nije ba, taman jeGlobus wrote:Zar nisi vec ogroman ?enisss wrote:skup je to sport...ali i nezahvalan jer jako brzo izgubis ono sto si stvarao mjesecima pa i godinama..znam iz iskustva......no...sto se tice samih vjezbi i testosterona..to je 100% istina...jer nema rasta misica bez testosterona....a vjezbe u kojima se on najvise luci su bas cucanj i mrtvo dizanje...ovo mrtvo dizanje najvise pogadja kompletno tijelo jer tu radi negdje oko 67% svih misica tijela..tako da bi je svakome preporucio ko se ovim bavi..po pitanju ishrane...ja takodje jedem puno piletinu....odgovara mi jednostavno i zbog cijene a i zbog ukusa...i prije sam je mogao jesti svaki dan...ne uzimam nikakve proteine jer i nemam potrebe zaista...nemam namjeru da izgledam sad nesto ogroman pretjerano iako imam 103kg i 195cm
)))))
pozzz![]()
Teretana
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- Cholina_Lokica
#26 Re: Teretana
-
enisss
#27 Re: Teretana
vaga moze da prevari ako imas masnih naslaga i ako krenes u teretanu jer ces sigurno dobiti misicne mase a izgubiti salo..naravno uz kardio trening....tako da recimo kasnije mozes da imas vise kila a da izgledas mrsavije 
- Daphna
#28 Re: Teretana
Kad završimo ovaj ciklus pa kad nas burek vidi, ima da padne na guzicuDile wrote:daphy ba de malo vise entuzijazmaburek_in_space wrote:Daphna wrote:
I već razmišljamo o odustajanjuNo, kao što rekoh izdržat ću bureku u inat pa kad bi me mrtvu iznijeli iz teretane
![]()
Plafon 21 trening.
Još kad enissss reče za salo
-
enisss
#29 Re: Teretana
ne ocekujte napredak brzo....
...onima koji imaju vise masnih naslaga preporucio bi neki fat burner...da je kvalitetan naravno....uz njega ide dosta brze..ne morate ni ici u teretanu... dovoljno je da radite cardio trening...imam druga koji je izgubio 7 kg za mjesec dana uz taj fat burner...extra stvar
pozz
pozz
-
callmethebreeeze
#30 Re: Teretana
dizemo, dizemo. redovno.burek_in_space wrote:Hajmo malo up ovu temu, jeste li ovo prestali dizati, ili samo shutite?!
- Baltazar_khan
#32 Re: Teretana
Kad smo kod fat burnera...enisss wrote:ne ocekujte napredak brzo.......onima koji imaju vise masnih naslaga preporucio bi neki fat burner...da je kvalitetan naravno....uz njega ide dosta brze..ne morate ni ici u teretanu... dovoljno je da radite cardio trening...imam druga koji je izgubio 7 kg za mjesec dana uz taj fat burner...extra stvar
![]()
pozz
Ima li ko od vas iskustva sa Efedrinom
- burek_in_space
#33 Re: Teretana
Chime se ti sve "udarash" crni Baltazare?!Baltazar_khan wrote:
Kad smo kod fat burnera...
Ima li ko od vas iskustva sa Efedrinom![]()
- burek_in_space
#34 Re: Teretana
Koji ciklus, od 21 treninga?!Daphna wrote:
Kad završimo ovaj ciklus pa kad nas burek vidi, ima da padne na guzicu![]()
![]()
Još kad enissss reče za saloboli me briga što ću biti 5 kg teža, samo da se riješim jastučića
- Baltazar_khan
#35 Re: Teretana
udaram se macolom zbog većeg motiva kod treningaburek_in_space wrote:Chime se ti sve "udarash" crni Baltazare?!Baltazar_khan wrote:
Kad smo kod fat burnera...
Ima li ko od vas iskustva sa Efedrinom![]()
![]()
Pitam za efedrin, jer mi je haver to koristio ljeti, htio je da izgubi koju kilu oko struka
Uzima se pola tablete sat prije treninga, sa kafom, red bullom, ili nekim drugim energetskim pićem.
