Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
tuzlak-x wrote:
prikrivanje istine.
poturen civil umjesto policajaca koji su pucali i onda po dogovoru ispario. nista neocekivano.
sad pogotovo sam siguran i vjerujem hordama da je bila sacekusa.
naravno da je bila sačekuša, naravno da je pucala policija a poturen civil, naravno da je sve bilo organizovano,
još samo da saznamo zašto su, ako jesu, navijači sarajeva počeli nerede,
ako i nisu, zašto ih je dole otišlo pet puta više nego obično.
cekali su da stanu protesti da bi objavili kako je tip pobjegao.. nikad ga vise nece naci.. a navijaci se vise nece okupljati... e jebu nas zestoko i smiju nam se u brk
gold'n'brown wrote:I kazu zasto sumnjamo u policju HNK
Halo halo HNK je Mostarski kanton Siroki Brijeg je ZHK sto ce reci zapadno-hercegovacki kanton, policija u Mostaru ti je Pola-pola a tamo gore u DRUGOM kantonu su sve sami hrvati....nako samo reda radi da se zna o cemu se prica......
kakve veze ima hnk sa ovim?
ja znam da ce sada biti blokade sarajeva i da ce to vjerovatno potrajati, ali nek malo razmisle sta ce uraditi sa tim. zagorcat ce zivote svojih sugradjana. u autobuse i u listicu na proteste ispred policije ili ispred njihovog ministarstva unutarnjih poslova, ne znam gdje je sjediste da li u ljubuskom mozda.
Bas tako I ja razmisljam na ovaj nacin kako procitah ovu podmuklost, idiotizam, fuuuuuuuuuuuuuuj Otici tamo gdje se sve dogodilo i GNJIDE raskrinkati.
Halo halo HNK je Mostarski kanton Siroki Brijeg je ZHK sto ce reci zapadno-hercegovacki kanton, policija u Mostaru ti je Pola-pola a tamo gore u DRUGOM kantonu su sve sami hrvati....nako samo reda radi da se zna o cemu se prica......
Znaci to je kao na 0:16 sekundi ovog klipa gdje je ovaj momak sa 'pistoljem' zasto se na 0:16 sekundi ovog klipa i ove slike, sporedne licnosti nalaze na drugim pozicijama nego na slici... Photoshop, nekoga 'pametnog'? Znaci u jednom trenutku mozete vidjeti i Muhameda Alaima kako izlazi iz stadiona te se kasnije vraca sa jednim povrijedzenim navijacem unutar stadiona...
Last edited by Ce-de-vi-ta on 06/10/2009 10:51, edited 1 time in total.
Ali dragi ljudi, nema svrhe da se jos više muci ovaj vec jadni narod u sarajevu novim blokadama ulica.. Oni koji su željni blokada zasto uz pratnju policije ne idu u široki pa njima tamo ne blokiraju ulice i od njih ne traže odgovore... Nikako mi ne ide u glavu kako volimo sami sebe uništavat...
notabene wrote:Ali dragi ljudi, nema svrhe da se jos više muci ovaj vec jadni narod u sarajevu novim blokadama ulica.. Oni koji su željni blokada zasto uz pratnju policije ne idu u široki pa njima tamo ne blokiraju ulice i od njih ne traže odgovore... Nikako mi ne ide u glavu kako volimo sami sebe uništavat...
U pitanju je indolencija nase vlasti i vecine naroda koji posmatra kao da se nista nije desilo, jer misle "ma suti meni je dobro".
Halo gdje su sada svi ovi "kvazi moralisti" koji su pokusali nas optuziti za desavanje u sirokom
Gdje su sada svi oni koji nisu vjerovali u povezanost policije iz Sirokog sa cijelim dogadajem
Gdje su sada svi oni koji nisu vjerovali da je policija pucala na nas.
Gdje su sada ovi ...ma u stvari gadite mi se svi.....!!!!!!!!!!!!
Pobjegao iz zatvora HAHAHAHAHAHAAHHHAHAAHH,smijem se ...a place mi se
U pitanu je to sto ima ljudi koji su primorani da rade po 16 sati i dnevni posao im nalaže da po nekoliko puta moraju da idu sa kraja grada na drugi kraj, ti ljudi, LJUDI OVOGA GRADA, OBICNI LJUDI SAMO ŽELE DA NORMALNO ŽIVE I DA PREHRANE SVOJU PORODICU. Naravno da mi je žao momka i od bijesa ne mogu nista više da kažem, ali ne mogu podnijeti cinjenicu da se u širokom ljudi normalno šecu i obavljaju svoje poslove dok drugi nisu u stanju da na vrijeme stignu na posao.... Opet se sve vraca ovom narodu, nikako mi nije jasno...
