Izbjegavanje na ulici

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
mO k3

#26 Re: Izbjegavanje na ulici

Post by mO k3 »

sandra01 wrote:Danas ja u gradu neobavezno setam i na Higijenskom da predjem na semafor kad tamo ON :shock: ,i vidim da me je vidio,i ja sad kontam da li da prodjem i u sekundi odlucim stacu iza njega ,kad je on skontao sta se desava ko fol dobio poruku na mob i lijepo ode sa prelaza prema gradu,ja iskulirala i presla ulicu i vidim s druge strane on se vraca na isti prelaz i ceka drugo zeleno svjetlo.Mnogo me je volio ,bila je to vise prijateljska veza nego ljubavna,bilo davno ,ali mi sad upali lampica u posljednjih godinu dana srela sam ga na ulici najmanje pet puta i svaki put je kao provjeravao poruke na mobu :roll: ,sad kontam da mu je to bio jedini nacin da izbjegne da me pogleda u oci i bar pozdravi.
Meni to bas bez veze :cry: ,a fakat bio normalan frajer ... nekad'.
Paaaa mozda je dobio stvarno sms :) eki tebe
trimi68
Grijem se na: Plin
Horoskop: Stirjelac

#27 Re: Izbjegavanje na ulici

Post by trimi68 »

sandra01 wrote:Danas ja u gradu neobavezno setam i na Higijenskom da predjem na semafor kad tamo ON :shock: ,i vidim da me je vidio,i ja sad kontam da li da prodjem i u sekundi odlucim stacu iza njega ,kad je on skontao sta se desava ko fol dobio poruku na mob i lijepo ode sa prelaza prema gradu,ja iskulirala i presla ulicu i vidim s druge strane on se vraca na isti prelaz i ceka drugo zeleno svjetlo.Mnogo me je volio ,bila je to vise prijateljska veza nego ljubavna,bilo davno ,ali mi sad upali lampica u posljednjih godinu dana srela sam ga na ulici najmanje pet puta i svaki put je kao provjeravao poruke na mobu :roll: ,sad kontam da mu je to bio jedini nacin da izbjegne da me pogleda u oci i bar pozdravi.
I šta je sad problem ????
Mnogo te je volio ali onako prijateljski :) šega :)
A zašto tebi smeta njegovo bježanje i zašto, kad si već stala iza njega, nisi ga pozdravila ??
Očekuješ da te on prvi pozdravi ???
Eleonora

#28 Re: Izbjegavanje na ulici

Post by Eleonora »

Redovno izbjegavam bivse na ulici. :zoka:
Mislim da je to normalno. :zoka:
mO k3

#29 Re: Izbjegavanje na ulici

Post by mO k3 »

Eleonora wrote:Redovno izbjegavam bivse na ulici. :zoka:
Pakoliko si ih imala "bivsih"?? :shock:
Eleonora

#30 Re: Izbjegavanje na ulici

Post by Eleonora »

Ženski Dr.Med wrote:
Zasto me pitas osobno pitanje?!
mO k3

#31 Re: Izbjegavanje na ulici

Post by mO k3 »

Eleonora wrote:
Ženski Dr.Med wrote:
Zasto me pitas osobno pitanje?!
cisto info....
Eleonora

#32 Re: Izbjegavanje na ulici

Post by Eleonora »

Ženski Dr.Med wrote:
cisto info....
Koja je totalno suvisna za ovu temu...
mO k3

#33 Re: Izbjegavanje na ulici

Post by mO k3 »

Eleonora wrote:
Ženski Dr.Med wrote:
cisto info....
Koja je totalno suvisna za ovu temu...
slazem se :)
Eleonora

#34 Re: Izbjegavanje na ulici

Post by Eleonora »

Sad se i ja pitam, sta ti zelis da saznas iz ove situacije?!
Jel te prebolio ili te jos voli?
Da vidis hoce li se pogubiti kad te pogleda, i da malo tako dignes ego?
Ili pak si, naknadno shvatila, da ti se lik svidja i da zelis biti sa njim?
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#35 Re: Izbjegavanje na ulici

