad upali lampica u posljednjih godinu dana srela sam ga na ulici najmanje pet puta i svaki put je kao provjeravao poruke na mobu
![]()
-
detroit-mercy
#41 Re: Izbjegavanje na ulici
Stoji i ta.*mima* wrote:mozda jednostavno ne voli da te vidi
Mada u principu se svodi na to kako je raskid protekao. Ako je raskid bio obostran onda u principu se te osobe i ne izbjegavaju.
Sve drugo je, joj ja je ostavio/zajebao, sada da se pozdravim sa njom, ma bolje da joj se skolnim sa ociju. Ili druga varijacija, ha kuja me zajebala jos i da je pozdravim, neka ide u tri materine
-
sandra01
#42 Re: Izbjegavanje na ulici
Evo da odgovorim na pitanja
Nije uopste bila klasicna veza.On se meni nije svidjao kao muskarac,tj.htjela sam da mi bude prijatelj jer smo imali milion zajednickih tema i bili na istoj talasnoj duzini a to smo i danas(covjek je inace javna licnost ,ponekad procitam sta pise i o cemu pise i ono vidim da se nije promjenio tj.da bi i dan danas mogli pricati satima o svemu,plus sto imamo par zajednickih interesovanja).Ja se njemu jesam svidjala to pokazo ,probao,ja uljudno odbila i upirala iz petnih zila da ostanemo prijatelji je mi je fakat odgovarao u nekim drugim stvarima.Nisam htjela vezu,htjela sam ga za prijatelja.U ratu ispao jako fer,ponudio pomoc otvoreno,ja opet uljudno odbila.Ni dan danas ne bih pristala na vezu s njim(covjek ozenjen ima dijete
) ali bih voljela da se opet druzimo bukvalno da budemo jarani jer ga zbog onoga sto radi i kako radi jako postujem i voljela bih da mu to i kazem .
Ono sto me zanima iz njegovog ponasanja je:Da li se tako ponasa zbog povrijedjene sujete ili straha ili ga jednostavno ne zanima sta je bilo samnom .Ponavljam niko nikoga tu nije natakrio niti je bilo svadje rastali se u najvecem prijateljstvu jer sam ja napustila zemlju na jako dug period.
Jel' sad jasnije

Nije uopste bila klasicna veza.On se meni nije svidjao kao muskarac,tj.htjela sam da mi bude prijatelj jer smo imali milion zajednickih tema i bili na istoj talasnoj duzini a to smo i danas(covjek je inace javna licnost ,ponekad procitam sta pise i o cemu pise i ono vidim da se nije promjenio tj.da bi i dan danas mogli pricati satima o svemu,plus sto imamo par zajednickih interesovanja).Ja se njemu jesam svidjala to pokazo ,probao,ja uljudno odbila i upirala iz petnih zila da ostanemo prijatelji je mi je fakat odgovarao u nekim drugim stvarima.Nisam htjela vezu,htjela sam ga za prijatelja.U ratu ispao jako fer,ponudio pomoc otvoreno,ja opet uljudno odbila.Ni dan danas ne bih pristala na vezu s njim(covjek ozenjen ima dijete
Ono sto me zanima iz njegovog ponasanja je:Da li se tako ponasa zbog povrijedjene sujete ili straha ili ga jednostavno ne zanima sta je bilo samnom .Ponavljam niko nikoga tu nije natakrio niti je bilo svadje rastali se u najvecem prijateljstvu jer sam ja napustila zemlju na jako dug period.
Jel' sad jasnije
-
BJB
#43 Re: Izbjegavanje na ulici
Kad te vidi pomisli da bi rado zgrijesio s tobom, vise puta, i onda k'o fol telefonira, izbjegava te i sl.
Na temu, posvadjala se ja davno nekad sa jednim jaranom koji bi nesto od mene/cimerke pa ne bi, pa se ljuti kad mu se javim mailom il' ne javim...
I ja ga lijepo prekrizim sa popisa zivih. Prolazi on pored mene ulicom, ja buljim ispred sebe, nosom param oblake, kad ce on "zdravo, ja ne mogu proci da ti se ne javim", a ja njemu "ja mogu". I prosisham pored njega a da ne stanem..
Mozes kako hoces, ali neces dokle hoces...
Ako te covjek izbjegava, vjerovatno ima dobar razlog za to..Mozda mu je zena ljubomorna i zna kakav je odnos imao s tobom, mozda on vehne za tobom vec dugo i ne moze podnijeti tvoju blizinu..Ja da sam na tvom mjestu, ne bih previse razbijala glavu razmisljanjem o tome ili ako ti je vec stalo sljedeci put kad ga vidish, drekni na sav glas "HEy, cekaj malo da te nesto priupitam", i onda fino pitaj sto te izbjegava vec dugo i reci mu
ovo sto si nama rekla.
