Coca-Cola wrote:
Sta je za tebe primitivac, mozda neki mladic ili djevojka koja zeli da se opusti i luduje noci dok je gospodin onaj ko non-stop za internetom sjedi i trazi svoje istomisljenike jer ce ih slabo naci u nekoj diskoteci/kaficu?
...a svi je znamo i vecina je obozava, to moras priznati. Cak i ti koji je mrzis, inace se nebi javljao na ovu temu.
CECA CARICA

Coca Colo, ti si mi neako vise Cecino kolo zaigrao, objasni mi sto te vise impresionira njen zivot ili djelo? Ili tjelo? Hahahaha
Koristis termin obozavati, vjerojatno nisi svjestan intenziteta istog?! No so obziorm na sustav vrijednosti koji ako eventualno i postoji u nekom tvom sklopu, zao mi je upotrijebiti izraz mentalnom, mislim da ju mozda cak i obozavas. No ne zelim te vrijedjati. Milsim da si sam sebi dovoljan. Sala.
Ja je osobno ne mrzim, jer da bi nekoga mrzio moras ga voljeti, granica ljubavi i mrznje nije jasna, i ne slusam njenu muziku ali se ipak javljam na ovu temu. Glede istomisljenika? Ja iskreno sumnjam da bih nasao istomisljenike na Cecinom koncertu, zato na takva mjesta i ne idem. Ti istomisljenici sa Cecinog koncerta (barem veliki dio njih) poharao je Hrvatsku i Bosnu. A sto se tice istomisljenika, zna se gdje se i zasto ide i s kojom namjerom! Pa ne ides na nogometnu utakmicu razmenjivat knjige!? Valjda. No, svega ima u vrtu Gospodnjem.
Stoga prijatelju/ice, slusaj ti i dalje svoju Cecojku, uzivaj u njoj, idi na njene koncerte a nemoj Internetom trazit istomisljenike a pogotovo ne sebi uzimati za pravo upustati se u debate s ozbiljnim ljudima. Hahahahahahahah
Veselo je tebi.....