Rizično je za one koji imaju slabo srce
Al se zato topiš ko kockica leda na vrelom tijelu Selme Bajrami
- burek_in_space
#36 Re: Teretana
Otprilike, to shto si naveo je sasvim dovoljno, ako si spreman rizikovati srchane tegobeBaltazar_khan wrote:
udaram se macolom zbog većeg motiva kod treninga![]()
Pitam za efedrin, jer mi je haver to koristio ljeti, htio je da izgubi koju kilu oko struka![]()
Uzima se pola tablete sat prije treninga, sa kafom, red bullom, ili nekim drugim energetskim pićem.
Rizično je za one koji imaju slabo srce![]()
Al se zato topiš ko kockica leda na vrelom tijelu Selme Bajrami![]()
Postajesh motivisaniji za trening, a i agresiva te drma lijep vremenski period.
Nisam nikad koristio, ali znam par njih koji jesu, i tad su i zaradili najvishe krivichnih prijava.
- Baltazar_khan
#37 Re: Teretana
Ma ja, spuca te adrenalin sličan onom kad probaš bungy jumpingburek_in_space wrote:
Otprilike, to shto si naveo je sasvim dovoljno, ako si spreman rizikovati srchane tegobe![]()
Postajesh motivisaniji za trening, a i agresiva te drma lijep vremenski period.![]()
Nisam nikad koristio, ali znam par njih koji jesu, i tad su i zaradili najvishe krivichnih prijava.
-
enisss
#38 Re: Teretana
ovaj moj drug je uzimao xenadrine i znam da taj xenadrine sadrzi i efendrin i ostale stvari koje su potrebe da se ubrza metabolizam i da se aktiviraju masti....e sad...to za srce je istina jer cini mi se da tokom uzimanje tog fat burnera pritisak se malo povisi..a i dobijes puno snage jer se te masti oslobadjaju...to je normalna reakcija...no nije toliko opasno ako se pazis i ako znas sta radis....na ovom forumu svima bi ipak preporucio da pokusaju raditi bez tih fat burnera...moze se puno toga uraditi..naravno treba vise vremena al ipak zdravije je i sigurnije....
najbolja preporuka je da se trci ujutro na prazak zeludac...tada se najvise masti osobadja..a i naravno poslije teretane da se ide na trcanje jer je tada efekat duplo bolji i duzi....ne znam sad tacno ali ako trcite nekih pola sata..slijedecih 5-6 sati ce se masti topiti no ako trcite poslije teretane otprilike nekih narednih 12 sati poslije se gube masti....
najbolja preporuka je da se trci ujutro na prazak zeludac...tada se najvise masti osobadja..a i naravno poslije teretane da se ide na trcanje jer je tada efekat duplo bolji i duzi....ne znam sad tacno ali ako trcite nekih pola sata..slijedecih 5-6 sati ce se masti topiti no ako trcite poslije teretane otprilike nekih narednih 12 sati poslije se gube masti....
- Baltazar_khan
#39 Re: Teretana
Ma ja, sve drugovi uzimaju

- Cholina_Lokica
#40 Re: Teretana
nemoj toliko sumnjati u nasburek_in_space wrote:Koji ciklus, od 21 treninga?!Daphna wrote:
![]()
Još kad enissss reče za saloboli me briga što ću biti 5 kg teža, samo da se riješim jastučića
![]()
- Daphna
#41 Re: Teretana
Pa sad... Teško da za mjesec dana početnik može odraditi 21 treningDile wrote:nemoj toliko sumnjati u nasburek_in_space wrote:Koji ciklus, od 21 treninga?!Daphna wrote:
![]()
![]()
- Cholina_Lokica
#42 Re: Teretana
ma bjez ba, on bi nas sad da mi odmah pocnemo svaki dan trenirati, da umremo od treniranja... 