Post by plain vanilla »

cucamonga wrote:
ja ti garantujem da bi ti se obradovao opet.... ako ga nisi nicim bas ištemala u zivotu - njega je jednostavno "stid" "ofirno" mu je - mozda bi ti se i obratio al to je jednostavno stvar sujete hoces li ga prihvatiti progovoriti i slicno...

meni je prijateljica nakon 15 godina poznanstva nedavno dala - nevidjeno lako, spontano, opusteno.... nevjerovatno mi je lijepo bilo - vazda smo se ja i ona ko nesto kontali hocemo necemo i tako nekako ta simpaticna igra macke i misa dobije svoj lijepi kraj u vodjenju ljubavi cak i sa skoro popijenom bocom jegera :mrgreen: cudio sam se poslije kako sam mogao da budem up :lol:

uglavnom - nju je nesto dan poslije bilo stid - ja sam 100% znao da ju je stid i odmah otisao da razbijem tu tremu zagrlio je par puta i rekao joj da je meni bilo prelijepo i da je sad jos vise volim u zivotu...

uglavnom da se vratim na temu - jednostavno ga je - tipicno muski neobjasnjivo vama glupo - stid....
samo da lajkam :thumbup:
johnny-bravo

#36 Re: Izbjegavanje na ulici

Post by johnny-bravo »

Samo da se upisem da sam i ja jedan od tih koji redovno eskivira bivse na ulici... :mrgreen: kucam poruke, lafo pricam na telefon, navucem kacket preko nosa i cvike 8-) :roll: 'ta se mi tu imamo ispitivati za zdravlje i ostalo, da smo valjali ne bi bili bivsi! Svaki moguci vid komunikacije posle gledam da ignorisem... to meni vala licemjerno i bespotrebno, sretno ti ovo i ono, ne daj Boze kavu popit... Kad je gotovo gotovo je, nikad ljubavnici prijatelji postali nisu!

lijepo je to Zana opjevala... u rijeku tvoja pisma bacicu, tvoje slike spalicu, neka ide s'vragom sve... :evil:
*mima*

#37 Re: Izbjegavanje na ulici

Post by *mima* »

mozda jednostavno ne voli da te vidi
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#38 Re: Izbjegavanje na ulici

Post by Truba »

možda mu se kaki :mrgreen: pa zove taksi kući da stigne :lol: :lol: :lol:
detroit-mercy

#39 Re: Izbjegavanje na ulici

Post by detroit-mercy »

cucamonga wrote:
ja ti garantujem da bi ti se obradovao opet.... ako ga nisi nicim bas ištemala u zivotu - njega je jednostavno "stid" "ofirno" mu je - mozda bi ti se i obratio al to je jednostavno stvar sujete hoces li ga prihvatiti progovoriti i slicno...

meni je prijateljica nakon 15 godina poznanstva nedavno dala - nevidjeno lako, spontano, opusteno.... nevjerovatno mi je lijepo bilo - vazda smo se ja i ona ko nesto kontali hocemo necemo i tako nekako ta simpaticna igra macke i misa dobije svoj lijepi kraj u vodjenju ljubavi cak i sa skoro popijenom bocom jegera :mrgreen: cudio sam se poslije kako sam mogao da budem up :lol:

uglavnom - nju je nesto dan poslije bilo stid - ja sam 100% znao da ju je stid i odmah otisao da razbijem tu tremu zagrlio je par puta i rekao joj da je meni bilo prelijepo i da je sad jos vise volim u zivotu...

uglavnom da se vratim na temu - jednostavno ga je - tipicno muski neobjasnjivo vama glupo - stid....
Davno ja reko da je sex sa jaranicama najbolji jos posebno kada raskinu pa ih ko moras tjesiti, pa me umalo ove zene sa foruma ne razapese :mrgreen:
mO k3

#40 Re: Izbjegavanje na ulici

Post by mO k3 »

detroit-mercy wrote:
cucamonga wrote:

