Frajo se uopste nije odazvao na telefonske pozive.niti se javlja niti dolazi.alphonse kauders wrote:Nije mi jasno kako Stoke moze ne pustiti Begovica, bez obzira sto je "imao temperaturu".
Ovo je sluzbeni termin Uefa-e, i klub je obavezan pustiti igrača na okupljanje reprezentacije, pa i ako je povrijedjen. A, cini mi se da je "povisena temperatura" najbolja izlika, jer u tom stanju igrač ne bi trebao putovati, tj. mora mirovati.
Čini mi se da se tu svi u našem stožeru ponašaju previše pasivno povodom ovog pitanja, i da će se u budućnosti ovakve stvari vjerovatno i ponavljati.
Al' haj, nije da sam sad plaho iznenadjen.
Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Corola
#26 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH
-
Stari
#27 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH
Utakmica ce sigurno biti prava zimska utakmica... rovovska borba ... ganjanje pozicija...mic po mic. Bice zanimljivo gledati kako to nama ide ... u toj vrsti - pozicione igre - Slovaci su solidni - ljetos su to pokazali.
Nego htio bih svim prisutnima koji izgledaju bolje obavijesteni od moje malenkosti postaviti jedno pitanje ... Da li ima jos koji medjunarodni (Fifa-Uefa) termin za odigravanje prijateljskih utakmica ...prije isteka ultimatuma koji nam je uefa dala (sredina Marta mjeseca dogodine ako sam ja dobro upratio)....
Ili je ovo zadnji termin ...sve tamo do Marta ? ....
Ono sto pokusavam reci jeste slijedece (spetljao sam se
sad ,al neka mi bude oprosteno
jer namjere mi nisu zle uvjeravam vas) ...Dakle konacno stizem do biti.... Hoce li ovo biti zadnja utakmica koju cemo kao reprezentacija ikad odigrati?
Jel ovo u stvari kraj ?
Cekam veceras i pokusavam namontirati nekako da snimim cijelu utakmicu ...nisam nikakav kolekcionar snimaka utakmica ...i ne radi se o tome ...nego naprosto ako je ...to = to...ako nema vise ...Kakva god da bude utakmica ce postati kultna i antologijska jer je zadnja ?
U koliko sati pocinje igra?
Nego htio bih svim prisutnima koji izgledaju bolje obavijesteni od moje malenkosti postaviti jedno pitanje ... Da li ima jos koji medjunarodni (Fifa-Uefa) termin za odigravanje prijateljskih utakmica ...prije isteka ultimatuma koji nam je uefa dala (sredina Marta mjeseca dogodine ako sam ja dobro upratio)....
Ono sto pokusavam reci jeste slijedece (spetljao sam se
Jel ovo u stvari kraj ?
Cekam veceras i pokusavam namontirati nekako da snimim cijelu utakmicu ...nisam nikakav kolekcionar snimaka utakmica ...i ne radi se o tome ...nego naprosto ako je ...to = to...ako nema vise ...Kakva god da bude utakmica ce postati kultna i antologijska jer je zadnja ?
- jazzer
#28 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH
Mislis da cemo djeci pricati o posljednjoj tekmi BH reprezentacijeStari wrote:Utakmica ce sigurno biti prava zimska utakmica... rovovska borba ... ganjanje pozicija...mic po mic. Bice zanimljivo gledati kako to nama ide ... u toj vrsti - pozicione igre - Slovaci su solidni - ljetos su to pokazali.
Ono sto pokusavam reci jeste slijedece (spetljao sam sesad ,al neka mi bude oprosteno
jer namjere mi nisu zle uvjeravam vas) ...Dakle konacno stizem do biti.... Hoce li ovo biti zadnja utakmica koju cemo kao reprezentacija ikad odigrati?
Jel ovo u stvari kraj ?
UEFA-e to bi mogla i biti, bar za neki odredjeni period.
Utakmica je u 17h, prenos na BHT.
-
Stari
#29 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH
U 17 h ...jazzer wrote:Mislis da cemo djeci pricati o posljednjoj tekmi BH reprezentacijeStari wrote:Utakmica ce sigurno biti prava zimska utakmica... rovovska borba ... ganjanje pozicija...mic po mic. Bice zanimljivo gledati kako to nama ide ... u toj vrsti - pozicione igre - Slovaci su solidni - ljetos su to pokazali.
Ono sto pokusavam reci jeste slijedece (spetljao sam sesad ,al neka mi bude oprosteno
Jel ovo u stvari kraj ?
U koliko sati pocinje igra?? Zvucis dramaticno ali ako se ostvare prijetnje
UEFA-e to bi mogla i biti, bar za neki odredjeni period.
Utakmica je u 17h, prenos na BHT.
-
poostar
#30 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH

Era Safeta Susica
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#31 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH
Poraz nam je vrlo realan. Nerjeseno bih vidio kao uspjeh. Pobejda...o tome cemo neki drugi put 
- plejka2
#32 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH
Kad se najmanje nadamo pobjedimo.Ja mislim da ce se to desiti i danas 
- Baron_Samedi
#33 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH
Ja cu uskoro otici i singlirat za 50 KM. Ovaj poklon se ne smije propustiti!poostar wrote:ja sam odigro 100KM na Slovacku, pa nek bude sta bude...odlicna kvota 2,vjerujem da ce kvota pasti na 1.80-1.85 kad kladionice saznaju ko nam sutra brani i da Spahic vjerovatno nece igrati.
