Pomoc: problem sa cd mp3 playerom

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

frankwhite

#26 Re: Pomoc: problem sa cd mp3 playerom

Post by frankwhite »

corolla02 wrote:
frankwhite wrote:
mayab wrote:Ne govoris ti koliko je star taj player?
manje od dvije godine
u kom su ti formatu pjesme jel mp3 ili u obicnom CD formatu, tj. da ga mozes vrtiti gdje god hoces, mislim zar je bas pjesme moraju biti compresovane u mp3 formatu ako je problem samo sa tim formatom?

uostalom ako se ne moze napraviti i pojavljuje ti se taj error opet imas ovaj AUX prikljucak na playeru pa nadji kakav mp3 playes pa priheftaj i guraj :)

Evo ti njegov manual pa malo prelistaj

ftp://ftp.vaio-link.com/pub/manuals/con ... -GT212.pdf
u mp3 su formatu, probat cu sa wma. i poceo sam koristiti aux, imam ipod :D, prbat cu i da iskljucim iz akumulatora ovih dana pa vam javim :D
corolla02
Location: Light travels faster than sound; that is why some people appear bright, until you hear them speak!
Horoskop: Gemini

#27 Re: Pomoc: problem sa cd mp3 playerom

Post by corolla02 »

Code: Select all

u mp3 su formatu, probat cu sa wma. i poceo sam koristiti aux, imam ipod :D, prbat cu i da iskljucim iz akumulatora ovih dana pa vam javim :D
ma ne moras ni kleme skidati, mozes preko osiguraca na autu ili na car stereo odpozadi. Licno da sam na tvom mijestu, otvorio bih taj car stereo i probao bih ocistiti ga iznutra, tj. otvarao bih ga onoliko koliko se osjecam comforno da ga mogu sklopiti ponovo nazad.

i slijedeci put, bjezi od Sonya, da je TV rekao bih OK ali njihovi car stereos, ipak run away :wink:
Post Reply