Neredi u Širokom Brijegu vol.2

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
Banksy

#26 Re: UBICA POBJEGAO!!!!

Post by Banksy »

tuzlak-x wrote:
prikrivanje istine.
poturen civil umjesto policajaca koji su pucali i onda po dogovoru ispario. nista neocekivano.
sad pogotovo sam siguran i vjerujem hordama da je bila sacekusa.
naravno da je bila sačekuša, naravno da je pucala policija a poturen civil, naravno da je sve bilo organizovano,

još samo da saznamo zašto su, ako jesu, navijači sarajeva počeli nerede,

ako i nisu, zašto ih je dole otišlo pet puta više nego obično.

sve je dogovoreno.
Simply_Red

#27 Re: UBICA POBJEGAO!!!!

Post by Simply_Red »

cekali su da stanu protesti da bi objavili kako je tip pobjegao.. nikad ga vise nece naci.. a navijaci se vise nece okupljati... e jebu nas zestoko i smiju nam se u brk
mo77

#28 Re: UBICA POBJEGAO!!!!

Post by mo77 »

gold'n'brown wrote:I kazu zasto sumnjamo u policju HNK :-)
Halo halo HNK je Mostarski kanton Siroki Brijeg je ZHK sto ce reci zapadno-hercegovacki kanton, policija u Mostaru ti je Pola-pola a tamo gore u DRUGOM kantonu su sve sami hrvati....nako samo reda radi da se zna o cemu se prica......
ruzmarin

#29 Re: UBICA POBJEGAO!!!!

Post by ruzmarin »

karanana wrote:
kakve veze ima hnk sa ovim?

ja znam da ce sada biti blokade sarajeva i da ce to vjerovatno potrajati, ali nek malo razmisle sta ce uraditi sa tim. zagorcat ce zivote svojih sugradjana. u autobuse i u listicu na proteste ispred policije ili ispred njihovog ministarstva unutarnjih poslova, ne znam gdje je sjediste da li u ljubuskom mozda.

Bas tako :!: I ja razmisljam na ovaj nacin kako procitah ovu podmuklost, idiotizam, fuuuuuuuuuuuuuuj :x Otici tamo gdje se sve dogodilo :( i GNJIDE raskrinkati.
gold'n'brown

#30 Re: UBICA POBJEGAO!!!!

Post by gold'n'brown »

mo77 wrote:
Halo halo HNK je Mostarski kanton Siroki Brijeg je ZHK sto ce reci zapadno-hercegovacki kanton, policija u Mostaru ti je Pola-pola a tamo gore u DRUGOM kantonu su sve sami hrvati....nako samo reda radi da se zna o cemu se prica......
Mislio sam na ZHK, lapsus.
Ce-de-vi-ta

#31 Re: UBICA POBJEGAO!!!!

Post by Ce-de-vi-ta »

Pazite ovo http://ww.--- NO LINKS ---/vijesti/bosna-i-herc ... m-u-rukama

Znaci to je kao na 0:16 sekundi ovog klipa gdje je ovaj momak sa 'pistoljem' zasto se na 0:16 sekundi ovog klipa i ove slike, sporedne licnosti nalaze na drugim pozicijama nego na slici... Photoshop, nekoga 'pametnog'? Znaci u jednom trenutku mozete vidjeti i Muhameda Alaima kako izlazi iz stadiona te se kasnije vraca sa jednim povrijedzenim navijacem unutar stadiona...
Last edited by Ce-de-vi-ta on 06/10/2009 10:51, edited 1 time in total.
notabene

#32 Re: UBICA POBJEGAO!!!!

Post by notabene »

Ali dragi ljudi, nema svrhe da se jos više muci ovaj vec jadni narod u sarajevu novim blokadama ulica.. Oni koji su željni blokada zasto uz pratnju policije ne idu u široki pa njima tamo ne blokiraju ulice i od njih ne traže odgovore... Nikako mi ne ide u glavu kako volimo sami sebe uništavat...
statix

#33 Re: UBICA POBJEGAO!!!!

Post by statix »

notabene wrote:Ali dragi ljudi, nema svrhe da se jos više muci ovaj vec jadni narod u sarajevu novim blokadama ulica.. Oni koji su željni blokada zasto uz pratnju policije ne idu u široki pa njima tamo ne blokiraju ulice i od njih ne traže odgovore... Nikako mi ne ide u glavu kako volimo sami sebe uništavat...
U pitanju je indolencija nase vlasti i vecine naroda koji posmatra kao da se nista nije desilo, jer misle "ma suti meni je dobro".
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#34 Re: UBICA POBJEGAO!!!!

