Zbog "guzonjinog sina" jednomjesečni pritvor

Troll_Happens

#26 Re: Zbog "guzonjinog sina" jednomjesečni pritvor

Post by Troll_Happens »

muha_sa wrote:
1gorstak wrote:Ako je bilo neregularnosti, trebaju uzvratiti tuzbom za krsenje zakonske procedure, dusevnu bol itd. Mehmedic (stariji) se nije trebao pojavljivati tu kao neki buljukbasa da on zavodi red, ali covjek ocigledno ima intelektualni integritet polovne gume.
Bil se ti pojavio da ti neko javi da ti je sin prebijen :? :-)

izvini popit par shamara bas i nije prebijanje.. osim toga oni i jesu u svrhu sigurnosti ostalih gostiju i da izbace onog kog pravi sranje...
da je istom mehemdicu sin bio unutra i da ga je pijana budala nalupala i da su izbacivaci izbacili tog sto ga je nalupao dobili bi oredenje.. ovako jebi ga ko to smije da tuce mog sina cak i kad pravi sranje... ima potpuno pravo na pravljenje sranja jer sam mu ja otac kriminalac...fuuuj :x
muha_sa

#27 Re: Zbog "guzonjinog sina" jednomjesečni pritvor

Post by muha_sa »

Na sta pade kuca Karkinova :-) da brani nekog ko je nekog slinu isamaro :-) :?

Jebe mi se za Memedica i sina mu u njega--ko je sta zasluzio to je i dobio.
Posebno me zaboli za nekog ko je dobio mjesec dana pritvora--tu je sud da odluci jel s razlogom il bez.

Ovdje sam ostavio komentar iskljucivo kao roditelj--ni slucajno kao branilac nekog neobuzdanog slinavca nit kojekakvih kabadahija koji uzimaju vlast u svoje sake.
Brada_

#28 Re: Zbog "guzonjinog sina" jednomjesečni pritvor

Post by Brada_ »

sto mu nije slomio vilicu pa da zna sto lezi mjesec.
atan_

#29 Re: Zbog "guzonjinog sina" jednomjesečni pritvor

Post by atan_ »

.
Last edited by atan_ on 23/07/2011 13:37, edited 1 time in total.
burek_in_space

#30 Re: Zbog "guzonjinog sina" jednomjesečni pritvor

Post by burek_in_space »

nikad_izvini wrote:Jež kao i sva ostala seljačko-papanska narodnjačka mjesta :D U Cigi dvojica fasovala po nogama, u Ježu malo šamaranja i tako. Ko sa cajkama spava, prebijen se budi :D
Nije mi namjera braniti mjesta poput Jezha, Cige, Bazena kada ne izlazim tamo, ali da li se pred novu godinu desilo ranjavanje osobe u Undergroundu, prisustvovao sam tuchi usred Sloge prije par sedmica, vidio shamaranje lika u Pubu, i klasichno jalijashko "vaspitavanje" jednog momka pred Centralom. A sve se to desilo u roku od 7 dana, dva moja izlaska.
Nije ovdje problem (samo) cajki, nego kucnog odgoja i vrijednosti koje se mladim ljudima "namecu".
Djokej

#31 Re: Zbog "guzonjinog sina" jednomjesečni pritvor

Post by Djokej »

Jedan sat iza ponoći ko god hoda gradom zna šta se dešava, nije samo u kafanama frka i na šminkerskim mjestima se nose pištolji jer je sad to nekima IN. Nema više sigurnih mjesta, svugdje možeš šamar popit ili možda čak i metak.
Troll_Happens

#32 Re: Zbog "guzonjinog sina" jednomjesečni pritvor

Post by Troll_Happens »

wedran82 wrote:nek idu u priboj pa nek samaraju sandzaklije odakle su dosli !!!! neznam sto ce vamo kad je u sandzaku na selendri najljepse !!!

sta imas protiv sandzaklija i priboja ???? :-x :-?
BSn

#33 Re: Zbog "guzonjinog sina" jednomjesečni pritvor

Post by BSn »

Ej, guzonjinom sinu ne dozvolit da udje u lokal!!! Sta oni misle ko su?
Momak malo popio, razvaljivo vrata i to je to. Nije to razlog da se Mehmeicevom sinu zabrani ulazak. Mislim, da nije Mehmedicev, garant bi i gore pros'o, al' i ipak to je sin jednog guzonje. Udarit na sina guzonje je jednako udarit na drzavu. Patrioti, obespravljeni borci, penzioneri i ostali - ustajte na noge! Ovo je gora situacija nego onomad kad je omladina blokirala raskrsnicu na Skenderiji. Tad ste stali uz vlast, pa je vrijeme da to opet ucinite.

