Serif Konjevic

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

pitt

Post by pitt »

Ima jedna kebina dobra al necu da navodim da ne kazu provokacija :D:D Ima nesto veze sa ocima i bojom :D:D:D:D:D
Kurt_Kombajn

Post by Kurt_Kombajn »

...najzalosnije je to sto, kad treba nekog turbo-folkera ismijavati, onda su najglasniji upravo oni sto se i sami odvaljuju na kojekakva komercijalna sranja sa mtv-ja ili vive...oni koji, u principu, i nemaju neceg sto se zove ukus ili misljenje, nego jednostavno gutaju ono sto im se servira...od robija vilijamsa do shakire i slicnih...ali eto, to je strano, pa je fazon...vazno je samo ne biti "seljak", nego se na bilo koji nacin uzdici od "primitivaca", pa makar i ismijavanjem istih...

...ili oni, koji govore kako je narodna muzika zaostala, a sto se vlastitog ukusa tice, tu jos tapkaju na mjestu od prije trideset-cetrdeset godina, zajedno sa doorsima, stonesima ili zeppelinom...

...nije mi cilj da sad branim tu muziku, ali se ponekad treba zapitati radi li se tu o glupacima, ili samo o inteligentnim poslovnim ljudima...znam jednog sviraca izvorne muzike, koji u selendrama svira na svadbama pod satorom, koji je zavrsio muzicku akademiju i u engleskoj izdao cd sa izvornim instrumentima iz bosne...no, pitanje je, ko od nas ne bi, da je u mogucnosti, pokupio par hiljada maraka za noc, bez obzira koliko mu se (ne) svidjala muzika koju izvodi...
sorge_sa

Post by sorge_sa »

pitt
Ima jedna kebina dobra al necu da navodim da ne kazu provokacija Ima nesto veze sa ocima i bojom

ovo je suzivot, mir i koegzistencija :P :razz: :D
pitt

Post by pitt »

ja sam zaosto al prije bih se ranio no Sherifa K. i ostale naricaljke i dive turbo folka slusao. Jebe mi se za razloge iz kojih se bave muzikom :D Imam pravo na svoje misljenje ko i svak drugi :D:D
manijak1

Post by manijak1 »

mačak u čizmama wrote:šerif je zakon 8-)
ma kakvi :oops: Keba je Ustav :D :D
pitt

Post by pitt »

sorge_sa wrote:pitt
Ima jedna kebina dobra al necu da navodim da ne kazu provokacija Ima nesto veze sa ocima i bojom

ovo je suzivot, mir i koegzistencija :P :razz: :D

Sve u cilju razvijanja dobro-susjedskih odnosa :D:D Nekog hajra i od Kebe... :D:D
sorge_sa

Post by sorge_sa »

pitt

ima Keba i jednu o tebi :D :P :razz: :lol:

nesto o nemanju drage, ni druga, a zivot samo golema tuga ;) :D :-D :lol: :P
pitt

Post by pitt »

Nek ima :x Draga se vratila...a ti se pusi zlobnice :D:D:D
dule

Post by dule »

pitt wrote:ja sam zaosto al prije bih se ranio no Sherifa K. i ostale naricaljke i dive turbo folka slusao. Jebe mi se za razloge iz kojih se bave muzikom :D Imam pravo na svoje misljenje ko i svak drugi :D:D
e pitt nemoj da seres serif je najbolji pjevac sa nasih prostora a ti sto slusas one padavicare dance, techno. metalicca i ostala sranja vidi se da si seljak
mačak u čizmama

Post by mačak u čizmama »

neka njemu onije čupavaca :-D

a nama šerifa i kebe :)

jel tako tako je :oops:
mačak u čizmama

Post by mačak u čizmama »

:lol: :lol: :lol:

i zaboravio BITLISE

:lol:
arci

Post by arci »

zoom66 wrote:
mačak u čizmama wrote:šta je pitt, :?