Post by -LIBERO- »

Halo gdje su sada svi ovi "kvazi moralisti" koji su pokusali nas optuziti za desavanje u sirokom

Gdje su sada svi oni koji nisu vjerovali u povezanost policije iz Sirokog sa cijelim dogadajem
Gdje su sada svi oni koji nisu vjerovali da je policija pucala na nas.

Gdje su sada ovi ...ma u stvari gadite mi se svi.....!!!!!!!!!!!!

Pobjegao iz zatvora HAHAHAHAHAHAAHHHAHAAHH,smijem se ...a place mi se
MoBajker

#35 Re: UBICA POBJEGAO!!!!

Post by MoBajker »

Hajde mi vi nevini navijači objasnite ovo: http://www.bljesak.info/content/view/39387/155/

Imate i slike i video da ste imali oružje i da ste pucali po Sirokom!
statix

#36 Re: UBICA POBJEGAO!!!!

Post by statix »

Mislim da bi slijedece trebalo biti da ubica bude uhapsen u Hrvatskoj kroz dan dva, kao i ubice Amara, ali nesto nisam siguran... :x
notabene

#37 Re: UBICA POBJEGAO!!!!

Post by notabene »

U pitanu je to sto ima ljudi koji su primorani da rade po 16 sati i dnevni posao im nalaže da po nekoliko puta moraju da idu sa kraja grada na drugi kraj, ti ljudi, LJUDI OVOGA GRADA, OBICNI LJUDI SAMO ŽELE DA NORMALNO ŽIVE I DA PREHRANE SVOJU PORODICU. Naravno da mi je žao momka i od bijesa ne mogu nista više da kažem, ali ne mogu podnijeti cinjenicu da se u širokom ljudi normalno šecu i obavljaju svoje poslove dok drugi nisu u stanju da na vrijeme stignu na posao.... Opet se sve vraca ovom narodu, nikako mi nije jasno...
karanana

#38 Re: UBICA POBJEGAO!!!!

Post by karanana »

statix wrote:Mislim da bi slijedece trebalo biti da ubica bude uhapsen u Hrvatskoj kroz dan dva, kao i ubice Amara, ali nesto nisam siguran... :x
dvije razlicite stvari cak i da ga uhapse danas u hrvatskoj.
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#39 Re: UBICA POBJEGAO!!!!

Post by PipiDugaDevetka »

Ce-de-vi-ta wrote:Pazite ovo http://ww.bitno .ba/vijesti/bosna-i-hercegovina/i-navijaci-sarajeva-s-pistoljem-u-rukama

Znaci to je kao na 0:16 sekundi ovog klipa gdje je ovaj momak sa 'pistoljem' zasto se na 0:16 sekundi ovog klipa i ove slike, sporedne licnosti nalaze na drugim pozicijama nego na slici... Photoshop, nekoga 'pametnog'? Znaci u jednom trenutku mozete vidjeti i Muhameda Alaima kako izlazi iz stadiona te se kasnije vraca sa jednim povrijedzenim navijacem unutar stadiona...
Nego šta, nego fotošop. Evo još jednom linka:

http://www.--- NO LINKS ---/vijesti/bosna-i-her ... m-u-rukama
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#40 Re: UBICA POBJEGAO!!!!

Post by PipiDugaDevetka »

-LIBERO- wrote:Halo gdje su sada svi ovi "kvazi moralisti" koji su pokusali nas optuziti za desavanje u sirokom

Gdje su sada svi oni koji nisu vjerovali u povezanost policije iz Sirokog sa cijelim dogadajem
Gdje su sada svi oni koji nisu vjerovali da je policija pucala na nas.

Gdje su sada ovi ...ma u stvari gadite mi se svi.....!!!!!!!!!!!!

Pobjegao iz zatvora HAHAHAHAHAHAAHHHAHAAHH,smijem se ...a place mi se
Što ti se gade svi, pa ima masa diskutanata od početka vjeruju u verziju HZ.
shmeezla

#41 Re: UBICA POBJEGAO!!!!

Post by shmeezla »

MoBajker wrote:Hajde mi vi nevini navijači objasnite ovo: http://www.bljesak.info/content/view/39387/155/

ma daj, i dijete od 7 godina bi ti moglo reci da pistolja na mapi nema.
tuzni ste vise sa svojom propagandom i lazima.
MmeDeLafayette

#42 Re: UBICA POBJEGAO!!!!

Post by MmeDeLafayette »

Dobro jutro...
Ja fakat ne mogu da vjerujem da se ovakvo sto moglo desiti, pa hej - cuj pobjeci sudskoj policiji... svasta. ali stvarno svasta!
I sta covjek da sada misli??? Da li se za njim moze podici interpolova potjernica kao za onu dvojicu ubica?
I opet pojeo vuk magarca, po ko zna koji put, nazalost - ne posljednji!!!
Sve je ovo kaoruzan san :( ali nije san! fuj...
statix

#43 Re: UBICA POBJEGAO!!!!

