Ubijeni radnici IT Commputers-a

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

margareta

#26 Re: smrtna kazna

Post by margareta »

dado81 wrote:mora se uvest smrtna kazna ponovo, ovakva bagra nezasluzuje da zivi. ili stolica ili metak u celo
Samo TAKO inace NIKO nije siguran !
Qler

#27 Re: smrtna kazna

Post by Qler »

margareta wrote:
dado81 wrote:mora se uvest smrtna kazna ponovo, ovakva bagra nezasluzuje da zivi. ili stolica ili metak u celo
Samo TAKO inace NIKO nije siguran !
Ma po kratkom postupku, nije ni onaj serijat tolko los u nekim stvarima!
winetou

Post by winetou »

Aleksa Mican :lol: :lol:
mersed68

Post by mersed68 »

Na osnovu većine komentara može se zaključiti da Sarajevo polahko gubi mjesto bosanske čaršije i postaje mjeto za obračun kriminalaca i sticanje lahke zarade,najgore odsvega što to iz većine komentara ne nailazi na osudu nego se traži nekakvo opravdanje,kao ,i u drugim je to evropskim metropolama ili sumnjivi su i oni što su ubijeni a možda nije samo kriv onaj što ih je poubijao itd.
nek Vam je dragi bog na pomoći.
Svim radnicima firme i porodicama nastradalih iskreno saučešće.
Mersed Gračanica
margareta

Post by margareta »

winetou wrote:Aleksa Mican :lol: :lol:
Jeste Srbin je ubica ! ALI POZNAT OD RANIJE ORGANIMA BEZBJEDNOSTI !!!!

TREBA i MNOGE kriminogene lance u vlasti POD BRAVU I TO CELICNU na GOLI OTOK !!!!!

OVO SE NIJE DESHAVALO DOK NAM KOJEKAKVE AGE I BEGOVI SA KARADJICEM POCELI RADITI O GLAVAMA !!!!

TITO JE OVO NA DOZIVOTNU BEZ DA PISNE ADVOKAT !!!!!

Kretenu u ovoj tragediji u kojoj zivimO tI se odmah pozivash na SRBE !!!!

Koliko je UBICA SRBA I NESRBA U BiH !?!?

Srami se i brishi taj nick.
margareta

Post by margareta »

Sramno je i pomisliti nasmijati se !!!!!!!!!!!!!!

ZATO NAM I JESTE OVAKO !!!!
farky

Post by farky »

Ime Aleksa Mican uzeo je prije par godina, do kada se zvao Anis Kundalić.
hmmm :?
MRAVOJED

Post by MRAVOJED »

kad sam mu vidio facu sve mi je bilo jasno :(
winetou

Post by winetou »

Jeste Srbin je ubica
O glupa, glupa margareto :oops:
kao što smo primjetili koristio i ime Aleksa Mican. Nisam ni rekao da je Srbin tuko glupa. Da si čitala sve postove mogla si pročitati i izvještaj :oops:
missA

Post by missA »

Bobi wrote:Ljudi...laptop platish pa ga preuzmesh.Ko to kome nosi 5 laptopa a da ih nije platio... :-) .Nesto ovdje ne stima.Hej fakat..ako je neko kupovao laptop u nekoj sarajevskoj prodavnici zna kako ide kupovina...ha ja 8-) .
i meni je cudno, najprije platis, pa ti onda dostavljaju. Mozda je uz pomoc laznih dokumenata sve to uzeo na kredit, ali nije onda imao motiva da ih ubije. :? ubit 2 ljudi zbog 13.000. KM strasno :(
Kod vas je stvarno bogata crna kornika
CiCiban

Post by CiCiban »

The_Fluid wrote:Bobi,
chesto ljudi peti primjerak daju u momentu preuzimanja robe. Vrlo chesto.
Pooll

Post by Pooll »

uzas.. zgranut sam :(

lopov je konacno.. nakon 30 i vise (ne)djela uhvacen :x
missA

Post by missA »

ne kaze se jupujemo nego kupujemo
Ovo nije zasluzila. Svidjaju mi se njeni komentari danas!
K & J su tipka do tipke vjerovatno joj se omaklo, imaj razumjevanja!
DiplomataSaSela

