Amerikanci ipak Zapalili Kuran
- lerdi
#26 Re: Amerikanci ipak Zapalili Kuran
Svakim danom se sve više iznenađujem koliko se ljudi zanimaju glupostima drugih. Pa čovjek je ograničen i malouman, a takvih ima na milione širom svijeta. Fazon je da ovi koji se smatraja normalnim budalama ne pridaju značaja. Kad vidim sve ovo onda se stvarno zapitam ko je tu budala. Ovakvim treba reči da su budale i tu prestati sa svakom daljnjom diskusijom.
-
kecher II
#27 Re: Amerikanci ipak Zapalili Kuran
i pitanje postavljacu teme zasto veliko ''z'' u naslovu teme "Amerikanci ipak Zapalili Kuran"
je l' to cisto greska pravopisna ili mozda i nije vec ja ne znam, ili si pokusao da dobijes na ''tezini'' ovih napisanih rijeci pa makar stavio i veliko "z" na pocetku rijeci ''zapaliti'' (Kuran).
je l' to cisto greska pravopisna ili mozda i nije vec ja ne znam, ili si pokusao da dobijes na ''tezini'' ovih napisanih rijeci pa makar stavio i veliko "z" na pocetku rijeci ''zapaliti'' (Kuran).
- Zlata M.
#28 Re: Amerikanci ipak Zapalili Kuran
astala_vistala wrote:Napadaju ga,ali nekako iako su najveca svjestska sila,imam osjecaj da su najzatucaniji i najgluplji narod,jer ako smo mi skonali da 9/11 sve bilo namjesteno,ali njima je kriv islam...theTruePath wrote:zapalili su knjigu ne Kuran...Kuran ne mogu zapaliti
a ovo ce samo pomoci,i onako se islam siri najvise kada ga napadaju
... nego, sinko... haj' promijeni naslov teme (nisu Amerikanci !)... i usput razmisli da li si koga danas obradovao, izmamio mu smjesak na licu ... - pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
#29 Re: Amerikanci ipak Zapalili Kuran
Nece moci, .... gore je "Zakonom o zastiti okolisa" upotreba azbesta strogo zabranjena, ...PipiDugaDevetka wrote:Munafik sam agnostički, ali islam je pooveliki dio mog identiteta.Bosnohercegovac wrote:http://www.youtube.com/watch?v=T4XJQO3qol8
Ovaj pakŠu će gorjeti u vječnoj džehenmskoj vatri koja je nekoliko puta toplija od obične ovozemaljske vatre.
Trebao bi na vrijeme da se opskrbi azbestnim odijelom, pa će mu biti malo lakše!
Sta reci o ovoj gluposti spaljivanja Kurana, ... nista, sem da je idiotluk smisljen u kockastoj celavoj glavi, ... koji ce za sobom povuci interes medija, a to je glupaku i bio cilj, ... slikanje, intervjui, izlazak iz dosadne caure filma zvanog,... "Kuca poso - poso kuca", i reakcije onih slicnih njemu sa druge strane koji ce udariti po spaljivanju americkih zastava.
Vjerovatno ce i "nasi" u tome vidjeti koji predizborni poen, te na ulice poslati uniformisanu brigadu da demonstrira ugrozenost i .... bla, bla, bla, ...
Covjek je najveca pogan sto kroci po majcici Zemlji.
- tranquil
#30 Re: Amerikanci ipak Zapalili Kuran
Nije zapalio da uvrijedi, nego da izazove reakciju. I vidim, uspio je. Na njegovu žalost i žalost mnogih na ovom forumu, Islam u USA nije niti zabranjen niti ubijaju i hapse muslimane na ulici. Ali pusti to, hajdemo sa sada još malo zgražavati nad jednom budalom i pozivati na džihad protiv svih amerikanaca.
Ili zapalite američku zastavu u centru Sarajeva, to bi bio zreo odgovor, a ne bi bilo ni prvi put.
Ili zapalite američku zastavu u centru Sarajeva, to bi bio zreo odgovor, a ne bi bilo ni prvi put.
- Haris.ba
#31 Re: Amerikanci ipak Zapalili Kuran
Hoćemo praviti proteste ko za onoga danca zbog karikatura?
Šta se ba palite? Hajmo nagradno pitanje.
Ima li po šerijatu problema što je nemusliman zapalio Mushaf?
Šta se ba palite? Hajmo nagradno pitanje.
Ima li po šerijatu problema što je nemusliman zapalio Mushaf?
- psydelija
#32 Re: Amerikanci ipak Zapalili Kuran
Ma mogu oni zapaliti sve i jedan primerak Kur`ana, ali nemogu zapaliti sve i jednog Hafiza. Cuvari Kur`ana (Hafizi) su ti koji ce svedociti do sudnjeg dana istinu o Islamu!
