Sta mislite o legalizaciji prostitucije u BiH ?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- -Romeo-
- PapakizSarajeva
#27 Re: Sta mislite o legalizaciji prostitucije u BiH ?
Eeeee, nema zaraza ni bolescuga kad se nesto legalizuje i radi po zakonu i propisima ... Pregledi svaki mjesec, produzavanje "radne" dozvole i sl.pustopoljina wrote:ko ti kaze da vec nije negdje na carsiji? negdje sa sporednog ulaza, kakva magaza...
ima nekoliko godina da je onaj skandal u mostaru izbio, kad se pola mostara islo pregledati...sta je bila ona...ukrajinka? bjeloruskinja? bolovala od nekoliko bolesti istovremeno...umrla.
daj bolan...pa onda ode zaraziti svoju zenu...
legalizacija.
-
radiostar
#28 Re: Sta mislite o legalizaciji prostitucije u BiH ?
frapiran sam cinjenicom da skoro niko nije uocio ogromnu kolicinu sarkazma u pocetnom postu
a i u ovim sto slijede od strane postavljaca teme

- karanana
#29 Re: Sta mislite o legalizaciji prostitucije u BiH ?
iskreno, nisam ni citao uvodni post. meni je nekad samo naslov dovoljan da se ocitujem u vezi neke teme.
- PapakizSarajeva
#30 Re: Sta mislite o legalizaciji prostitucije u BiH ?
Ma ja ipak mislim da su svi uocili sve. Nego cisto diskutujemo. I pomalo se zaje*avamo ...radiostar wrote:frapiran sam cinjenicom da skoro niko nije uocio ogromnu kolicinu sarkazma u pocetnom postua i u ovim sto slijede od strane postavljaca teme
![]()
![]()
![]()
- JThomas
#31 Re: Sta mislite o legalizaciji prostitucije u BiH ?
ja sam u potpunosti za legalizaciju prostitucije u uređenim državama. ali kod nas - ne, jer država ne može da izađe na kraj ni sa mnogo jednostavnijim stvarima koje se svugdje drugo podrazumijevaju.
- -Romeo-
#32 Re: Sta mislite o legalizaciji prostitucije u BiH ?
pa problem je što ne može ni da stane u kraj prostituciji, ona postoji, ma kako je mi zvali-legalna ili nelegalna- samo je pitanje poreza, širenja bolesti, mafijaškog profita...JThomas wrote:ja sam u potpunosti za legalizaciju prostitucije u uređenim državama. ali kod nas - ne, jer država ne može da izađe na kraj ni sa mnogo jednostavnijim stvarima koje se svugdje drugo podrazumijevaju.
- pustopoljina
#33 Re: Sta mislite o legalizaciji prostitucije u BiH ?
bio sarkastican ili ne- prostitucija kao fakt stoji.
ilegalno je unosnije po...kako se zovu oni...pimp? pimp-ove...rizicnije po konzumente.
znamo mi svi da su ovi nasi konzumenti olicenje postenja, nikad ni pomislili da prevare zenu...DJe bi oni...kakve prostitutke...sve posteno, pa ko koga...
ipak...da se ne bi zena u 45.oj godini zivota,koja se seksa sa muzem maximalno dva puta u mjesecu, pitala otkud joj upala,picajzle ili ne daj boze sta gore...
legalizacija.
ilegalno je unosnije po...kako se zovu oni...pimp? pimp-ove...rizicnije po konzumente.
znamo mi svi da su ovi nasi konzumenti olicenje postenja, nikad ni pomislili da prevare zenu...DJe bi oni...kakve prostitutke...sve posteno, pa ko koga...
ipak...da se ne bi zena u 45.oj godini zivota,koja se seksa sa muzem maximalno dva puta u mjesecu, pitala otkud joj upala,picajzle ili ne daj boze sta gore...
legalizacija.
- PapakizSarajeva
#34 Re: Sta mislite o legalizaciji prostitucije u BiH ?
I zadovoljenja potreba onih koji ne stavljaju znak jednakosti izmedju pojmova ljubav i sex, a nemaju bas vremena da se natezu 2 - 3 dana sa kojekakvim sponzorusama da bi dobili ono sto im treba odmah ...-Romeo- wrote: ... samo je pitanje poreza, širenja bolesti, mafijaškog profita...
- Cyber-harambashica
#35 Re: Sta mislite o legalizaciji prostitucije u BiH ?
Ovde gde zivim je davno legalizovana.
Imaju zravstveno osiguranje itd.
Imam 2 drugarice u toj bransi
- statix
#36 Re: Sta mislite o legalizaciji prostitucije u BiH ?
pustopoljina wrote:bio sarkastican ili ne- prostitucija kao fakt stoji.
legalizacija.
-
Gospoda Ministarka
#37 Re: Sta mislite o legalizaciji prostitucije u BiH ?
Da, kad se legalizira imat ce upalu i picajzle koje je dobila od legalne prostitutke.pustopoljina wrote: ...da se ne bi zena u 45.oj godini zivota,koja se seksa sa muzem maximalno dva puta u mjesecu, pitala otkud joj upala,picajzle ili ne daj boze sta gore...
legalizacija.
- -Romeo-
#38 Re: Sta mislite o legalizaciji prostitucije u BiH ?
jesu li čemu?Cyber-harambashica wrote:Ovde gde zivim je davno legalizovana.
