R.I.P Dino Mehmeda Mujkic
Moderator: anex
-
gule_sa
#1 R.I.P Dino Mehmeda Mujkic
- cyprus
-
Eborg
#3 Re: R.I.P Dino Mehmeda Mujkic
Meni je ona epizoda baš bila na silu. Znam da su morali "ubiti" lika (što bi Ameri rekli "kill-off") zbog prestanka saradnje sa Milanom no mislim da se to moglo uraditi i sa više ukusa (putovanje u drugu zemlju ili nešto tako).
Baš je bilo neukusa i cviljenja na silu.
Baš je bilo neukusa i cviljenja na silu.
-
samo malo
#4 Re: R.I.P Dino Mehmeda Mujkic
Meni je solidna epizoda, jedino ne znam koliko je sve to korektno prema Milanu, ako je istina da se nisu razisli bas na fer i korektan nacin.
Ali mozda je to i nacin da se u seriju uvede novi lik, Refko. Mada je meni taj Navojec duhovit ko dijagnoza AIDS-a, pa ne kontam koja je njegova uloga u jednoj humoristicnoj seriji.
Ali mozda je to i nacin da se u seriju uvede novi lik, Refko. Mada je meni taj Navojec duhovit ko dijagnoza AIDS-a, pa ne kontam koja je njegova uloga u jednoj humoristicnoj seriji.
-
elSaik
#5 Re: R.I.P Dino Mehmeda Mujkic
Glupa epizoda do bola. Jednostavno, previše "humora na silu". Izuzev par, veoma rijetkih, situacija sa Čombetom (govor na sahrani i scena sa pištoljem) ništa drugo mi nije uspjelo ni osmijeh izmamiti, a kamoli nasmijati.
-
samo malo
#6 Re: R.I.P Dino Mehmeda Mujkic
Uostalom, zasto su morali cijelu jednu epizodu posvetiti uklanjanju jednog lika iz serije? nece vise biti ni Enesa ni doktora, pa cisto sumnjam da ce se snimati epizode sa objasnjenjem gdje su ti likovi nestali.
Ili ce ubaciti druge glumce za te likove?
Ili ce ubaciti druge glumce za te likove?
-
bierkof
#7 Re: R.I.P Dino Mehmeda Mujkic
joj dobro je... prvo sto sam pomislio je da je Milan umro...
Nisam gledao ali sad cu portaziti da li je neko postavio na internet epizodu.
Nisam gledao ali sad cu portaziti da li je neko postavio na internet epizodu.
- chuchumbamayumbe
#8 Re: R.I.P Dino Mehmeda Mujkic
Izvinjava se sto ja ovako, ali jeko rahmetlija?!gule_sa wrote:umro si prije 24 sata , a ja se osjecam ko da si jucer umro !
- cyprus
#9 Re: R.I.P Dino Mehmeda Mujkic
Meni solidna epizoda, pogotovo zbog Čombetovog govora
.
Ali Goran Navojec kao Refko
, što bi mi na internetu rekli WTF 
Ali Goran Navojec kao Refko
- DaffyDuck
#10 Re: R.I.P Dino Mehmeda Mujkic
ne svidja mi se, ali nikako... nije to to
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#11 Re: R.I.P Dino Mehmeda Mujkic
I ja se slazem da je bilo nekako na silu. Navojec
iskreno se nadam da je ovo bila epizodna uloga.
Kao sto rekose prethodnici jedino ih sahrana i ona scena sa pistoljem vadi.
Inace, Izet ko Izet: "Ja braco moja tol'ko programa, nidje nista. Al' evo ima ovaj erotski film, moram to gledat'. Al' prvo da vidimo k'o to neeece gledat'."
Kao sto rekose prethodnici jedino ih sahrana i ona scena sa pistoljem vadi.
Inace, Izet ko Izet: "Ja braco moja tol'ko programa, nidje nista. Al' evo ima ovaj erotski film, moram to gledat'. Al' prvo da vidimo k'o to neeece gledat'."
- Haris.ba
#12 Re: R.I.P Dino Mehmeda Mujkic
Meni jedna od smješnijih u serijalu. Vidi se da su se potrudili malo više napisati dobroga teksta. Drugo je to što je saopštavanje "vijesti" Čombeu bilo malo bezveze, al eto. Vjerujem da većini smeta što su ukinuli Dinu, a ne epizoda ko epizoda. Jer pogledajte sa čime se imaju "boriti", Sex i selo, Lana Stanišić, kuća velike mame, veliki brat...
- Globus
#13 Re: R.I.P Dino Mehmeda Mujkic
Meni je Navojec jedan od boljih glumaca novog vala .. na nasoj maloj klinici lik igra ekstra .. kad se uporedi sa istim likom iz srpske verzije .. ko nebo i zemlja .. a izet je najjaci
kad ce ona epizoda gdje kaze "eto to je direktni dokaz da je majmun nasto od vas dvojice" ja se zakocenem kad god vidim

- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#14 Re: R.I.P Dino Mehmeda Mujkic
Joj kad sam je sinoc vidjela...Haris.ba wrote:Jer pogledajte sa čime se imaju "boriti",Lana Stanišić
-
samo malo
#15 Re: R.I.P Dino Mehmeda Mujkic
Meni je najbolji Izet, "sta je sine Faruk, cujem skiknuo debeli?" a onda ode dva metra do Combeta i tuzno mu uruci saucesce 
- cyprus
#16 Re: R.I.P Dino Mehmeda Mujkic
I meni je Navojec dobar glumacGlobus wrote:Meni je Navojec jedan od boljih glumaca novog vala .. na nasoj maloj klinici lik igra ekstra .. kad se uporedi sa istim likom iz srpske verzije .. ko nebo i zemlja .. a izet je najjacikad ce ona epizoda gdje kaze "eto to je direktni dokaz da je majmun nasto od vas dvojice" ja se zakocenem kad god vidim
![]()
![]()
![]()
![]()
- Haris.ba
#17 Re: R.I.P Dino Mehmeda Mujkic
Meni je to baš lijepa simbolika bila. Ona pokriva umrlo tijelo Dine. Onaj koji nas nasmijavao crko, a ona mu oko tijela sa bijelom plahtom pleše.ladyblue18 wrote:Joj kad sam je sinoc vidjela...Haris.ba wrote:Jer pogledajte sa čime se imaju "boriti",Lana StanišićKako bih je rado smaknula sa malih ekrana.
