Zar i ti deveras sa istim "problemom"?black wrote:slazem se, nije nam nimalo lahkoZoya wrote:Nije nam lahko, sto jes jes
Lijepa žena, tuđa žena!
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Zoya
#26 Re: Lijepa žena, tuđa žena!
-
*mima*
#27 Re: Lijepa žena, tuđa žena!
seka wrote:ne bas svaka.jedna tamo wrote:pici profulio si skroz....
naravno da je svaka žena bez šminke malo ovaj![]()
al ja mislim na one druge žene znate koje..baš me tjerate da se izrazim....
ovo su sve koliko toliko lijepe žene....svak ima svojih momenata, ali znate valjda više o čemu govorim..
i o cemu govoris, zivota ti
Omaklo joj se seko.
- Miss RX
#28 Re: Lijepa žena, tuđa žena!
Mislim da je najvaznija dusevna ljepota kod svakoga.Medjutim,najvazniji je ipak prvi dojam.Istina i ja sam se bojala vrlo lijepih i zgodnih muskaraca.U stili,ma nemam sanse kod njega......Mora da je i obratno u ocima muskaraca kad vidi lijepu zenu.jednostavno se boje.....Medjutim,greska je da tako gledamo i lijepe zene i muskarce.
Nemalo puta se i ja zacudim,kad vidim kako ruzna zena ili muskarac imaju zgodnog kraj sebe.Ili ono on 185 a zena 150......
Sjetim se jednog svog druga,sto je uvijek govorio,jooj nemoj mi ruzne zene ,ujutro kad se probudim kraj nje da se prepadnem i kao da vidim lice sa potjernice,heheheheh!
Pozzz,svima.
Nemalo puta se i ja zacudim,kad vidim kako ruzna zena ili muskarac imaju zgodnog kraj sebe.Ili ono on 185 a zena 150......
Sjetim se jednog svog druga,sto je uvijek govorio,jooj nemoj mi ruzne zene ,ujutro kad se probudim kraj nje da se prepadnem i kao da vidim lice sa potjernice,heheheheh!
Pozzz,svima.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#29 Re: Lijepa žena, tuđa žena!
ama bone nebile ...samo se šminkajte i utežite ja sam ZA
našHe je da odšminkavamo i natežemo 
-
zelenashica
#30 Re: Lijepa žena, tuđa žena!
ja teme
.....čuj ima šminke ....nema šminke
...imala šminke ili nemala valjda se negdje pika i ono "kakva je ko persona" 
- Ljuska_u_BaklaFi
#31 Re: Lijepa žena, tuđa žena!
Jok zelenashice neJma toga vishe, personu su da izvinesh yebali, nego dajdeR nam tog rumenila vamo 
- jedna tamo
#32 Re: Lijepa žena, tuđa žena!
ne mora to biti vezano sa ljepotom, mozda ostane sama zbog svojih stavova spram muskarca, izbirljivosti, ovog i onog, cesto lijepim zenama muskarci manje prilaze vodeci se onom glupom mislju 'nisam joj dorastao' , takve zene obicno imaju i vizuelno odbojan izraz lica, arogantno drzanje itd. medjutim ispod svega toga ne mora biti tako, to moze biti samo svakodnevna maska, skrivanje nesigurnosti, strah bla bla...naravno ima i onih gumenih ljepotica koje ispod nemaju nista, (ne mislim na odjecu
), cista ispraznost...
lijepi ljudi (koji su jos povrh svega inteligentni) cesto znaju biti nesretni, jer ih svi gledaju kroz to, kroz lik, a ostaje zanemarena osobnost ..[/quote]
i agree
pici no comment
seko ma nako razglabamo...a vidite kad je muškarac lijep skoro sve žene bježe od njega...sve kažu ma švalerčina il šta će mi lijep muškarac.... prva ja
zelenašice persona nije tema....to jeste najbitnije ... al ovdje govorimo o izgledu....
lijepi ljudi (koji su jos povrh svega inteligentni) cesto znaju biti nesretni, jer ih svi gledaju kroz to, kroz lik, a ostaje zanemarena osobnost ..[/quote]
i agree
pici no comment
seko ma nako razglabamo...a vidite kad je muškarac lijep skoro sve žene bježe od njega...sve kažu ma švalerčina il šta će mi lijep muškarac.... prva ja
zelenašice persona nije tema....to jeste najbitnije ... al ovdje govorimo o izgledu....
-
zelenashica
#33 Re: Lijepa žena, tuđa žena!
ja se odo ove riječi zarumenim i bez rumenilaLjuska_u_BaklaFi wrote:Jok zelenashice neJma toga vishe, personu su da izvinesh yebali, nego dajdeR nam tog rumenila vamo

- pici
#34 Re: Lijepa žena, tuđa žena!
e hebi ga vazda meni no comment
...neĆem više da se igram 
- Ljuska_u_BaklaFi
#35 Re: Lijepa žena, tuđa žena!
