http://www.takolako.rs/user/ureaji-prot ... 0/item.jsp
http://www.sprint.hr/ls927.htm
Nea' to su ti fazoni.madner wrote:Vidi vidi, ovo je neka opaka pederska sema. Kao namami te u stan i pokaze ti rupicu da se sagnes...
Hvala ti sto si me upozorila, mogao sam najebat.
manki wrote:Nea' to su ti fazoni.madner wrote:Vidi vidi, ovo je neka opaka pederska sema. Kao namami te u stan i pokaze ti rupicu da se sagnes...
Hvala ti sto si me upozorila, mogao sam najebat.![]()
Nego, za sada si siguran madneru, mogu vam reći, bez zahebancije da ova stvar što sam kupio radi poprilično dobro. Evo uključena mi je već 2-3 sata, i za sada nigdje pauka na vidiku.
Ti baš navrla da me madner posjeti, da nisu u pitanju neki nesvakidašnji fetishi?Ma.Le.Na wrote:manki wrote:Nea' to su ti fazoni.madner wrote:Vidi vidi, ovo je neka opaka pederska sema. Kao namami te u stan i pokaze ti rupicu da se sagnes...
Hvala ti sto si me upozorila, mogao sam najebat.![]()
Nego, za sada si siguran madneru, mogu vam reći, bez zahebancije da ova stvar što sam kupio radi poprilično dobro. Evo uključena mi je već 2-3 sata, i za sada nigdje pauka na vidiku.
ma kaaaaakav zvuk kakvi bakaraci
pauci inace izlaze nocu![]()
![]()
![]()
nista bez cvrste muske ruke da ih slijepi o plafon![]()
vjerujem da je madner poprilicno cvrste ruke![]()
Cuj kako?manki wrote:Tehnički podacifixer wrote:To radi ali samo ako su pauci te frekvencije. Haj pogledaj na kutiji sta pise. Koja je freq?manki wrote:Dile, samo naprijed nisi jedina.
@Malena, ne možeš ih potamamiti nikako kad konstantno izlaze iz plafona...
@Madner: lol, kupio sam ono čudo što uključiš u struju jutros i što cvrči i navodno ih tjera pomoću nekog elektro-talasa, pa ako mi to ne pomogne, morat ću se tom superpauku obratiti.
Radni napon: 230V / 50Hz
Podrucje frekvencije: 7-14 kHz
Polje djelovanja: ca 30m2
Kako ću znati koje su mi pauci frekvencije?
sta?madner wrote:Pa tako reci, mislim nisam doktor ali mogu pogledat.
Onda ću morati pričekati još malo da porastu, ne mogu ovako dok su maleni, slaba mi dioptrija, ne vidim na blizo. Dobro je malena rekla, treba pričekati.fixer wrote:Cuj kako?Uhvati jednog i pogledaj mu specifikacije. Obicnu su s donje strane pauka. Napisi nam to, pa cemo da vidimo jesu kompaktibilni.
Sve je to meni jasno, ali od malena imam fobiju od paukova, i sav se ukočim kad ih vidim, jedva se pomjeram. Radije bih da mi stršljen po ruci hoda, nego mali paukić (kad bih mogao birati naravnosheilak wrote:@manki
Ne boj se, bolan! Pauci su cool bica, cista, nece ti oni nistaDa su zohari u pitanju, razumjela bih te, ali pauci...
Ali, znam i sama koliko je uzaludno nekom govoriti da se smiri kada je panican strah u pitanju. Ja sam takva kad su vec spomenuti zohari, nekakve ogromne bube ili cak i skakavci u mojoj blizini (u radijusu od 5 metara!)![]()
A pauci, jos tako mali, nece ti nista niti ti sta mogu.Zato, dok ih ne natjeras da napuste tvoj dom, smiri se i vrati se kuci
.
Ništa, onda ti ja prodam šaku ovih svojih, taman da nešto i zaradim na ovom svom baksuzluku.Splinter wrote:ja uzgajam paukove![]()
![]()
ma salim se ali ono kad god treba neka praska da se obrise i sl. paukove nediram ne znam ni sam sto...
pustim ih neka uzivaju u blagodetima mojih coskova, samo im mrezu pokupim pa moraju plesti ispocetka