Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Simply put, GoGirl is the way to stand up to crowded, disgusting, distant or non-existent bathrooms. It’s a female urination device (sometimes called a FUD) that allows you to pee while standing up. It’s neat. It’s discreet. It’s hygienic
ma meni samo nije jasno sto ce nam ovo npr. na casu skijanja,ili negdje u sumi ,a na stranici cak preporucuju da ne mormao sjedati ili cucati iznad javnih wc solji
Pikaboo wrote:Ha ha sad ce nama muskarci govoriti :"Hoces li ikada naciljati wc solju kako treba"
dok ne dobijem ovaj gogirl, moracu nositi sa sobom 3 pakovanja vlaznih maramica, 3 pakovanja obicnih maramica, onu vodicu za dezinfekciju i kremu za ruke. bez toga ja iz kuce ne izlazim. u wc uvijek idem u robot na socijalnom i na pmf-u odsjek fizika jer imaju 3 studenta na 3 godine pa je uvijek cisto
Pikaboo wrote:Ha ha sad ce nama muskarci govoriti :"Hoces li ikada naciljati wc solju kako treba"
dok ne dobijem ovaj gogirl, moracu nositi sa sobom 3 pakovanja vlaznih maramica, 3 pakovanja obicnih maramica, onu vodicu za dezinfekciju i kremu za ruke. bez toga ja iz kuce ne izlazim. u wc uvijek idem u robot na socijalnom i na pmf-u odsjek fizika jer imaju 3 studenta na 3 godine pa je uvijek cisto
Drage cure, nisam ja džaba rekao da je nama muškima život jedno triput lakši nego vama. Mi ga samo isučemo gdje god bili i riješena stvar. Ili u afričkom šipražju ili na monegaškom dvoru - nama vazda isto.
Eborg wrote:Drage cure, nisam ja džaba rekao da je nama muškima život jedno triput lakši nego vama. Mi ga samo isučemo gdje god bili i riješena stvar. Ili u afričkom šipražju ili na monegaškom dvoru - nama vazda isto.
Bilo je ovo jedne godine na exitu ...pi-pi se zvalo.....
Kartonske ,klix....oprobala,nista posebno.......ja sam se vala istrenirala da haman stojecki piskim
bez_ideje wrote:Bilo je ovo jedne godine na exitu ...pi-pi se zvalo.....
Kartonske ,klix....oprobala,nista posebno.......ja sam se vala istrenirala da haman stojecki piskim
jao kako je tebe lolim i ja to vec godinama prakticirma,bas tako "nije sotjecki,ali haman ",smao treba imati izvjezbane misice
bez_ideje wrote:Bilo je ovo jedne godine na exitu ...pi-pi se zvalo.....
jao kako je tebe lolim i ja to vec godinama prakticirma,bas tako "nije sotjecki,ali haman ",smao treba imati izvjezbane misice
Ne banaliziraj takvu vjestinu molit cu lijepo,truda je tu ulozeno,tehnike disanja,koncentracije,samokontrole......