DERBI SARAJEVO-ŽELJO BEZ MANIJAKA!!! BOJKOT!!!!!!!!!!!!!

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
CarpeDiem

Post by CarpeDiem »

Ma moze vrli moj manijace i 50 KM. A vama je najvise "vuna" sto vas vasa uprava toliko voli, pa su cijene po 10 KM za jug. Odakle da Brkovic&CO nabaci pare, vec od svojih. Koliko su vam bile karte protiv "ribara" iz San Marina? Pa sami sebi ste nabijali cijene, a sada vam smeta sto mi nabijamo cijene. Pogresna adresa da se zalite!
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

Na zadnjem derbiju na Grbavici je "vas" dio sjevera bio poluprazan i to znate i sami, dok smo se mi sabijali po trojica-cetvorica na jednom stepeniku.
ovo me podsjeca na nadrealiste.... slazem se sto se tice Djilde, al neces mene uhvatiti na suplju "pa da vidite kako se voli klub"... pokazali ste vi vise puta kako volite svoj klub....

hornsy, hoces li ti dolaziti na stadion???? mislim veceras???
magnifico

Post by magnifico »

20 KM :-)
manijak1

Post by manijak1 »

Miješaš jabuke i kruške.
Dao bih koliko treba za amatere iz San Marina ( spram levata bez stadiona) a ovu igru sa cijenama ste počeli upravo Vi u sezoni 2001/2002 .
Prema tome ganjaj Merdanovića i kliku a Brkovića prepusti kome treba.
Idilična je ljubav uprave FCS i i hordica. :D :D
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

vidjecemo sta ce biti veceras :D
sada vas pozdravljam i odlazim nakratko do kafea da popijem kaficu :D:D
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

Koliko su vam bile karte protiv "ribara" iz San Marina?
Radije cu dati "ribarima" 100 maraka nego vama 20. Dao sam 20 za Newcastle (to ti je onaj tim sto je igrao na Kosevu ali ne protiv Sarajeva) i davati cu i vise ako treba ali ekipama koje su u Zeljinom rangu, nikakvim nadrisampionima.

Mircerka, upravo se dogovaram s jaranom, ma doci cu 99%
Mahalac

Post by Mahalac »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:-) :-) :-) :-) :-) :-)

Sve mi se cini da bi bilo mudro pitati za savjet sve popularnijeg pjevaca narodne, zabavne, pop, rok, nok, jok i turbo folk muzike Emira Gljivu MircETA da rijesi ovaj gordijev cvor.

Ali mislim da je on vec tu, da , da ,tu je , poslusajmo ga :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

:zzzz:
CarpeDiem

Post by CarpeDiem »

Koliko volite klub je jasno pokazano kada ste tukli svoje igrace, kada ste ih sacekivali poslije Borca, pa je Nisko morao da ih brani. Davno smo prosli vremena kroz koja vi prolazite sada. Kada su nam Granov&Celo bili na celu. Sada vi navijajte, ali pazite kako navijate, jer mozda se to ne svidi Brkovicu&Niski. I da li imate odobrenje za bojkot od istih? Koliko volite klub jasno je kada ste ostavili Brkovica, a otjerali Faruka. Samo nek' je posteno :sad:
iami

Post by iami »

horns&drums wrote:
Koliko su vam bile karte protiv "ribara" iz San Marina?
Radije cu dati "ribarima" 100 maraka nego vama 20. Dao sam 20 za Newcastle (to ti je onaj tim sto je igrao na Kosevu ali ne protiv Sarajeva) i davati cu i vise ako treba ali ekipama koje su u Zeljinom rangu, nikakvim nadrisampionima.
hahah, eto ko vi ko u rangu newcastle-a... hahaha, halo ba 7UP shutUP...
vi ste u rangu slavije, rudara, posusja... isto ko i mi... zato se te price o evropskom zelji (ili evropskom sarajevu) mozemo ostaviti... poenta je da ste vi misevi i da nesto serete kako vam je 20 KM puno... pa jadovi jadni nemojte dozvoliti da je cetnika sa sokoca bilo vise na repki nego sto ce vas biti na derbiju... i zato kazem malo vas je malo vas je STRUMFOVI!!! a i koga cemo onda zajebavati??? dodjite nam u goste
CarpeDiem

Post by CarpeDiem »

manijak1 wrote:Miješaš jabuke i kruške.
Dao bih koliko treba za amatere iz San Marina ( spram levata bez stadiona) a ovu igru sa cijenama ste počeli upravo Vi u sezoni 2001/2002 .
Prema tome ganjaj Merdanovića i kliku a Brkovića prepusti kome treba.
Idilična je ljubav uprave FCS i i hordica. :D :D
Upravo u tome je poenta! Sto takvi kao sto su Merdanovic nemaju sta traziti u upravi. S takvim smo rascistili. A vi? Sumnjam! A mi bar upravu smjenimo, kada nam nije po volji. A vama upravu smjenjuje B&N, kada im nije po volji!
manijak1

Post by manijak1 »

Koga je Nisko branio sem što ga je :D :D zagrlio Joldić ??????
Je li branio nekoga poslije Slavije ili je bilo obratno ?????? :D :D
Faruk je otišao sam :D :D mada ima glasina da je Nisko uticao na tu pojavu što jest - jest.
Što vi niste zadržali Alispahića :D :D :D :D :D :D :D ???????
manijak1

