Carski rez..............i zatezanje je prošlo.Uradila sam UZ kazu sve je ok nema problema sa rezom kao sve do promjene vremena .ljubav_aha wrote:zelenashice,koji je dio tijela operisan,sto je bio uzrocnik
A jes' me nategLo....
Moderator: anex
-
zelenashica
#26 Re: A jes' me nategLo....
- ljubav_aha
#27 Re: A jes' me nategLo....
zelenashica wrote:Carski rez..............i zatezanje je prošlo.Uradila sam UZ kazu sve je ok nema problema sa rezom kao sve do promjene vremena .ljubav_aha wrote:zelenashice,koji je dio tijela operisan,sto je bio uzrocnik
-
zelenashica
#28 Re: A jes' me nategLo....
Šuti draga postala sam opsjednuta svakom sitnicomljubav_aha wrote:zelenashica wrote:Carski rez..............i zatezanje je prošlo.Uradila sam UZ kazu sve je ok nema problema sa rezom kao sve do promjene vremena .ljubav_aha wrote:zelenashice,koji je dio tijela operisan,sto je bio uzrocnik![]()
Haman ja od muhe pravim magarca.........
-
zelenashica
#29 Re: A jes' me nategLo....
Češkanje mi ne treba.....jednom sam se češkala podosta i dobila rezChisum wrote:Sta god da je, ako si to ti na slici, pola foruma ce da se volontira i da te ceska - dzabalesku.
Salu nastranu, nadam se da je sve OK!
Mene oziljci sami po sebi i ne handre plaho... vise ono oko njih, te unutar misica... samo neki tupi svrab i bol, s vremena na vrijeme, i inace tup osjecaj, na granici trnjenja, tesko za opisati, na mjestima gdje sam ranjavan, ali sam na to navikao, pa ne smeta. Na pocetku, kada su me skrpili, pa kada bih pitao sto jos uvijek imam taj cudan tupi osjecaj kada dotaknem ta mjesta, pa rece doca - jebiga, dok svi nervi nadju svoj put itd... ali, evo, prodje od tada 17-18 kuka, a ja i dalje imam taj cudan osjecaj.... ali, navikne se covjek... promjena vremena, standardno - Esad Kirlic u lijevoj nozi, Vehid Imamovic u desnoj...
Reuma koju sam fasovao tih godina, gora mi je od svakog oziljka.
Ej fkt ja kad dotaknem rez ono kao da memam osjećaj za taj dio tijela,nekakav čudan osjećaj kao kad ti noga utrne i slično
- ljubav_aha
#30 Re: A jes' me nategLo....
nema veceg hipondrica od mene,svi se mi prepadnemo,sa menje ili ivse opravdanim razlogom,ali je jedan razlog uvijek univerzalan,svi zelimo sebi dobor zdravljezelenashica wrote:Šuti draga postala sam opsjednuta svakom sitnicomljubav_aha wrote:zelenashica wrote:Carski rez..............i zatezanje je prošlo.Uradila sam UZ kazu sve je ok nema problema sa rezom kao sve do promjene vremena .![]()
čim me sta žigne ja se trznem i odmah mislim na najgore
![]()
Haman ja od muhe pravim magarca.........