Eto sa kim je taj covjek u talu - Munib & co
Uspita li ga Mimo za to?
Naziv Mushroom zvani tripAtrus wrote:Gljiva ima fino prezime, a i Konjević je otmeno i šik.
Ali Konjevic je Serif, garant mu se babo furo na westernestatix wrote:Naziv Mushroom zvani tripAtrus wrote:Gljiva ima fino prezime, a i Konjević je otmeno i šik.
Jaštaje, i to u kampanji obećavao da će (ako pobijedi) poravnat' Ivan planinu da dovede mediteransku klimu u Sarajevo.RtrnOfSalisbury wrote:jel ono on bi kandidat za predsjednika?
Ovaj video je KULT!illuminated wrote:nije ta emisija face to face, ali je nesto slicno:
"Moram elaborirat Serifa Konjevica..."![]()
Pa to i jeste bila repriza, znas da OBN vec 2 mjeseca samo repriziraKad je repriza mimohoda, dajte neku provalu :
statix wrote:Pa to i jeste bila repriza, znas da OBN vec 2 mjeseca samo repriziraKad je repriza mimohoda, dajte neku provalu :![]()
Ja sam gledao prije 2-3 mjeseca tu emisiju. Sjećam se da je izjavio da igra kladionicu svaki dan i da je narod toliko poludio da i njegova mama zna sve iz finske 3 lige.
Kaži da se šališ molim te???cukelo wrote:evo nekih provala iz mimohoda:
pita ga lik sta misli o ovim istospolnim brakovima, kaze nazif (citiram) "ma sta ce nama to u bih ako oni hoce da se karaju u americi nek se karaju". haha
pita ga mimo sta misli hoce li bih u europu kaze nazif nece nikad. pita ga mimo a sto. kaze ne znam. hahaha
prica nazif kako ne valjaju kladionice kako unistavaju omladinu itd i pita ga mimo pa eto kladis li se ti. kaze nazif ma ne da se kaldim nego se ubijam. moram se kladit kad se svi klade. ima vise kladionica nego dzamija i crkava zajedno. hahaha .
ima toga jos ako se neko sjeti neka doda al da mi je naci snimak volio bi nego pare
pa kud ces vise kad je mimo lego i oni kamermani u pozadini se cuju kako se valjaju. isto ko kad je laka bio na onoj emisiji recept za dobar zivot. zao mi je sto nisam cijelu emisiju gledo nego samo pred kraj al je bilo za upisat sevaca wrote:Kaži da se šališ molim te???cukelo wrote:evo nekih provala iz mimohoda:
pita ga lik sta misli o ovim istospolnim brakovima, kaze nazif (citiram) "ma sta ce nama to u bih ako oni hoce da se karaju u americi nek se karaju". haha
pita ga mimo sta misli hoce li bih u europu kaze nazif nece nikad. pita ga mimo a sto. kaze ne znam. hahaha
prica nazif kako ne valjaju kladionice kako unistavaju omladinu itd i pita ga mimo pa eto kladis li se ti. kaze nazif ma ne da se kaldim nego se ubijam. moram se kladit kad se svi klade. ima vise kladionica nego dzamija i crkava zajedno. hahaha .
ima toga jos ako se neko sjeti neka doda al da mi je naci snimak volio bi nego pare
yayxstatix wrote:Naziv Mushroom zvani tripAtrus wrote:Gljiva ima fino prezime, a i Konjević je otmeno i šik.