Već vidjeno na EXIT festivalu-od papira.
Moderator: anex

kakva crna nadmocGospoda Ministarka wrote:Ja mislim da smo u prednosti nad muskarcima sto nemoramo stajat kad piskimo.
Sasvim dobro se osjecam kao zena, ponosna sam na svoju zenstvenost, tako da mi netrebaju ove spravice da bi osjecala "nadmoc" niti imam zelju.
PipiDugaDevetka wrote:
Već vidjeno na EXIT festivalu-od papira.
Nekako mi se cini da se reklamna kampanja nije bas orjentisala ma higijenu.Eborg wrote:@Gospođa Ministarka: Pa nije to radi nadmoćnosti nego praktičnosti.Mi muški možemo u 47 kombinacija, žene su uglavnom ograničene na 1 opciju pa im je samim tim i teže.
Recimo, citav dan si vani, vec si isla 2 puta u wc piskiti na to cudo... i sad... dok ga izvadis, dok ga naciljas, dok se popiskis, dok ga saperes (valjda se pere), dok ga spakujes... zar je to brze od toga da spustis gacice?bez_ideje wrote:mjehur sto brze,ugodnije,higijenski prihvatljivije i da pritom ne pokupim kakvu zarazu......seksi![]()
![]()
![]()
![]()
minjonja wrote: u wc uvijek idem u....na pmf-u odsjek fizika jer imaju 3 studenta na 3 godine pa je uvijek cisto
bez_ideje wrote:Kad ste tacno pisanje sveli na sex ?
Cuj nije seksi .......pa jel treba pisanje da bude seksi ........
Govorio sam u kontekstu ove reklame i slike iznad.bez_ideje wrote:Kad ste tacno pisanje sveli na sex ?![]()
Cuj nije seksi .......pa jel treba pisanje da bude seksi ........ojjjj idem da se samoutepam ,trebam jos razmisljati jel moja potreba da ispraznim mjehur sto brze,ugodnije,higijenski prihvatljivije i da pritom ne pokupim kakvu zarazu......seksi![]()
![]()
![]()
Sad mi pade na pamet jedna cura koja je isla samnom u skolu. Imala je pravu fobiju od wc solja. I gdje god je morala u wc, ona se popne na solju bukvalno,znaci jedna noga na jednoj strani daske, druga na drugoj i odozgo nisaniminjonja wrote:haj ti sjedni na solje u cumezima koji nemaju ni toalet papira ili cuvacac
Eborg wrote:@Gospođa Ministarka: Pa nije to radi nadmoćnosti nego praktičnosti.Mi muški možemo u 47 kombinacija, žene su uglavnom ograničene na 1 opciju pa im je samim tim i teže.

mnogim zena to uopcte nije znak nadmoci ,narocito zenama iz ovog paragrafaGospoda Ministarka wrote:Ja mislim da smo u prednosti nad muskarcima sto nemoramo stajat kad piskimo.
Sasvim dobro se osjecam kao zena, ponosna sam na svoju zenstvenost, tako da mi netrebaju ove spravice da bi osjecala "nadmoc" niti imam zelju.
Zamisli jos da imas mjesecnicu kakvo bi to higijensko piskenje bilobez_ideje wrote:Pa sigurno je stvar vjezbe i navike,no kako rijedje nosimo suknje i gotovo nikako ne hodamo bez donjeg vesa.....prakticnije je cuceci......bar dok pi-pi ne zazivi (onaj kartonski)![]()
![]()
![]()
atko wrote:Neko vidi na planeti 2-3 miljarde vagina i toliko potencijalnih milijardi dolara![]()
Sva ta "pomagala" ... to mi izgleda ko da smo na nefrologiji![]()
... takve napravice imaju smisla da pomognu zenama koje iz bilo kojeg zdravstvenog razloga ne mogu sjest/ustat sa skoljke ...
Inace i muske i zenske pishe su projektovane kako treba da funkcionisu bez pomagalai cak sta vise i muskarcima je zdravije mokriti iz spustenijih polozaja nego iz stojeceg ...Sta je slijedeci izum ... nisanska sprava za chune da ne promasuju solje