PRESTALA SAM PUSIT I NE SMIJEM SE UGOJIT
Moderator: anex
- Sunrise00
#26 Re: PRESTALA SAM PUSIT I NE SMIJEM SE UGOJIT
jesam li ja jedina osoba koja u glavi ima ljude koji vriste ispred monitora kad vidim kako neko koristi caps lock? 
- ProS
#27 Re: PRESTALA SAM PUSIT I NE SMIJEM SE UGOJIT
mislim da je nikotin razlog slovaSunrise00 wrote:jesam li ja jedina osoba koja u glavi ima ljude koji vriste ispred monitora kad vidim kako neko koristi caps lock?
stravstveni antipusac
-
njonjica
#28 Re: PRESTALA SAM PUSIT I NE SMIJEM SE UGOJIT
NisiSunrise00 wrote:jesam li ja jedina osoba koja u glavi ima ljude koji vriste ispred monitora kad vidim kako neko koristi caps lock?
- Baby
#29 Re: PRESTALA SAM PUSIT I NE SMIJEM SE UGOJIT
prvo svaka čast na odricanju od cigareta,veliki si korak za sebe učinila..Drugo,mršati možeš brzo i imati yo-yo efekat ili sporije ,i te kile nećeš vratiti osim ako se sad ne budeš prežderavala..
Izaberi zdravu prehranu i kombiniraj kardio vježbanje sa vježbama zatezanja(koje radiš sa bućicama,skleklovi,trbušnjaci) ali nikako nemoj samo raditi sklekove,ili samo trbušnjake,već napravi program u koji ćeš ubaciti i korištenje bućica,i ostale stvari..Vagu ne gledaj već kupi metar i gledaj kako centimetri odlaze..Možeš ostati na istoj kilaži a da izgledaš mnogo bolje,a ne vjerujem da će ti se kilaža povećati,jer ne dižeš neke extra teške bućice ..i da obavezno jedan dan odmora ,meni je to nedelja..
Izaberi zdravu prehranu i kombiniraj kardio vježbanje sa vježbama zatezanja(koje radiš sa bućicama,skleklovi,trbušnjaci) ali nikako nemoj samo raditi sklekove,ili samo trbušnjake,već napravi program u koji ćeš ubaciti i korištenje bućica,i ostale stvari..Vagu ne gledaj već kupi metar i gledaj kako centimetri odlaze..Možeš ostati na istoj kilaži a da izgledaš mnogo bolje,a ne vjerujem da će ti se kilaža povećati,jer ne dižeš neke extra teške bućice ..i da obavezno jedan dan odmora ,meni je to nedelja..
-
LaCici
#30 Re: PRESTALA SAM PUSIT I NE SMIJEM SE UGOJIT
Ako si naglo prestala pusiti to nije dobro. Naime, prije 3,5 godine sam prestala pusiti nakon 2 kutije dnevno i to preko noci. Nakon toga je uslijedio niz zdravstvenih problema: hipotenzija, hipotireoza, polip na zeludcu, preskakanje srca, suzenje krvnih sudova u vratu...I da, udebljala sam se za godinu dana 15 kg
Dobro pazi na zdravlje, jer sam ja tek nedavno dosla sebi, i pocela trenirati. I doktori su mi rekli da nije dobro naglo prestajati sa cigarama i odjednom poceti voditi zdrav zivot. Sve treba postepeno.
-
blufonka
#31 Re: PRESTALA SAM PUSIT I NE SMIJEM SE UGOJIT
mOZDA ZATO STO JE ZEZA CAPS LOCK*mima* wrote:**ja** wrote:pRESTALA SAM PUSIT PRIJE PAR DANA,NE SMIJEM SE UGOJIT,VEC MORAM SMRSAT 5 KG ZA MJ DANA...TAKO JE GLASILA OPKLADASTA SAD???uPISALA SAM SE U TEREATNU,IDEM NA AIROBICK 2 PUTA SEDMICNO I 4 DANA U SEDMICI MOGU NA SPRAVAMA TRENIRAT,SMANJILA SAM JELO...A DAL CE TO USPIJETI?
![]()
![]()
![]()
IMAL KO KAKAV SAVJET? CULA SAM DA SAD NECU MRSAT JER CE MI SE MISICI RAZVIT KOJI SU TEZI,DAL JE TO TACNO? STA DA JEDEM?
zASTO SI LJUTA?