Post by manijak1 »

i zato kazem malo vas je malo vas je STRUMFOVI!!! a i koga cemo onda zajebavati??? dodjite nam u goste
One koje već redovno zajebajete pet godina :D :D a to znači .........ako se potrudiš valjda ćeš skontati u kojoj je tepsiji sirnica a u kojoj burek :D
iami

Post by iami »

manijak1 wrote:
i zato kazem malo vas je malo vas je STRUMFOVI!!! a i koga cemo onda zajebavati??? dodjite nam u goste
One koje već redovno zajebajete pet godina :D :D a to znači .........ako se potrudiš valjda ćeš skontati u kojoj je tepsiji sirnica a u kojoj burek :D
pa mi se s vama uvijek igramo, bar na tribinama, jer oni klocevi od igraca nisu vrijedni spomena... a na tribinama smo bolji i puno cete nam faliti....

a alispahica nismo zadrzali iz prostog razloga sto je lihvar, interesdzija i prije svega strumf...
horns&drums

Post by horns&drums »

iami wrote:isto ko i mi...
hehehe, ovo su vec bajke H.K.Andersen. Isto kao kad pjevate "Sarajevo sampion"(to su basne :D ).

Pomiri se da nema mi, nego Zeljo i oni drugi.

Sto se tice N.Castla, jebi ga sinko, da ste vi bili u rangu s njima igrali bi vi. Ovako, umjesto da ste nam zahvalni do groba sto smo vam omogucili gledati par europskih utakmica, vi podizete cijene karata. No ne brine me to vise, jer sva djeca nezahvalna su spram svojih roditelja. Zato, cuvaj ti svoj Torpedo, ali od mene cvaje nema :wink:
Bljuzgo

Post by Bljuzgo »

Fakat raja, a ko to igra........Image
manijak1

Post by manijak1 »

Na tribinama su bolji :D :D ..................... :D :D i ja se znam provaliti do ponora ali ovo je :D :D :D :D kineski sindrom :D ( sinko spustio si se do središta Zemlje ) :D
manijak1

Post by manijak1 »

Tonny :D :D ako imaš slabu herciku :D bolje ti je da se pitaš ovaj mjesec :D
CarpeDiem

Post by CarpeDiem »

Iskreno volio sam da je Alispahic ostao na celu strucnog staba, ali kada vidis poslije kakvih rezultata je otisao nije nimalo cudno. Pa vi bi ga ubili da je osvojio 4 boda poslije 6 kola.
manijak1

Post by manijak1 »

Preskačeš činjenicu da ste ga Vi koji se sve i svašta pitate u Upravi kluba podržali i htjeli da on ostane trener ali............. :D :D neki Nisko ili Ćelo :D ili............ :D :D eminencija iz vrha stranačke demokratije :D :D je učinila zadnju riječ ?????
mirovnjak

Post by mirovnjak »

Kaze se u ovom polupismenom pmafletu punim uvreda i kompleksaskih konstatacija da F.C.S. krsi gradjanska prava. Pa da krenemo, nije li krsenje humanizma, a ne gradjanskih prava smjestanje navijaca Sarajeva na zdenku sjeverne tribine stadiona Grbavica, uskratiti tokom utakmice navijacima WC, pola terena se ne vidi sa pojedinih dijelova tribine i sve to naplatiti 15 KM. Pa manijaci niste se tad bunili i branili ljudska prava, sada je na vas red da budete donji.
mirovnjak

Post by mirovnjak »

Kaze se u ovom polupismenom pamfletu punim uvreda i kompleksaskih konstatacija da F.C.S. krsi gradjanska prava. Pa da krenemo, nije li krsenje humanizma, a ne gradjanskih prava smjestanje navijaca Sarajeva na zdenku sjeverne tribine stadiona Grbavica, uskratiti tokom utakmice navijacima WC, pola terena se ne vidi sa pojedinih dijelova tribine i sve to naplatiti 15 KM. Pa manijaci niste se tad bunili i branili ljudska prava, sada je na vas red da budete donji.
horns&drums

Post by horns&drums »

hahahaha, usrali se daBogdaaaaaaaaaa :D :D :D :D :D :D

Najvise mi se svidjalo na zadnjem debriju: Ulazim kad ono pitari na istoku, a iznad njih pise Manijaci + lokomotiva smrknuto gleda prema vama. Imas ti pravo, trebali smo vam pustiti da odete u WC :D :D :D :D
mirovnjak

Post by mirovnjak »

horns&drums wrote:hahahaha, usrali se daBogdaaaaaaaaaa :D :D :D :D :D :D

Najvise mi se svidjalo na zadnjem debriju: Ulazim kad ono pitari na istoku, a iznad njih pise Manijaci + lokomotiva smrknuto gleda prema vama. Imas ti pravo, trebali smo vam pustiti da odete u WC :D :D :D :D
Na zalost i bruku funkcionalan WC ne postoji na grbavici ali zato ima suma iznad juzne tribine koja sluzi svrsi. 15 marona za takav stadion trebali smo vam puci 30 KM.
horns&drums

Post by horns&drums »

Mi bar imamo sumu, vi nemate ni stadion :D :D
Santos

Post by Santos »

Jeli iko razmisljo kako ce se osjecati Zeljini igraci bez svojih navijaca na derbiju.Ne treba dati 20 maruna ali jebeno i klubu bez navijaca.
Post Reply