-
Gospoda Ministarka
#19 Re: R.I.P Dino Mehmeda Mujkic
Nisam na zalost sinoc gledala, ali evo vidim ubacili su onu nepismenu kujastu papanku sa OBN-a
i onog kvazi glumca iz Hrvatske pa sam morala izguglat da znam o kome je rijec.
Mislim, sta se tu vise ima gledati, bolje nek odmah ugase seriju i nek odu sa malo dostojanstva, bojim se da ce ovo postati kao ono sranje "sex i selo" gdje je valjalo prvih 5 epizoda.
Mislim, sta se tu vise ima gledati, bolje nek odmah ugase seriju i nek odu sa malo dostojanstva, bojim se da ce ovo postati kao ono sranje "sex i selo" gdje je valjalo prvih 5 epizoda.
-
Ripicipi
#20 Re: R.I.P Dino Mehmeda Mujkic
Meni su scene sa Combetom na groblju i kako ce sebi "pucati u glavu ako mu Jakov pridje" odlicne
A sto se tice tice Refke tj. Navojca, pa sasvim je nekako logicno da neko onakav bude Dinin brat, neko debel i "glup" kao on, a Navojac je svakako glumio glupana u NMK.
Prva epizoda je sasvim solidna sa par dobrih zajebancija
A neprestano pljuvanje po svemu i svacemu je svakako "nas" nivo
A sto se tice tice Refke tj. Navojca, pa sasvim je nekako logicno da neko onakav bude Dinin brat, neko debel i "glup" kao on, a Navojac je svakako glumio glupana u NMK.
Prva epizoda je sasvim solidna sa par dobrih zajebancija
A neprestano pljuvanje po svemu i svacemu je svakako "nas" nivo
-
StupskaBitanga
#21 Re: R.I.P Dino Mehmeda Mujkic
Ama što pljujete po Lani?????
Haj vi završite ASU pa se javite
Lana je super extra i lglumica i voditeljica
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#22 Re: R.I.P Dino Mehmeda Mujkic
Ubiju najsmijesniji lik u seriji,il' barem jedan od najsmijesnijih i ubace dva lika onu Lanu i onog iz cro.sto stvori jos gorci okus u svemu tome.
Jedino se mogu izvaditi koliko toliko ako Combetu daju vecu ulogu pa da on pokusa nadomjestiti Dinu.
A za Lanu se slazem,hem sto lose glumi,sve nesto vuce ne naku mahalsku zabezeknutost (izraz lica Alisa u zemlji cudesa
),nego sto je ima svugdje.Pa draga djevojko nemoze se kvantitetom postici kvalitet,koji ocito jos nije tu,bez obzira sto si diplomirala na akademiji.(voditeljica,glumica,pjevacica,modni dizajner..sta sve nije
,prepotencija da mislis da si za sve stvoren je nesto najgore kod pojedinaca)
Al' eto,sta mi znamo,mi smo samo obicni gledaoci..i onda kada im padne gledanost pitat ce se sta je ovo sa nasom rajom,a ne pitaju se sta je sa njima,i kako mogu vjerovati da ce raja pusiti tu pricu samo zato sto je prvi serijal bio dobar i kvalitetan.
hajd' vidjet cemo,da ne sudimo odmah o cijeloj sezoni na osnovu prve epizode,al' ne sluti na dobro..
Jedino se mogu izvaditi koliko toliko ako Combetu daju vecu ulogu pa da on pokusa nadomjestiti Dinu.
A za Lanu se slazem,hem sto lose glumi,sve nesto vuce ne naku mahalsku zabezeknutost (izraz lica Alisa u zemlji cudesa
Al' eto,sta mi znamo,mi smo samo obicni gledaoci..i onda kada im padne gledanost pitat ce se sta je ovo sa nasom rajom,a ne pitaju se sta je sa njima,i kako mogu vjerovati da ce raja pusiti tu pricu samo zato sto je prvi serijal bio dobar i kvalitetan.
hajd' vidjet cemo,da ne sudimo odmah o cijeloj sezoni na osnovu prve epizode,al' ne sluti na dobro..
- jaza_HZSA
#23 Re: R.I.P Dino Mehmeda Mujkic
a ti si joj brat, tata, momak, rodjak?StupskaBitanga wrote:Ama što pljujete po Lani?????
-
Gospoda Ministarka
#24 Re: R.I.P Dino Mehmeda Mujkic
Meni je sva nekakva tuknuta, et bolji izraz nemogu da nadem... vidjela sam je samo jednom na OBN-u .StupskaBitanga wrote:Ama što pljujete po Lani?????
Sva mi je nekakva bezveze, papanska glava, tupast pogled i ona klosaraska prica ... smajlikojipovraca, sorry ali to kod mene nemoze proci
ASU zavrsi svako kome babo sredi da upadne.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#25 Re: R.I.P Dino Mehmeda Mujkic
StupskaBitanga wrote:Ama što pljujete po Lani?????
vala ja bih je