Amerikanci ipak Zapalili Kuran

astala_vistala

#1 Amerikanci ipak Zapalili Kuran

Post by astala_vistala »

Ja sam se nadao da nece jer to nije mala stvar,to je moze se reci i vec sukob civilizacija,sta dalje ? sta se moze ocekivati ? kako ce reagovati sada islamsi svijet koji je vec zestoko osudio ovaj cin.

http://www.youtube.com/watch?v=OClIeQtMaoU
black

#2 Re: Amerikanci ipak Zapalili Kuran

Post by black »

astala_vistala wrote:Ja sam se nadao da nece jer to nije mala stvar,to je moze se reci i vec sukob civilizacija,sta dalje ? sta se moze ocekivati ? kako ce reagovati sada islamsi svijet koji je vec zestoko osudio ovaj cin.

nisu Amerikanci vec jedan idiot
theTruePath

#3 Re: Amerikanci ipak Zapalili Kuran

Post by theTruePath »

zapalili su knjigu ne Kuran...Kuran ne mogu zapaliti

a ovo ce samo pomoci,i onako se islam siri najvise kada ga napadaju ;)
Asana

#4 Re: Amerikanci ipak Zapalili Kuran

Post by Asana »

Jadna je ova planeta kada je svaka budala u prilici da uznemiri milione ljudi sirom svijeta, zategne odnose izmedju rasa, religija, drzava... samo tako sto ce svoje bolesne misli ili neprimjeren cin podijeliti s drugima, uz pomoc bizarnosti gladnih i beskrupuloznih medija.... Kako rado svi prenesu neku skandalozno bezobraznu ili neprimjrenu izjavu nekog totalnog anonimusa, ignorirajuci istovremeno sve dobro i plemenito o cemu bi se moglo pisati i izvjestavati!
Na zalost, tesko je naci medij koji tome odolijeva, tesko je naci ljude koji ne nasijedaju na sliku o drugima koja im je danas servirana ...
klixober

#5 Re: Amerikanci ipak Zapalili Kuran

Post by klixober »

Ne kontam stvarno pretjerano uznemiravanje zbog jednog,dvojice debila.Pa cak i da je onaj pastor zapalio hrpu,ne shvatam cemu toliko dizanje tenzija u svijetu.
astala_vistala

#6 Re: Amerikanci ipak Zapalili Kuran

Post by astala_vistala »

theTruePath wrote:zapalili su knjigu ne Kuran...Kuran ne mogu zapaliti

Napadaju ga,ali nekako iako su najveca svjestska sila,imam osjecaj da su najzatucaniji i najgluplji narod,jer ako smo mi skonali da 9/11 sve bilo namjesteno,ali njima je kriv islam...
klixober

#7 Re: Amerikanci ipak Zapalili Kuran

Post by klixober »

astala_vistala wrote:

Napadaju ga,ali nekako iako su najveca svjestska sila,imam osjecaj da su najzatucaniji i najgluplji narod,jer ako smo mi skonali da 9/11 sve bilo namjesteno,ali njima je kriv islam...
:-)
Nezbilj

#8 Re: Amerikanci ipak Zapalili Kuran

Post by Nezbilj »

black wrote:
astala_vistala wrote:Ja sam se nadao da nece jer to nije mala stvar,to je moze se reci i vec sukob civilizacija,sta dalje ? sta se moze ocekivati ? kako ce reagovati sada islamsi svijet koji je vec zestoko osudio ovaj cin.

Apsurd! Kako zaustaviti pojedince po cijelom svijetu kojima je sveštenik sa Floride dao ideju kako da postanu medijske zvijezde. A sas druge strane naložene mase u Avganistanu, Iranu itd. kao na dugme odmah se upale. Ko može kontrolisati budale poput ovog lika na Manhetnu? Šta uopšte znači čin spaljivanja nečega od strane pojedinaca? Međutim sasvim sam siguran da će zbog ovoga puno krvi da se prolije. Sasavim bespotrebno. Apsurdno.
sabinna_ba

#9 Re: Amerikanci ipak Zapalili Kuran

Post by sabinna_ba »

Ovo ce osuditi sve i jedan normalan covjek a njih je na zalost vrlo malo. Sad slijedi ono sto je tinjalo...:(
Pomolimo se za nase duse,jer dalje nema.. Ovo je vrhunac.
joeaziz

#10 Re: Amerikanci ipak Zapalili Kuran

Post by joeaziz »

black wrote:

sta ce se desiti kad zapadne oligarhije poistovjete paljenje amaricke zastave u teheranu sa svim muslimanima?
jel ok da nukuju islamabad, kuvajt i dzedu?

ovim svijetom fakat vlada glupost i zatucanost.
pezzar

#11 Re: Amerikanci ipak Zapalili Kuran

Post by pezzar »

Ima ko da im sudi.
jasko_ba

#12 Re: Amerikanci ipak Zapalili Kuran

Post by jasko_ba »

nazalost, uvijek je bio dovoljan jedan idiot pa da se masa upali i pocnu problemi
a i mediji jedva cekaju da se ovako nesto desava, eto im posla :-) samo da je problem stvoriti :x
black

