jefferson wrote:hahaha, ne uvoziš ti auto iz SAD u Evropu nego iz SAD u BiH! Ti ne možeš uvesti auto iz SAD u EU jer taj proizvod u SAD ne košta džaba jeftinije (jeftinije gume, jeftiniji motori, ovjes drugačiji, sigurnosni sistemi, slabije performanse) itd. Rogue za EU tržište bi pojeo tog tvog američkog. Znam jaro što pričam, živim tamo!!!
Znam jaro što pričam,
živim tamo!!!
pa otkud ti ovde onda ameru moj ili eSADe,kako li se zoveš,bosanac sigurno jesi

100%

i ne glupiraj se
kakvi slabi motori?????,jeftinije gume????slabije perfomanse??????
da ti amerikanac kupuje auto sa jeftinim gumama????
da ne lupaš previše-
EVO PARADOKSA=AUTO IZ USA KOMOTNO UVEZI U ŠVICARSKU,
A POJEDINE BMW IZ EU-NJEMAČKE NEĆEŠ MOĆI UVESTI U ŠVICU BEZ ATESTA!!!
a da si ti u americi znao bi mentalitet njihovog (razmaženog)kupca i ugađanja koja im se nude....prvo nema po 500-1100 eura za doplatu za metalik boju KAO U EUROPI.......TO JE U OSNOVNOM-STANDARDNOM PAKETU !!
a ti svoju jeftinu priču pričaš iz neznanja skupljanih po netu,a da si ti u americi sada(14.00 sati) u ovo vrijeme ti bi bio na radnom mjestu,a ne bih u bosanskoj zabiti lupao nebuloze!!!!!!!!
tu svoju priču okači onim naivnim koji puše takve priče..........ljudi ovde odrzavaju uredno servis vozila iz usa.........a prodaja -to je priča koju ti lupaš--to se radi u cilju zaštite i monopola uvoznika kojima odgovara ovakav status quo u pogledu viza...baš onih koji te jebu kad hoćeš da vadiš vizu.....
pa i laptop koji plaćaju ovde 1200 maraka platim tamo 380 $,NIKE PATIKE 58 $-NEMA DIVLJAKA!!!
a dobra ti je ona------------ ŽIVIM TAMO

:lol:pa ni LESI SE NEĆE OVDE DA SE VRATI !!!!
i papak da znaš da ROGUE za EU ne postoji!!!!!! to je Nissan QASHQAI za EU tržište !!!!