Fuj, bagre! Mladog guzonju osamarit!
mehmedbey

#34 Re: Zbog "guzonjinog sina" jednomjesečni pritvor

Post by mehmedbey »

Trebalo je malo govno namlatit propisno pa da se makar ima za sta lezat u pritvoru! Al sto bi, ovdje raja odmah pocne gledati odakle je ko, za koga glasa, ovo, ono. Uopste nije bitno sto politicari na vlasti sa svojim clanovima porodice terorisu gradjane, sto uticu na "nezavisno" sudstvo... Nemoj da ko sta kaze protiv vlasti poslije izbora! Sve je ovo bas onako kako zasluzujemo!
Chairman

#35 Re: Zbog "guzonjinog sina" jednomjesečni pritvor

Post by Chairman »

HALO SILEDZIJE... nema niko nikoga pravo samarati, udarati i slicno. Ako je pravio problem, uhvatis ga za usi i izbacis iz kafane. Vidi se da haman niko od vas svijeta nije vidio. Uloga izbacivaca je da osigura red i mir u kaficu a ako je isti pravio problem da zovne policiju da privede doticnog. Previse su ljudi poceli zakon u svoje ruke uzimati. Ko divlji Zapad.
mehmedbey

#36 Re: Zbog "guzonjinog sina" jednomjesečni pritvor

Post by mehmedbey »

Chairman wrote:HALO SILEDZIJE... nema niko nikoga pravo samarati, udarati i slicno. Ako je pravio problem, uhvatis ga za usi i izbacis iz kafane. Vidi se da haman niko od vas svijeta nije vidio. Uloga izbacivaca je da osigura red i mir u kaficu a ako je isti pravio problem da zovne policiju da privede doticnog. Previse su ljudi poceli zakon u svoje ruke uzimati. Ko divlji Zapad.
A sta uradis kad ti neko krene unistavat tvoju imovinu i napadat te? Ko je u stvari ovdje bio siledzija? Dobro je on prosao!
BSn

#37 Re: Zbog "guzonjinog sina" jednomjesečni pritvor

Post by BSn »

Chairman wrote:HALO SILEDZIJE... nema niko nikoga pravo samarati, udarati i slicno. Ako je pravio problem, uhvatis ga za usi i izbacis iz kafane. Vidi se da haman niko od vas svijeta nije vidio. Uloga izbacivaca je da osigura red i mir u kaficu a ako je isti pravio problem da zovne policiju da privede doticnog. Previse su ljudi poceli zakon u svoje ruke uzimati. Ko divlji Zapad.
I ja isto kazem. Cuj sina vlastodrzca udarit! Kad je guzonja junior poceo pravit belaj, onda su ovi izbacivaci trebali, ili ga pustiti (ko si ti da mu zabranis da udje gdje on hoce, ipak je Mehmedicev sin), ili to odraditi u gandijevskom fazonu (ono, pustiti da mali s rajom razvali ulaz u objekat, koji put stocira izbacivace i to je to - ja garantujem da bi se onda smirio).

Fuj, bagra iz srednje klase! Oni ce udarat' sina organa vlasti.
Pa 'dje ces na organa, 'dje ti je pamet, ba?! :D
Vikicevac

#38 Re: Zbog "guzonjinog sina" jednomjesečni pritvor

Post by Vikicevac »

buzzer wrote:
- Zatečen sam i šokiran jer je ovo jedan prikaz sile i moći ovih što su na vlasti.
nisam bio u sarajevu tokom opsade, ali sam od prijatelja cuo da se je kod adem jeza moglo pojesti svjeze skampe usred rata. i odjednom pade nevin covjek u nemilost azdaha na vlasti. :D
To ko ti je reko slago ti je jer je Jež uništavo tenkove tokom agresije
spreca

#39 Re: Zbog "guzonjinog sina" jednomjesečni pritvor

Post by spreca »