Ce-de-vi-ta wrote:Pazite ovo http://ww.bitno .ba/vijesti/bosna-i-hercegovina/i-navijaci-sarajeva-s-pistoljem-u-rukama
Znaci to je kao na 0:16 sekundi ovog klipa gdje je ovaj momak sa 'pistoljem' zasto se na 0:16 sekundi ovog klipa i ove slike, sporedne licnosti nalaze na drugim pozicijama nego na slici... Photoshop, nekoga 'pametnog'? Znaci u jednom trenutku mozete vidjeti i Muhameda Alaima kako izlazi iz stadiona te se kasnije vraca sa jednim povrijedzenim navijacem unutar stadiona...
-LIBERO- wrote:Halo gdje su sada svi ovi "kvazi moralisti" koji su pokusali nas optuziti za desavanje u sirokom
Gdje su sada svi oni koji nisu vjerovali u povezanost policije iz Sirokog sa cijelim dogadajem
Gdje su sada svi oni koji nisu vjerovali da je policija pucala na nas.
Gdje su sada ovi ...ma u stvari gadite mi se svi.....!!!!!!!!!!!!
Pobjegao iz zatvora HAHAHAHAHAHAAHHHAHAAHH,smijem se ...a place mi se
Što ti se gade svi, pa ima masa diskutanata od početka vjeruju u verziju HZ.
Dobro jutro...
Ja fakat ne mogu da vjerujem da se ovakvo sto moglo desiti, pa hej - cuj pobjeci sudskoj policiji... svasta. ali stvarno svasta!
I sta covjek da sada misli??? Da li se za njim moze podici interpolova potjernica kao za onu dvojicu ubica?
I opet pojeo vuk magarca, po ko zna koji put, nazalost - ne posljednji!!!
Sve je ovo kaoruzan san ali nije san! fuj...
e stvarno u ovoj zemlji treba na prvom mjestu srediti policiju. Sramota je na prvom mjestu da stoje sa strane i puste "navijače" da se kamenjaju i biju, pa onda intervenišu samo prema gostujućim, a ovo da im ubica zduši je stvarno previše čak i za ovakvu vukojebinu poput BiH.
POLICIJA NAPOLJE! nek se vrate brate svojim orginalnim zanimanjima, metalostrugarstvu, frizeraju, mesarstvu itd. otjerate gamad iz policije
statix wrote:Mislim da bi slijedece trebalo biti da ubica bude uhapsen u Hrvatskoj kroz dan dva, kao i ubice Amara, ali nesto nisam siguran...
dvije razlicite stvari cak i da ga uhapse danas u hrvatskoj.
Naravno da su razlicite, samo dajem primjer kako uz dobru akciju moze biti uhvace u roku 24h, ali .......
moze on danas biti vidjen i lociran u hrvatskoj ali uhapsen nece biti jer je hrvatski drzavljanin, ako taj frajer uopste i postoji. ustvari mozda ce ga privesti, drzati 24 sata i to je to. nisam siguran da mu mogu i suditi za ovo u hrvatskoj.
kako sve ovo smrdi od samog pocetka sa nespretnim izjavama a ovo sada je vrhunac!!Cuj SAM SE PRIJAVIO I PRIZNAO UBISTVO,a onda pobjegao??Pa sto se prijavljivao,mogao je odmah pobjeci dok jos nisu skontali ko je.Ne znam sta bih rekao je li zalosno ili smjesno?U svakom slucaju u njihovu pricu nebi povjerovalo ni dijete od deset godina.Da su poglupi to sigurno stoji.
Sad se ja pitam sta je cilj svega ovoga?Mozda zele da izaovu bijes,osvetu i sukobe?Treba ipak ostati uzdrzan po ko zna koji put...
Nit je Knezovic ubio Vedrana, nit se predao, nit je bio uhapsen, nit je pobjegao. Ovo je podvala sirokobrijeske policije. Zasto bi se Knezovic uopste predavao - pa bjezao?
dvije razlicite stvari cak i da ga uhapse danas u hrvatskoj.[/quote]
Naravno da su razlicite, samo dajem primjer kako uz dobru akciju moze biti uhvace u roku 24h, ali .......[/quote]
moze on danas biti vidjen i lociran u hrvatskoj ali uhapsen nece biti jer je hrvatski drzavljanin, ako taj frajer uopste i postoji. ustvari mozda ce ga privesti, drzati 24 sata i to je to. nisam siguran da mu mogu i suditi za ovo u hrvatskoj.[/quote]
Po toj logici, svaki hrvat moze doci iz Hrvatske izvrsiti ubistvo u BiH, vratiti se i ne odgovarati za to.
Last edited by statix on 06/10/2009 10:39, edited 2 times in total.