#13 Re: Amerikanci ipak Zapalili Kuran

Post by black »

joeaziz wrote:

sta ce se desiti kad zapadne oligarhije poistovjete paljenje amaricke zastave u teheranu sa svim muslimanima?
jel ok da nukuju islamabad, kuvajt i dzedu?

ovim svijetom fakat vlada glupost i zatucanost.
znam, jeste apsurd, sutra (kao i do sada) vecina ce svako desavanje poistovjetiti sa svim muslimanima
zemo_online

#14 Re: Amerikanci ipak Zapalili Kuran

Post by zemo_online »

evo kako vrlo prosto rijesiti problem.
neka us vlada da neki objekat malo dalje od ovog sto je preblizu ground zero i problem rijesen i nema vise sta da privlaci paznju medija.
1946
Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada

#15 Re: Amerikanci ipak Zapalili Kuran

Post by 1946 »

Svaki debil može zapaliti Kur'an, ali samo ga pametan čovjek može razumjeti i poštovati. Lično, veći mi problem predstavlja napad na nanu Fatu.
zemo_online

#16 Re: Amerikanci ipak Zapalili Kuran

Post by zemo_online »

20.000 amera godisnje predje na islam, a nakon ovoga ce se interes sigurno pojacat,a time i konverzije. ljudi vole najvise ono sto se zabranjuje ili pokusava zabranit.
Zlata M.

#17 Re: Amerikanci ipak Zapalili Kuran

Post by Zlata M. »

Asana wrote:Jadna je ova planeta kada je svaka budala u prilici da uznemiri milione ljudi sirom svijeta, zategne odnose izmedju rasa, religija, drzava... samo tako sto ce svoje bolesne misli ili neprimjeren cin podijeliti s drugima, uz pomoc bizarnosti gladnih i beskrupuloznih medija.... Kako rado svi prenesu neku skandalozno bezobraznu ili neprimjrenu izjavu nekog totalnog anonimusa, ignorirajuci istovremeno sve dobro i plemenito o cemu bi se moglo pisati i izvjestavati! Na zalost, tesko je naci medij koji tome odolijeva, tesko je naci ljude koji ne nasijedaju na sliku o drugima koja im je danas servirana ...
:thumbup:
... i sto rece @black
... i juce, Obama : " ... nas nije napala vjera islam, nego al kaida"

itd ... :)
vaca

#18 Re: Amerikanci ipak Zapalili Kuran

Post by vaca »

Asana wrote:Jadna je ova planeta kada je svaka budala u prilici da uznemiri milione ljudi sirom svijeta, zategne odnose izmedju rasa, religija, drzava... samo tako sto ce svoje bolesne misli ili neprimjeren cin podijeliti s drugima, uz pomoc bizarnosti gladnih i beskrupuloznih medija.... Kako rado svi prenesu neku skandalozno bezobraznu ili neprimjrenu izjavu nekog totalnog anonimusa, ignorirajuci istovremeno sve dobro i plemenito o cemu bi se moglo pisati i izvjestavati!
Na zalost, tesko je naci medij koji tome odolijeva, tesko je naci ljude koji ne nasijedaju na sliku o drugima koja im je danas servirana ...
da...upravo tako
ljudozder

#19 Re: Amerikanci ipak Zapalili Kuran

Post by ljudozder »

Gori su mediji i ovi ljudi što se odma pale u stilu eeeej jbt đe će to palit... Oni od ovih palitelja prave zvijezde, što im je i bio cilj, da privuku pažnju... Umjesto da smo ih svi zajedno ignorisali u stilu pali, šta me briga, odma bi odustali i palitelji...
vaca

#20 Re: Amerikanci ipak Zapalili Kuran

Post by vaca »

astala_vistala wrote:

:?
ko smo MI i kome njima?
Bitte_Halt_ja_ja

#21 Re: Amerikanci ipak Zapalili Kuran

Post by Bitte_Halt_ja_ja »

Ako bude frka radi jedne budale, onda su ti koji frku dignu jos vece budale. Internet pun spaljivanja.

..sukob civilizacija...jasta :thumbup:
kecher II

#22 Re: Amerikanci ipak Zapalili Kuran

Post by kecher II »

nisu amerikanci nego 1 (jedan) amerikanac, i potpuno nebitna stvar sto je on to zapalio,
a da su najzatucaniji to je onako poprilicno tacno, pogotovu u tom smislu religije.
Last edited by kecher II on 12/09/2010 12:59, edited 1 time in total.
smijesni_ste

#23 Re: Amerikanci ipak Zapalili Kuran

Post by smijesni_ste »

astala_vistala wrote:
Dobro si rekao....samo osjećaj....ništa više očito.... :roll:
2407

#24 Re: Amerikanci ipak Zapalili Kuran

Post by 2407 »

Koliko vidim ovim su samo zapaljene poprilicno zatupljene narodne mase i nista drugo.
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#25 Re: Amerikanci ipak Zapalili Kuran

Post by PipiDugaDevetka »

Munafik sam agnostički, ali islam je pooveliki dio mog identiteta.
Ovaj pakŠu će gorjeti u vječnoj džehenmskoj vatri koja je nekoliko puta toplija od obične ovozemaljske vatre.
Trebao bi na vrijeme da se opskrbi azbestnim odijelom, pa će mu biti malo lakše!
:(
Locked