therrarrius wrote:''...i ne treba mi EKSTEMNI modem, ljepota.''
![]()
![]()
Garant kad je čitala tekst sa papira od rn mislima da je m
Moderator: anex
therrarrius wrote:''...i ne treba mi EKSTEMNI modem, ljepota.''
![]()
![]()
ali:''Tako je mocan''Gray wrote:therrarrius wrote:''...i ne treba mi EKSTEMNI modem, ljepota.''
![]()
![]()
Garant kad je čitala tekst sa papira od rn mislima da je m
najmocnije od svegatherrarrius wrote:
ali:''Tako je mocan''
bolje ti je da ne vidiš, vjeruj mi, još će ti na san izaćidzemmo wrote:ima li gdje da se to vidi..
evo citam ovu temu, pratim, pojedoh se od znatizelje
ima li link neki, screenshot.. bilo sta
Amazonka27 wrote:kako nekontate da reklame nisu namjenjne nama - omladincima, nego ohrabruju ljude 50+ koji možda nemaju novac za konkretni racunar...nisam jednm cula komentar: kad moze ona baba sa reklame - mogu vala i ja. to sto se vama/nama ne svidja je drugi par carapa u odnosu na njihovu strategiju kako pridobiti i starije kupce.
Prejakokurty wrote:
kako bilo, eronet je izmislio marketing za bh telecomescobar_ wrote:Ima i ona ERONET-ova, ERONET PRO, gdje poslovni ljudi samo što nisu maskenbal napravili u firmi. Sve divno, krasno, bajno.
SANELAComrad wrote:Ja ponekad imam dojam da BH Telecom zeli da otjera svoje korisnike, te da postigne to da im se novi korisnici ne priblizvaju.![]()
No, sta ocekivati, ako im reklame osmisljavaju slicni ovoj:
Pogledajmo kratki rezime Sanele Sijerčić:
„Ranije sam radila u drugim firmama, ustvari u firmi kod rođaka. Radila sam kao, recimo, menadžment i marketing, tako da mi ovo nije prvo radno iskustvo“, kaže uz obrazloženje: „ Imam srednju stručnu spremu, ustvari, momentalno sam u drugoj godini fakulteta, na ekonomiji. Ja sam i ranije išla na fakultet, ali s obzirom šta mi se izdešavalo, ja sam to stopirala, pa sam ponovo sve obnovila. Ja sam radila usavršavanje što se tiče poslovnih škola. Moja stručna sprema je zdravstvena. Onda sam radila usavršavanje za informatiku, sekretaricu, kao poslovna škola. Završila sam srednju Zdravstvenu školu, ustvari, Zubozdravstvenu školu i onda sam se prebacila na poslovnu školu da i to završim, da imam razloga da se zaposlim“, objasnila je Sanela svoju stručnost na prilično konfuzan način. (više)
Sto ona ogavna baba kaze "I ne treba mi mozak...ovaj modem..."

Comrad wrote:Ja ponekad imam dojam da BH Telecom zeli da otjera svoje korisnike, te da postigne to da im se novi korisnici ne priblizvaju.![]()
No, sta ocekivati, ako im reklame osmisljavaju slicni ovoj:
Pogledajmo kratki rezime Sanele Sijerčić:
„Ranije sam radila u drugim firmama, ustvari u firmi kod rođaka. Radila sam kao, recimo, menadžment i marketing, tako da mi ovo nije prvo radno iskustvo“, kaže uz obrazloženje: „ Imam srednju stručnu spremu, ustvari, momentalno sam u drugoj godini fakulteta, na ekonomiji. Ja sam i ranije išla na fakultet, ali s obzirom šta mi se izdešavalo, ja sam to stopirala, pa sam ponovo sve obnovila. Ja sam radila usavršavanje što se tiče poslovnih škola. Moja stručna sprema je zdravstvena. Onda sam radila usavršavanje za informatiku, sekretaricu, kao poslovna škola. Završila sam srednju Zdravstvenu školu, ustvari, Zubozdravstvenu školu i onda sam se prebacila na poslovnu školu da i to završim, da imam razloga da se zaposlim“, objasnila je Sanela svoju stručnost na prilično konfuzan način. (više)
Sto ona ogavna baba kaze "I ne treba mi mozak...ovaj modem..."