i jaPapakizSarajeva wrote: Ja sam sa svakom nakon 2. izlaska znao na cemu sam, ...
ni na čemu
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
i jaPapakizSarajeva wrote: Ja sam sa svakom nakon 2. izlaska znao na cemu sam, ...
Znas, pored svih ovih njegovih gore pobrojanih pozitivnosti i vrlina, imam osjecaj da je jako nesiguran u sebe i zbog toga "bjezi" u te profesionalne uspjehe. Probaj ti malo poraditi na njegovom samopouzdanju, ostrijem i iskrenijem pristupu djevojkama. A malo ga "poduci" u procjeni koja je djevojka za kakvu vrstu veze ....rika wrote:Znaci da mu porucim "Na prvu i ostro"...
Ma razocarao se covjek,razmislja ozbiljno da se seli iz sarajeva,jedino da ga kakva "nova" ne zadrzhi...
Nece nam imat' ba ko bubrege presadjivat',vrsiti operacije prostata i mokracnih kanala i ne znam jos sta taj automehanicar za homo sapiense ne radi u svom radnom vremenu![]()
![]()
hahha, pa radi jednog razocarenja nece sigurno dici ruke od svega...rika wrote:Znaci da mu porucim "Na prvu i ostro"...
Ma razocarao se covjek,razmislja ozbiljno da se seli iz sarajeva,jedino da ga kakva "nova" ne zadrzhi...
Nece nam imat' ba ko bubrege presadjivat',vrsiti operacije prostata i mokracnih kanala i ne znam jos sta taj automehanicar za homo sapiense ne radi u svom radnom vremenu![]()
![]()
Ne daj Boze, mog'o bi co'jek podici ruku na se ... Umjesto da kao terapiju stavi nesto podase ...Bluemore wrote:hahha, pa radi jednog razocarenja nece sigurno dici ruke od svega...rika wrote:Znaci da mu porucim "Na prvu i ostro"...
![]()
A mozda nije nishta cula pa hoce da se raspita prvokomi wrote:možda se ta mlada naslušala priča o doktorskim aktivnostima za vrijeme dežure![]()
![]()
pa neće da se zaljubi u "beli mantil "
boji li se pauka?rika wrote:Znaci da mu porucim "Na prvu i ostro"...
![]()
Pa sto ga nije odjebala odmah ? Nego nasla kravu muzaru za desetak izlazaka. A garant je gotivio, maksimalno ... Nabijem ja nju na ku*ac ...Officer Crabtree wrote:joj izvukli ste zaključke iz jednog nezaljubljivanja...![]()
curi se nije sviđao i ćao
Sto pitas ? Koliko ti imas nogu ?Ma.Le.Na wrote:boji li se pauka?rika wrote:Znaci da mu porucim "Na prvu i ostro"...
![]()
LOL!PapakizSarajeva wrote:Sto pitas ? Koliko ti imas nogu ?Ma.Le.Na wrote:boji li se pauka?rika wrote:Znaci da mu porucim "Na prvu i ostro"...
![]()
jok, kaze rika on se njoj svidjao ali se nije zaljubilaOfficer Crabtree wrote:joj izvukli ste zaključke iz jednog nezaljubljivanja...![]()
PapakizSarajeva wrote:Pa sto ga nije odjebala odmah ? Nego nasla kravu muzaru za desetak izlazaka. A garant je gotivio, maksimalno ... Nabijem ja nju na ku*ac ...Officer Crabtree wrote:joj izvukli ste zaključke iz jednog nezaljubljivanja...![]()
Ne kaze se " ... nije zaljubila.", nego nije proradila hemija ...Bluemore wrote:jok, kaze rika on se njoj svidjao ali se nije zaljubilaOfficer Crabtree wrote:joj izvukli ste zaključke iz jednog nezaljubljivanja...![]()
ma jok ba nego vamo jednom treba istjerivac/progonitelj paukaPapakizSarajeva wrote:Sto pitas ? Koliko ti imas nogu ?Ma.Le.Na wrote:boji li se pauka?rika wrote:Znaci da mu porucim "Na prvu i ostro"...
![]()
jah....PapakizSarajeva wrote:Ne kaze se " ... nije zaljubila.", nego nije proradila hemija ...Bluemore wrote:jok, kaze rika on se njoj svidjao ali se nije zaljubilaOfficer Crabtree wrote:joj izvukli ste zaključke iz jednog nezaljubljivanja...![]()
Joj dobro si, koliko ga nafali k'o da je Venish ... Zar nije na forumu zabranjeno pucati reklame ?Ma.Le.Na wrote: ...
..
.
ma jok ba nego vamo jednom treba istjerivac/progonitelj pauka
pa ja dobra dusa da HiN spojim
mislim kad ga ovaj nahvali toliko (bezbeli smo se mi forumasice trebale uhvatiti na ovaj "oglas")![]()