Post by statix »

karanana wrote:
statix wrote:Mislim da bi slijedece trebalo biti da ubica bude uhapsen u Hrvatskoj kroz dan dva, kao i ubice Amara, ali nesto nisam siguran... :x
Naravno da su razlicite, samo dajem primjer kako uz dobru akciju moze biti uhvace u roku 24h, ali .......
hepekcina

#44 Re: UBICA POBJEGAO!!!!

Post by hepekcina »

e stvarno u ovoj zemlji treba na prvom mjestu srediti policiju. Sramota je na prvom mjestu da stoje sa strane i puste "navijače" da se kamenjaju i biju, pa onda intervenišu samo prema gostujućim, a ovo da im ubica zduši je stvarno previše čak i za ovakvu vukojebinu poput BiH. :x

POLICIJA NAPOLJE! nek se vrate brate svojim orginalnim zanimanjima, metalostrugarstvu, frizeraju, mesarstvu itd. otjerate gamad iz policije
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#45 Re: UBICA POBJEGAO!!!!

Post by -LIBERO- »

Jel vidite da je omotano oko sake,jel vidite da se tamni dio nalazi I SA VANJSKE STRANE PRSTIJU ZATVORENE SAKE.

KAKAV BOLAN PISTOLJ STA SE GLUPIRATE.

Snimka je izvucena sada kada je IZ ZATVORA "POBJEGAO" osumnjiceni.
gold'n'brown

#46 Re: UBICA POBJEGAO!!!!

Post by gold'n'brown »

MoBajker wrote:Hajde mi vi nevini navijači objasnite ovo: http://www.bljesak.info/content/view/39387/155/

Ja nigdje na video snimcima ne vidim ono sto vidim na slikama.
karanana

#47 Re: UBICA POBJEGAO!!!!

Post by karanana »

statix wrote:
karanana wrote:
Naravno da su razlicite, samo dajem primjer kako uz dobru akciju moze biti uhvace u roku 24h, ali .......
moze on danas biti vidjen i lociran u hrvatskoj ali uhapsen nece biti jer je hrvatski drzavljanin, ako taj frajer uopste i postoji. ustvari mozda ce ga privesti, drzati 24 sata i to je to. nisam siguran da mu mogu i suditi za ovo u hrvatskoj.
Goran_35

#48 Re: UBICA POBJEGAO!!!!

Post by Goran_35 »

Ne znam bi li se smijao ili plakao?

kako sve ovo smrdi od samog pocetka sa nespretnim izjavama a ovo sada je vrhunac!!Cuj SAM SE PRIJAVIO I PRIZNAO UBISTVO,a onda pobjegao??Pa sto se prijavljivao,mogao je odmah pobjeci dok jos nisu skontali ko je.Ne znam sta bih rekao je li zalosno ili smjesno?U svakom slucaju u njihovu pricu nebi povjerovalo ni dijete od deset godina.Da su poglupi to sigurno stoji.
Sad se ja pitam sta je cilj svega ovoga?Mozda zele da izaovu bijes,osvetu i sukobe?Treba ipak ostati uzdrzan po ko zna koji put...
Toto
Grijem se na: solarno
Vozim: EJ

#49 Re: UBICA POBJEGAO!!!!

Post by Toto »

branimir stulic wrote:Ne mogu da vjerujem.... joj drzave majko moja mila...
http://www.bljesak.info/content/view/39387/155/ EVO I NA sa-x vijest
Nit je Knezovic ubio Vedrana, nit se predao, nit je bio uhapsen, nit je pobjegao. Ovo je podvala sirokobrijeske policije. Zasto bi se Knezovic uopste predavao - pa bjezao?

Pokojni Vedran nije ubijen. Vedran je likvidiran.
statix

#50 Re: UBICA POBJEGAO!!!!

Post by statix »

dvije razlicite stvari cak i da ga uhapse danas u hrvatskoj.[/quote]
Naravno da su razlicite, samo dajem primjer kako uz dobru akciju moze biti uhvace u roku 24h, ali .......[/quote]

moze on danas biti vidjen i lociran u hrvatskoj ali uhapsen nece biti jer je hrvatski drzavljanin, ako taj frajer uopste i postoji. ustvari mozda ce ga privesti, drzati 24 sata i to je to. nisam siguran da mu mogu i suditi za ovo u hrvatskoj.[/quote]
Po toj logici, svaki hrvat moze doci iz Hrvatske izvrsiti ubistvo u BiH, vratiti se i ne odgovarati za to. :-)
Last edited by statix on 06/10/2009 10:39, edited 2 times in total.
Locked