BH Telecom reklame

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Gray

#26 Re: BH Telecom reklame

Post by Gray »

therrarrius wrote:''...i ne treba mi EKSTEMNI modem, ljepota.''

:zzzz:
:evil:
:bih:

Garant kad je čitala tekst sa papira od rn mislima da je m :D
therrarrius

#27 Re: BH Telecom reklame

Post by therrarrius »

Gray wrote:
therrarrius wrote:''...i ne treba mi EKSTEMNI modem, ljepota.''

:zzzz:
:evil:

Garant kad je čitala tekst sa papira od rn mislima da je m :D
ali:''Tako je mocan''
:cry:
duboka_misao

#28 Re: BH Telecom reklame

Post by duboka_misao »

therrarrius wrote:
ali:''Tako je mocan''
:cry:
najmocnije od svega :D i onaj njen pogled i glas u tom trenutku ko da se istovarila mocno...
bosanski

#29 Re: BH Telecom reklame

Post by bosanski »

Ja ću pojest' onaj laptop, ako ona baba zna šta je i za šta služi EKSTEMNI modem...
Richard Peti

Post by Richard Peti »

.
Last edited by Richard Peti on 28/04/2015 12:55, edited 1 time in total.
vozač

#31 Re: BH Telecom reklame

Post by vozač »

dzemmo wrote:ima li gdje da se to vidi..
evo citam ovu temu, pratim, pojedoh se od znatizelje

ima li link neki, screenshot.. bilo sta
bolje ti je da ne vidiš, vjeruj mi, još će ti na san izaći :-)
Tranquilizer

#32 Re: BH Telecom reklame

Post by Tranquilizer »

Amazonka27 wrote:kako nekontate da reklame nisu namjenjne nama - omladincima, nego ohrabruju ljude 50+ koji možda nemaju novac za konkretni racunar...nisam jednm cula komentar: kad moze ona baba sa reklame - mogu vala i ja. to sto se vama/nama ne svidja je drugi par carapa u odnosu na njihovu strategiju kako pridobiti i starije kupce.

Živa istina telekom reklamira babe za babe i dede...i oni likovi lovci što pricaju lovacke price...jadno kao i sve javne ustanove u Kantonu....
kurty

#33 Re: BH Telecom reklame

Post by kurty »

vol-taren

#34 Re: BH Telecom reklame

Post by vol-taren »

kurty wrote:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
fini dečko

#35 Re: BH Telecom reklame

Post by fini dečko »

Ma vala generalno svi telekom operateri u BiH imaju loše reklame. Pokušavam da skontam onu Eronetovu, kada nešto oni plešu, ali džaba nemogu da skontam šta je pisac htio da kaže, možda je do mene...
Tranquilizer

#36 Re: BH Telecom reklame

Post by Tranquilizer »

kurty wrote:
Prejako :lol: :lol: :lol: :lol:
Aurea Mediocritas

#37 Re: BH Telecom reklame

Post by Aurea Mediocritas »

Jedno vrijeme je bila aktualna telekomova reklama za MComerce: Kao neka djevojka vozi BMW (glava boli), drži Nokiu N95 u ruci (Tad je taj mobitel bio cca 1200KM) i, zamisli ti samo, nestade joj goriva u nekoj pustari. I šta ona jadnica sada da radi, kako da se spasi....?
Kad ono, čudna mi čuda, tata joj pošalje 5KM kredita. Djevojka tada ushićeno prozbori: Tata, ti si genije!!!

Sjećate li se ove reklame? Koja je to dubioza, kakva oštroumnost izbija iz nje, koja širina, nevjerovatno....Niđe veze.

Idemo dalje, Dajemo više....
escobar_

#38 Re: BH Telecom reklame

Post by escobar_ »

Ima i ona ERONET-ova, ERONET PRO, gdje poslovni ljudi samo što nisu maskenbal napravili u firmi. Sve divno, krasno, bajno. :D
terra_incognita

#39 Re: BH Telecom reklame

Post by terra_incognita »

Ubjedljivo najgora je reklama sa dinom konakvićem i izborom kravate preko video poziva, druga po redu djevojka iz granapa koja već dugo nije vidjela žicu pa onda bombonjera i karpuze...

bljak
Last edited by terra_incognita on 07/06/2010 21:21, edited 1 time in total.
StupskaBitanga

#40 Re: BH Telecom reklame

Post by StupskaBitanga »

a tek MMS i kao dijete uči da hoda
Aurea Mediocritas

#41 Re: BH Telecom reklame

Post by Aurea Mediocritas »

Idemo prvi - Lažemo više !
cyprus

#42 Re: BH Telecom reklame

Post by cyprus »