Trebala si mi neku pič (breskva) boju zelena , od ove cu ti biti blijeda 
- iz dna duše
#36 Re: Lijepa žena, tuđa žena!
Kaže moj drug, ženio se tri puta: Oženim je, ona zgodna, simpatična, čim je oženim ona se udeblja, zapusti se, ni traga onoj koju sam oženio.
A ja ga pitam, što li, da nije do tebe pa padnu u depresiju...ma jok, kaže on, ja sam baš fin, nikada nisam kući, nemam je kad nasekirati ni da hoću
A ja ga pitam, što li, da nije do tebe pa padnu u depresiju...ma jok, kaže on, ja sam baš fin, nikada nisam kući, nemam je kad nasekirati ni da hoću
-
Zoya
#37 Re: Lijepa žena, tuđa žena!
zelenashica wrote:ja se odo ove riječi zarumenim i bez rumenilaLjuska_u_BaklaFi wrote:Jok zelenashice neJma toga vishe, personu su da izvinesh yebali, nego dajdeR nam tog rumenila vamoeto ti rumenilo pa se ti sama narumeni meni dosta
![]()
Meni to ne treba. Ja ishtipkam obraze samo
-
zelenashica
#38 Re: Lijepa žena, tuđa žena!
vala ja nikad nisam rekla lijep mi ne treba....ama naprotiv treba mi kako će inače da mi se dignejedna tamo wrote:
i agree![]()
pici no comment
- jedna tamo
#40 Re: Lijepa žena, tuđa žena!
a šta mislite o ovoj teoriji? muškarci u stvari žene ne tako lijepe žene zato što misle vidiš nikad neće naći boljeg...neće me ostaviti...
- Vragolan
#41 Re: Lijepa žena, tuđa žena!
kakava sminka i kakvi bakraci
meni je zemsko ona stvar (zemska) na dvije noge
meni je zemsko ona stvar (zemska) na dvije noge
-
zelenashica
#42 Re: Lijepa žena, tuđa žena!
Aura Perez wrote:Nije lijepim i inteligentnim zenama lahko, znam ja po sebi![]()
![]()
- iz dna duše
#43 Re: Lijepa žena, tuđa žena!
Ima nas, ima, zato smo ovako jednoglasno zauzele stav...Aura Perez wrote:Nije lijepim i inteligentnim zenama lahko, znam ja po sebi![]()
![]()
Lijepe, pa pametne...haj' ti opstani na današnje vrijeme...
I
- pici
- Ljuska_u_BaklaFi
#45 Re: Lijepa žena, tuđa žena!
Mislim da tu nema teorije, nego postoji samo jako iskompleksiran mushkarac. Znam jednog, ne mogu kazat momka ogrijeshit cu se o fine ljude, kojemu je jedini cilj kad ima curu, da svi kazhu kako je bolji od njejedna tamo wrote:a šta mislite o ovoj teoriji? muškarci u stvari žene ne tako lijepe žene zato što misle vidiš nikad neće naći boljeg...neće me ostaviti...
- Vragolan
#46 Re: Lijepa žena, tuđa žena!
i sameiz dna duše wrote:Ima nas, ima, zato smo ovako jednoglasno zauzele stav...Aura Perez wrote:Nije lijepim i inteligentnim zenama lahko, znam ja po sebi![]()
![]()
Lijepe, pa pametne...haj' ti opstani na današnje vrijeme...![]()
I
a ruzne se poudale a i svalere imaju
- jedna tamo
#47 Re: Lijepa žena, tuđa žena!
zezaj ti Vragolane al to jest tako...
znam žena stigle se i razvest i opet udat...a nemožeš gledat u nju...al očito ti muški mogu
ko je meni kriv što sam ostavila 6 godina na fakultetu dok su druge gledale telenovele i kovale planove....
mene će zapast garant neki ružan
znam žena stigle se i razvest i opet udat...a nemožeš gledat u nju...al očito ti muški mogu
ko je meni kriv što sam ostavila 6 godina na fakultetu dok su druge gledale telenovele i kovale planove....
mene će zapast garant neki ružan
- Ljuska_u_BaklaFi
#48 Re: Lijepa žena, tuđa žena!
Jedna oTamo hajde ti da ja nama pristavim po soljicu pa da zajedno kukamo
Ista nam je tuga 
- jedna tamo
#49 Re: Lijepa žena, tuđa žena!
- tech10
#50 Re: Lijepa žena, tuđa žena!
Zato si ti utvrdila materiju.jedna tamo wrote: ko je meni kriv što sam ostavila 6 godina na fakultetu dok su druge gledale telenovele i kovale planove....