Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
@sceph Drogba je Tiiito,a ne mitraljezac
Nego da li ima gdje prenosa,ja gledao na P2P,gdje svasta nesto prenose ,ali nema africkog kupa.Da li neko zna gdje se moze gledati
Unaprijed hvala
Preminuo rezervni golman Togoa ja bih ovo odma otkazao, u cemu je sad svrha igrati u takvim uslovima a jos su pale i mrtve glave. Ima i vaznijih stvari od fudbala.
scheph wrote:Preminuo rezervni golman Togoa ja bih ovo odma otkazao, u cemu je sad svrha igrati u takvim uslovima a jos su pale i mrtve glave. Ima i vaznijih stvari od fudbala.
Pa ovaj komentator (Arsenal-Everton) kaže da su ranjeni igrači van životne opasnosti
Tragicno,citam uprkos ovome zele da se odrzi obaj aficki kup.Po meni to je van pameti.U zemlji koja je na rubu rata i gdje ti niko ne garantira sigurnost.Ako imaju imalo solidarnosti sa kolegama nece biti kupa.
Tuzno
Ovde je najvise kriv Togoanski fudbalski savez. Ne mogu vjerovat da su pustili svoju reprezentaciju da ide kroz ta podrucja autobusom jer takvi teroristi nisu normalni. Usput Togo je pravo udaljen od Angole i ne mogu shvatiti razlog da idu tako daleko autobusom.
Ma kakav Afrika, juzno od Tunisa je sve nesigurno do bola. Africki Kup Nacija je mocno gledati jer tu ima startova za haj zdra'o, ima svega, ali dati Angoli gdje je i dalje haman ratno stanje je van svake pameti.
Vidjecemo sta ce biti na SP u JAR. Bojim se da dosta raje ne izvrsi kolektivni harakiri, slusajuci one uzasne trube.
Puno je kontradiktornih informacija oko Togoanske reprezentacije.Predsjednik porucuje da se odmah i neizostavno vrate kuci,a igraci zele da igraju u cast svojih poginulih drugova.Ne znam ovo je sve suludo.Igrati utakmice u jednoj zemlji i provinciji gdje su ratni uslovi i gdje su gerilci upozoravali da ce napasti na fudbalere ukoliko se bude igralo u njihovoj provinciji i da ce ponovo napasti.Ukoliko Togo bude igrao ja sam uz njih svim srcem zbog pokazane hrabrosti i ponosa,mada mislim da je najpametnije da se africki kup odlozi ili dodjeli nekome ko bi to mogao organizovati.
Point. wrote:Ma kakav Afrika, juzno od Tunisa je sve nesigurno do bola. Africki Kup Nacija je mocno gledati jer tu ima startova za haj zdra'o, ima svega, ali dati Angoli gdje je i dalje haman ratno stanje je van svake pameti.
Vidjecemo sta ce biti na SP u JAR. Bojim se da dosta raje ne izvrsi kolektivni harakiri, slusajuci one uzasne trube.
Zbog protesta velikih repki na trubace,FIFA je zabranila unosenje truba na utakmice sp.
scheph wrote:Angola - Mali 4:4!!!! Angola vodila 4:0 do 79. minute e ovo nisam nikad vidio, ovo mogu samo ludi Afrikanci, bravo MALIIIII Kanute CAR!
aaaa ne mogu vjerovat . Ja prekino gledanje kod 2:0 na poluvremenu . Doduše vidjeh maloprije golove, ali pravo mi žao što nisam gledo vjerovatno najluđe 2. poluvrijeme u historiji fudbala .
scheph wrote:Angola - Mali 4:4!!!! Angola vodila 4:0 do 79. minute e ovo nisam nikad vidio, ovo mogu samo ludi Afrikanci, bravo MALIIIII Kanute CAR!
aaaa ne mogu vjerovat . Ja prekino gledanje kod 2:0 na poluvremenu . Doduše vidjeh maloprije golove, ali pravo mi žao što nisam gledo vjerovatno najluđe 2. poluvrijeme u historiji fudbala .
ovo je nesto najludje sto sam gledao u zivotu...Historijska utakmica vec sada ulazi u Ginisovu knjigu...navijao sam za Mali, inace na ovom prvenstvu imaju Keitu, bracu Sissoko, Kanoute, Traore, Diarra... i 80. minuta igraju katastrofalno i samo najednom ubacuju u petu Angolci se izgubili ja jos nemogu da dodjem sebi jbt kakva utakmica!
sad mogu slobodno da prekinu prvenstvo jer najbolja utakmica se vec odigrala, cisto sumnjam da ce biti ijedna blizu kao ova...Mali ide sad do kraja!