R.I.P Dino Mehmeda Mujkic
Moderator: anex
- Van Halen
#26 Re: R.I.P Dino Mehmeda Mujkic
Jel to krenula nova sezona, nemam pojma o tome kad je prikazana ta epizoda. Ima li gdje reprize?
- karanana
#27 Re: R.I.P Dino Mehmeda Mujkic
ono na obn-u, bas se ono nesto na silu trudi da bude smijesna a beze. ne znam na osnovu cega se progurala. pa sta ste se o njoj digli pricati ko da je zamijenila izeta u seriji a pojavila se 30 sekundi u ulozi koja se vise nikad nece pojaviti.
pretpremijerna epizoda - beze i morbidna. sitcomi i humoristicne serije se ne bi trebale baviti ovakvim slucajevima niti praviti scenarija u kojima glumac umire zato jer vise nije u ekipi iz ovog ili onog razloga
pretpremijerna epizoda - beze i morbidna. sitcomi i humoristicne serije se ne bi trebale baviti ovakvim slucajevima niti praviti scenarija u kojima glumac umire zato jer vise nije u ekipi iz ovog ili onog razloga
- KPNCTNJAH
#28 Re: R.I.P Dino Mehmeda Mujkic
Ne kontam ko jos moze gledati nase serije i pricati o nekom humoru i kvalitetu, a onda jos vidim da se i svadjate zbog i oko nekih glumaca iz istih
bilo je nekoliko epizoda LZN koje sam odgledao i nisu cak ni bile lose kad se uporede sa komsijama, susjedima, klinikama, vizama koje sad cak budu na svim programima u isto vrijeme, pa tih nekih sat vremena okrenem na 99 da gledam spotove 
- Mahalac
#29 Re: R.I.P Dino Mehmeda Mujkic
Ovo zaista zasluzuje temu a naravno i komentar.
Jedna vrlo ruzna i morbidna emisija rekao bih nije moglo gore. Izgleda da su rijesili da uniste i ono malo sto je bilo dobroga na TV-u. To se ustvari dalo nagovijestiti jos kad je "Sefika" otisla iz ekipe...sve poslije je postepeno bio sunovrat.
Humor na silu, bez duha i smisla....zalosno i uvredljivo.
Jedna vrlo ruzna i morbidna emisija rekao bih nije moglo gore. Izgleda da su rijesili da uniste i ono malo sto je bilo dobroga na TV-u. To se ustvari dalo nagovijestiti jos kad je "Sefika" otisla iz ekipe...sve poslije je postepeno bio sunovrat.
Humor na silu, bez duha i smisla....zalosno i uvredljivo.
- gnus
#30 Re: R.I.P Dino Mehmeda Mujkic
Raja kanite se ovih gluposti, presipanja iz šupljeg u prazno.
Umro jedan lik i čitavu epizodu posvetiti njegovoj smrti. Pa gdje to ima ?
plus taj lik (dino),kojeg su "otjerali" bio najzanimljiviji u seriji.
FOJ
Radije cu skinuti epizodu BlackAdder-a i pogledati (neka je 300MB), ali je makar humor
Umro jedan lik i čitavu epizodu posvetiti njegovoj smrti. Pa gdje to ima ?
plus taj lik (dino),kojeg su "otjerali" bio najzanimljiviji u seriji.
FOJ
Radije cu skinuti epizodu BlackAdder-a i pogledati (neka je 300MB), ali je makar humor
- anastasija
#31 Re: R.I.P Dino Mehmeda Mujkic
Oterase Dina, citam da ce i Enesa, jos Izeta da izbace i mozemo se slikati.
Jel ima na netu da se skine epizoda?
- BSn
#32 Re: R.I.P Dino Mehmeda Mujkic
anastasija wrote:Oterase Dina, citam da ce i Enesa, jos Izeta da izbace i mozemo se slikati.
Glumac, tacnije receno glumcina, koji je igrao lik Enesa je preminuo prosle godine.
Last edited by BSn on 02/01/2010 20:21, edited 1 time in total.
-
Eborg
#33 Re: R.I.P Dino Mehmeda Mujkic
Lik Enesa igra pokojni Žan Marolt koji je nedavno preselio na onaj svijet. Isto je sa likom dr Điđimilovića kojeg je glumio pokojni Vanja Drach.anastasija wrote:Oterase Dina, citam da ce i Enesa, jos Izeta da izbace i mozemo se slikati.
