Komentatori i SP

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
LSD

#26 Re: Komentatori i SP

Post by LSD »

Šibicar wrote:
LSD wrote:
Zmijuga loma wrote:Meščini da je bilo "Rojs Rojs".
:lol: :lol: jest ,Roys Roys govorio onaj za Argentinu :lol: :lol: koji bolesnici-nejveorvatno :lol: ....ne mogu da vjerujem kakva neobrazovanost i glupost izvire iz njih konstantno.
Pa naši vrli komentatori su za golmana Kameruna Kamenija,govorili bisere tipa "izvrsna parada Kamenog","lopta u rukama Kamenog",pa nije lik od kamena :mrgreen: ...sreća pa danas nije branio,inače bi se naslušali ovih bisera. :D
Pa cuo si onog sinoc kad su igrali švabe i australijanci (jeli Kristić bio, nisam siguran).
Najmanje pet puta govori Kengurovima umjesto Kengurima :lol: :-) ...pa nepismeni, nema drugog objašnjenja.
Šibicar

#27 Re: Komentatori i SP

Post by Šibicar »

LSD wrote: Pa cuo si onog sinoc kad su igrali švabe i australijanci (jeli Kristić bio, nisam siguran).
Najmanje pet puta govori Kengurovima umjesto Kengurima :lol: :-) ...pa nepismeni, nema drugog objašnjenja.
:lol: Da,i ne samo to,rekao je i stOjao. :lol: :-)
Obuca9

#28 Re: Komentatori i SP

Post by Obuca9 »

Hunkar wrote:otkud svi sad odjednom produzetke zovu zaustavno vrijeme, i iste govore u sekundama (240 sekundi :D ) ? :shock: :?
Preuzeli valjda iz PES-a, tamo se sudijska nadoknada zove "Stoppage time" :D
LSD

#29 Re: Komentatori i SP

Post by LSD »

Jel ono Kristić bio kad je svojevremeno pomješao Dance sa Danajcima (grcima) :lol: :lol:
"Ne vjerujte dancima ni kad poklone nose" :lol: :lol: hahahha šta napravi ljudima nedužnim :lol: :lol: koje sranje :-)
Neelix

#30 Re: Komentatori i SP

Post by Neelix »

Šibicar wrote:
LSD wrote: Pa cuo si onog sinoc kad su igrali švabe i australijanci (jeli Kristić bio, nisam siguran).
ako taj neko nije sjedio ili lezao, ne vidim kakvu je gresku napravio?
zecko_kupuz

#31 Re: Komentatori i SP

Post by zecko_kupuz »

Ne volim se ponavljati :P , ali ponoviću izjavu Čo(r)sovića od jučer - "pogodio je DIREK gola...". Ovu stvarno još nisam čuo.
amrica

#32 Re: Komentatori i SP

Post by amrica »

Neelix wrote:
Šibicar wrote:
:shock: :?

1. stajao je
2. stojao je
3. stoj'o je
4. staj'o je
....

sve isto, samo da ne lezi ili sjedi :D
Šibicar

#33 Re: Komentatori i SP

Post by Šibicar »

Neelix wrote:
Šibicar wrote:
Ne znam,možda je to nekom ispravno,ali po meni je ispravno stajao. :)
vrhbosna

#34 Re: Komentatori i SP

Post by vrhbosna »

Dragiša Ćosović(arhiv):"Luis Figo kad ne zna šta će sa loptom on da gol" :-)
Van Halen

#35 Re: Komentatori i SP

Post by Van Halen »

skojotovski wrote:uuuuuuuuuuuuuuu, kakva ŠUTINA :shock: :shock: :shock: , reče Zoran Šuko i osta' ziv! :skoljka:
Šta je loše u tome što je reko šutina?
Neelix

#36 Re: Komentatori i SP

Post by Neelix »

stojanje je stanje - a suprotno je sjediti ili lezati. dakle ti kad ne lezis i ne sjedis - stojis, a ne stajis.

stajanje je radnja, suprotna od kretanja. znaci ako kaze "on je stajao", to moze znaciti i da je bio u lezecem polozaju, ali se nije pomicao s mjesta.
Globus

#37 Re: Komentatori i SP

Post by Globus »

Evo upravo smo saznali da se Gatuso i jos neki Italijani oprastaju od Svjetskog prvenstva nakon takmicenja :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ovaj mi je favorit do sad..i onaj sto Kamerun i Japan nose svoje dresove :lol:
vrhbosna