- burek_in_space
#43 Re: Teretana
Sve si u pravu, a ja bih dodao josh - ako zhelish da se masti tope, neophodno je dostici odredjeni puls, koji iznosi 130 -150 otkucaja u minuti, i minimum 20 minuta da traje dzoging, a neki kazhu i 30 minuta.enisss wrote:ovaj moj drug je uzimao xenadrine i znam da taj xenadrine sadrzi i efendrin i ostale stvari koje su potrebe da se ubrza metabolizam i da se aktiviraju masti....e sad...to za srce je istina jer cini mi se da tokom uzimanje tog fat burnera pritisak se malo povisi..a i dobijes puno snage jer se te masti oslobadjaju...to je normalna reakcija...no nije toliko opasno ako se pazis i ako znas sta radis....na ovom forumu svima bi ipak preporucio da pokusaju raditi bez tih fat burnera...moze se puno toga uraditi..naravno treba vise vremena al ipak zdravije je i sigurnije....
- Daphna
#44 Re: Teretana
Ma klasična navlakuša draga moja! Hoće da odustanemo poslije 10 dana i da kaže da je bio u pravuDile wrote:ma bjez ba, on bi nas sad da mi odmah pocnemo svaki dan trenirati, da umremo od treniranja...
- burek_in_space
#45 Re: Teretana
Vi to mozhete, vi to zhelite....ali zashto?!Daphna wrote:Ma klasična navlakuša draga moja! Hoće da odustanemo poslije 10 dana i da kaže da je bio u pravuDile wrote:ma bjez ba, on bi nas sad da mi odmah pocnemo svaki dan trenirati, da umremo od treniranja...![]()
Malo sutra! Hajde spremaj se sad, psihički
Bolje lezhati zavaljena u fotelju i gledati film, nego bez ikakve potrebe naprezati svoje mishice.
- Daphna
#46 Re: Teretana
Pa baš zbog boldiranogburek_in_space wrote:Vi to mozhete, vi to zhelite....ali zashto?!Daphna wrote:Ma klasična navlakuša draga moja! Hoće da odustanemo poslije 10 dana i da kaže da je bio u pravuDile wrote:ma bjez ba, on bi nas sad da mi odmah pocnemo svaki dan trenirati, da umremo od treniranja...![]()
Malo sutra! Hajde spremaj se sad, psihički
![]()
Bolje lezhati zavaljena u fotelju i gledati film, nego bez ikakve potrebe naprezati svoje mishice.
- burek_in_space
#47 Re: Teretana
Iskreno, i nije.Daphna wrote: Pa baš zbog boldiranogMi nismo ordinary klix... Nećemo "pumpati" svoje mišiće do besvijesti već ih samo malo dotjerati u red! Nije vam drago vidjeti definisane mišiće god djevojke, zategnutu guzu i tome slično? A uz sve to, zdravo je trenirati
Zategnuta guza ok, ali nishta pretjerano.
Prirodno je najbolje.
- Daphna
#48 Re: Teretana
Upravo se vraćamo prirodnomburek_in_space wrote:Iskreno, i nije.Daphna wrote: Pa baš zbog boldiranogMi nismo ordinary klix... Nećemo "pumpati" svoje mišiće do besvijesti već ih samo malo dotjerati u red! Nije vam drago vidjeti definisane mišiće god djevojke, zategnutu guzu i tome slično? A uz sve to, zdravo je trenirati
Zategnuta guza ok, ali nishta pretjerano.
Prirodno je najbolje.
Javimo se mi poslije treninga opet
- Loulou
#49 Re: Teretana
Ja sam ovo koristilaBaltazar_khan wrote:Kad smo kod fat burnera...

E, sad... Nisam bila dosljedna, pa o nekom pravom učinku i ne mogu govoriti, ali definitvno je enrgizeer tj. daje dodatnu energiju pa se lakše se vježba.
Moje iskustvo, pri tom, nije vezano za vježbanje u teretani.
-
callmethebreeeze
#50 Re: Teretana
ja sam pojeo dva tanjira graha i komad kolaca. evo se slijeze po sata, pa odoh noge trenirati. juce sam ledja. ne koristim nista vise, cak ni proteinski prah. samo prirodno.