- probuseni $
#33 Re: Amerikanci ipak Zapalili Kuran
Naslov teme je pogresan. Nije americka vlada ni americka nacija zapalila Kuran, vec neki tamo ortodoksni krscanin. Ali posto je osnivac teme neiskusan od to vidi kao"rat" Amerike i islama. Nije tako ! To je cisti okrsaj dvije religije koje se ne trpe, nisu nikad, i nece ni u buduce. Sve i jedan civilizacijski spor i nesuglasice izmedju ljudi, naroda, drzava , blokova se mogu rijesiti, sto pokazuje historija, samo spor izmedju Isusa i Muhameda nikad. Bizarno je da su samo dvije osobe u historiji napravile toliki razdor da prijeti ratom civilizacija.
Siguran sam da u americkom zakonu postoji shema koja tog krscanskog popa moze strapti iza resetaka zbog narusavanja nacionalne bezbjednosti,ali cini mi se da sve vladajuce vjerske oligarhije imaju korist od toga, i oni koji pale i oni kojima gori.
Siguran sam da u americkom zakonu postoji shema koja tog krscanskog popa moze strapti iza resetaka zbog narusavanja nacionalne bezbjednosti,ali cini mi se da sve vladajuce vjerske oligarhije imaju korist od toga, i oni koji pale i oni kojima gori.
-
kecher II
#34 Re: Amerikanci ipak Zapalili Kuran
http://www.sarajevo-x.com/svijet/clanak/100912043
astalavistala evo ti brace brzo odgovaraju, nemoj se sikirat
-
joeaziz
#35 Re: Amerikanci ipak Zapalili Kuran
o bože.... ima li kraja ljudskoj gluposti.psydelija wrote:Ma mogu oni zapaliti sve i jedan primerak Kur`ana, ali nemogu zapaliti sve i jednog Hafiza. Cuvari Kur`ana (Hafizi) su ti koji ce svedociti do sudnjeg dana istinu o Islamu!
- psydelija
#36 Re: Amerikanci ipak Zapalili Kuran
o Boze, ima li kraja ljudskom neznanju?!joeaziz wrote:o bože.... ima li kraja ljudskoj gluposti.psydelija wrote:Ma mogu oni zapaliti sve i jedan primerak Kur`ana, ali nemogu zapaliti sve i jednog Hafiza. Cuvari Kur`ana (Hafizi) su ti koji ce svedociti do sudnjeg dana istinu o Islamu!
O cemu ti rodjace?
- Hemel
#37 Re: Amerikanci ipak Zapalili Kuran
pa sta je svrha svega...kecher II wrote:http://www.sarajevo-x.com/svijet/clanak/100912043
vi uradite ovo a oni ce odgovoriti sa ''ovim'' pa onda ti uradi ono...i tome nema kraja dok to neko ne presijece u korijenu inace...ne smijem ni razmisljati kako bi svi zavrsili u tom haosu
-
joeaziz
#38 Re: Amerikanci ipak Zapalili Kuran
ljudi su ti gore objasnili. nisu nikakvi "oni" zapalili kuran, nego neki hajvan. razmisljaj malo izvan granica koje su propisane u tvom dzematu.psydelija wrote:o Boze, ima li kraja ljudskom neznanju?!joeaziz wrote:o bože.... ima li kraja ljudskoj gluposti.psydelija wrote:Ma mogu oni zapaliti sve i jedan primerak Kur`ana, ali nemogu zapaliti sve i jednog Hafiza. Cuvari Kur`ana (Hafizi) su ti koji ce svedociti do sudnjeg dana istinu o Islamu!
O cemu ti rodjace?
- psydelija
#39 Re: Amerikanci ipak Zapalili Kuran
Naravno da su oni.., jer danas je on to uradio, juce su oni po visegradu palili, a prekosutra ta ista knjiga (dzamija) goreti negde u Indiji.joeaziz wrote:
ljudi su ti gore objasnili. nisu nikakvi "oni" zapalili kuran, nego neki hajvan. razmisljaj malo izvan granica koje su propisane u tvom dzematu.
Pocni posecivati neki dzemat...garantujem ti da ces doziveti zescu transformaciju.
- 2407
#40 Re: Amerikanci ipak Zapalili Kuran
Knjiga je davno izgorila ali su zapaljene zatupljene narodne mase, i to je vrlo vjerovatno bio cilj.Hemel wrote:pa sta je svrha svega...kecher II wrote:http://www.sarajevo-x.com/svijet/clanak/100912043
vi uradite ovo a oni ce odgovoriti sa ''ovim'' pa onda ti uradi ono...i tome nema kraja dok to neko ne presijece u korijenu inace...ne smijem ni razmisljati kako bi svi zavrsili u tom haosu
Mediji su u ovom slucaju odigrali, po meni, jako negativnu ulogu jer su oni samo jos vise rasplamsali sve ovo sa potenciranjem ove price. Iskreno, nisam se uopste interesovao za ovu temu, nit sam citao clanke o ovome, niti sam gledao/slusao vijesti, nek pali ko ga jebe svakakvih kretena ima na ovom svijetu, ali me ova vijest jednostavno nije mogla zaobici jer gdje god sam se okrenuo nalijetao sam na nju ma koliko god htio da je izbjegnem.
