Generalno sam svjestan svog baksuzluka, i stvarno sam baksuz u životu, pogotovo što se tiče pauka, tih stvorenja od kojih imam fobiju i zbog kojih se bukvalno skamenim kad ih vidim. Naime, sinoć kad se vratih u Sarajevo, nije me bilo 20tak dana, sam primijetio da mi nesto bijelo, sitno visi na mreži.. Ionako već prepadnut sklonim to pažljivo papučom, da bih pogledao na plafon i spazio 20tak raznoraznih PAUKOVA kako se šetkaju, od kojih su većina bili manji i bjelkasti, pretpostavljam mladi.
Pokušao sam ih skinuti, usisati jed-jedva, da bi se još isto toliko pojavilo s plafona gore gdje mi sijalica bude, karnišla itd. NE ZNAM ŠTA DA RADIM?!

Nisam mogao to izdržati sinoć, bukvalno sam u 1 sinoć napustio stan i otišao kod rodice spavati, da bi me i ona prije 15 min. istjerala iz stana, jer je napustila Sarajevo na mjesec dana.

Just for the record 8:19 je... Ako iko ima ikakav savjet, dobro bi došao, jer se ne mogu više seliti svaku noć kod drugih ljudi.
Raspitao sam se malo na netu i vidio da je *************idealno sredstvo protiv paukova, iako se koristi za ljubimce:
I na *sam vidio da imaju neki tjerač paukova, za 38KM, samo mi žao davati tolike pare ako baš i ne djeluje
Savjeti, prijedlozi bi itekako dobro došli.
editovano zbog reklama