Sta bi s Begovicem?
Kakva sad povreda Mujdze, momak letio protiv Hofa?
Za sta Baljic prima platu, fakat bi volio znati.
Susic, siguran sam, ima u podsvjesti da ne smije dozivjet blamazu. Nakon pogresne selekcije igraca, on je nastavio srljati pozivajuci notornog Sehica. Doduse, ovaj nije odavno kiksao. Dakle, po meni, trebao je zvati Burica....A da ne pricam o nepozivanju Bunoze, koji je proslo kolo uvrsten u tim kola, ili nepozivanje Cocalica koji razbija po Grckoj.
Ako pak dozivimo blamazu, znaci poraz od 2-3 gola razlike, mozda bi jedina pozitivna stvar iz svega bila Susiceva odstupnica. Ako je tako, onda neka bude tako!
-
Tarik19
#34 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH
Poraz od 2-3 gola razlike nece biti nikakva blamaza vec ce to biti realnost.
- oho
#35 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH
Ma mi smo prvaci svijeta u prijateljksim. Večeras će garant dobiti, atmosfera će se ponovo napumpati a onda u martu protiv Rumuna kraj kvalifikacija.
Slovaci su sasvim prosječna rep. (gledajući klubove u kojima nastupaju igrači), jesu žabare izbacili na SP, ali igrali i nulu sa Novim Z. Nešto poput nas. Mogu dobiti svakoga ali i izgubiti od crvenih kmera. Prva zvijezda je onaj Škrtel iz Liverpula, al večeras ni on ne igra.
Očekujem konačno pravog Misketa i pobjedu..
Slovaci su sasvim prosječna rep. (gledajući klubove u kojima nastupaju igrači), jesu žabare izbacili na SP, ali igrali i nulu sa Novim Z. Nešto poput nas. Mogu dobiti svakoga ali i izgubiti od crvenih kmera. Prva zvijezda je onaj Škrtel iz Liverpula, al večeras ni on ne igra.
- Joey Tribbiani
#36 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH
Vala i nismo baš. Katar, Rijeka i slični su nam živi dokaz. I ja se nešto nadam dobroj igri večeras. Šta ja znam, vidjet ćemo. Da Bog da popadali na kaladarioho wrote:Ma mi smo prvaci svijeta u prijateljksim. Večeras će garant dobiti, atmosfera će se ponovo napumpati a onda u martu protiv Rumuna kraj kvalifikacija.
- IZVANZEMALJAC
#37 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH
Prjenosi li još iko osim BHT-a?
- Šibicar
#38 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH
Valjda je logično da prenosi neka slovačka TV.IZVANZEMALJAC wrote:Prjenosi li još iko osim BHT-a?
- jazzer
#39 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH
Boga vam ljudi, gdje vi nadjete ove informacije?? Koji to sajtovi pisu o Cocalicu i njegovom ''razbijanju'' poBaron_Samedi wrote:"].... Dakle, po meni, trebao je zvati Burica....A da ne pricam o nepozivanju Bunoze, koji je proslo kolo uvrsten u tim kola, ili nepozivanje Cocalica koji razbija po Grckoj.
Grckoj?? Sta je slijedeca vijest (od znalaca sa foruma, naravno), ''Cocalica dovodi Valencia jos u januaru''!?
Svi smo selektori, svi bi volili vidjeti neke igrace u reprezntaciji ali ovo s Cocalicem je bas onako
navijacki.
- IZVANZEMALJAC
#40 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH
mislio sam na neki drugi. neki poznatiji program tipa ovih sportskih kanala?Šibicar wrote:Valjda je logično da prenosi neka slovačka TV.IZVANZEMALJAC wrote:Prjenosi li još iko osim BHT-a?
-
pOZz
#41 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH
STV 1, STV 3 i slovački Digi Sport.IZVANZEMALJAC wrote:Prjenosi li još iko osim BHT-a?
- Šibicar
#42 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH
Ma biće ti negdje na netu sigurno,ako već nemaš BHT.
- IZVANZEMALJAC
#43 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH
Nemam drugog izbora nego net, samo slika nije baš neštoŠibicar wrote:Ma biće ti negdje na netu sigurno,ako već nemaš BHT.
- Dionysios
#44 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH
Ima li neko link za gledanje???
- hary
#45 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH
Bas su sarlatani ovi nasi igraci 
-
domi
#46 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH
http://www.justin.tv/juzni26#/w/561909264Dionysios wrote:Ima li neko link za gledanje???
Nema na cemu.
- Baron_Samedi
#47 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH
1:0
nikad laksa lovica
- Baltazar_khan
#48 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH
Filip Šebo na startu nas zajebo` 
-
maxell_sarajevo
#49 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH
Joj odbrane i tarabe, a jos veca taraba na golu. 
- Ajatolah_