Mene ne placa UCL samo me nervira da svako sebi daje za pravo blatiti po forumima svakoga....NediM17 wrote:Jel ovog "branka" (kockicu) placa UCL pa se toliko nasekiro za "ucinjenu stetu" ? Ti jel de ne bi bio iznerviran da si strovalio skoro 9 milja tesko stecenih maraka da bi sjeo u novi auto i onda zbog necijeg propusta (svacijeg pomalo, a moga nimalo), ja ga pu*im. Dosta je ovaj narod trpio i ucio da pu*i, vrijeme je da makar na ovakav nacin digne glas protiv nepravde, lopovluka i nerada, zato i postoje ovakvi forumi. Ja sam platio da vozim auto 365 dana u godini (osiguranje, putarine itd.) a evo jos ni dan danas nisam sjeo ni provozao, sto zbog UCL-a, sto zbog agencije za registraciju jer im je mrsko ici u mup svaki dan da predaju/podizu dokumente za sto im je placeno, sto zbog sluzbenika u mupu kojima je tesko raditi svoj posao za ne malu platu, dok drugi nemaju ni za hljeba. A sto se tice kulturnog i finog objasnjenja UCL-a to je najmanje sto su mogli uraditi za ono koliko su me uzeli i za ono koliko ce tek da me uzmu. Zapamtite svi, za svoj novac imate puno pravo da zahtjevate, barem, fin i korektan tretman, jer ste vi (klijent) njihov izvor zarade i prihoda od kojih dobro zive.
Dosta je ovaj narod bio ovca za sisanje, vrijeme je da se dozove pameti i da za svoj tesko steceni novac trazi puno postovanje od onoga kome ga daje.
Pozdrav svima koji su ucestvovali u diskusiji!
Ja sam te fino pitala a odgovor nisam dobila... I ponovo te pitam:
Kad si dobio odbijenicu da registrujes auto jesi otisao u UCL i objasnio im tamo sta se desilo, ili si dosao onako mahnito iznerviran kuci i otvorio temu da malo pljujes po njima? jer meni se cini da si izabrao ovu drugu opciju.
Tebe niko nije natjerao da ides kod njih uzeti auto, nisu te prislili da kod njih kupis, da das pare.. to je bila tvoja odluka ... to je ista stvar sa kreditom.. kad ti trebaju pare odes i uzmes u banci svjestan da ces ga morati vratiti uz kamate... ali to sve svojevoljno radimo tako da te ne zalim sto ce ti uzeti para i para.. ti si sam odlucio da ces mi dati te pare jer zelis auto...