ti ne slušaš narodnjake... :(

tako oni intelektualci isto...ne slušaju... :(
Image

:D :D :D

Jel ovo Dona bez Serifa,cula sam da imaju neki duet pa
reko´da se nije sama "uslikala" :D
manijak1

Post by manijak1 »

mačak u čizmama wrote::lol: :lol: :lol:

i zaboravio BITLISE

:lol:
Zbog tebe sam se provalio jučer :D učinilo mi se da si mačka :D u čizmokama :D
Tornjak

Post by Tornjak »

dule wrote:
pitt wrote:ja sam zaosto al prije bih se ranio no Sherifa K. i ostale naricaljke i dive turbo folka slusao. Jebe mi se za razloge iz kojih se bave muzikom :D Imam pravo na svoje misljenje ko i svak drugi :D:D
e pitt nemoj da seres serif je najbolji pjevac sa nasih prostora a ti sto slusas one padavicare dance, techno. metalicca i ostala sranja vidi se da si seljak
Pa nije ni cudo sto nam je muzika toliko zaostala. Pa pogledajte samo naroda sto se ponose sa ovim nasim zvijezdama :sad:

Cuj najbolji pjevac sa naseg prostora :lol: OOOO moj boze dokle smo stigli.

Ovoliko primitivne muzike nije bilo prije rata a sada se izdigao najveci sljam sto postoji sa ovih podrucja, pa cuj kako nece narod je postao primitivan tako je i muzika opet, kazem nazalost.

Od ovoliko nasih Sevdalinka i domacih Rock and Roll grupa i drugih pjevaca mi slusamo najprimitivniju muziku na Svijetu.
bosniaque

Post by bosniaque »

Tornjak wrote:
dule wrote:
Pa nije ni cudo sto nam je muzika toliko zaostala. Pa pogledajte samo naroda sto se ponose sa ovim nasim zvijezdama :sad:

Cuj najbolji pjevac sa naseg prostora :lol: OOOO moj boze dokle smo stigli.

Ovoliko primitivne muzike nije bilo prije rata a sada se izdigao najveci sljam sto postoji sa ovih podrucja, pa cuj kako nece narod je postao primitivan tako je i muzika opet, kazem nazalost.

Od ovoliko nasih Sevdalinka i domacih Rock and Roll grupa i drugih pjevaca mi slusamo najprimitivniju muziku na Svijetu.

sve sami sljam, potpisujem! :zzzz:
renBa 999

Post by renBa 999 »

pitt wrote: Zar se Sherif K. moze nazvati narodnjakom????? U istom rangu sa jednim Tomom, Harisom, Halidom.... :?
Nikad robom!
Sherif ne moze ni primirisati jednom Halidu, Tomi ili Harisu, nema teorije.
On nikad nece biti velik kao HTH, jednostavno nema tu zicu da ga raja vole toliko.
mrmot

Post by mrmot »

Kemal je bolji.
cyberneo

Post by cyberneo »

Ja mislim da niko ne moze prici Safetu Isovicu.Bilo da se radi o pjesmi il glasu jer ipak je on legenda :-D
mrmot

Post by mrmot »

Bolji je Kemal.
Tornjak

Post by Tornjak »

cyberneo wrote:Ja mislim da niko ne moze prici Safetu Isovicu.Bilo da se radi o pjesmi il glasu jer ipak je on legenda :-D
Safet je legenda! 8-)
mrmot

Post by mrmot »

Bolji je Kemal.
Tornjak

Post by Tornjak »

mrmot wrote:Bolji je Kemal.
Ma i kemal je legenda! :)
renBa 999

Post by renBa 999 »

Tornjak wrote:
mrmot wrote:Bolji je Kemal.
Ma i kemal je legenda! :)
Nije nego je Kemal najbolji! :D
hary

Post by hary »

Dakle, da ponovimo gradivo za danas...
Ko je najbolji?
KEMAL.
mc_aselook

Post by mc_aselook »

Jel Kemo još živ, ... jel nisam čuo dugo Zinu iz Cazina... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Post Reply