PRESTALA SAM PUSIT I NE SMIJEM SE UGOJIT

Sve o zdravlju...

Moderator: anex

Sunrise00

#26 Re: PRESTALA SAM PUSIT I NE SMIJEM SE UGOJIT

Post by Sunrise00 »

jesam li ja jedina osoba koja u glavi ima ljude koji vriste ispred monitora kad vidim kako neko koristi caps lock? :D
ProS

#27 Re: PRESTALA SAM PUSIT I NE SMIJEM SE UGOJIT

Post by ProS »

Sunrise00 wrote:jesam li ja jedina osoba koja u glavi ima ljude koji vriste ispred monitora kad vidim kako neko koristi caps lock? :D
mislim da je nikotin razlog slova :oops: :P

stravstveni antipusac 8)
njonjica

#28 Re: PRESTALA SAM PUSIT I NE SMIJEM SE UGOJIT

Post by njonjica »

Sunrise00 wrote:jesam li ja jedina osoba koja u glavi ima ljude koji vriste ispred monitora kad vidim kako neko koristi caps lock? :D
Nisi
:mrgreen:
Baby

#29 Re: PRESTALA SAM PUSIT I NE SMIJEM SE UGOJIT

Post by Baby »

prvo svaka čast na odricanju od cigareta,veliki si korak za sebe učinila..Drugo,mršati možeš brzo i imati yo-yo efekat ili sporije ,i te kile nećeš vratiti osim ako se sad ne budeš prežderavala..
Izaberi zdravu prehranu i kombiniraj kardio vježbanje sa vježbama zatezanja(koje radiš sa bućicama,skleklovi,trbušnjaci) ali nikako nemoj samo raditi sklekove,ili samo trbušnjake,već napravi program u koji ćeš ubaciti i korištenje bućica,i ostale stvari..Vagu ne gledaj već kupi metar i gledaj kako centimetri odlaze..Možeš ostati na istoj kilaži a da izgledaš mnogo bolje,a ne vjerujem da će ti se kilaža povećati,jer ne dižeš neke extra teške bućice ..i da obavezno jedan dan odmora ,meni je to nedelja..
LaCici

#30 Re: PRESTALA SAM PUSIT I NE SMIJEM SE UGOJIT

Post by LaCici »

Ako si naglo prestala pusiti to nije dobro. Naime, prije 3,5 godine sam prestala pusiti nakon 2 kutije dnevno i to preko noci. Nakon toga je uslijedio niz zdravstvenih problema: hipotenzija, hipotireoza, polip na zeludcu, preskakanje srca, suzenje krvnih sudova u vratu...I da, udebljala sam se za godinu dana 15 kg :sad: Dobro pazi na zdravlje, jer sam ja tek nedavno dosla sebi, i pocela trenirati. I doktori su mi rekli da nije dobro naglo prestajati sa cigarama i odjednom poceti voditi zdrav zivot. Sve treba postepeno.
blufonka

#31 Re: PRESTALA SAM PUSIT I NE SMIJEM SE UGOJIT

Post by blufonka »

*mima* wrote:
**ja** wrote:pRESTALA SAM PUSIT PRIJE PAR DANA,NE SMIJEM SE UGOJIT,VEC MORAM SMRSAT 5 KG ZA MJ DANA...TAKO JE GLASILA OPKLADA :-? STA SAD???uPISALA SAM SE U TEREATNU,IDEM NA AIROBICK 2 PUTA SEDMICNO I 4 DANA U SEDMICI MOGU NA SPRAVAMA TRENIRAT,SMANJILA SAM JELO...A DAL CE TO USPIJETI? :? :? :?
IMAL KO KAKAV SAVJET? CULA SAM DA SAD NECU MRSAT JER CE MI SE MISICI RAZVIT KOJI SU TEZI,DAL JE TO TACNO? STA DA JEDEM?

zASTO SI LJUTA?
mOZDA ZATO STO JE ZEZA CAPS LOCK :lol:
Post Reply