hmmm ovako kad razmilism sta mi je sve zao kupit...ispadne da cicijam..na sebi narocito
od plate uspijem kupiti po neku sitnicu tipa sminke...nekih osnovnih potrepstina...
majicu sam danas kupila sebi i sestri za bajram..ne mogu da ne kupim i njoj jer je student..i vecinom ako kupujem sebi volim i njoj
inace ne znam kad sam zadnji put kupila neki odjevni predmet..jbg..moram cuvati pare za novu..ili neku drugu priliku a uvijek ima nesto..
vecinu para...ne vecinu - SVE..ugl. potrosim na neke poklone i na izlaske ...
uvijek nekome rodjendan..pa neka godisnjica pa nesto..
nekako mi je puno lakse potrositi na druge nego na sebe..nije mi zao dati ni neku vecu sumu za neku majicicu ako je poklanjam..ali ako sebi kupujem..zao mi dat 30KM ..uzas..
tako i sa izlascima..jos i ne pijem

..pokusavam biti totalno ravnopravna s momkom...a na to ode dosta para..
ne izlazimo po nekim fensi mjestima...ni po vecerama..al jbg...hajmo jest nesto poslije posla..hajmo na kafu...hajmo na kolac..i nabere se da te glava zaboli..
ne znam kako vi ali meni je vise muka od izlazaka kontajuci sta smo sve mogli uraditi s tom lovom..i ja i on...a jok sva desavanja su u sarajevu
mislila sam da ce biti drugacije kd zavrsim fax i zaposlim se...al imam osjecaj da bas sad imam manje para nego kad sam bila student..

a odgovor na temu...zao mi je dati pare na sve gluposti koje ne vrijede tih para...od precijenjene odjece do sminke i kafica i fast foodova koji vam uvaljuju hamburger za 5KM