Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Corola

#26 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH

Post by Corola »

alphonse kauders wrote:Nije mi jasno kako Stoke moze ne pustiti Begovica, bez obzira sto je "imao temperaturu".

Ovo je sluzbeni termin Uefa-e, i klub je obavezan pustiti igrača na okupljanje reprezentacije, pa i ako je povrijedjen. A, cini mi se da je "povisena temperatura" najbolja izlika, jer u tom stanju igrač ne bi trebao putovati, tj. mora mirovati.

Čini mi se da se tu svi u našem stožeru ponašaju previše pasivno povodom ovog pitanja, i da će se u budućnosti ovakve stvari vjerovatno i ponavljati.

Al' haj, nije da sam sad plaho iznenadjen. :-?
Frajo se uopste nije odazvao na telefonske pozive.niti se javlja niti dolazi. :-)
Stari

#27 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH

Post by Stari »

Utakmica ce sigurno biti prava zimska utakmica... rovovska borba ... ganjanje pozicija...mic po mic. Bice zanimljivo gledati kako to nama ide ... u toj vrsti - pozicione igre - Slovaci su solidni - ljetos su to pokazali.

Nego htio bih svim prisutnima koji izgledaju bolje obavijesteni od moje malenkosti postaviti jedno pitanje ... Da li ima jos koji medjunarodni (Fifa-Uefa) termin za odigravanje prijateljskih utakmica ...prije isteka ultimatuma koji nam je uefa dala (sredina Marta mjeseca dogodine ako sam ja dobro upratio)....

Ili je ovo zadnji termin ...sve tamo do Marta ? ....

Ono sto pokusavam reci jeste slijedece (spetljao sam se :cry: sad ,al neka mi bude oprosteno :roll: jer namjere mi nisu zle uvjeravam vas) ...Dakle konacno stizem do biti.... Hoce li ovo biti zadnja utakmica koju cemo kao reprezentacija ikad odigrati?

Jel ovo u stvari kraj ?

Cekam veceras i pokusavam namontirati nekako da snimim cijelu utakmicu ...nisam nikakav kolekcionar snimaka utakmica ...i ne radi se o tome ...nego naprosto ako je ...to = to...ako nema vise ...Kakva god da bude utakmica ce postati kultna i antologijska jer je zadnja ?

U koliko sati pocinje igra?
jazzer

#28 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH

Post by jazzer »

Stari wrote:Utakmica ce sigurno biti prava zimska utakmica... rovovska borba ... ganjanje pozicija...mic po mic. Bice zanimljivo gledati kako to nama ide ... u toj vrsti - pozicione igre - Slovaci su solidni - ljetos su to pokazali.

Nego htio bih svim prisutnima koji izgledaju bolje obavijesteni od moje malenkosti postaviti jedno pitanje ... Da li ima jos koji medjunarodni (Fifa-Uefa) termin za odigravanje prijateljskih utakmica ...prije isteka ultimatuma koji nam je uefa dala (sredina Marta mjeseca dogodine ako sam ja dobro upratio)....

Ono sto pokusavam reci jeste slijedece (spetljao sam se :cry: sad ,al neka mi bude oprosteno :roll: jer namjere mi nisu zle uvjeravam vas) ...Dakle konacno stizem do biti.... Hoce li ovo biti zadnja utakmica koju cemo kao reprezentacija ikad odigrati?

Jel ovo u stvari kraj ?

Cekam veceras i pokusavam namontirati nekako da snimim cijelu utakmicu ...nisam nikakav kolekcionar snimaka utakmica ...i ne radi se o tome ...nego naprosto ako je ...to = to...ako nema vise ...Kakva god da bude utakmica ce postati kultna i antologijska jer je zadnja ?

Mislis da cemo djeci pricati o posljednjoj tekmi BH reprezentacije :) ? Zvucis dramaticno ali ako se ostvare prijetnje
UEFA-e to bi mogla i biti, bar za neki odredjeni period.

Utakmica je u 17h, prenos na BHT.
Stari

#29 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH

Post by Stari »

jazzer wrote:
Stari wrote:Utakmica ce sigurno biti prava zimska utakmica... rovovska borba ... ganjanje pozicija...mic po mic. Bice zanimljivo gledati kako to nama ide ... u toj vrsti - pozicione igre - Slovaci su solidni - ljetos su to pokazali.

Jel ovo u stvari kraj ?

Mislis da cemo djeci pricati o posljednjoj tekmi BH reprezentacije :) ? Zvucis dramaticno ali ako se ostvare prijetnje
UEFA-e to bi mogla i biti, bar za neki odredjeni period.

Utakmica je u 17h, prenos na BHT.
U 17 h ... :x prokletstvo :x ...ne stizem kuci s sposla prije 18:00... :| promasicu cijelo prvo poluvrijeme :|
poostar

#30 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH

Post by poostar »

Image

Era Safeta Susica
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#31 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH

Post by -LIBERO- »

Poraz nam je vrlo realan. Nerjeseno bih vidio kao uspjeh. Pobejda...o tome cemo neki drugi put :mrgreen:
plejka2

#32 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH

Post by plejka2 »

Kad se najmanje nadamo pobjedimo.Ja mislim da ce se to desiti i danas ;-)
Baron_Samedi

#33 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH

Post by Baron_Samedi »

poostar wrote:ja sam odigro 100KM na Slovacku, pa nek bude sta bude...odlicna kvota 2,vjerujem da ce kvota pasti na 1.80-1.85 kad kladionice saznaju ko nam sutra brani i da Spahic vjerovatno nece igrati.
Ja cu uskoro otici i singlirat za 50 KM. Ovaj poklon se ne smije propustiti! :oops: :D Jeste da me malo brine kako ce Slovaci uci u mec, hoce li bit tempa i zustrine, ali svejedno racunam da ce nas lagano rijesit.

