Lijepa žena, tuđa žena!

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
jedna tamo

#1 Lijepa žena, tuđa žena!

Post by jedna tamo »

Jutros pričam sa jednim doktorom, stariji čikica...i kaže on meni e mi smo muški glupi...mi mislimo da je lijepa žena tuđa žena, ali nije .....šta sam u životu vidio ne tako lijepih žena da su se dobro udale, pa povrh toga se još i švalerišu :mrgreen: jer te ne tako lijepe žene(neželim upotrebljavati ružne izraze) imaju potrebu da se dokažu prvo same sebi..pa onda i drugima...kako one to mogu....jer naravno to kreće od djetinjstva, zadirkivanja itd.
eto pa šta mislite forumaši? ja često u gradu se bukvalno okrenem kad vidim dobrog muškarca i nikako ti nije jasno odkud takva žena pored njega? dobro...sad će ih pola reći svaka žena je lijepa na svoj način, slažem se ali znate valjda o čemu hoću da pričamo :razz:
Ljuska_u_BaklaFi

#2 Re: Lijepa žena, tuđa žena!

Post by Ljuska_u_BaklaFi »

Prije svega ljepota je u ochima posmatracha, a kao drugo vazna je vlastita predstava zene o samoj sebi a ne vidjenje nje, u ocima drugih ljudi.... Lijepa zena nikako ne mora biti tudja, ako umijes, uostalom sta je ljepota, stvar koja traje jedan tren (sad ce svi pomisliti, vidi ove ruzne sto se tjesi :lol: ), mozda. Helem Andric veli:"Ima žena koje su neugledne i opore na oči, kao seoski hlebac, ali kriju u sebi veliku i zdravu slast za onoga ko se ne da zbuniti spoljašnjošću nego gleda i oseća dublje i stvarnije. " Btw ista izreka vazhi i za muskarce, pa uvijek oni grobovi od najvise kreveta promijene....znachi ko je svinja u dushi ne mozhe mu pomochi ni Karabeg :D
jedna tamo

#3 Re: Lijepa žena, tuđa žena!

Post by jedna tamo »

Ljuska legenda....
ma znam sve to stoji...ali često se dešava da upravo te lijepe žene ostanu same....
da li biraju? da li su ove manje lijepe naučene da se izbore, a ove dame misle ako su lijepe da će im se servirati....
i uvijek se desi da muškarac priđe nekoj manje lijepoj u društvu.... :?
shape of despair

#4 Re: Lijepa žena, tuđa žena!

Post by shape of despair »

ljusko kako posao?Ima li danas puno uplata?
kEN0

#5 Re: Lijepa žena, tuđa žena!

Post by kEN0 »

Ljuska_u_BaklaFi wrote:Prije svega ljepota je u ochima posmatracha, a kao drugo vazna je vlastita predstava zene o samoj sebi a ne vidjenje nje, u ocima drugih ljudi.... Lijepa zena nikako ne mora biti tudja, ako umijes, uostalom sta je ljepota, stvar koja traje jedan tren (sad ce svi pomisliti, vidi ove ruzne sto se tjesi :lol: ), mozda. Helem Andric veli:"Ima žena koje su neugledne i opore na oči, kao seoski hlebac, ali kriju u sebi veliku i zdravu slast za onoga ko se ne da zbuniti spoljašnjošću nego gleda i oseća dublje i stvarnije. " Btw ista izreka vazhi i za muskarce, pa uvijek oni grobovi od najvise kreveta promijene....znachi ko je svinja u dushi ne mozhe mu pomochi ni Karabeg :D
agree totalno :thumbup:
HAVANA

#6 Re: Lijepa žena, tuđa žena!

Post by HAVANA »

Meni moja najljepša :-D :D
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#7 Re: Lijepa žena, tuđa žena!

Post by pici »

ma ja voljem lijepo ženmsko ihhhh ...pogotovo izjutra brez šminke :mrgreen:
pici

#8 Re: Lijepa žena, tuđa žena!

Post by pici »

HAVANA wrote:Meni moja najljepša :-D :D

haj priznaj štaš dobit za ručak što sto napiso :oops: :mrgreen:
jedna tamo

#9 Re: Lijepa žena, tuđa žena!

Post by jedna tamo »

havana pa to je normalno...svakome je njegova najljepša...ali nisi ništa rekao na temu....pa nije valjda da samo ja primjetim te stvari...eto čika doktor mi čak to kaže a ja nisam počela temu...vjerovatno ponukan mojom ljepotom :lol: :lol: :lol:
aj sad ozbiljno...jesu li to kompleksi? zašto onda se ovoliko vara? ne malo njih mi je reklo ja imam ženu kući, ona pere, kuha oko djece a on nju vara..ali je VOLI ali malo sa strane šarne... :shock:
*mima*

#10 Re: Lijepa žena, tuđa žena!

Post by *mima* »

HAVANA wrote:Meni moja najljepša :-D :D

Image
pici

#11 Re: Lijepa žena, tuđa žena!

Post by pici »

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

lijepo je meni amnđžinca davnoooo rekla ...sinko pici kad ujutro se probudiš pored sinoĆnjeg lijepa ženmska...odmah kod mene na saljevanje strave... :mrgreen:
Ljuska_u_BaklaFi

#12 Re: Lijepa žena, tuđa žena!

shape of despair wrote:ljusko kako posao?Ima li danas puno uplata?
Evo slomih se, ali izdrzavam i trudim se ni vama da ne falim :D Ma smorise me sa XDSL-om :lol:
jedna tamo

#13 Re: Lijepa žena, tuđa žena!