Post by DiplomataSaSela »

missA wrote:
Izvini,Marga,potpuno te razumijem :-)
margareta

Post by margareta »

DiplomataSaSela wrote:
missA wrote:
Izvini,Marga,potpuno te razumijem :-)
Tako diplomatski kolutaj ocima majci koja te odgojila! Diplomato mozesh na ovome forumu prosipati svoju diplomatiju i nigdje drugo !
Kako se tvoja mama osjeca u ovoj zemlji ubica, ludaka i bandita svih profila ? Sigurno lijepo. Vidish ja sam sinoc bila u shoku ! Od vijesti dvojice svirepo ubijenih bila sam pokoshena tugom dok su tebi tvoje diplomatske mogucnosti najbitnije. :x
Cuj ono seljacko Marga ! :x Ne bih znala da postoji takav nadimak da nije vas diplomata, apotekara(engrama), boshnakaga, winetua i ostalih
"intelektualaca" :x
Od kako je prvi pucanj opalio do danas ti i TVOJA stranka niste se zaustavili u tjeranju mladih iz pameti, iz zemlje il' pod zemlju.
Obzirom da je sada teshko napustiti zemlju, odlucili ste se za preostale
dvije varijante : dobro vam ide tjeranje iz pameti dilanjem droge a pod zemlju je GLAVNI cilj.
:x
violentjack

#41 Re: Ubijeni radnici IT Commputers-a

Post by violentjack »

Qler wrote:Jeste li culi da su danas ubijena dva radnika IT Computers-a zbog nekih 5 laptopa?? Nazvo ih covjek i rako im da mu donesu da on to vidi i kad su mu donijeli ubio ih frajer i odnio laptope????
Sarajevo fakat postaje lud grad!! 100%! Vise niko nije siguran :sad: :(
Zalosno..i to veoma..momci ne zasluzuju smrt zbog nicega..a taj momak nije sav :roll:
violentjack

Post by violentjack »

winetou wrote:Aleksa Mican :lol: :lol:
Stvarno se zove Aleksa ili je to sala :?
margareta

#43 Re: Ubijeni radnici IT Commputers-a

Post by margareta »

violentjack wrote:
Qler wrote:Jeste li culi da su danas ubijena dva radnika IT Computers-a zbog nekih 5 laptopa?? Nazvo ih covjek i rako im da mu donesu da on to vidi i kad su mu donijeli ubio ih frajer i odnio laptope????
Zalosno..i to veoma..momci ne zasluzuju smrt zbog nicega..a taj momak nije sav :roll:
Jeste shala je kad je u pitanju srpsko ime ! Da te upuca brat musliman kao ono ubistvo u tramvaju to je "neshto drugo"! Zar je bitno koje je nacije ili religije onaj koji je ubica i oni koji su mu pomagali a najmanje
su vazni zivoti ubijenih !
Meni je toliko vickasto bilo sinoc da sam dobila groznicu i temperaturu dok nashi vlastodrshci mirno spavaju u ovome ratu
koji se njih "ne smatra" !
BECHO

Post by BECHO »

'Veliki Bosnjak' Aleksa je ubio dvojicu radnika IT-Computersa u bosnjackom okruzenju, medju bosnjackim kriminalcima, lopovima, malvezaotorima, dilerima, narkomanima, trgovcima bijelim robljem! Bas me cudi s obzirom da u Sarajevu samo Bosnjak moze biti glup, budala, lopov i fundamentalista! Nesto ne stima a? :roll:
Vodenjak

#45 Re: Ubijeni radnici IT Commputers-a

Post by Vodenjak »

margareta wrote:
violentjack wrote:
Jeste shala je kad je u pitanju srpsko ime ! Da te upuca brat musliman kao ono ubistvo u tramvaju to je "neshto drugo"! Zar je bitno koje je nacije ili religije onaj koji je ubica i oni koji su mu pomagali a najmanje
su vazni zivoti ubijenih !
Meni je toliko vickasto bilo sinoc da sam dobila groznicu i temperaturu dok nashi vlastodrshci mirno spavaju u ovome ratu
koji se njih "ne smatra" !
Iskrivljene svijesti, poremecen sistem vrijednosti, ugusen svaki pokusaj samokritike, nemogucnost da se otvorenih ociju ide dalje, apriori trazenje objasnjenja i opravdanja za "nasa" zlodjela i istovremeni napad na sve sto dolazi od "njih" - samo su neke od posljedica i rata i nacionalizma i sovinizma i razbojnistva i pretumbavanja citavog sistema od strane ljudi koji nisu u stanju svoju sopstvenu kucu da preurede a da joj temelje ne uniste!