Rusi ponovno uvode otrezvitelje
Znaci ako vas milicija vidi pijanog na ulici i nije vazno da li ste nesto napravili ili ne oni vas pokupe i drze do otreznjenja i mislim da se to placa kao usluga.tako nesto bi trebalo i kod nas napraviti s obzirom sta se desava na nasim ulicama.A ovo za guzonjina sina mislim da nije zaradio da ne bi ni dobio jer ima ona stara izreka ko trzi taj i
dobije.zato ako je babo svetac ne mora da znaci i da je bog i ovo trba da bude poruka i ne samo guzonjinim sinovima.

otrezvitelj=prostor za otrznjenje
Troll_Happens

#40 Re: Zbog "guzonjinog sina" jednomjesečni pritvor

Post by Troll_Happens »

gdje si fini covjece sta ima.. sto nisi izasao iz sobe citav zivot..
na zapadu znas kako izbacivaci izbacuju naglavacke.. sve mu bubrege obiju dok ga izvedu van ako se opire i sl. pa onda se policija zove.. i oni prodju okey a ovi bas i ne.. prvo sto mare popiju sto od izbacivaca sto od policije a onda kazne zbog ponasanja i prijave za ugrozavanje reda i sigurnosti. Pa ti vidi.. ali daleko si ti od zapada.. cak sta vise... od ulice svoje a da ne pricamo dalje... :-)
KadSeMrtviProbudimo

#41 Re: Zbog "guzonjinog sina" jednomjesečni pritvor

Post by KadSeMrtviProbudimo »

A zašto je ova tema na "politici" :-)
felipe kajetano

#42 Re: Zbog "guzonjinog sina" jednomjesečni pritvor

Post by felipe kajetano »

Image

From Priboj with love :)
skojotovski

#43 Re: Zbog "guzonjinog sina" jednomjesečni pritvor

Post by skojotovski »

tek ga sad treba nalausit, a babu poderat po medijima. klocina drska! sto se ne pojavi i potegne veze i svoj "autoritet" kad napadnu i izmarisu "obicno dijete" :x
homar

#44 Re: Zbog "guzonjinog sina" jednomjesečni pritvor

Post by homar »

KadSeMrtviProbudimo wrote:A zašto je ova tema na "politici" :-)
Zato što se politika petlja u pravosudni sistem, zato što Premijer Vlade KS nije uspio da vaspita svoje dijete, a hoće da stvori red i mir u Kantonu, lijep primjer licemjerstva.
KadSeMrtviProbudimo

#45 Re: Zbog "guzonjinog sina" jednomjesečni pritvor

Post by KadSeMrtviProbudimo »

Vikicevac wrote:
buzzer wrote:
- Zatečen sam i šokiran jer je ovo jedan prikaz sile i moći ovih što su na vlasti.
nisam bio u sarajevu tokom opsade, ali sam od prijatelja cuo da se je kod adem jeza moglo pojesti svjeze skampe usred rata. i odjednom pade nevin covjek u nemilost azdaha na vlasti. :D

Osim nekoliko akcija u kojima je učestvovao sa svojom "osom", nakon Poljina se više nije nigdje pojavljivao (izuzev nekoliko obilazaka praznih stanova bogatih porodica, zajedno s Topom).

Adem jež je jedan od klasičnih ratnih profitera ovog grada, narastao na muci i krvi svojih sugrađana. Prijatelj je i poznanik sa mnogim važnim osobama iz zakonodavstva, politike, policije i s drugim sličnim, visokopozicioniranim gradskim birokratima. Zbog enormnog bogatstva i tih "veza i vezica" se i provlači i još nije ni za šta odgovarao.

Iako ne znam konkretne pojedinosti incidenta ispred "Ježa", sumnjam da je Tužilaštvo bez razloga odredilo 30 dana pritvora vinovnicima tog događaja. Ne vjerujem da je Mehmedić toliko glup da je svojom moći zloupotrijebio funkciju i poželio osvetu; ima tu neki dublji razlog zbog određivanja pritvora...

