Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
A joj.....isti je moj Pujdo,koji je uginuo prosle godine...
Ovo su jako mili i mirni psi...oni su velike bebe...molim vas ljudi ako neko ima dvoriste sklonite ga privremeno jer ce biti meta sintorima....a joj....
mozemo li ga odnijeti u faletice posto oni uzimaju samo rasne pse,da ih bolje prodaju??? a on je ociti rasan!"
Ogrilca je improvizovana (kais)...djeca koja su ga nasla su je stavila da ga lakse mogu voditi.
Na zalost on nije vise na ovoj lokaciji i danas ga niko nije vidio a djeca su ga trazila cijeli dan
Sinoc je nestao
Samo da nisu sintori...mogu misliti da su gospodje mame koje po cijeli dan lade ja.. pre zgradama zvale sintorwe jer je toliki pas opasnost po nasu "zlatnu mladez"
fuj...
jadna bebica
NATAŠA wrote:mislim da nije medo,on je cro bijeli,a i gazde su mu super ljudi..................
Ma predivni ljudi, nema sta. Ako se poticanje agresivnosti kod psa koja je rezultirala smrcu jedne pudle i brojnim napadima na druge pse (huskanje na Curu s Grbavice da spolno opci s njom od strane vlasnika), moze svesti pod "super"...NATASA, nemoj pogresno shvatiti, ali, ovo su cinjenice. Od divnog psa (poznajem Medu otkako je bio beba) stvorili su agresivnog.
"Prije tri dana nestao je stariji tornjak, crno bijeli, odaziva se na ime Aki, i ima široku ogrlicu (mada možda je i ostao bez nje). Ako imate kakvih informacija molim Vas da mi javite na facebook profile...
hvala svima"
e ovak imam tornjaka po imenu Vucko ima 3-4 mjeseca ali me zanima kakav ce biti kad odraste?
mislim velicina,da li ce biti krakat:) sto kazu,jednostavno nemogu docekati da vidim:))))
admir.b wrote:e ovak imam tornjaka po imenu Vucko ima 3-4 mjeseca ali me zanima kakav ce biti kad odraste?
mislim velicina,da li ce biti krakat:) sto kazu,jednostavno nemogu docekati da vidim:))))
Dobro je, nisi pisao w umjesto v.
Vučko je sladak, teško je znati kakav će biti, ali pošto je tornjak, sigurno će biti veliki.