Davno ja reko da je sex sa jaranicama najbolji jos posebno kada raskinu pa ih ko moras tjesiti, pa me umalo ove zene sa foruma ne razapese :mrgreen:
:lol: :lol:
detroit-mercy

#41 Re: Izbjegavanje na ulici

Post by detroit-mercy »

*mima* wrote:mozda jednostavno ne voli da te vidi
Stoji i ta.
Mada u principu se svodi na to kako je raskid protekao. Ako je raskid bio obostran onda u principu se te osobe i ne izbjegavaju.
Sve drugo je, joj ja je ostavio/zajebao, sada da se pozdravim sa njom, ma bolje da joj se skolnim sa ociju. Ili druga varijacija, ha kuja me zajebala jos i da je pozdravim, neka ide u tri materine :mrgreen: .
sandra01

#42 Re: Izbjegavanje na ulici

Post by sandra01 »

Evo da odgovorim na pitanja :-D
Nije uopste bila klasicna veza.On se meni nije svidjao kao muskarac,tj.htjela sam da mi bude prijatelj jer smo imali milion zajednickih tema i bili na istoj talasnoj duzini a to smo i danas(covjek je inace javna licnost ,ponekad procitam sta pise i o cemu pise i ono vidim da se nije promjenio tj.da bi i dan danas mogli pricati satima o svemu,plus sto imamo par zajednickih interesovanja).Ja se njemu jesam svidjala to pokazo ,probao,ja uljudno odbila i upirala iz petnih zila da ostanemo prijatelji je mi je fakat odgovarao u nekim drugim stvarima.Nisam htjela vezu,htjela sam ga za prijatelja.U ratu ispao jako fer,ponudio pomoc otvoreno,ja opet uljudno odbila.Ni dan danas ne bih pristala na vezu s njim(covjek ozenjen ima dijete :razz: ) ali bih voljela da se opet druzimo bukvalno da budemo jarani jer ga zbog onoga sto radi i kako radi jako postujem i voljela bih da mu to i kazem .
Ono sto me zanima iz njegovog ponasanja je:Da li se tako ponasa zbog povrijedjene sujete ili straha ili ga jednostavno ne zanima sta je bilo samnom .Ponavljam niko nikoga tu nije natakrio niti je bilo svadje rastali se u najvecem prijateljstvu jer sam ja napustila zemlju na jako dug period.
Jel' sad jasnije :-) :-) :-)
BJB

#43 Re: Izbjegavanje na ulici

Post by BJB »

Kad te vidi pomisli da bi rado zgrijesio s tobom, vise puta, i onda k'o fol telefonira, izbjegava te i sl. :D

Na temu, posvadjala se ja davno nekad sa jednim jaranom koji bi nesto od mene/cimerke pa ne bi, pa se ljuti kad mu se javim mailom il' ne javim...
I ja ga lijepo prekrizim sa popisa zivih. Prolazi on pored mene ulicom, ja buljim ispred sebe, nosom param oblake, kad ce on "zdravo, ja ne mogu proci da ti se ne javim", a ja njemu "ja mogu". I prosisham pored njega a da ne stanem..
Mozes kako hoces, ali neces dokle hoces...
Ako te covjek izbjegava, vjerovatno ima dobar razlog za to..Mozda mu je zena ljubomorna i zna kakav je odnos imao s tobom, mozda on vehne za tobom vec dugo i ne moze podnijeti tvoju blizinu..Ja da sam na tvom mjestu, ne bih previse razbijala glavu razmisljanjem o tome ili ako ti je vec stalo sljedeci put kad ga vidish, drekni na sav glas "HEy, cekaj malo da te nesto priupitam", i onda fino pitaj sto te izbjegava vec dugo i reci mu
ovo sto si nama rekla.
sandra01

#44 Re: Izbjegavanje na ulici

Post by sandra01 »

BJB wrote:Kad te vidi pomisli da bi rado zgrijesio s tobom, vise puta, i onda k'o fol telefonira, izbjegava te i sl. :D