Haj oni lovci nisu ni toliko loši, ali "...to ti je nešto ko mala bombonjera..." katastrofa :x :x
bug

#43 Re: BH Telecom reklame

Post by bug »

escobar_ wrote:Ima i ona ERONET-ova, ERONET PRO, gdje poslovni ljudi samo što nisu maskenbal napravili u firmi. Sve divno, krasno, bajno. :D
kako bilo, eronet je izmislio marketing za bh telecom :D
terra_incognita

#44 Re: BH Telecom reklame

Post by terra_incognita »

eronet uzima te usluge iz vana,od profesionalaca a telecom u odjelu marketinga upošljava stotine ljudi koji nemaju ni stručnost ni kreativnost
softly

#45 Re: BH Telecom reklame

Post by softly »

E bas smo mi razliciti!

Meni u BH Telecomu jedino ove reklame valjaju !
Comrad

#46 Re: BH Telecom reklame

Post by Comrad »

Ja ponekad imam dojam da BH Telecom zeli da otjera svoje korisnike, te da postigne to da im se novi korisnici ne priblizvaju. :D

No, sta ocekivati, ako im reklame osmisljavaju slicni ovoj:

Pogledajmo kratki rezime Sanele Sijerčić:
„Ranije sam radila u drugim firmama, ustvari u firmi kod rođaka. Radila sam kao, recimo, menadžment i marketing, tako da mi ovo nije prvo radno iskustvo“, kaže uz obrazloženje: „ Imam srednju stručnu spremu, ustvari, momentalno sam u drugoj godini fakulteta, na ekonomiji. Ja sam i ranije išla na fakultet, ali s obzirom šta mi se izdešavalo, ja sam to stopirala, pa sam ponovo sve obnovila. Ja sam radila usavršavanje što se tiče poslovnih škola. Moja stručna sprema je zdravstvena. Onda sam radila usavršavanje za informatiku, sekretaricu, kao poslovna škola. Završila sam srednju Zdravstvenu školu, ustvari, Zubozdravstvenu školu i onda sam se prebacila na poslovnu školu da i to završim, da imam razloga da se zaposlim“, objasnila je Sanela svoju stručnost na prilično konfuzan način. (više)
:lol:

Sto ona ogavna baba kaze "I ne treba mi mozak...ovaj modem..." :mrgreen:
Hendrix

#47 Re: BH Telecom reklame

Post by Hendrix »

Jarane, Sanela je idealan zaposlenik , toliko stručne spreme u jednoj osobi, :shock: I zamislite recimo da ste jedan od manjine koji su nekim slučajnim izborom svojom stručnošću došli na radno mjesto u Telecom a oko vas 90% ovakvi idioti sa štelama, to mora da je muka žestoka. I ja sam dobio u svojoj firmi dosta kolega koji su djeca bivših radnika, nepotizam je način življenja u BiH. :x
therrarrius

#48 Re: BH Telecom reklame

Post by therrarrius »

Comrad wrote:Ja ponekad imam dojam da BH Telecom zeli da otjera svoje korisnike, te da postigne to da im se novi korisnici ne priblizvaju. :D

„Ranije sam radila u drugim firmama, ustvari u firmi kod rođaka. Radila sam kao, recimo, menadžment i marketing, tako da mi ovo nije prvo radno iskustvo“, kaže uz obrazloženje: „ Imam srednju stručnu spremu, ustvari, momentalno sam u drugoj godini fakulteta, na ekonomiji. Ja sam i ranije išla na fakultet, ali s obzirom šta mi se izdešavalo, ja sam to stopirala, pa sam ponovo sve obnovila. Ja sam radila usavršavanje što se tiče poslovnih škola. Moja stručna sprema je zdravstvena. Onda sam radila usavršavanje za informatiku, sekretaricu, kao poslovna škola. Završila sam srednju Zdravstvenu školu, ustvari, Zubozdravstvenu školu i onda sam se prebacila na poslovnu školu da i to završim, da imam razloga da se zaposlim“, objasnila je Sanela svoju stručnost na prilično konfuzan način. (više)

SANELA
Image
escobar__

#49 Re: BH Telecom reklame

Post by escobar__ »

Hajde priznajte da ste ljubomorni na Sanelu, njen visok stepen obrazovanja i njeno radno mjesto. :lol: :lol:
vozač

#50 Re: BH Telecom reklame

Post by vozač »

Comrad wrote:Ja ponekad imam dojam da BH Telecom zeli da otjera svoje korisnike, te da postigne to da im se novi korisnici ne priblizvaju. :D

NEMOJ VIŠE MOLIM TE, UPIŠAH SE, SANELA SIJERČIĆ :lol: :lol: :lol:

ZNA LI IKO ŽIV, JE KO BABA?
Post Reply