Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jeste vi skontali nekakav avion.
Jedno je 6 puta preletio jako nisko, i to na podrucju gdje nikad nisam vidio da leti sto mi je licilo na komercijalni aviJon (stari grad).
Kontam nije magla nikakva da ne bi mogao sletiti (kruzi mozda od 10 jutros).
I ja sam ga vidio, a da li podsvjesno ili ne, osjetio sam miris benzina (znam da on koristi kerozin, možda slično mirišu), ko zna šta je bilo, vjerovatno nikada nećemo saznati obzirom na kvalitet službe za informisanje sarajevskog aerodroma.
vidio sam ga, bio je zelen, letio je u niskom letu. i kada sam ustao sa stolice da ga bolje pogledam taj crveni avion je nestao, ustvari mijenjao je boje.
Evo opet prošao. Nadlijeće. Mlaznjak je, vidio sam fino. Fino izgleda. Možda to nešto testira Turkish Airlines, ili oni u suradnji sa BH Airlinesom Možda probavaju kakve nove avione. Može svašta biti
Hvala za sliku. Ne valja ovo ba A kako se glupo osjećam (mislim da se tako osjeća i većina građana Sarajeva), leta mi avion iznad glave, pojma nemam šta je
Super Hik wrote:vidio sam ga, bio je zelen, letio je u niskom letu. i kada sam ustao sa stolice da ga bolje pogledam taj crveni avion je nesetao, ustvari mijenjao je boje.