- JThomas
#39 Re: Sta mislite o legalizaciji prostitucije u BiH ?
ma kod nas se i ne bi promijenilo ništa, ni na bolje ni na gore. jel neko misli da bi naši makroi registrovali biznise, plaćali poreze, doprinose, zdravstvene preglede, prijavljivali radnice i to?
u nas to organizuju kriminalci, i tako bi i ostalo, samo što bi umjesto policije i tužilaštva bježali od inspekcije.
baška holandija i njemačka, a baška BiH.
baška holandija i njemačka, a baška BiH.
- statix
#40 Re: Sta mislite o legalizaciji prostitucije u BiH ?
Zakonski regulisati obavezno koristenje prezervativa u javnim kucama. 
- PapakizSarajeva
#41 Re: Sta mislite o legalizaciji prostitucije u BiH ?
Gospoda Ministarka wrote:Da, kad se legalizira imat ce upalu i picajzle koje je dobila od legalne prostitutke.pustopoljina wrote: ...da se ne bi zena u 45.oj godini zivota,koja se seksa sa muzem maximalno dva puta u mjesecu, pitala otkud joj upala,picajzle ili ne daj boze sta gore...
legalizacija.
Cyber-harambasice, obzirom da si rekla da poznajes 2 iz branse, molim te odgovori Ministarki kakvo je tvoje misljenje po pitanju njihove higijene i zdravlja ... Da ja ne bih odgovarao kao nestrucno lice.Cyber-harambashica wrote:Ovde gde zivim je davno legalizovana.
- pustopoljina
#42 Re: Sta mislite o legalizaciji prostitucije u BiH ?
pa bas i ne. legalizacija podrazumijeva (osim placanja poreza drzavi) i obaveznu,redovnu zdravstvenu kontrolu.Gospoda Ministarka wrote:Da, kad se legalizira imat ce upalu i picajzle koje je dobila od legalne prostitutke.pustopoljina wrote: ...da se ne bi zena u 45.oj godini zivota,koja se seksa sa muzem maximalno dva puta u mjesecu, pitala otkud joj upala,picajzle ili ne daj boze sta gore...
legalizacija.
ovdje gdje sam ja...policija hladno rastjera one koje rade "na crno"...dok se u tim registrovanim kuplerajima najnormalnije radi...sta sam ih puta srela tamo gdje se produzavaju vize...lijepo kaze gdje radi,koliko dugo, dobije stembilj i ode nazad na posao.
- -Romeo-
#43 Re: Sta mislite o legalizaciji prostitucije u BiH ?
pa dobro nebi za sve, uostalom ni radnicima na građevini nije sve uplaćeno,.......... ali mislim da bi bilo pomaka.
- PapakizSarajeva
#44 Re: Sta mislite o legalizaciji prostitucije u BiH ?
Jeb'o to, to je k'o da peres noge u vunenim carapama ...statix wrote:Zakonski regulisati obavezno koristenje prezervativa u javnim kucama.
- -Romeo-
#45 Re: Sta mislite o legalizaciji prostitucije u BiH ?
i neka nam još kaže da li je ona razmišljala da krene u biznis, kažu sa kim si, takav siPapakizSarajeva wrote:[q
Cyber-harambasice, obzirom da si rekla da poznajes 2 iz branse, molim te odgovori Ministarki kakvo je tvoje misljenje po pitanju njihove higijene i zdravlja ... Da ja ne bih odgovarao kao nestrucno lice.
-
Gospoda Ministarka
#46 Re: Sta mislite o legalizaciji prostitucije u BiH ?
PapakizSarajeva wrote:Jeb'o to, to je k'o da peres noge u vunenim carapama ...statix wrote:Zakonski regulisati obavezno koristenje prezervativa u javnim kucama.
Ajme meni, pa to je cisti adrenalinski sex, usudi se pa ga stavi 2089. po redu
- -Romeo-
#47 Re: Sta mislite o legalizaciji prostitucije u BiH ?
ispravka krivog navoda, naime, prvi je prvi a svi ostali su drugi, dakle neka se usudi i stavi ga 2. po redu.Gospoda Ministarka wrote:PapakizSarajeva wrote:Jeb'o to, to je k'o da peres noge u vunenim carapama ...statix wrote:Zakonski regulisati obavezno koristenje prezervativa u javnim kucama.
- PapakizSarajeva
#48 Re: Sta mislite o legalizaciji prostitucije u BiH ?
A kako da budem siguran da sam kod one neke nazovimo regularne, stvarno bio "vjeciti drugi" ??? I da onaj "prvi" nije imao gonoreju ???Gospoda Ministarka wrote:PapakizSarajeva wrote:Jeb'o to, to je k'o da peres noge u vunenim carapama ...statix wrote:Zakonski regulisati obavezno koristenje prezervativa u javnim kucama.
- statix
#49 Re: Sta mislite o legalizaciji prostitucije u BiH ?
Dodje lik sa sidom ,jebe je, ti iza njega i dzaba joj papir da je zdrava, ili ce se musterije testirati na sidu...ili omakne se, i snosis troskove abortusa...PapakizSarajeva wrote:Jeb'o to, to je k'o da peres noge u vunenim carapama ...statix wrote:Zakonski regulisati obavezno koristenje prezervativa u javnim kucama.
- Traktor`
#50 Re: Sta mislite o legalizaciji prostitucije u BiH ?
ja sam prije za legalizaciju trave...
izrazenija je kod nas od prostitucije, a svakako mi ne zena nebi dala da idem kod prostitutke na tretman...mada mi nije ni potrebna, zena mi je vatra ziva...