CECA

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

H2SO4

Post by H2SO4 »

jezd wrote:
winetou wrote:Ceca je ljepša od Severine :D

ma do djavola s integritetom i ostalim sranjima......podero bi ih obadvije ko svinja masan dzak. ni feninga im ne bi uzo.....

pogledaj ti ovu pichetinu

Image
Image
Image
Image
Image

Image
Image
Image
Image
Image

jezd,mozda da otvoris temu:

"Dvije najvece balkanske kurave"
:D
k_kanji

Post by k_kanji »

Bezeeeee teme.... odkud njih da nadzete... kur\/e obadvije a ceca posebno kako mozete samo o njoj pricati i njoj dati ime jedne teme.... neznam sta je vama u glavi jel silikoni i guzica snase il ono sto je ta snasa nama bosancima cinila u toku rata... stvarno smo nisko pali...
nostalgicar

Post by nostalgicar »

winetou wrote:Ceca je ljepša od Severine :D
Upravu si,ali Severina je bolja glumica od Cece :D
metal_rules_cura

Post by metal_rules_cura »

imigrant wrote:Halo sepultura!
Ne seri majke ti!
Zali Boze prostora za ovakve tupane!
04121955

Post by 04121955 »

Gdje su ove popzirale :?
Cini se u Amsterdamu u Crvenoj cetvrti.
redar

Post by redar »

Pozzz

He.

Zene pjevaju o ljubavi a vama se cuna dize?! Guzili bi krkani...
Samo jos jedan u nizu dokaaza da razmisljamo toalno drugacije od pripadnica ljepseg pola.
Zbog istih razloga i idete na njihove koncerte, ne bi li vodili gacice d anije slucajno obrijala bikini liniju.

Mrzim ovakve vasarske cane samo jos ina Indira fali.

Eto vidite kako je i Brena slavo zavrsila isto kako je i pocela.
Poljevala se pivom na "koncertima" po Austriji i Njemackoj.

Iz istih razloga (eroticnosti) i Britney Spears , J .L.je postale zaijezde.

One broje lovu a vi derite dlanove krkani jedni..

:lol: :lol: :lol:
Coca-Cola

Post by Coca-Cola »

Ceca, sta da vam kazem, nijedan Bosnjak nece priznati da je slusa a da nepricam da je voli. Ali skoro svaki zna njene pjesme i skoro svaki se bar jedanput uz njezinu muziku napio, i neku trebu pokupio.
Ali nijedan to nece priznati. :-)
Himera

Post by Himera »

Za info i da se malo pozanimate svi oni BOŠNJACI koji je volite i slušate:KUČKA tukla,šišala,pržila strujom,vodila kupleraj i izživljavala se nad nevinim ženama Sanskog Mosta dok joj je ona stoka od čovjeka harala,krala i palila po tom kraju pa se sad umislite.

SEVDAH RUUUUUULLLLLLLLEEEEEEEEEEEEEEEZZZZZZZZZZZZZZZZZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bosniaque

Post by bosniaque »

Himera wrote:Za info i da se malo pozanimate svi oni BOŠNJACI koji je volite i slušate:KUČKA tukla,šišala,pržila strujom,vodila kupleraj i izživljavala se nad nevinim ženama Sanskog Mosta dok joj je ona stoka od čovjeka harala,krala i palila po tom kraju pa se sad umislite.

SEVDAH RUUUUUULLLLLLLLEEEEEEEEEEEEEEEZZZZZZZZZZZZZZZZZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

eeee drug moj, nashim primitivcima je teshko nesta objasniti, pogotovo nashim droljama sto je slusaju! :roll:
Jaranuopancima

Post by Jaranuopancima »

Bolja je severina od cece!
Coca-Cola

Post by Coca-Cola »

bosniaque wrote: eeee drug moj, nashim primitivcima je teshko nesta objasniti, pogotovo nashim droljama sto je slusaju! :roll:
Sta je za tebe primitivac, mozda neki mladic ili djevojka koja zeli da se opusti i luduje noci dok je gospodin onaj ko non-stop za internetom sjedi i trazi svoje istomisljenike jer ce ih slabo naci u nekoj diskoteci/kaficu? A ja zaista neznam, kako ti definiciju drolje nadje pa si upostavio da iskljucivo najgore cure Cecu slusaju.

Ukus je ukus, a kao sto sam rekao nijedan od nas nece priznati da je slusa, bar ne javno, a svi je znamo i vecina je obozava, to moras priznati. Cak i ti koji je mrzis, inace se nebi javljao na ovu temu.

CECA CARICA :D :D :D
gulanfer_

Post by gulanfer_ »

Coca-cola, imas GA ti pravo u jednu ruku! :D
CROCOP

Post by CROCOP »

Ne bi me zacudilo da napuni stadion Kosevo i to dva dana za redom. A ni Zagreb ne bi bio daleko. Mislim da se nitko ne bi sjetio kako su vas trupe njenog muza, velikog srpskog junaka, mozda najveceg (hahahaha) nakon Kraljevica Marka sad vec pokojnog Zeljka Raznjatovica Arkana, gazile 5 godina. Iz zahvalnosti prema njemu i svemu sto je ucinio za Neovisnu BiH i Hrvatsku, i dalje slusajte Cecu i uzivajte u svim njenim blagodatima. Kako glazbenim tako i tjelesnim. Jadno. Moralne vrijednosti, principi dragi moji Cecoljupci (ovo se odnosi samo na Bosnjake i Hrvate) su vam NULA.
Himera