Čisto ako ti je promaklo, primijetit će se kada se dođe do kasnijih epizoda ili naredne sezone ako je bude.
Dakle Šefika i Dino su likovi koji su nestali zbog prestanka saradnje sa glumcima a likovi Enesa i dr Điđimilovića su ostali bez svojih, moram reći vrlo talentovanih, pokojnih glumaca.
-
StupskaBitanga
#34 Re: R.I.P Dino Mehmeda Mujkic
niti jedno niti drugo niti treće već osoba koja normalno razmišlja i koja nije komplexna po pitanju tuđeg uspjehajaza_HZSA wrote:a ti si joj brat, tata, momak, rodjak?StupskaBitanga wrote:Ama što pljujete po Lani?????
Haj vi završite ASU pa se javite
Lana je super extra i lglumica i voditeljica
Lano samo naprijed
- Altsa
#35 Re: R.I.P Dino Mehmeda Mujkic
e jos samo da se pojavi onaj papcic iz tesnja i da serija ode u totalni sunovratEborg wrote:Lik Enesa igra pokojni Žan Marolt koji je nedavno preselio na onaj svijet. Isto je sa likom dr Điđimilovića kojeg je glumio pokojni Vanja Drach.anastasija wrote:Oterase Dina, citam da ce i Enesa, jos Izeta da izbace i mozemo se slikati.
Čisto ako ti je promaklo, primijetit će se kada se dođe do kasnijih epizoda ili naredne sezone ako je bude.
Dakle Šefika i Dino su likovi koji su nestali zbog prestanka saradnje sa glumcima a likovi Enesa i dr Điđimilovića su ostali bez svojih, moram reći vrlo talentovanih, pokojnih glumaca.
-
Gospoda Ministarka
#36 Re: R.I.P Dino Mehmeda Mujkic
StupskaBitanga wrote:niti jedno niti drugo niti treće već osoba koja normalno razmišlja i koja nije komplexna po pitanju tuđeg uspjehajaza_HZSA wrote:a ti si joj brat, tata, momak, rodjak?StupskaBitanga wrote:Ama što pljujete po Lani?????
Lano samo naprijed
Pretpostavljam da su ti voditelji OBN-a vrhunac voditeljske profesije
- mrtva kokoš
#37 Re: R.I.P Dino Mehmeda Mujkic
Ti si bio velik, a rodio se mal iskopasmo ti raku sa bagera dva morali smo platit grobna mjesta tri...

- mrtva kokoš
#38 Re: R.I.P Dino Mehmeda Mujkic
ewo snimak sahrane
od 5:03 pocinje
P.S. kvalitetno i povoljno snimamo sve vrste događaja (svadbe,rođendani,zabave, pa i sahrane)

od 5:03 pocinje
P.S. kvalitetno i povoljno snimamo sve vrste događaja (svadbe,rođendani,zabave, pa i sahrane)
-
nachtigal
#39 Re: R.I.P Dino Mehmeda Mujkic
wtf is Lana?pici wrote:StupskaBitanga wrote:Ama što pljujete po Lani?????
vala ja bih jeuhhhhhhh
![]()
-
samo malo
#40 Re: R.I.P Dino Mehmeda Mujkic
Bogami Lana ima uspjesan marketing, pojavila se cijelih 10 sekundi u ovoj epizodi, i digla toliko prasine 
-
StupskaBitanga
#41 Re: R.I.P Dino Mehmeda Mujkic
[/quote]
[/quote]
Kao budućem novinaru skuppljanje kvazi manekenki i propalih studentica prava mi je degutantno i fuj
Ali voditelji tipa Mato Đaković, ona Amela sa djecom, Irena informativa pa i Mimo Š.
Respect
Kao budućem novinaru skuppljanje kvazi manekenki i propalih studentica prava mi je degutantno i fuj
Ali voditelji tipa Mato Đaković, ona Amela sa djecom, Irena informativa pa i Mimo Š.
Respect
- grany-smith
#42 Re: R.I.P Dino Mehmeda Mujkic
Kada sam čuo da je Dino preselio na ahiret,serija Lud,zbunjen,normalan,više nema svog smisla.