A slažem se sa @muha_sa, naravno - svaki otac bi došao na mjesto incidenta kada mu je dijete učesnik, bez obzira na krivnju, i zbog toga niko Mehmedića ne smije osuđivati niti mu prigovarati.
buzzer

#46 Re: Zbog "guzonjinog sina" jednomjesečni pritvor

Post by buzzer »

Vikicevac wrote:
buzzer wrote:
morebit' da me je slag'o, mada nije covjeku zamjeriti, jer je on (taj ko mi je rekao) slabo boravio u gradu, a vise na treski. nije mi samo jasno kako covjek unistavanjem tenkova zaradi onu vilu iznad pionirske doline. :?
da ga ne znam, ne bih rjeci rekao, ali posto sam imao zadovoljstvo upoznati gospodina...
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#47 Re: Zbog "guzonjinog sina" jednomjesečni pritvor

Post by Truba »

ispade da je svaki vojnik a rbih uništio po jedan tenk :mrgreen: mora da je rs vojska imala nekoliko desetina tisuća tenkova :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: što volim ove postpartizanske ložione

ili što čerčil reče kad bih vjerovao i polovini izvještaja sa fronta o gubicima neprijatelja rat bi davno bio gotov
and

#48 Re: Zbog "guzonjinog sina" jednomjesečni pritvor

Post by and »

to se za šamaranje počelo ići u zatvor?pa ima da budemo prava europska zemlja. :mrgreen: :bih:
Chairman

#49 Re: Zbog "guzonjinog sina" jednomjesečni pritvor

Post by Chairman »

Jedan001 wrote:

gdje si fini covjece sta ima.. sto nisi izasao iz sobe citav zivot..
na zapadu znas kako izbacivaci izbacuju naglavacke.. sve mu bubrege obiju dok ga izvedu van ako se opire i sl. pa onda se policija zove.. i oni prodju okey a ovi bas i ne.. prvo sto mare popiju sto od izbacivaca sto od policije a onda kazne zbog ponasanja i prijave za ugrozavanje reda i sigurnosti. Pa ti vidi.. ali daleko si ti od zapada.. cak sta vise... od ulice svoje a da ne pricamo dalje... :-)
Vidi ovog Titinog pionira sto se 92-e dokopao Svedske.
E pa vjerovao ili ne bio sam svjedok vise tih izbacivanja sirom Evrope i nisam nikad vidio da je neko nekoga nasamarao ili pretukao sto je bio cest slucaj u Jezu, Boemima i slicnim kafanama. Prije svega ti izbacivaci moraju biti obuceni da uz minimum peripetija izbaci osobu iz kafica. NARAVNO, ako doticni krene da se obracunava tada treba i izbacivac da reaguje na nacin koji smatra najprimjerenijim. Ja ovdje vidim decka koji se malo digao jer mu je babo neka faca, koji je popio 2 pive i misli da moze na Rusiju krenuti (i da se razumijemo ne opravdavam to, ali vecina vas sudi samo na osnovu toga jer je eto on premijerov sin)... Iskreno znam kakva olos radi na osiguranju kafana tipa Jez i ne sumnjam da je dobio fine batine. Oni nadrkani skorojevici jedva cekaju da nadju razlog da nekoga maltretiraju i drago mi je da su naletili na zid.
J_H

#50 Re: Zbog "guzonjinog sina" jednomjesečni pritvor

Post by J_H »

Prvo promijenite papanski naziv teme. Neko bi pomislio i da je pokretac teme iz Sandzaka, ili sa Sandzaka pa ko fahro brani svoje.

Drugo, nema ko koga sta samarati, ako se ne brani od fizickog napada. Trece, nije u pitanju bilo samaranje nego klasicno izivljavanje i prebijanje.

Cetvrto, neka je Besim otisao zbog svog djeteta. Peto, takvo se izivljvanje u Jezu desava cesto, samo nema ko da im jebe mater. Neko kaze "ne bi otisli u zatvor da nije premijerov sin". NARAVNO DA NE BI, U TOME I JESTE POENTA. SRECA PA KONACNO JESTE NECIJI SIN PA CE DOBIT STA ZASLUZUJU za svu djecu koja nisu nicija a izivljavali su se nad njima (ko ide u jez ili ko je nekad bio zna kakvi su, ne samo u jezu nego u pola sa klubova).

Sesto i osnovno. Pritvor nije odredjen zbog "samaranja", nego sto su zlatni izbacivaci i zlatni gazda i zlatni menadzer obrisali snimke s nadzornih kamera. A nadam se da ce ubjedljivo veci pritvor biti odredjen zbog prebijanja.

Sedmo, vozdra papcima i pozdrav normalnoj raji koja ne voli kabadahije, krkane i siledzije sa vrata sarajevskih klubova i kafana.
Post Reply