Post by Himera »

CROCOP wrote:Ne bi me zacudilo da napuni stadion Kosevo i to dva dana za redom. A ni Zagreb ne bi bio daleko. Mislim da se nitko ne bi sjetio kako su vas trupe njenog muza, velikog srpskog junaka, mozda najveceg (hahahaha) nakon Kraljevica Marka sad vec pokojnog Zeljka Raznjatovica Arkana, gazile 5 godina. Iz zahvalnosti prema njemu i svemu sto je ucinio za Neovisnu BiH i Hrvatsku, i dalje slusajte Cecu i uzivajte u svim njenim blagodatima. Kako glazbenim tako i tjelesnim. Jadno. Moralne vrijednosti, principi dragi moji Cecoljupci (ovo se odnosi samo na Bosnjake i Hrvate) su vam NULA.

Dobra ti ova COPE :P :P :P Da vidiš danas belaja u Ljubljani narod ko šašav navalio na trgovine i agencije da što brže ujagme karte za cecin koncert(u ti j...m ovo dođe ko reklama ne znam smi l se :oops: :oops: :oops: ) A to sve zbog toga što je kučka navratila na putu za srbiju pa dala intrvju.Najviše naša raja a sa njima slovenci ispitivali za karte :-) :-) :-)
rajvosa

Post by rajvosa »

E jebi ga
rajvosa

Post by rajvosa »

rajvosa wrote:E jebi ga

Hocu reci jebimo je
04121955

Post by 04121955 »

Za tvoju informaciju u Sloveniji zivi vise od 50% Slovenaca srpskog porijekla, pa je logicno da je i tamo popularna ( ne sigurno kod pravih Slovenaca). :-x
wanderer

Post by wanderer »

04121955 wrote:Za tvoju informaciju u Sloveniji zivi vise od 50% Slovenaca srpskog porijekla, pa je logicno da je i tamo popularna ( ne sigurno kod pravih Slovenaca). :-x
A koliko ce joj tek otici Japanaca srpskog porijekla kad ode u Okinawu...

Srbija do Tokija! :lol:
CROCOP

Post by CROCOP »

Coca-Cola wrote: Sta je za tebe primitivac, mozda neki mladic ili djevojka koja zeli da se opusti i luduje noci dok je gospodin onaj ko non-stop za internetom sjedi i trazi svoje istomisljenike jer ce ih slabo naci u nekoj diskoteci/kaficu?
...a svi je znamo i vecina je obozava, to moras priznati. Cak i ti koji je mrzis, inace se nebi javljao na ovu temu.

CECA CARICA :D :D :D
Coca Colo, ti si mi neako vise Cecino kolo zaigrao, objasni mi sto te vise impresionira njen zivot ili djelo? Ili tjelo? Hahahaha
Koristis termin obozavati, vjerojatno nisi svjestan intenziteta istog?! No so obziorm na sustav vrijednosti koji ako eventualno i postoji u nekom tvom sklopu, zao mi je upotrijebiti izraz mentalnom, mislim da ju mozda cak i obozavas. No ne zelim te vrijedjati. Milsim da si sam sebi dovoljan. Sala.
Ja je osobno ne mrzim, jer da bi nekoga mrzio moras ga voljeti, granica ljubavi i mrznje nije jasna, i ne slusam njenu muziku ali se ipak javljam na ovu temu. Glede istomisljenika? Ja iskreno sumnjam da bih nasao istomisljenike na Cecinom koncertu, zato na takva mjesta i ne idem. Ti istomisljenici sa Cecinog koncerta (barem veliki dio njih) poharao je Hrvatsku i Bosnu. A sto se tice istomisljenika, zna se gdje se i zasto ide i s kojom namjerom! Pa ne ides na nogometnu utakmicu razmenjivat knjige!? Valjda. No, svega ima u vrtu Gospodnjem.
Stoga prijatelju/ice, slusaj ti i dalje svoju Cecojku, uzivaj u njoj, idi na njene koncerte a nemoj Internetom trazit istomisljenike a pogotovo ne sebi uzimati za pravo upustati se u debate s ozbiljnim ljudima. Hahahahahahahah
Veselo je tebi.....
BECHO

Post by BECHO »

04121955 wrote:Za tvoju informaciju u Sloveniji zivi vise od 50% Slovenaca srpskog porijekla, pa je logicno da je i tamo popularna ( ne sigurno kod pravih Slovenaca). :-x
Jesul i Pompeji bili vecinski srpski narod? :D
hananah

Post by hananah »

Bechooooooo odi moje lijepe :) :-) :-) :-) :-)
BECHO

Post by BECHO »

Jel to ona Ceca sto nosa ogrlice i nakit silovanih i ubijenih Bosnjakinja?! Dati pare cetnikuri je isto kao i polozit cvijece na Hrakanov grob! Gori ste vi koji slusate taj ljudski sljam..
BECHO

Post by BECHO »

hananah wrote:Bechooooooo odi moje lijepe :) :-) :-) :-) :-)
O, pa djesi ti meni Hanicak? jesil ziva? :)
hananah

Post by hananah »

:-) :-) :-) :-)
neshto

Post by neshto »

vjerujte mi da mi je zivotna zelja da odem na cecin koncert.
a onda tamo nekad pred kraj koncerta je prekriju bijelim carsafom i nama u publici podjele po 10 bilijarskih kugli i....
joj kako bi lijepo bilo...
Post Reply