Dino je bio lik kojega su prihvatili i stari i mladi.
Bio je osoba koja je pružala tračak svjetlosti u ovome tamnom Bosanskomj vilajetu.
Dragi naš Dino,neka ti je laka ova teška ilovača bosanska.
i neka te akobogda upišu u šehide,zaslužio si to
ako nisi,vrati nam se
vazdi si dobro došo

Dino je bio lik kojega su prihvatili i stari i mladi.
Bio je osoba koja je pružala tračak svjetlosti u ovome tamnom Bosanskomj vilajetu.
Dragi naš Dino,neka ti je laka ova teška ilovača bosanska.
i neka te akobogda upišu u šehide,zaslužio si to
ako nisi,vrati nam se
vazdi si dobro došo
-
Gospoda Ministarka
#43 Re: R.I.P Dino Mehmeda Mujkic
Meni je recimo i Mimo, dno dna... samo me zanima gdje je jos radio kao novinar osim na OBN-uStupskaBitanga wrote:
Respect
Neznam na koju Amelu mislis.
Mato je stara skola novinarstva.
Cak se i propala manekenka, nesvrseni student novinarstva Dajana R. trudi biti kulturna i da profesionalano obavi svoj posao, shvata da je na TV-u a ta Lana to nemoze ni da shvati, nit da pokusa da sakrije svoje profesionalne nedostatke.
- ultima_palabra
#44 Re: R.I.P Dino Mehmeda Mujkic
Jbt, jesu nam se kriteriji srozaliStupskaBitanga wrote:
Respect
Ništa lično
Last edited by ultima_palabra on 02/01/2010 21:08, edited 1 time in total.
-
elSaik
#45 Re: R.I.P Dino Mehmeda Mujkic
Ja ne znam ni ko je ta Lana. 
-
oliver kahn
#46 Re: R.I.P Dino Mehmeda Mujkic
Da zavrsimo s Lanom:
obrazovana,pametna,perspektivna...
ako neko sumnja,i misli lose o njoj,moze se uvjeriti
cetvrtkom navece u 10:30,radio ljubav
ona i Rijad Ljutovic napravili su odlicnu emisiju,meni sto se tice radija jedino sto se moze slusati
ali mislim da svi i znate za tu emisiju,zato toliko i imate protiv njeTACKA
obrazovana,pametna,perspektivna...
ako neko sumnja,i misli lose o njoj,moze se uvjeriti
cetvrtkom navece u 10:30,radio ljubav
ona i Rijad Ljutovic napravili su odlicnu emisiju,meni sto se tice radija jedino sto se moze slusati
ali mislim da svi i znate za tu emisiju,zato toliko i imate protiv njeTACKA
- karanana
#47 Re: R.I.P Dino Mehmeda Mujkic
kakva radio emisija? koji radio? kakav radio ljubav? ko je rijad ljutovic?
nikad cuo.
fakat, zar 15 sekundi lane ovoliku frku da napravi? ja nisam ni primjetio njenu ulogu dok nisam vidio odjavnu spicu i njeno ime. ja gledo u pokriveni dinin meit.
nikad cuo.
fakat, zar 15 sekundi lane ovoliku frku da napravi? ja nisam ni primjetio njenu ulogu dok nisam vidio odjavnu spicu i njeno ime. ja gledo u pokriveni dinin meit.
- mrtva kokoš
#48 Re: R.I.P Dino Mehmeda Mujkic
covjek se nije ni ohladio a vi o nekim trebama pricate na njegovoj temi 
-
Gospoda Ministarka
#49 Re: R.I.P Dino Mehmeda Mujkic
karanana wrote:ja gledo u pokriveni dinin meit.
-
StupskaBitanga
#50 Re: R.I.P Dino Mehmeda Mujkic
meni je kriteriji J. Šipka od stranih Christian Amanpur.ultima_palabra wrote:Jbt, jesu nam se kriteriji srozaliStupskaBitanga wrote:
Respect![]()
Ništa lično
Ovo sam govorio na OBN
Ja se grozim naših voditelja
Ona na FTV što vodi FD je katastrofa a tek da vidite na Alfi i na TVVogošća ma fuj
Katastrofa