Na temu, posvadjala se ja davno nekad sa jednim jaranom koji bi nesto od mene/cimerke pa ne bi, pa se ljuti kad mu se javim mailom il' ne javim...
I ja ga lijepo prekrizim sa popisa zivih. Prolazi on pored mene ulicom, ja buljim ispred sebe, nosom param oblake, kad ce on "zdravo, ja ne mogu proci da ti se ne javim", a ja njemu "ja mogu". I prosisham pored njega a da ne stanem..
Mozes kako hoces, ali neces dokle hoces...
Ako te covjek izbjegava, vjerovatno ima dobar razlog za to..Mozda mu je zena ljubomorna i zna kakav je odnos imao s tobom, mozda on vehne za tobom vec dugo i ne moze podnijeti tvoju blizinu..Ja da sam na tvom mjestu, ne bih previse razbijala glavu razmisljanjem o tome ili ako ti je vec stalo sljedeci put kad ga vidish, drekni na sav glas "HEy, cekaj malo da te nesto priupitam", i onda fino pitaj sto te izbjegava vec dugo i reci mu
ovo sto si nama rekla.
Pa to sa mdanas i htjela da uradim ali mi pobjeze na drugu stranu,on je mislio da cu ja proci pored njega ,ali sam ja naglo skrenula i posla da stanem iza njega i on fino pobjeze :x :-)
samo_ti

#45 Re: Izbjegavanje na ulici

Post by samo_ti »

sandra01 wrote:Evo da odgovorim na pitanja :-D
Nije uopste bila klasicna veza.On se meni nije svidjao kao muskarac,tj.htjela sam da mi bude prijatelj jer smo imali milion zajednickih tema i bili na istoj talasnoj duzini a to smo i danas(covjek je inace javna licnost ,ponekad procitam sta pise i o cemu pise i ono vidim da se nije promjenio tj.da bi i dan danas mogli pricati satima o svemu,plus sto imamo par zajednickih interesovanja).Ja se njemu jesam svidjala to pokazo ,probao,ja uljudno odbila i upirala iz petnih zila da ostanemo prijatelji je mi je fakat odgovarao u nekim drugim stvarima.Nisam htjela vezu,htjela sam ga za prijatelja.U ratu ispao jako fer,ponudio pomoc otvoreno,ja opet uljudno odbila.Ni dan danas ne bih pristala na vezu s njim(covjek ozenjen ima dijete :razz: ) ali bih voljela da se opet druzimo bukvalno da budemo jarani jer ga zbog onoga sto radi i kako radi jako postujem i voljela bih da mu to i kazem .
Ono sto me zanima iz njegovog ponasanja je:Da li se tako ponasa zbog povrijedjene sujete ili straha ili ga jednostavno ne zanima sta je bilo samnom .Ponavljam niko nikoga tu nije natakrio niti je bilo svadje rastali se u najvecem prijateljstvu jer sam ja napustila zemlju na jako dug period.
Jel' sad jasnije :-) :-) :-)
Pa, lik ima porodicu, djete ... nema on sta sa tobom cavrljati, piti kafe i sjecati se starih vremena... jednostavno, to je tako :D
jos jedan razlog, vjerovatno zauzimas posebno mjesto u njegovom srcu ( obicno to tako bude, on te ganja, ti neces , pa jos odletis iz zemlje, hej, pa to je šok :lol: ) ... pa sta da se co`ek opet zaljubi ...opusti se, za njega je bolje tako :run:
manki

#46 Re: Izbjegavanje na ulici

Post by manki »

Možda je pročitao ono što si pisala o maminim sinovima, pa se uvrijedio. :lol:
vjesticanametli

#47 Re: Izbjegavanje na ulici

Post by vjesticanametli »

sigurno imas urokljive oĆi :shock: :D
sandra01

#48 Re: Izbjegavanje na ulici

Post by sandra01 »

vjesticanametli wrote:sigurno imas urokljive oĆi :shock: :D
Ma gdje si ti meni vjestice jedna :kiss:
Znas vrlo dobro da nisu urotljive :-D
vjesticanametli