Post by jedna tamo »

pici profulio si skroz....
naravno da je svaka žena bez šminke malo ovaj :roll:
al ja mislim na one druge žene znate koje..baš me tjerate da se izrazim....
ovo su sve koliko toliko lijepe žene....svak ima svojih momenata, ali znate valjda više o čemu govorim..
al_akhisari

#14 Re: Lijepa žena, tuđa žena!

Post by al_akhisari »

jedna tamo wrote:Ljuska legenda....
ma znam sve to stoji...ali često se dešava da upravo te lijepe žene ostanu same....
da li biraju? da li su ove manje lijepe naučene da se izbore, a ove dame misle ako su lijepe da će im se servirati....
Dosta istine ti izrece u ovom postu...Poznajem dosta cura, lijepih dina mi, koje nemaju nikog i same su...Iz muskog ugla posmatrano, dokazano je da muski pomalo zaziru od lijepih zena, misleci nemam ja tu sta traziti :D
black

#15 Re: Lijepa žena, tuđa žena!

Post by black »

jedna tamo wrote:Ljuska legenda....
ne mora to biti vezano sa ljepotom, mozda ostane sama zbog svojih stavova spram muskarca, izbirljivosti, ovog i onog, cesto lijepim zenama muskarci manje prilaze vodeci se onom glupom mislju 'nisam joj dorastao' , takve zene obicno imaju i vizuelno odbojan izraz lica, arogantno drzanje itd. medjutim ispod svega toga ne mora biti tako, to moze biti samo svakodnevna maska, skrivanje nesigurnosti, strah bla bla...naravno ima i onih gumenih ljepotica koje ispod nemaju nista, (ne mislim na odjecu :mrgreen: ), cista ispraznost...
lijepi ljudi (koji su jos povrh svega inteligentni) cesto znaju biti nesretni, jer ih svi gledaju kroz to, kroz lik, a ostaje zanemarena osobnost ..
pici

#16 Re: Lijepa žena, tuđa žena!

Post by pici »

jedna tamo wrote:pici profulio si skroz....
ovo su sve koliko toliko lijepe žene....svak ima svojih momenata, ali znate valjda više o čemu govorim..

reci slobodno pa deMonkratija je Hovo....Gurbeti :mrgreen:

ma skontakio sam ...znam poentu da i one koje se smatraju manje privlačnim pa se kao dokazuju preko štanc mašine-singlerice da su privlakuše i tako to ...al sve je to meni u pet deka da nekažem isto....sex s preljepom nimfom il sa gurbetom meni je isti... :mrgreen:
Zlata M.

#17 Re: Lijepa žena, tuđa žena!

Post by Zlata M. »

jedna tamo wrote:pici profulio si skroz....
Ja ne znam. :D
Zeljno ocekujem da vec jednom kazes.
iz dna duše

#18 Re: Lijepa žena, tuđa žena!

Post by iz dna duše »

pici wrote:Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

lijepo je meni amnđžinca davnoooo rekla ...sinko pici kad ujutro se probudiš pored sinoĆnjeg lijepa ženmska...odmah kod mene na saljevanje strave... :mrgreen:
Eh Pici, ako ne staviš i koje muško "prije i posle", pomisliću da imaš nešto protiv žena , pa ih ovako "razgolićene"-bez šminke postavi... :D
Ljuska_u_BaklaFi

#19 Re: Lijepa žena, tuđa žena!

A to mene znachi zayebavaaaa ljepota i stavovi.... hvala vam shto sad znam zbog chega sam sama, prosvjetitelji moji :lol: :lol: :lol: Salu na stranu, ima jako puno na oko neuglednih ljudi, ali jako sarmantnih.... ima ono nesto zbog cega ih zelite blizu. Takodje ima dosta izuzetnih osoba koje se iz ovog ili onog razloga zapuste, pa treba duboko kopat do prave ljepote :D I licno mislim da svi koji pretjeruju sa vanjskim izgledom, pokusavaju time kompenzirati neke druge nedostatke :run:
pici

#20 Re: Lijepa žena, tuđa žena!

Post by pici »

iz dna duše wrote:
pici wrote:Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Eh Pici, ako ne staviš i koje muško "prije i posle", pomisliću da imaš nešto protiv žena , pa ih ovako "razgolićene"-bez šminke postavi... :D

ma vjeruj mi nemam ništa protiv...dapaČe ja bih i s lijevu i s desnu stranu opajdario pa makar :mrgreen:
black

#21 Re: Lijepa žena, tuđa žena!

Post by black »

Ljuska_u_BaklaFi wrote:A to mene znachi zayebavaaaa ljepota i stavovi.... hvala vam shto sad znam zbog chega sam sama, prosvjetitelji moji :lol: :lol: :lol:
jakako,kad nece drugi morash se sama po(h)valiti :mrgreen:
Zoya

#22 Re: Lijepa žena, tuđa žena!

Post by Zoya »

Nije nam lahko, sto jes jes :oops:
Ljuska_u_BaklaFi

#23 Re: Lijepa žena, tuđa žena!

Ah sta cu black, navikla u se i svoje kljuse, samo da mi kljuse ne krepa od kakve gripe :lol:
Last edited by Ljuska_u_BaklaFi on 11/12/2009 14:26, edited 1 time in total.
black

#24 Re: Lijepa žena, tuđa žena!

Post by black »

Zoya wrote:Nije nam lahko, sto jes jes :oops:
slazem se, nije nam nimalo lahko :mrgreen:
black

#25 Re: Lijepa žena, tuđa žena!

Post by black »

Ljuska_u_BaklaFi wrote:Ah sta cu black, navikla u se i svoje kljuse, samo da mi kljuse ne krepa od kakve gripe :lol:
nemoj ga samo plaho tovariti :mrgreen:
Post Reply