Dosta sam istraživao u međuvremenu, i po svemu što sam saznao, "igranje" oka je posljedica stresa
Ukratko - nemojte se "stresati"
Moderator: anex
Mahzus se ulogovah da ti napišem da je vjerovatno stres u pitanju s obzirom da ti se javlja obično pred ispite... ali vidim da si i sam dosao do tog zakljucka...sretno!!!Gorštak wrote:Samo da prijavim: Prestalo mi igrati oko samo od sebe, kako je i počelo.
Dosta sam istraživao u međuvremenu, i po svemu što sam saznao, "igranje" oka je posljedica stresa. Magnezij može nešto pomoći, ali ništa specijalno. Uglavnom prođe samo od sebe.
Ukratko - nemojte se "stresati"![]()
a mozes li meni maHuz reci sta mi je vec 6-7 godinaangel26 wrote:Mahzus se ulogovah da ti napišem da je vjerovatno stres u pitanju s obzirom da ti se javlja obično pred ispite... ali vidim da si i sam dosao do tog zakljucka...sretno!!!Gorštak wrote:Samo da prijavim: Prestalo mi igrati oko samo od sebe, kako je i počelo.
Dosta sam istraživao u međuvremenu, i po svemu što sam saznao, "igranje" oka je posljedica stresa. Magnezij može nešto pomoći, ali ništa specijalno. Uglavnom prođe samo od sebe.
auuuuuuuuuuu.... ne znaju ni doktori??.... 6-7 godina bez dijagnoze?? ma biće bolje...maHsuz sellamneo123 wrote:a mozes li meni maHuz reci sta mi je vec 6-7 godinaangel26 wrote:Mahzus se ulogovah da ti napišem da je vjerovatno stres u pitanju s obzirom da ti se javlja obično pred ispite... ali vidim da si i sam dosao do tog zakljucka...sretno!!!Gorštak wrote:Samo da prijavim: Prestalo mi igrati oko samo od sebe, kako je i počelo.
Doktori ne znaju
Samo moli Boga da ti se ovo nikda ne dogodiDoctorSa wrote:Ugasi mu muziku
ALexis wrote:meni je nana uvijek govorila: ''sine, kad ti zaigra oko, oplakat ces'' i tako ja uvijek oplacem kad zaigra, da ne bi nana bila u krivu![]()
to bi bilo moje iskustvoali zaista ne znam zbog cega se to, opisala bih kao- iritirajuce titranje kapka,javlja.
vedrana, jes' to ti?minjonja wrote:malo ce biti tesko objasniti ali me zanima jedno:
da li vam se desi da vi nesto radite, normala, sta god, sjedite, ucite, gledate tv, telefonirate, setate, u troli sjedite i najednom u trajanju od jedne milisekunde kao da vam oci polude pa vam oko veoma veoma veoma brzo tamo-vamo gleda?vrlo kratno traje i bezvoljno je. jesam li luda?
Obratiti se obavezno doktoru!minjonja wrote:malo ce biti tesko objasniti ali me zanima jedno:
da li vam se desi da vi nesto radite, normala, sta god, sjedite, ucite, gledate tv, telefonirate, setate, u troli sjedite i najednom u trajanju od jedne milisekunde kao da vam oci polude pa vam oko veoma veoma veoma brzo tamo-vamo gleda?vrlo kratno traje i bezvoljno je. jesam li luda?
Moze biti i da je stres uzrok tome.Meni isto ponekad zaigra oko,ne bude mi bas drago,a i odmah mi bude neki ruzan osjecaj zbog toga,ponekad traje danimaGorštak wrote:Samo da prijavim: Prestalo mi igrati oko samo od sebe, kako je i počelo.
nisam, jesil ti?Lakat Jebić wrote:vedrana, jes' to ti?minjonja wrote:malo ce biti tesko objasniti ali me zanima jedno:
ma necu ja bosanskom doktoru nikad vise otic, samo kad mi opravdanje treba, makar mi oko ispalo.zmaj56 wrote:Obratiti se obavezno doktoru!minjonja wrote:malo ce biti tesko objasniti ali me zanima jedno:
Radi se o nekim nervnim aktivnostima...cim govoris da je nekontrolisano!
Znam ja jednog bošnjačkog ako može pomoć...minjonja wrote: ma necu ja bosanskom doktoru nikad vise otic, samo kad mi opravdanje treba, makar mi oko ispalo.
ma igra mi oko samo kad ucim histologijuchengaba wrote:Znam ja jednog bošnjačkog ako može pomoć...minjonja wrote: ma necu ja bosanskom doktoru nikad vise otic, samo kad mi opravdanje treba, makar mi oko ispalo.