Ne trazi od ljudi koji se kunu u danasnju demokratiju da shvate sve ovo. Njihov je mozak vec poodavno zarazen virusom i funkcionise tako da svaka tvoja ili moja rijec, svaka rijec ljudi koji misle slicno nama i koji su sa obje noge na zemlji, znaci samo sirenje virusa koji ih je zahvatio. Pustimo ih da se krckaju u svojim vlastitim zabludama i gledajmo da nasi zivoti i zivoti nase djece ne budu ugrozeni od onih kojima pojedini jadnici ovdje, bez da su toga i svjesni, daju tako nesebicnu potporu!

Vozdra Maggi! :)
Vodenjak

Post by Vodenjak »

BECHO wrote:'Veliki Bosnjak' Aleksa je ubio dvojicu radnika IT-Computersa u bosnjackom okruzenju, medju bosnjackim kriminalcima, lopovima, malvezaotorima, dilerima, narkomanima, trgovcima bijelim robljem! Bas me cudi s obzirom da u Sarajevu samo Bosnjak moze biti glup, budala, lopov i fundamentalista! Nesto ne stima a? :roll:
:-) :)

O cemu ti BECHO? STVARNO ne kuzim... :?
BECHO

Post by BECHO »

Vodenjak wrote:
BECHO wrote:'Veliki Bosnjak' Aleksa je ubio dvojicu radnika IT-Computersa u bosnjackom okruzenju, medju bosnjackim kriminalcima, lopovima, malvezaotorima, dilerima, narkomanima, trgovcima bijelim robljem! Bas me cudi s obzirom da u Sarajevu samo Bosnjak moze biti glup, budala, lopov i fundamentalista! Nesto ne stima a? :roll:

Vodenjak, to se ja i margi prepucavamo oko nekih stvari oko kojih je bilo spora ne nekom drugom topicu! Nista zlonamjerno, samo obicna opaska na jednu margaratinu izjavu! Pozdrav ;)
Vodenjak

Post by Vodenjak »

BECHO wrote:
Vodenjak wrote:

Vodenjak, to se ja i margi prepucavamo oko nekih stvari oko kojih je bilo spora ne nekom drugom topicu! Nista zlonamjerno, samo obicna opaska na jednu margaratinu izjavu! Pozdrav ;)
Aha..
OK, nastavite samo :)
violentjack

Post by violentjack »

Margareta polahko..ne pij tablete ...ne miksaj zute sa roza

Ja sam aludirao jeli to sala..jer ne zivim u Sarajevu?
Ne zelim da ispadnem '''glup'';i kazem Aleksa a ono Muhamed ili Becir..mozda Smajo ga ubio

Ja sam samo rekao da li je sala da se tip zove Aleksa..ili nesto drugo..nazalost Margareta ti si odavno preselila u neki bolji svijet kojeg zovu TWILIGHT ZONE
margareta

Post by margareta »

Vise me se savrsheno ne smatra koliko ce me bilo ko cijeniti kao nepatriotu radi toga shto osudjujem ova svakodnevna ubistva a da nema cetnika koje bi mogli kriviti za sve shto nam se dogadja !
Ne zanima me nash patriotizam od kog smo dobili
arenu u kojoj strada od ubica svaki dan najmanje jedan zivot. Kupuju se diplome, kupuju se djevojke, narkotici, oruzje, radna mjesta, biracki glasovi, ubice, djeca, auto mafija u procvatu, vile, citavi kvartovi grada a ja treba da se poklopim ushima po glavi kad se na mene okomi neki 'patriota' kome je sve u familiji pobijeno od cetnika. Ko danas kada nema cetnika ubija !? Ja cu vam reci da IZA svih nedjela stoje NASHA tri predsjednika koji shuruju kako da podijele ovu jadnu zemlju koja je postala crna rupa na planeti Zemlji od kako su se oni izbacili na povrshinu....
Locked