Na temu, posvadjala se ja davno nekad sa jednim jaranom koji bi nesto od mene/cimerke pa ne bi, pa se ljuti kad mu se javim mailom il' ne javim...
I ja ga lijepo prekrizim sa popisa zivih. Prolazi on pored mene ulicom, ja buljim ispred sebe, nosom param oblake, kad ce on "zdravo, ja ne mogu proci da ti se ne javim", a ja njemu "ja mogu". I prosisham pored njega a da ne stanem..
Ako te covjek izbjegava, vjerovatno ima dobar razlog za to..Mozda mu je zena ljubomorna i zna kakav je odnos imao s tobom, mozda on vehne za tobom vec dugo i ne moze podnijeti tvoju blizinu..Ja da sam na tvom mjestu, ne bih previse razbijala glavu razmisljanjem o tome ili ako ti je vec stalo sljedeci put kad ga vidish, drekni na sav glas "HEy, cekaj malo da te nesto priupitam", i onda fino pitaj sto te izbjegava vec dugo i reci mu
ovo sto si nama rekla.
-
sandra01
#44 Re: Izbjegavanje na ulici
Pa to sa mdanas i htjela da uradim ali mi pobjeze na drugu stranu,on je mislio da cu ja proci pored njega ,ali sam ja naglo skrenula i posla da stanem iza njega i on fino pobjezeBJB wrote:Kad te vidi pomisli da bi rado zgrijesio s tobom, vise puta, i onda k'o fol telefonira, izbjegava te i sl.![]()
ovo sto si nama rekla.
- samo_ti
#45 Re: Izbjegavanje na ulici
Pa, lik ima porodicu, djete ... nema on sta sa tobom cavrljati, piti kafe i sjecati se starih vremena... jednostavno, to je takosandra01 wrote:Evo da odgovorim na pitanja![]()
Nije uopste bila klasicna veza.On se meni nije svidjao kao muskarac,tj.htjela sam da mi bude prijatelj jer smo imali milion zajednickih tema i bili na istoj talasnoj duzini a to smo i danas(covjek je inace javna licnost ,ponekad procitam sta pise i o cemu pise i ono vidim da se nije promjenio tj.da bi i dan danas mogli pricati satima o svemu,plus sto imamo par zajednickih interesovanja).Ja se njemu jesam svidjala to pokazo ,probao,ja uljudno odbila i upirala iz petnih zila da ostanemo prijatelji je mi je fakat odgovarao u nekim drugim stvarima.Nisam htjela vezu,htjela sam ga za prijatelja.U ratu ispao jako fer,ponudio pomoc otvoreno,ja opet uljudno odbila.Ni dan danas ne bih pristala na vezu s njim(covjek ozenjen ima dijete) ali bih voljela da se opet druzimo bukvalno da budemo jarani jer ga zbog onoga sto radi i kako radi jako postujem i voljela bih da mu to i kazem .
Jel' sad jasnije![]()
![]()
jos jedan razlog, vjerovatno zauzimas posebno mjesto u njegovom srcu ( obicno to tako bude, on te ganja, ti neces , pa jos odletis iz zemlje, hej, pa to je šok
-
manki
#46 Re: Izbjegavanje na ulici
Možda je pročitao ono što si pisala o maminim sinovima, pa se uvrijedio.sandra01 wrote:Danas ja u gradu neobavezno setam i na Higijenskom da predjem na semafor kad tamo ON,i vidim da me je vidio,i ja sad kontam da li da prodjem i u sekundi odlucim stacu iza njega ,kad je on skontao sta se desava ko fol dobio poruku na mob i lijepo ode sa prelaza prema gradu,ja iskulirala i presla ulicu i vidim s druge strane on se vraca na isti prelaz i ceka drugo zeleno svjetlo.Mnogo me je volio ,bila je to vise prijateljska veza nego ljubavna,bilo davno ,ali mi sad upali lampica u posljednjih godinu dana srela sam ga na ulici najmanje pet puta i svaki put je kao provjeravao poruke na mobu
- vjesticanametli
#47 Re: Izbjegavanje na ulici
sigurno imas urokljive oĆi

-
sandra01
#48 Re: Izbjegavanje na ulici
Ma gdje si ti meni vjestice jednavjesticanametli wrote:sigurno imas urokljive oĆi![]()
Znas vrlo dobro da nisu urotljive
- vjesticanametli
- Bullet Tooth Tony
#50 Re: Izbjegavanje na ulici
haj ti skontaj te zene
ako se bivsi javi ... sta hoce sad mis jedan
ako se bivsi ne javi ... mis jedan