Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
U zavisnosti od situacije, raspolozenja, prilike...oci drzim otvorene-poluotvorene-zatvorene
ladyblue18 wrote:Zatvorene uglavnom.
Ima i situacija kada su otvorene, ali to nije to.
Nema nista ljepse od poljupca sa nekim koga volis, samo zatvoris oci i prepustis se...ja ne mogu osjetiti sve one emocije otvorenih ociju pa makar... Nit se mogu skoncentrisati ako zvjeram okolo...bjez' ba.
Moj bivsi je imao cudnu naviku, da otvori malo oci onako dok se ljubimo i to mi je rekao, ja ga pitah zasto, rece on pa nema nista ljepse nego gledati djevojku dok te ljubi...kaze tad ste preslatke.
lady, tvoj bivsi je to najbolje opisao, ali samo je umjesto mnozine to trebao reci u jednini, pa je vjerovatno i zbog toga - bivsi
ALexis wrote:da li se ljubite otvorenih ili zatvorenih ociju?
ja vise volim da zmirim mada moj partner uvijek ljubi otvorenih oka
ima li to nekakvo dublje znacenje? dobih na mail neku sujevjernu poruku na temu TANTRA, bla, bla i bakraci u kojem izmedju ostalog pise: ''ne vjeruj onome ko te ljubi otvorenih ociju'', pa me to potaklo na ovu temu? ima li u tome istine? kakva su vasa iskustva?
Ne slazem se......lijepo se ljubit otvorenih ociju sa osobom do koje ti je stalo.......volim da vidim reakciju na poljubac...
ALexis wrote:@mima
lijepo je sto je napokon neko odgovorio na moje pitanje u vezi sujevjerja
A priznaj da je lijepo da vidis njegovu reakciju......i onda pomislis u sebi.....wooow..al sam ga uzbudila...
Ja licno volim sve da vidim......ali kad sam u transu onda ne vidim ni bijele macke...
A priznaj da je lijepo da vidis njegovu reakciju......i onda pomislis u sebi.....wooow..al sam ga uzbudila...
Ja licno volim sve da vidim......ali kad sam u transu onda ne vidim ni bijele macke...
Možeš i pipnuti da vidiš jesi li ga uzbudila
Nije stvar u pipanju....to se i tako vidi.....ali ima nesto u tim reakcijama na poljupce...na dodire.....to volim da vidim...
Ja volim da ljubim poluotvorenih ociju. Volim da ga vidim dok me ljubi to je mmm
Ne radim to doduse uvijek...niti je bas ono namjerno..jednostavno mi dodje
Ma ja sam trebala bit musko ba nema sumnje
Kad mi je stalo do nekoga volim otvorenih, neko kaze ne moze da se skoncentrise, pa ne gledaj naokolo gledaj u partnerove okice... jednostavno volim da vidim strast u njegovim ocima
otvorene oke.....normala....al poslije petljanja jezika ide se polako na uvce pa niz vrat do grudi pa tu jedno pola saHata krugova i onda na pupak pa na........dalje se zvižđži
ako mu sjedim u krilu dok ga ljubim onda i osjetim reakciju ne moram da je vidim