Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
da li se ljubite otvorenih ili zatvorenih ociju?
ja vise volim da zmirim mada moj partner uvijek ljubi otvorenih oka
ima li to nekakvo dublje znacenje? dobih na mail neku sujevjernu poruku na temu TANTRA, bla, bla i bakraci u kojem izmedju ostalog pise: ''ne vjeruj onome ko te ljubi otvorenih ociju'', pa me to potaklo na ovu temu? ima li u tome istine? kakva su vasa iskustva?
Lud i ponosan wrote:Ljubio sam otvorenih ociju sve one do kojih mi nije bilo stalo, posmatrao desavanja i okruzenje u tim momentima i radio to mehanicki i uvijek sa jednim jasnim ciljem... Ali to sam samo ja, ne znaci da svi isto razmisljaju i ponasaju se u tim momentima.
Uglavnom, kada sam nasao osobu do koje mi je jako stalo, oci su mi se pocele zatvarati same od sebe E sad da li je u pitanju biologija, hemija, anatomija, ili nesto deseto ne znam, ali to je prosto neoboriva cinjenica
Nema nista ljepse od poljupca sa nekim koga volis, samo zatvoris oci i prepustis se...ja ne mogu osjetiti sve one emocije otvorenih ociju pa makar... Nit se mogu skoncentrisati ako zvjeram okolo...bjez' ba.
Moj bivsi je imao cudnu naviku, da otvori malo oci onako dok se ljubimo i to mi je rekao, ja ga pitah zasto, rece on pa nema nista ljepse nego gledati djevojku dok te ljubi...kaze tad ste preslatke.
Nema nista ljepse od poljupca sa nekim koga volis, samo zatvoris oci i prepustis se...ja ne mogu osjetiti sve one emocije otvorenih ociju pa makar... Nit se mogu skoncentrisati ako zvjeram okolo...bjez' ba.
Moj bivsi je imao cudnu naviku, da otvori malo oci onako dok se ljubimo i to mi je rekao, ja ga pitah zasto, rece on pa nema nista ljepse nego gledati djevojku dok te ljubi...kaze tad ste preslatke.
Zatvorene.......al ponekad provirim,ono da vidim gleda li on.....pa se potrefi nekad da i on proviri u isto vrijeme.......pa se izbecimo ko dvije budale jedno na drugo
bez_ideje wrote:Zatvorene.......al ponekad provirim,ono da vidim gleda li on.....pa se potrefi nekad da i on proviri u isto vrijeme.......pa se izbecimo ko dvije budale jedno na drugo