-
joeaziz
#41 Re: Amerikanci ipak Zapalili Kuran
evo trcim.psydelija wrote:Naravno da su oni.., jer danas je on to uradio, juce su oni po visegradu palili, a prekosutra ta ista knjiga (dzamija) goreti negde u Indiji.joeaziz wrote:
ljudi su ti gore objasnili. nisu nikakvi "oni" zapalili kuran, nego neki hajvan. razmisljaj malo izvan granica koje su propisane u tvom dzematu.
Pocni posecivati neki dzemat...garantujem ti da ces doziveti zescu transformaciju.
- kamen spoticanja
#42 Re: Amerikanci ipak Zapalili Kuran
upravo jedan idiot ce povuci sve u pm...ne bi bilo prvi put...naravno pastor ce se sad ograditi...mediji ce revnosno prenositi paljenje na obje strane...ameri ce imat opravdanje za klanje afganistanske djece,talibani za bombaske napade...a samuel huntington zadovoljno trljati ruke i reci ou nasu "eto jesam vam rek'o"
a ko to ne vidi ili je zlonamjeran ili je ko noc glup
a ko to ne vidi ili je zlonamjeran ili je ko noc glup
- kiky
#43 Re: Amerikanci ipak Zapalili Kuran
time je samo udario temlje za islamski centar koji treba da se pravi u blizini ...
- Hemel
#44 Re: Amerikanci ipak Zapalili Kuran
2407 wrote:Knjiga je davno izgorila ali su zapaljene zatupljene narodne mase, i to je vrlo vjerovatno bio cilj.Hemel wrote:
pa sta je svrha svega...
Mediji su u ovom slucaju odigrali, po meni, jako negativnu ulogu jer su oni samo jos vise rasplamsali sve ovo sa potenciranjem ove price. Iskreno, nisam se uopste interesovao za ovu temu, nit sam citao clanke o ovome, niti sam gledao/slusao vijesti, nek pali ko ga jebe svakakvih kretena ima na ovom svijetu, ali me ova vijest jednostavno nije mogla zaobici jer gdje god sam se okrenuo nalijetao sam na nju ma koliko god htio da je izbjegnem.
upravo to...
gdje god se okrenes naslovi isti, prebaci kanal, tema ista...svi osudjuju i zgrazaju se a publicitet raste li raste...sve smo mi ovo prozivjeli i prozivljavamo ali u mini izvedbama
- probuseni $
#45 Re: Amerikanci ipak Zapalili Kuran
Kakva je to transformacija ? Bas me interesuje ?psydelija wrote:Naravno da su oni.., jer danas je on to uradio, juce su oni po visegradu palili, a prekosutra ta ista knjiga (dzamija) goreti negde u Indiji.joeaziz wrote:
- Been
#46 Re: Amerikanci ipak Zapalili Kuran
Amerkanci ? Ja vidim samo jednu budaletinu i hrpu ljudi koji negoduju zbog toga....
- kamen spoticanja
#47 Re: Amerikanci ipak Zapalili Kuran
http://dnevnik.hr/vijesti/svijet/video- ... njicu.html
evo ovako prenose informacije...i sta sad ocekuju
evo ovako prenose informacije...i sta sad ocekuju
- mrzuna
#48 Re: Amerikanci ipak Zapalili Kuran
u pravu si, slazem se, ne treba zbog jednog idiota gledat negativnoblack wrote:nisu Amerikanci vec jedan idiotastala_vistala wrote:Ja sam se nadao da nece jer to nije mala stvar,to je moze se reci i vec sukob civilizacija,sta dalje ? sta se moze ocekivati ? kako ce reagovati sada islamsi svijet koji je vec zestoko osudio ovaj cin.
http://www.youtube.com/watch?v=OClIeQtMaoU
- probuseni $
#49 Re: Amerikanci ipak Zapalili Kuran
U Americi zivi 300-400 hiljada bosanaca . Jesu li i oni neprijatelji islama posto su amerikanci ?
- tranquil
#50 Re: Amerikanci ipak Zapalili Kuran
Nekim religioznim ljudima se ne sviđa religija nekih drugih religiozih ljudi. Šokiran sam, to se nikada na svijetu u historiji nije desilo.