#38 Re: Komentatori i SP

Post by vrhbosna »

Globus wrote:Evo upravo smo saznali da se Gatuso i jos neki Italijani oprastaju od Svjetskog prvenstva nakon takmicenja :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ovaj mi je favorit do sad..i onaj sto Kamerun i Japan nose svoje dresove :lol:
:lol: :lol: :lol: "idi se u p.m." :lol: Možda se neće svi oprostiti,čovjek reče samo "neki" :lol:
Neelix

#39 Re: Komentatori i SP

Post by Neelix »

Zasto lik Pirlovo prezime mijenja kroz padeze kao da se preziva "Pirla"

"Evo Andrea Pirle".. :-)

Ustvari tako bi se mijenjalo kad bi se prezime citalo Piiiiiiiiirlo :lol:
FootballIsComingHome

#40 Re: Komentatori i SP

Post by FootballIsComingHome »

Ali glavna je floskula kad neko da gol, da se kaze za ove druge ".....je u ŠOKU"

Kakav sok, od cega sok?? :shock:

Manite se idiotarije, ovo su profici koji okrecu dva-tri gola manjka. Cuj ŠOK. Da, bas je ŠOK kriv za neciji netalenat, i sto neko ne moze nista da kreira.
BSn

#41 Re: Komentatori i SP

Post by BSn »

U soku su jer je totalno neocekivano da na nogometnoj utakmici neko postigne gol. :D

Doduse, na ovom prvenstvu to i nije daleko od istine. :-D
Logovan

#42 Re: Komentatori i SP

Post by Logovan »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: glup gluplji :D :D samo naprijed kemo, spaho, šuko i ostali komentatori, natjerali ste me da se smijem do suza
zecko_kupuz

#43 Re: Komentatori i SP

Post by zecko_kupuz »

Kada čujem Kemicu kako priča (njegov opšte poznat problem deficitarnog zubala) počnem i ja automatski petljat jezikom. Uticajan je bogami. :P
Globus

#44 Re: Komentatori i SP

Post by Globus »

Koliki talenat moras bit da za ovakvu utakmicu kazes da je slaba pored svih do sad na svjetskom :D Ova je zlatna
ProbuseniDolar

#45 Re: Komentatori i SP

Post by ProbuseniDolar »

Zasto je za svakog jebenog komentatora, igrac koji se usudi pucati sa 20-30 metara, poznat po odlicnom sutu, iako nam to trenutno nije demonstrirao??

Da Gatuzo opali sa 60 metara, komentatori bi se ibretili zasto to nije gol, jer boga ti, Gatuzo je poznat po odlicnom sutu.
Globus

#46 Re: Komentatori i SP

Post by Globus »

"Dobar je ovaj Di Natale" rece covjek i osta ziv :D isto da je on ovce sa njim cuvo :oops:
bez_ideje

#47 Re: Komentatori i SP

Post by bez_ideje »

Jel do mene,il je ova cudna pticija perspektiva neki novi fol :-?
Nesto su mi sitni igraci puno
cunga lunga

#48 Re: Komentatori i SP

Post by cunga lunga »

bez_ideje wrote:Jel do mene,il je ova cudna pticija perspektiva neki novi fol :-?
Nesto su mi sitni igraci puno
To nase jadne TV stanice nemaju digitalni prijem signala, otidji na RTL, prenosi svaku pa ces da vidis ogromnu razliku...nema crne trake na vrhu i dnu ekrana..RTL imam na HS-u a ako je ima na tom jadu ima je i ELOB i ostali...
smak

#49 Re: Komentatori i SP

Post by smak »

kako rece kloc veceras '' od pocetka sv.prvenstva nismo vidjeli ni jednu utakmicu,na kojoj je bilo vise od 2 gola'' a juce svabe utrpase 4 komada
zecko_kupuz

#50 Re: Komentatori i SP

Post by zecko_kupuz »

smak wrote:kako rece kloc veceras '' od pocetka sv.prvenstva nismo vidjeli ni jednu utakmicu,na kojoj je bilo vise od 2 gola'' a juce svabe utrpase 4 komada
Ako ćemo već cjepidlačiti, primijetio sam da komentatori hvale na sva usta sudije, ovaj večeras čak govori da se nije desila ni jedna kardinalna greška, ali znamo da je Meksikancima poništen čist gol u prvoj utakmici.
Post Reply