Ovo je treci, cetvrti put od jutros koliko sam ja upratila.
Da nisu kakvi extremisti?
Sve imam osjecaj da ce mi se na kucu sljuljati.
Jao fakat.terra_incognita wrote:A sutra 11/9![]()
možda vježbaju
Da, samo ne znaju koji je Momo, a koji Uzeir, pa ne znaju u koji da se zapucaju.hektor.lopez wrote:sigurno su vehabije otele avion i hoce da se zabiju u unisove blizance!
Ma posla Vinka Puljica.hektor.lopez wrote:sigurno su vehabije otele avion i hoce da se zabiju u unisove blizance!
Ima prekoputa odlična meta ako su u nedoumiciBSn wrote:Da, samo ne znaju koji je Momo, a koji Uzeir, pa ne znaju u koji da se zapucaju.hektor.lopez wrote:sigurno su vehabije otele avion i hoce da se zabiju u unisove blizance!
windfucker wrote:mozda se snima air crash investigation u real conditions
Ozbiljno?!Locker wrote:Avion ima problema sa stajnim trapom i ne moze da sleti! Citav dan ljudi pokusavaju da im pomognu, a tri puta su ga punili u zraku uz pomoc americkog aviona!
BSn wrote:Ozbiljno?!Locker wrote:Avion ima problema sa stajnim trapom i ne moze da sleti! Citav dan ljudi pokusavaju da im pomognu, a tri puta su ga punili u zraku uz pomoc americkog aviona!![]()
![]()
Zaista je riječ o kalibraži (podesavanju) navigacijskih sredstava. Avion je YK-40 i zaista je SMATSA-in, te otuda i zastava Srbije. Nema opasnostiajgenrauh wrote:Mislim da je ovo avion sa kojim se radi kalibraza (testiranje, podesavanje) navigacijskih sredstava. Avion je kolko mogu pretpostaviti SMATSin. Nista se na sikirajte.
terra_incognita wrote:Ima prekoputa odlična meta ako su u nedoumiciBSn wrote:Da, samo ne znaju koji je Momo, a koji Uzeir, pa ne znaju u koji da se zapucaju.hektor.lopez wrote:sigurno su vehabije otele avion i hoce da se zabiju u unisove blizance!
Locker wrote:BSn wrote:Ozbiljno?!Locker wrote:Avion ima problema sa stajnim trapom i ne moze da sleti! Citav dan ljudi pokusavaju da im pomognu, a tri puta su ga punili u zraku uz pomoc americkog aviona!![]()
![]()
ŠALIM SE NARAVNO
Avion je Yak 40, u vlasnistvu SMATSA-e, a danas radi kalibražu ILS-a i VOR-a Kiseljak, a iznad grada se sklanjao da drugi avioni mogu poletit i sletit. Uglavnom, SVE JE OK!!!
Ima prekoputa odlična meta ako su u nedoumici[/quote]BSn wrote:
Da, samo ne znaju koji je Momo, a koji Uzeir, pa ne znaju u koji da se zapucaju.
terra_incognita wrote:Ima prekoputa odlična meta ako su u nedoumiciBSn wrote:
Da, samo ne znaju koji je Momo, a koji Uzeir, pa ne znaju u koji da se zapucaju.
Za šta je ova skraćenica VOR?Locker wrote:VOR-a Kiseljak
red387 wrote:Za šta je ova skraćenica VOR?Locker wrote:VOR-a Kiseljak