Sta bi s Begovicem? :? Postoji li mogucnost da je zamjerio Susicu sto ga nije stavio u Albaniji, odnosno sto je dao prednost nedovoljno spremnom (kako se poslije ispostavilo) golmanu? Proradi li veza, ili se jos igraju gluhih telefona?

Kakva sad povreda Mujdze, momak letio protiv Hofa?

Za sta Baljic prima platu, fakat bi volio znati. :shock: Bice da je tacna prica da je on dao pare da se odblokira racun Saveza, a zauzvrat dobio radno mjesto zgubidana.

Susic, siguran sam, ima u podsvjesti da ne smije dozivjet blamazu. Nakon pogresne selekcije igraca, on je nastavio srljati pozivajuci notornog Sehica. Doduse, ovaj nije odavno kiksao. Dakle, po meni, trebao je zvati Burica....A da ne pricam o nepozivanju Bunoze, koji je proslo kolo uvrsten u tim kola, ili nepozivanje Cocalica koji razbija po Grckoj.

Ako pak dozivimo blamazu, znaci poraz od 2-3 gola razlike, mozda bi jedina pozitivna stvar iz svega bila Susiceva odstupnica. Ako je tako, onda neka bude tako!
Tarik19

#34 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH

Post by Tarik19 »

Poraz od 2-3 gola razlike nece biti nikakva blamaza vec ce to biti realnost.
oho

#35 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH

Post by oho »

Ma mi smo prvaci svijeta u prijateljksim. Večeras će garant dobiti, atmosfera će se ponovo napumpati a onda u martu protiv Rumuna kraj kvalifikacija.
Slovaci su sasvim prosječna rep. (gledajući klubove u kojima nastupaju igrači), jesu žabare izbacili na SP, ali igrali i nulu sa Novim Z. Nešto poput nas. Mogu dobiti svakoga ali i izgubiti od crvenih kmera. Prva zvijezda je onaj Škrtel iz Liverpula, al večeras ni on ne igra.
Očekujem konačno pravog Misketa i pobjedu..
Joey Tribbiani

#36 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH

Post by Joey Tribbiani »

oho wrote:Ma mi smo prvaci svijeta u prijateljksim. Večeras će garant dobiti, atmosfera će se ponovo napumpati a onda u martu protiv Rumuna kraj kvalifikacija.
Slovaci su sasvim prosječna rep. (gledajući klubove u kojima nastupaju igrači), jesu žabare izbacili na SP, ali igrali i nulu sa Novim Z. Nešto poput nas. Mogu dobiti svakoga ali i izgubiti od crvenih kmera. Prva zvijezda je onaj Škrtel iz Liverpula, al večeras ni on ne igra.
Očekujem konačno pravog Misketa i pobjedu..
Vala i nismo baš. Katar, Rijeka i slični su nam živi dokaz. I ja se nešto nadam dobroj igri večeras. Šta ja znam, vidjet ćemo. Da Bog da popadali na kaladari :mrgreen:
IZVANZEMALJAC

#37 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH

Post by IZVANZEMALJAC »

Prjenosi li još iko osim BHT-a?
Šibicar

#38 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH

Post by Šibicar »

IZVANZEMALJAC wrote:Prjenosi li još iko osim BHT-a?
Valjda je logično da prenosi neka slovačka TV. :)
jazzer

#39 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH

Post by jazzer »

Baron_Samedi wrote:"].... Dakle, po meni, trebao je zvati Burica....A da ne pricam o nepozivanju Bunoze, koji je proslo kolo uvrsten u tim kola, ili nepozivanje Cocalica koji razbija po Grckoj.
Boga vam ljudi, gdje vi nadjete ove informacije?? Koji to sajtovi pisu o Cocalicu i njegovom ''razbijanju'' po
Grckoj?? Sta je slijedeca vijest (od znalaca sa foruma, naravno), ''Cocalica dovodi Valencia jos u januaru''!?

Svi smo selektori, svi bi volili vidjeti neke igrace u reprezntaciji ali ovo s Cocalicem je bas onako
navijacki.
IZVANZEMALJAC

#40 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH

Post by IZVANZEMALJAC »

Šibicar wrote:
Valjda je logično da prenosi neka slovačka TV. :)
mislio sam na neki drugi. neki poznatiji program tipa ovih sportskih kanala?
pOZz

#41 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH

Post by pOZz »

STV 1, STV 3 i slovački Digi Sport.
Šibicar

#42 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH

Post by Šibicar »

Ma biće ti negdje na netu sigurno,ako već nemaš BHT.
IZVANZEMALJAC

#43 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH

Post by IZVANZEMALJAC »

Šibicar wrote:Ma biće ti negdje na netu sigurno,ako već nemaš BHT.
Nemam drugog izbora nego net, samo slika nije baš nešto :(
Dionysios

#44 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH

Post by Dionysios »

Ima li neko link za gledanje???
hary

#45 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH

Post by hary »

Bas su sarlatani ovi nasi igraci :D
domi

#46 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH

Post by domi »

Dionysios wrote:Ima li neko link za gledanje???
http://www.justin.tv/juzni26#/w/561909264

Nema na cemu. :D
Baron_Samedi

#47 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH

Post by Baron_Samedi »

1:0 :lol: nikad laksa lovica
Baltazar_khan

#48 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH

Post by Baltazar_khan »

Filip Šebo na startu nas zajebo` :oops:
maxell_sarajevo

#49 Re: Prijateljska utakmica: Slovacka - BiH