Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Zmijuga loma wrote:Meščini da je bilo "Rojs Rojs".
jest ,Roys Roys govorio onaj za Argentinu koji bolesnici-nejveorvatno ....ne mogu da vjerujem kakva neobrazovanost i glupost izvire iz njih konstantno.
Pa naši vrli komentatori su za golmana Kameruna Kamenija,govorili bisere tipa "izvrsna parada Kamenog","lopta u rukama Kamenog",pa nije lik od kamena ...sreća pa danas nije branio,inače bi se naslušali ovih bisera.
Pa cuo si onog sinoc kad su igrali švabe i australijanci (jeli Kristić bio, nisam siguran).
Najmanje pet puta govori Kengurovima umjesto Kengurima ...pa nepismeni, nema drugog objašnjenja.
LSD wrote:
Pa cuo si onog sinoc kad su igrali švabe i australijanci (jeli Kristić bio, nisam siguran).
Najmanje pet puta govori Kengurovima umjesto Kengurima ...pa nepismeni, nema drugog objašnjenja.
Jel ono Kristić bio kad je svojevremeno pomješao Dance sa Danajcima (grcima)
"Ne vjerujte dancima ni kad poklone nose" hahahha šta napravi ljudima nedužnim koje sranje
LSD wrote:
Da,i ne samo to,rekao je i stOjao.
ako taj neko nije sjedio ili lezao, ne vidim kakvu je gresku napravio?
LSD wrote:
1. stajao je
2. stojao je
3. stoj'o je
4. staj'o je
....
LSD wrote:
Ne znam,možda je to nekom ispravno,ali po meni je ispravno stajao.
Evo upravo smo saznali da se Gatuso i jos neki Italijani oprastaju od Svjetskog prvenstva nakon takmicenja Ovaj mi je favorit do sad..i onaj sto Kamerun i Japan nose svoje dresove
Globus wrote:Evo upravo smo saznali da se Gatuso i jos neki Italijani oprastaju od Svjetskog prvenstva nakon takmicenja Ovaj mi je favorit do sad..i onaj sto Kamerun i Japan nose svoje dresove
"idi se u p.m." Možda se neće svi oprostiti,čovjek reče samo "neki"
Ali glavna je floskula kad neko da gol, da se kaze za ove druge ".....je u ŠOKU"
Kakav sok, od cega sok??
Manite se idiotarije, ovo su profici koji okrecu dva-tri gola manjka. Cuj ŠOK. Da, bas je ŠOK kriv za neciji netalenat, i sto neko ne moze nista da kreira.
bez_ideje wrote:Jel do mene,il je ova cudna pticija perspektiva neki novi fol
Nesto su mi sitni igraci puno
To nase jadne TV stanice nemaju digitalni prijem signala, otidji na RTL, prenosi svaku pa ces da vidis ogromnu razliku...nema crne trake na vrhu i dnu ekrana..RTL imam na HS-u a ako je ima na tom jadu ima je i ELOB i ostali...
smak wrote:kako rece kloc veceras '' od pocetka sv.prvenstva nismo vidjeli ni jednu utakmicu,na kojoj je bilo vise od 2 gola'' a juce svabe utrpase 4 komada
Ako ćemo već cjepidlačiti, primijetio sam da komentatori hvale na sva usta sudije, ovaj večeras čak govori da se nije desila ni jedna kardinalna greška, ali znamo da je Meksikancima poništen čist gol u prvoj utakmici.